O Μινος ειναι εκεί?Caballo Viejo έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 00:15 Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ λέγανε απόψε ότι πάμε για τον Μόρο της Μπολόνια.
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Caballo Viejo
Είναι. Αλλά το είπε άλλος στην εκπομπή από 22:00 έως 24:00.Psagmenos4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 00:20O Μινος ειναι εκεί?Caballo Viejo έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 00:15 Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ λέγανε απόψε ότι πάμε για τον Μόρο της Μπολόνια.
Μια ωραία ανάλυση από τον Ουλτρας για τον Βολιακκο:
Άρα ίσως να έχουμε:
Κεντζιορα + Βολιακκο + Μεταγραφή + Μιχαϊλίδης + Λοβρεν
Τι συμπεραίνετε από την ανάλυση; Θεωρείτε θα έρθει για βασικός στόπερ αν έρθει; Θεωρώ πως όχι αλλά θα είναι για το ροτεισον μιας και φαίνεται πως Κωττας κ Μπαταούλας προς το παρόν δεν υπολογίζονται.Η στατιστική ανάλυση για τον Αλεσάντρο Βολιάκκο δείχνει έναν κεντρικό αμυντικό που ταιριάζει σε ομάδες με αργό και ελεγχόμενο build-up. Κρατά την τακτική πειθαρχία, διευκολύνει την κυκλοφορία της μπάλας και αποφεύγει το ρίσκο, χωρίς να αναλαμβάνει δημιουργικές πρωτοβουλίες. Για να λειτουργήσει σωστά το στυλ παιχνιδιού του, χρειάζεται στήριξη από πιο δημιουργικούς παίκτες στο κέντρο.
Προφίλ παίκτη:
Ο Βολιάκκο στηρίζεται περισσότερο στο διάβασμα του παιχνιδιού και στην τοποθέτησή του, παρά σε σκληρές μονομαχίες ή τάκλιν. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος μέσα στην περιοχή, όπου προσφέρει σταθερότητα και καλή αμυντική κάλυψη. Παρόλα αυτά, υστερεί όταν χρειάζεται να πάρει πρωτοβουλία εκτός περιοχής ή σε καταστάσεις με υψηλή πίεση.
Η μεγαλύτερη δύναμή του είναι η ικανότητα του να διαβάζει σωστά τις φάσεις και να τοποθετείται έγκαιρα, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει σε blocks. Το μειονέκτημα είναι η αδυναμία του στις προσωπικές μονομαχίες χαμηλά και η έλλειψη έντασης στο παιχνίδι του.
Με βάση το αγωνιστικό του προφίλ και το ραντάρ αμυντικής απόδοσης (για τη σεζόν 2024/25), θα μπορούσε να ταιριάξει λειτουργικά στον ΠΑΟΚ, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις;
- Μπορεί να αποδώσει και να προσφέρει ασφάλεια στην αμυντική γραμμή, εφόσον ο ΠΑΟΚ διατηρεί την κατοχή και επιβάλλει χαμηλό τέμπο στον αγώνα.
- Η ένταξη του προϋποθέτει ύπαρξη πιο aggressive/δημιουργικού στόπερ δίπλα του, αλλά και υποστήριξη από τα αμυντικά χαφ σε φάσεις με υψηλή πίεση ή ταχύτητα στο transition.
- Γενικά, είναι μια καλή επιλογή στο rotation ή σταθερή λύση σε παιχνίδια όπου ο ΠΑΟΚ ελέγχει το ρυθμό και δεν αντιμετωπίζει συνεχώς επιθέσεις με ένταση και ταχύτητα.
Άρα ίσως να έχουμε:
- These users thanked the author xpek20 for the post:
- Dimitris_L4
-
Ο Μινος , βασικά είναι στη καρδιά μαςPsagmenos4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 00:20O Μινος ειναι εκεί?Caballo Viejo έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 00:15 Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ λέγανε απόψε ότι πάμε για τον Μόρο της Μπολόνια.

Χωρίς το μωρό μου, δεν πάω πουθενά 

. Επίσης στα υπόψιν και κάποιος Πολωνός φορ απο την... Αρκαδία (γρίφος για δυνατούς λύτες).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Igemonas4 την Τετ 27 Αύγ 2025, 02:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ νομίζω οτι η ήσυχία και το χαμήλωμα των τόνων στο μεταγραφικό έχει να κάνει με τις σφήνες ειδικά πράσινων αποχρώσεων. Φαίνεται οτι οι κάτω έχουν κάποια λεφτά για να χτυπήσουν κάτι καλό (μιλάμε για 5 με 10 εκ).
