Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hermann έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:43
27 Αυγούστου και βολιάκο τη νιώθεις μια απογοήτευση... Δεν υπάρχουν καν βιντεάκια του στο YouTube Έχει βρει κανείς τπτ;
Λιγο πιο πισω ενα παιδι ποσταρε ολοκληρο ματς με μιλαν.
These users thanked the author black death for the post:
Hermann έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:43
27 Αυγούστου και βολιάκο τη νιώθεις μια απογοήτευση... Δεν υπάρχουν καν βιντεάκια του στο YouTube Έχει βρει κανείς τπτ;
Dimitrisou έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:43
Να ρωτήσω κάτι χωρίς ίχνος ειρωνίας.Τον ξέρετε τον παίκτη και ξέρετε ότι είναι τόσο κακός;γιατί βλέπω μεγάλη σιγουριά ότι δεν κάνει.
To θέμα φίλε είναι ότι περιμέναμε μέχρι 27 αυγούστου για να φέρουμε τον Βολιάκο; Μπορεί να βγει καλός δεν τον ξέρω τον παίκτη προφανώς. Και άντε στα χαφ εχουμε την δικαιολογία ότι περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει με ζαφείρη. Στόπερ που μπορεί να φέρει και ο αστέρας ξερω γω , ε θα μπορούσαμε να τον είχαμε πάρει 1 μήνα πριν πχ
Ρε παίδες εστιάστε λίγο στο τι αναζητούμε, τι αναλύουμε, τι ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι ψάχνει ο επίσημος ΠΑΟΚ (οχι εμείς με τον νου μας) και τι χαρακτηριστικά ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ μαζεύονται στην ομάδα, ώστε να γίνει ισορροπημένη ανάλυση και να βγάλουμε ασφαλή θετικά / αρνητικά
"Βαριά" ονόματα και ταλέντα
Κατανομή και ιεραρχία ρόστερ
Σωματότυποι
Τρόπος και ποιότητα παιχνιδιού
Πραγματικές ανάγκες ομάδας και πρωταθλήματος
Θέλαμε όλοι πιο μεγάλα "μπαμ"; Ναι
Θα ήταν σωστό ποδοσφαιρικά; Μάλλον οχι στα χαφ, μάλλον ναι στα στόπερ
Τι μπάλα παίζουν και οι δυο που μαθαίνεται οτι έρχονται; Αν έχουν ένα κοινό, με βάση την ΠΟΛΥ αμπαλη απόψή μου, είναι οτι μοιάζουν και οι δυο να έχουν καλή μακρινή μεταβίβαση - πράγμα που οδηγεί τη σκέψη στο άμεσο στυλ μας την τελευταία διετία
Τι στυλ έχει ο Κολομβιανος; Μοιάζει ταυρί, κινητικός, με σουτ καραβολίδα. Οχι όμως αστέρας του ποδοσφαίρου. Να έμαθε κάτι στις προπονήσεις Λεβερκούζεν και που αλλού πήγε; Το ελπίζουμε
Τι έψαχνε ο ΠΑΟΚ στα χαφ; Βασικό; Μόνιμο; Κάποιον να ρίξει στον πάγκο τον Μειτε ή τον Καμαρά; Μάλλον οχι.
Αρα με βάση αυτά τα ολίγα, η κίνηση με έναν παίκτη όπως ο Πουέρτα, που ο ΠΑΟΚ κάνει μπαμ πλέον οτι έχει τσεκάρει, ψάξει και επιδιώξει να πάρει επί δύο χρόνια, φαίνεται ΛΟΓΙΚΗ και ενδιαφέρουσα. Παίκτης που θέλει να δειξει, που δεν θα απαιτήσει φανέλα βασικού, που δίνει στοιχεία που λείπουν αλλά που δεν θα πάρει την ομάδα στην πλάτη. Παίκτης που είναι χρήσιμο στυλ στο ελληνικό πρωκτάθλημα
Στην άμυνα, δεν ξέρουμε τίποτα πέρα απο στατιστικές αναλύσεις. Φέραμε αναλυτή από Γιουβε και από Ρεάλ. Ε τι σκατά, φαντάζομαι θα ρωτήθηκε η γνώμη τους για τα στοιχεία του.
Εγγύηση στις άμυνες δεν ξέρω τι φέρνει πιο πολύ. Η σωστή λειτουργία (που η περυσινή μας ήταν ΑΣΤΕΙΑ) της ομάδας, ή το άτομο μόνο του. Υπάρχει αμυντικός από την Ιταλία που να μην ξέρει να μαρκάρει π.χ.;
Φαίνεται κι αυτός να έχει καλή μεταβίβαση με βάση όσα γράφονται και καταγράφονται στατιστικά, αλλά δεν ξέρω από ταχύτητα και βεβαίως από νοοτροπία και προσωπικότητα που παίζει ρόλο
Υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε οτι και οι δυο είναι πολύ ενδιαφέρουσες κινήσεις.
