Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokspren

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από paokspren »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:00 Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται.
Αυτό το bullying σε αυτούς που μοιράζονται κάτι που άκουσαν πρέπει να σταματήσει (ειδικά με αυτό το γραφικό υφάκι "μπαμπά"). Ξανά, οι φήμες δεν είναι γεγονότα, και είναι κομμάτι της μεταγραφολογίας. Οι μεγαλύτεροι γκουρού των μεταγραφών παραπληροφορούν όλη την ώρα (και εδώ μέσα), και οι ομάδες συχνά χρησιμοποιούν την παραπληροφόρηση στρατηγικά.

Αν δεν αντέχετε μη τα διαβάζετε αλλά αφήστε ήσυχους τους ανθρωπους.
These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
Polichni1926, theo G4
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:51
embuji έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:17
Polichni1926 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:16

τρωει αρκετο milwaukee bucks φημες λενε
ΩΩωωωω... Κακο. Ελληνικης προελευσεις οι bucks? Μην φταιμε κιολας
Το αντιθετο εγινε ...ο Ταισον μας βγηκε γοης...κ το σταματαω εδω...
Αμε... ατακτουλη θα τον χαρακτηριζα..
These users thanked the author Michael Scott for the post (total 2):
Dimitris_L4, sakis_the_fraud
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Συμφωνα με ατομο του υποκοσμου η ΠΑΕ θεωρει πως θα καταφέρει ο Ζαφειρης να απεμπλακει απο την πραγα και να ναι 31 του μηνα εδω. Ισως ο λογος που μπλοκαρουν οι αλλες λυσεις να ναι και αυτος.
These users thanked the author Neiros4 for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 12:38 6 μέρες 3 παικτες; Να το δω και να μην το πιστέψω...Βασικά δεν το πιστεύω,θαύμα μοιάζει να έρθουν οι 2...
Το 3 βέβαια είναι ευσεβής πόθος. Κανείς από την ομάδα δεν έχει πει ότι πάμε για φορ. Άλλο αν θα πέταγαν την σκούφια τους να βρεθεί λύση με τον Τσαλοφ
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Πιθανότερο χαφ και στόπερ
Μου αναγνωρίζω μια διαταραχή να θέλω να δω μαζί μπροστά Τσαλόφ με Γιακουμάκη
Άβαταρ μέλους
ProGrammerG4

Δημοσίευση από ProGrammerG4 »

Neiros4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:25 Συμφωνα με ατομο του υποκοσμου η ΠΑΕ θεωρει πως θα καταφέρει ο Ζαφειρης να απεμπλακει απο την πραγα και να ναι 31 του μηνα εδω. Ισως ο λογος που μπλοκαρουν οι αλλες λυσεις να ναι και αυτος.
Υπόκοσμος εκ Κυκλάδων;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

SCIFO έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:31 Πιθανότερο χαφ και στόπερ
και αναπληρωματικό τον Μύθου; πάλι δεν βγαίνει, άσε που ο Τσάλωφ δεν ταιριάζει ιδιαίτερα
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

omerta76 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:35
και αναπληρωματικό τον Μύθου; πάλι δεν βγαίνει, άσε που ο Τσάλωφ δεν ταιριάζει ιδιαίτερα
εγω λεω με 3-4-1-2 συστημα θα πετουσε φωτιες το διδυμο τσαλοφ γιακουμακη
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Neiros4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:25 Συμφωνα με ατομο του υποκοσμου η ΠΑΕ θεωρει πως θα καταφέρει ο Ζαφειρης να απεμπλακει απο την πραγα και να ναι 31 του μηνα εδω. Ισως ο λογος που μπλοκαρουν οι αλλες λυσεις να ναι και αυτος.
Ότι δηλαδή θα περιμένουμε μέχρι 31 του μήνα να δούμε τι θα γίνει (το πιο πιθανό να μείνει εκεί ο Ζαφείρης) και μετά θα έχουμε 2 μέρες να κλείσουμε το χαφ.

Και ότι θα προλάβουμε.

Άντε πάντε πάρτε ένα χαφ τώρα για το Θεό, ανεξάρτητα τι θα γίνει με τον Ζαφείρη.