Άρα μήν χάνετε την αισιοδοξία σας, απλά αυτή την βδομάδα οι καλές περιπτώσεις μπορούν να πάνε οπουδήποτε, αρα θα γίνει της σφήνας.
Άρα μήν χάνετε την αισιοδοξία σας, απλά αυτή την βδομάδα οι καλές περιπτώσεις μπορούν να πάνε οπουδήποτε, αρα θα γίνει της σφήνας.
-
Όσο καλός και αν είναι ο Μαυροπανος και το χαφ που ακουγονται από πάνω ράφι για δανεικοι δεν ξέρω αν με βρίσκουν σύμφωνο και εξηγουμαι.
Πες ότι τα σαρώνεις όλα και του χρόνου έχεις πάρει νταμπλ σου λέω εγώ ή βγαίνεις 2ος.
Θα ξεκινάς να παίξεις προκριματικά τσουλου και θα ψάχνεις παίχτες σε 4 θέσεις για βασικούς? Θα πληρώσεις ρήτρες? Πόσες?
Θα δώσεις 5 σε Ιβανουσετς,5 Γιακουμάκη + όσα χρειαστούν για τους άλλους?
Του χρόνου δε θα έχεις Οζντοεφ, δε θα υπάρχει Τάισον, Λοβρεν.Θα ψάχνεις σίγουρα φορ πάλι.
Νομίζω ότι αξίζει να γινει υπέρβαση με παίχτες που δε θα είναι εδώ μόνο για μια χρονιά, για να μη ψάχνουμε πάλι του χρόνου και κάνουμε τόσες αλλαγές ή πάμε πάλι μισοί σε προκριματικά.
Βέβαια τέτοια ώρα τέτοια λόγια. 27 Αυγούστου.
Πες ότι τα σαρώνεις όλα και του χρόνου έχεις πάρει νταμπλ σου λέω εγώ ή βγαίνεις 2ος.
Θα ξεκινάς να παίξεις προκριματικά τσουλου και θα ψάχνεις παίχτες σε 4 θέσεις για βασικούς? Θα πληρώσεις ρήτρες? Πόσες?
Του χρόνου δε θα έχεις Οζντοεφ, δε θα υπάρχει Τάισον, Λοβρεν.Θα ψάχνεις σίγουρα φορ πάλι.
Νομίζω ότι αξίζει να γινει υπέρβαση με παίχτες που δε θα είναι εδώ μόνο για μια χρονιά, για να μη ψάχνουμε πάλι του χρόνου και κάνουμε τόσες αλλαγές ή πάμε πάλι μισοί σε προκριματικά.
-
George Best4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 06:07 Όσο καλός και αν είναι ο Μαυροπανος και το χαφ που ακουγονται από πάνω ράφι για δανεικοι δεν ξέρω αν με βρίσκουν σύμφωνο και εξηγουμαι.
Ο Μαυροπάνος είναι τόσο καλή περίπτωση που αξίζει να έρθει ως δανεικός. Υπό νορμάλ συνθήκες τέτοιο παίκτη και σε αυτή την ηλικία δε μπορείς να τον πάρεις ούτε δανεικό, οπότε μακάρι να έρθει.
Στα υπόλοιπα πάνω κάτω συμφωνώ και εξυπακούεται πως και του χρόνου έχουμε αρκετή δουλειά, αλλά αυτά είναι κινήσεις που αφορούν το σχεδιασμό, θέλουν ψάξιμο και χρόνο.
Άρα όπως ακριβώς γράφεις στο τέλος, τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια, από το να κλείσει το ρόστερ με κενά αριθμητικά ή/και ποιοτικά, μακάρι να έρθουν δανεικοί και του χρόνου έχει ο Θεός.
-
xpek20 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 01:44 Μια ωραία ανάλυση από τον Ουλτρας για τον Βολιακκο:
Τι συμπεραίνετε από την ανάλυση; Θεωρείτε θα έρθει για βασικός στόπερ αν έρθει; Θεωρώ πως όχι αλλά θα είναι για το ροτεισον μιας και φαίνεται πως Κωττας κ Μπαταούλας προς το παρόν δεν υπολογίζονται.Η στατιστική ανάλυση για τον Αλεσάντρο Βολιάκκο δείχνει έναν κεντρικό αμυντικό που ταιριάζει σε ομάδες με αργό και ελεγχόμενο build-up. Κρατά την τακτική πειθαρχία, διευκολύνει την κυκλοφορία της μπάλας και αποφεύγει το ρίσκο, χωρίς να αναλαμβάνει δημιουργικές πρωτοβουλίες. Για να λειτουργήσει σωστά το στυλ παιχνιδιού του, χρειάζεται στήριξη από πιο δημιουργικούς παίκτες στο κέντρο.
