ΩΩωωωω... Κακο. Ελληνικης προελευσεις οι bucks? Μην φταιμε κιολας
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
τοσο μακρια δεν εχω φτασει σε ρεπορταζ η αληθεια ειναι ,αφηνω κατι και στον μπουζα .χαχαembuji έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:17ΩΩωωωω... Κακο. Ελληνικης προελευσεις οι bucks? Μην φταιμε κιολας
- These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 2):
- embuji, sakis_the_fraud
Σαν τον Ελιασον της Α4. Πολυ κακο ΑΝ ισχυει. Και πολυ κριμα.Polichni1926 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:18τοσο μακρια δεν εχω φτασει σε ρεπορταζ η αληθεια ειναι ,αφηνω κατι και στον μπουζα .χαχαembuji έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:17ΩΩωωωω... Κακο. Ελληνικης προελευσεις οι bucks? Μην φταιμε κιολας
offtopic
bigamatias; δεν είναι και τόσο άσχημη
offtopic
ούτως ή άλλως, για μένα, προεργασία για γενάρη/καλοκαίρι πρέπει να γίνει για αριστερό εξτρέμ
Είχα ακούσει κάτι πέρυσι πάνω σε αυτό το θέμα και δε μου άρεσε καθόλου, ούτε έχω αποδείξεις…
- Dimitris_L4
Ειναι τυχαιο που συγκεκριμενο μεσο πριν τν αγωνα της ρεβανς εχει κανει σημαια κατα σειρα
Προταση για Ντελια
Προβλημα με Ταισον
Δηλωσεις Προεδρου Σλαβια..
Μακαρι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...
Η υπομονη λενε ειναι αρετη...ελπιζω να αξιζει η υπομονη για τις μεταγραφες..
Προταση για Ντελια
Προβλημα με Ταισον
Δηλωσεις Προεδρου Σλαβια..
Μακαρι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...
Η υπομονη λενε ειναι αρετη...ελπιζω να αξιζει η υπομονη για τις μεταγραφες..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 14):
- epitropos, george188, keep_paokizein, scarsick, sakis_the_fraud, NIKOS1972, Kabamaru11, vasgias, PAOKevolution, paok apo epilogi and 4 more users
Τιποτα δεν είναι τυχαιο..Μακαρι αφανισμο
- These users thanked the author epitropos for the post (total 5):
- embuji, vasgias, paok apo epilogi, Unpsofable78, giaxxo
-
Ασ αφήσουμε το κουτσομπολιό κυρά Τατιάνα και ας πούμε για μεταγραφές. Όποιος ξέρει κάτι λέει αν θέλει.
Ας το προσπερασουμε εντελως το θεμα μαγκες και πολυ καθησαμε σε αυτο. Και ασχημο ειναι και πολυ προσωπικο. Και εξηγει και πολλα σε σχεση με την ψυχοσυνθεση του περσι. Φτανει ομως.
Μορο και ενα καλο στοπερ και ειμαστε καλα. Αν το λομπου ο τσαλοφιδης και ερθει και καμια καλη φοραπλα τυπου μοπε ή βαργκα που το παιδι τα κολλαει οπως και να του ερθουν ειμαστε λουκουμι. Αλλα ειναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ο χαφ και ο στοπερ.
Μορο και ενα καλο στοπερ και ειμαστε καλα. Αν το λομπου ο τσαλοφιδης και ερθει και καμια καλη φοραπλα τυπου μοπε ή βαργκα που το παιδι τα κολλαει οπως και να του ερθουν ειμαστε λουκουμι. Αλλα ειναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ο χαφ και ο στοπερ.
- These users thanked the author embuji for the post:
- Polichni1926
Ο Gigot είναι εκτός πλάνων και ετοιμάζεται να αποχωρήσει: απέρριψε πρόταση από σύλλογο της Serie A, παραμένει το ενδεχόμενο του ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maklaz την Τετ 27 Αύγ 2025, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μου αρέσει πάντως που γουστάρετε Μοπέ στον ΠΑΟΚ. Μάλλον ψάχνετε το επόμενο εξιλαστήριο 

-
Ερώτηση, θέλουμε τον 30+ έμπειρο ,ηγετικό αλλά με προβλήματα τραυματισμων Ζιγκο? Ή τον 26 χρόνο Βολιακο που έπαιζε serie B και σε ομάδες που πάλευαν για την παραμονή στην Serie A, με καλά στοιχεία αλλά όχι ηγετικά.
- Panx Romana
Και τους δύο
- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- Polichni1926
- keep_paokizein
Δηλαδή ο Μειτέ, ο Κένι, ο Τέιλορ, ο Γιακουμάκης, ο Ζαφείρης, ο Ιβανουσετς, ο Γκουγκεσασβίλι, ακόμα και η ανανέωση του Κωνσταντέλια και το νέο συμβόλαιο του Τάισον δεν είναι κινήσεις;George Best4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 08:35Αν δεν καθορίζει τις κινήσεις το αποτέλεσμα, γιατί κάθε μα κάθε χρόνο πρέπει να φτάνουμε μετά το τελευταίο ματς των προκριματικών 30 Αυγούστου για να κάνουμε κινήσεις?
Δε διαφωνώ με αυτό που λες και εγώ Παρασκευή πιστεύω θα σκάσει ότι σκάσει, αλλά τη λογική δεν καταλαβαινω
-
- Επικοινωνία:
Εγώ απορώ πως δεν έχουμε ψαχτεί για τους ελεύθερους Dawidowicz & Mbemba καθώς και τον Daniliuc της υπό διάλυση Salernitana