Ούτως η άλλως αργά ή γρήγορα θα έχουμε 5 χαφ στην ομάδα
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

συμφωνώ και δεν έχω να πω τίποτα
και εννοείται πως όχι για τους βασικούς έντεκα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ή εγω μεγαλωσα ή ολα αυτα με ολους τους insiders και τους τυπους που κανουν εκπομπες σε ραδιοφωνα και στο youtube και live στο instagram και κοντρα live στο tik tok και "φημες λενε" και "τα πουλακια κελαηδουν" και "ο υποκοσμος του Ραγκατση" και "σκυλια του Πανακα" και ο Μπουζας γραφει αυτο αλλα ο Psyxras λεει αλλο, εχουν αρχισει πραγματικα να με αηδιαζουν σε βαθμο επικινδυνο για την υγεια μου.

Και λεω οτι αν καποιος εχει επιλεξει γενικα να απεχει απο ολο αυτο το πραγμα που δημιουργειται μεσω των social media και εχει ξεκαθαρο (και οχι κακο) στοχο το προσωπικο οφελος ολων αυτων που μεταδιδουν φημες, το να μπαινει εδω πλεον για να βλεπει καποια συζητηση ή καποια ενημερωση απο ανθρωπους οπως ο prist ή ο Ολλανδος ειναι πολυ πλυ χειροτερο καθως ολα αυτα τα λαμβανει μαζικα θελει ή θελει.

Καταλαβαινω οτι ο καθενας γραφει οτι θελει εδω μεσα και ειναι λογικο να μεταφερονται πραγματα που ακουγονται και γραφονται απο εδω κι απο εκει, αλλα λεω μηπως να κοιταξει ο καθενας να φιλτραρει λιγο καλυτερα το τι φερνει εδω μεσα. Δεν γινεται ρε παιδια να ξεροβηχει ο καθε Κουλιανος, ο καθε Πανακας, ο καθενας που βγαινει να μιλησει στον Ραγκατση ή να γραφει ενας SpiroPAOKg4 στο chat των today οτι κλεινει ο blackup και να μπαινουμε εδω μεσα να τα διαβαζουμε ολα. Ειναι απωθητικο πλεον αληθεια.

Προσωπικη αποψη εκφραζω.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 9):
astral, epitropos, eorptol1, χξς', vasgias, margas, Unpsofable78, giaxxo, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Polichni1926 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:40
εγω λεω με 3-4-1-2 συστημα θα πετουσε φωτιες το διδυμο τσαλοφ γιακουμακη
Κάπως έτσι το είχα στο νου μου
αλλά ο Λούτσε δεν παίζει έτσι
Ίσως κάποια διαστήματα ανάλογα πως πάνε κάποια ματς
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Και να ισχύει το πρώτο που λες, το δεύτερο δεν έχει καμία λογική. Ο χαφ που θα έρθει θα πλαισιώσει τον μειτε, οπότε ο ερχομός η όχι του Ζαφείρη δεν επηρεάζει κάπου. Επίσης δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια πολυτέλεια, ο μειτε έχει 4 σερί ματς αν θυμάμαι καλά και το ένα με παράταση, δεν ξέρω πόσο θα αντέξει :shock:
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Mpoz έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:58 [quote=Neiros4 post_id=<a href="tel:1063218414">1063218414</a> time=<a href="tel:1756293939">1756293939</a> user_id=28049]
Συμφωνα με ατομο του υποκοσμου η ΠΑΕ θεωρει πως θα καταφέρει ο Ζαφειρης να απεμπλακει απο την πραγα και να ναι 31 του μηνα εδω. Ισως ο λογος που μπλοκαρουν οι αλλες λυσεις να ναι και αυτος.
Και να ισχύει το πρώτο που λες, το δεύτερο δεν έχει καμία λογική. Ο χαφ που θα έρθει θα πλαισιώσει τον μειτε, οπότε ο ερχομός η όχι του Ζαφείρη δεν επηρεάζει κάπου. Επίσης δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια πολυτέλεια, ο μειτε έχει 4 σερί ματς αν θυμάμαι καλά και το ένα με παράταση, δεν ξέρω πόσο θα αντέξει :shock:
[/quote]

Απο τα χαφ που εχουν βγει προς τα εξω μονο ο Λοκονγκα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αντι Μειτε. Οι υπολοιποι ο Αφανας του Αζαξ, Ο Μορο, το Γαλλακι, της Σεντ ετιεν ειναι παιχτες πιο δημιουργικοι και οχι τοσο 6 αρια με μεγαλο κορμι.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μόλις βγήκε άρθρο για συνέχεια του ενδιαφέροντος της Καϊσέρι για Τσάλοφ, αλλά γράφουνε οτι ο Ρώσσος δεν θέλει να πάει.

Για να δούμε, πιστεύω υπάρχει ελπίς.
These users thanked the author Magpies4 for the post:
sakis_the_fraud
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”