Προφίλ παίκτη:
Ο Βολιάκκο στηρίζεται περισσότερο στο διάβασμα του παιχνιδιού και στην τοποθέτησή του, παρά σε σκληρές μονομαχίες ή τάκλιν. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος μέσα στην περιοχή, όπου προσφέρει σταθερότητα και καλή αμυντική κάλυψη. Παρόλα αυτά, υστερεί όταν χρειάζεται να πάρει πρωτοβουλία εκτός περιοχής ή σε καταστάσεις με υψηλή πίεση.
Η μεγαλύτερη δύναμή του είναι η ικανότητα του να διαβάζει σωστά τις φάσεις και να τοποθετείται έγκαιρα, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει σε blocks. Το μειονέκτημα είναι η αδυναμία του στις προσωπικές μονομαχίες χαμηλά και η έλλειψη έντασης στο παιχνίδι του.
Με βάση το αγωνιστικό του προφίλ και το ραντάρ αμυντικής απόδοσης (για τη σεζόν 2024/25), θα μπορούσε να ταιριάξει λειτουργικά στον ΠΑΟΚ, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις;
- Μπορεί να αποδώσει και να προσφέρει ασφάλεια στην αμυντική γραμμή, εφόσον ο ΠΑΟΚ διατηρεί την κατοχή και επιβάλλει χαμηλό τέμπο στον αγώνα.
- Η ένταξη του προϋποθέτει ύπαρξη πιο aggressive/δημιουργικού στόπερ δίπλα του, αλλά και υποστήριξη από τα αμυντικά χαφ σε φάσεις με υψηλή πίεση ή ταχύτητα στο transition.
- Γενικά, είναι μια καλή επιλογή στο rotation ή σταθερή λύση σε παιχνίδια όπου ο ΠΑΟΚ ελέγχει το ρυθμό και δεν αντιμετωπίζει συνεχώς επιθέσεις με ένταση και ταχύτητα.
Άρα ίσως να έχουμε:
Το προφανές συμπέρασμα είναι ότι είναι μια λύση φάση όπως μπήκε ο Λόβρεν με τα τυριά προχθές, να έμπαινε αυτός. Σε κάθε περίπτωση βάσει της παραπάνω ανάλυσης δεν προκύπτει ότι μιλάμε για το βασικό βάρβατο σέντερ Μπακ, που θεωρούσαμε ότι θα αποκτήσουμε.

-
xpek20
Απο την αναλυση για Βασιλάκο συμπεράινω ότι μοιάζει με Κωττά.
Αυτή δεν ειναι ανάλυση, είναι θάψιμο. Και πως περασε από τις μικρες εθνικές? Στην Ιταλία πρεπει να εισαι στοπεράρα
Απο την αναλυση για Βασιλάκο συμπεράινω ότι μοιάζει με Κωττά.
Αυτή δεν ειναι ανάλυση, είναι θάψιμο. Και πως περασε από τις μικρες εθνικές? Στην Ιταλία πρεπει να εισαι στοπεράρα
Καλα αυτος ο μπουζας τον εχω ικανο μεχρι και να βγαζει στον τακο τα ονοματα που προσπαθουμε να κλεισουμε επιτηδες σιχαμερα μηπως και χαλασουν για να κανει ζημια επικοινωνιακη στον Ιβαν.
Τραβηγμενο λιγο απο τα μαλλια; Ναι. Απιθανο; Δε θα το ελεγα. Εχουν αποδειξει οι συγκεκριμενοι οτι ειναι σε ανοιχτο "πολεμο" με την ΠΑΕ οποτε ενα τετοιο τρυπημα μου ακουγεται υπαρκτο.
Ισως πρεπει να πιω λιγο καφε ακομα. Καλημερα
Τραβηγμενο λιγο απο τα μαλλια; Ναι. Απιθανο; Δε θα το ελεγα. Εχουν αποδειξει οι συγκεκριμενοι οτι ειναι σε ανοιχτο "πολεμο" με την ΠΑΕ οποτε ενα τετοιο τρυπημα μου ακουγεται υπαρκτο.
Ισως πρεπει να πιω λιγο καφε ακομα. Καλημερα