Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
-
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Μια χαρά θα υπάρξει δικαιολογίαmiketoumba88 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 23:20 Βασικα γενικα απαγορευεται να αποκλειστεις την επομενη φορα.Η σλοβαν Μπρατισλαβας περσι περασε 4 γυρους.Δεν υπαρχει δικαιολογια πλεον.
Από δικαιολογίες άλλο τίποτα
Θα πουλήσουμε κανέναν παίκτη τρεις μέρες πριν τον αγώνα
Θα φέρουμε κανέναν ξένο με έγκυο γυναίκα που δεν θα της αρέσουν οι μεζονέτες στο πανόραμα
Κλπ κλπ
- ΑποστόληςΑ
Μετά την Πάφο που πέταξε έξω τον Ερυθρό Αστέρα, όλοι έχουμε ελπίδες για Ch.L. Αρκεί όμως τα πόδια των παικτών να μην ζυγίζουν 2 τόνους στους κρίσιμους προκριματικούς αγώνες.
Μετά τους Καζάκους της Kairat χθες, σήμερα πάνε φουλ για είσοδο κι οι Αζέροι της Qarabag(1-3 στο εκτός και ήδη 2-1 στο εντός στο ημίχρονο επί της Ferencvaros). Στο Europa η ΑΕΚ Λάρνακας μάλλον πάει για αποκλεισμό από τη Brann και για υποβιβασμό στο conference.
Πήγα να την πάρω στο λαιμό μου την Qarabag ως γνήσιος γκαντεμόσαυρος και το 2-1 έγινε 2-3. Εν τέλει άντεξαν και προκρίθηκαν.
- Vet_eranos
Κοταρσκι, δε ξέρω οι υπόλοιποι πως νιώθουν για την πάρτη σου αλλά εύχομαι 3μπαλο να μαζέψεις απόψε κ μάλιστα με γκέλα δικιά σου..
Α! Κ μιας κ θα καταλήξεις Γιουρόπα, εννοείται θέλω να μας ξανάρθεις...λιγοψυχε..
Α! Κ μιας κ θα καταλήξεις Γιουρόπα, εννοείται θέλω να μας ξανάρθεις...λιγοψυχε..
- Panx Romana
- Vet_eranos
Δεν είπε ποτέ μας κ μάλιστα με διαχώρισα..
Προσωπικά λοιπόν αυτό το θέλω να φύγω κ δώστε με όσο όσο,γιατί για μένα έτσι έγινε, μου έκατσε στραβά κ ναι θα απολαύσω να αρπάξει 3μπαλο απόψε ..
Προσωπικά λοιπόν αυτό το θέλω να φύγω κ δώστε με όσο όσο,γιατί για μένα έτσι έγινε, μου έκατσε στραβά κ ναι θα απολαύσω να αρπάξει 3μπαλο απόψε ..
Ο Βιντιτς σε ρόλο εμπρηστή στο Μπενφικα-Φενερμπαχτσε.
Ούτε ο Ερντογαν τέτοια σφυρίγματα.
Ούτε ο Ερντογαν τέτοια σφυρίγματα.
Εντάξει, μην κολλάς κι εσύ στον πρώτο πληθυντικό, είναι κλασική έκφραση όταν κάποιος θέλει να γενικεύσει από ευγένεια και να μην τον πιάσει τον άλλον από τα μούτραVet_eranos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 21:51 Δεν είπε ποτέ μας κ μάλιστα με διαχώρισα..

Τρία χρόνια έκατσε, πόσα ήθελες να μείνει;
- Vet_eranos
Βρε ας έφευγε, δεν είν' ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα φύγει, αλλά να βοηθούσε την ομάδα που τον ανέδειξε να πάρει το σωστό αντίτιμο...κ σίγουρα το να διατυμπανίζει καιρό κ παντού δε βοήθησε..
- Σουριναμέζος
Τζίμας γκολ στο ντεμπούτο, ένα πενταλεπτάκι χρειάστηκε
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- wickerman
Αυτό μπήκα να γράψω μόλις. Του πέταξαν μία κάθετη στο χώρο, απλό και ψύχραιμο πλασέ στη γωνία τελείωμα. Καλή αρχή λεβέντη μου.