Μένει να φανεί
Το προβλημα μας δεν είναι εκεί όμως και το ξέρουμε.
ΥΓ. Εγώ θέλω επειγόντως δυνατο φορ. Μακάρι να ίσχυαν τα σενάρια για αριστερό εξτρεμοφορ. Τι καλά θα ήταν. Και όξω ο Σορετίρε.
ΥΓ2. Εγώ προσωπικά διαχρονικά, βρίσκω απείρως τιμιότερη "ιδιοκτησιακά" τη στάση του Σαββίδη από τη στάση π.χ. του Αλαφούζου που είχε χρόνια την ομάδα σε safe mode και δεν οργάνωσε τίποτα, κι όταν... έρευσε χρήμα με τον τρόπο που λέγανε στη Βουλή οτι έρευσε, το δίνει αφειδώς σε κινήσεις μεγατόνων, οι οποίες όμως δεν εγγυώνται καμία μεσο-μακροπρόθεσμη σταθερότητα και βελτίωση. Πιο πολύ θεαθήναι μπας και πάρουμε τίτλο. Αυτό δεν δίνει βεβαίως συγχωροχάρτι στην ΠΑΕ, αλλά επιλέγω να μη θαμπώνομαι και τόσο. Η καλύτερη κίνηση του γαυρου επί σειρά ετών ήταν ο Φουστέρ.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 13):
Θέλω πολύ να δω τα σχόλια των ιδίων που θέλανε κάτι πιο εκλεκτό π.χ πολύ τραυματίες που κάνουν μπαμ και μπουμ, όταν είχε έρθει ο Κρεσπο στον ΠΑΟΚ. Όταν είχαν έρθει άλλοι τόσοι ποδόσφαιριστες που μας ξινισαν στην αρχή και τελικά βγήκαν λιρα 100.
Και να δω τα πανηγυρικά σχόλια για κάτι μεταγραφες αεροδρόμιου που μπάλα δεν έπαιξαν ούτε 30 λεπτά όσο εδώ γραφόταν το κλασικό έστω το 50% μα παίξει θα κάνει πλάκα.
Και ξανά ρωτάω ο Ρελβας ή ο Τούμπα έχουν καλύτερο βιογραφικό ή καριέρα από τον Βολιακο? Γιατί και οι 2 υπερ τίμιοι φαίνονται στις ομάδες τους.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 6):
Dimitrisou έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:43
Να ρωτήσω κάτι χωρίς ίχνος ειρωνίας.Τον ξέρετε τον παίκτη και ξέρετε ότι είναι τόσο κακός;γιατί βλέπω μεγάλη σιγουριά ότι δεν κάνει.
To θέμα φίλε είναι ότι περιμέναμε μέχρι 27 αυγούστου για να φέρουμε τον Βολιάκο; Μπορεί να βγει καλός δεν τον ξέρω τον παίκτη προφανώς. Και άντε στα χαφ εχουμε την δικαιολογία ότι περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει με ζαφείρη. Στόπερ που μπορεί να φέρει και ο αστέρας ξερω γω , ε θα μπορούσαμε να τον είχαμε πάρει 1 μήνα πριν πχ
Ακριβώς αυτό ρωτάω.πως ξέρουμε ότι είναι στόπερ που μπορεί να φέρει και ο Αστέρας;επειδή δεν παίζει στη Μίλαν πχ;μπορεί να είναι και επιπέδου β δεν ξέρω αλλά την σιγουριά δεν καταλαβαίνω..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
beyes4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:41
Ειχα μια ελπιδα για αλλαγη οικονομικης πολιτικής αλλά....
Ποιος Βολιακο ρε;ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
Σε περίπτωση που έλειπες τις τελευταίες 3 μέρες να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφή 12εκ, εκ τών οποίων το μεγαλύτερο μέρος το έδωσε κασέρι άμεσα
Περί αλλαγής οικονομικής πολιτικής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 27 Αύγ 2025, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 8):
Χωρίς να έχω άποψη για τον παίκτη, το αν βγήκε ή όχι ο Κρέσπο δεν είναι επιχείρημα. Πέρσι πχ ο Βιετέσκα που ήταν παρόμοια περίπτωση δεν βγήκε. Δεν γίνεται να πάμε με περιπτωσιολογία.
Αν το ποδοσφαιρικό επίπεδο στην χώρα ήταν στοιχειωδώς υψηλό, αντί να συζητάνε για πνευματικές προετοιμασίες, θα ρωτούσαν τον προπονητή τι χαρακτηριστικά ζητάει από το στόπερ ή το χαφ που ψάχνει η ομάδα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι καλοί σε όλα, τουλάχιστον να ξέρουμε για τι δουλειά τους πήραμε κι αν μπορούν να βοηθήσουν.