Μολις χθες ανανεωσα με Eset για αλλα 2 χρονια,τι να μασησω;Μπηκα κανονικα διχως θεμα,ισως να κοιταξεις αν εχεις καναν ιο.blackzone44 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:40 μακάρι μάγκες αλλά όχι, σοβαρά μιλάω μην ανοίγετε το 24 από windows.
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Όντως;;;blackzone44 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:40 μακάρι μάγκες αλλά όχι, σοβαρά μιλάω μην ανοίγετε το 24 από windows.

- These users thanked the author nunies4 for the post:
- blackzone44
-
Το τσέκαρε φίλος που ασχολείται με τέτοια και είπε μόνο από Virtual Machine δε βγάζει το Warning άρα δε ξέρω τι φάση. Τέλος πάντων ας μη συνεχίσουμε το off-topic απλά το είπα για να προσέχουμε.Kabamaru11 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:41Μολις χθες ανανεωσα με Eset για αλλα 2 χρονια,τι να μασησω;Μπηκα κανονικα διχως θεμα,ισως να κοιταξεις αν εχεις καναν ιο.blackzone44 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:40 μακάρι μάγκες αλλά όχι, σοβαρά μιλάω μην ανοίγετε το 24 από windows.
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 2):
- Kabamaru11, sakis_the_fraud
-
Αίσθηση μου είναι ότι Παρασκευή μάλλον θα έχουμε ανακοινώσεις Μαυροπανου Μακαμπου και το χαφ από Άγιαξ που γράφτηκε απο εδώ μέσα....δεν έχω πληροφόρηση αλλά ένστικτο..πιάστε μας μετα
- Dimitris_L4
Σχετικά με τον Ιταλό, από τα λίγα που μπορεί να δει κανείς στο YouTube αλλά κυρίως για αυτά που γράφουν οι φίλοι της Genoa και της Parma, εγώ έχω θετικό προαίσθημα. Πιστεύω αν έρθει θα βγει νέος Κρεσπο.
- kataramenos5
Unpsofable78 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:37Ρε μας έχετε κάψει τελείως. Τι έδωσε δηλαδή; Δεν έχουν μείνει εγκεφαλικά κύτταρα πλέον ρε παιδιά. Βοηθήστε λίγο την τρέλα μου μέσα

Η ολη φαση θυμιζει λιγο απο Μοντυ Παιθονς με τον ...προφητη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 26 Αύγ 2025, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 4):
- Kabamaru11, vasgias, Jairo, jackba
-
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, sakis_the_fraud
Σχετικά με το paok24 όντως και εμένα εντοπίζει ιό το eset.
Όσον αφορά τις μεταγραφές για να υπάρχει ησυχία όντως κάτι κρύβουν όλοι για να μην χαλάσει. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Όσον αφορά τις μεταγραφές για να υπάρχει ησυχία όντως κάτι κρύβουν όλοι για να μην χαλάσει. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Μόλις το πέρασα ένα χέρι(με script και όχι με antivirus), βαράει κάτι αλλά τίποτα σοβαρό για να προκαλέσει άγχος σε εμάς με αυτά που βλέπω τώρα.blackzone44 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:50Το τσέκαρε φίλος που ασχολείται με τέτοια και είπε μόνο από Virtual Machine δε βγάζει το Warning άρα δε ξέρω τι φάση. Τέλος πάντων ας μη συνεχίσουμε το off-topic απλά το είπα για να προσέχουμε.Kabamaru11 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:41Μολις χθες ανανεωσα με Eset για αλλα 2 χρονια,τι να μασησω;Μπηκα κανονικα διχως θεμα,ισως να κοιταξεις αν εχεις καναν ιο.blackzone44 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:40 μακάρι μάγκες αλλά όχι, σοβαρά μιλάω μην ανοίγετε το 24 από windows.
Το αναφέρω προς ενημέρωση του κόσμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maklaz την Τρί 26 Αύγ 2025, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- blackzone44, sakis_the_fraud
πληκτρολόγησα βαζελομανία και μου έβγαλε πορνό για γκέι. υπάρχει τέτοιο σάιτ?FreeWatcher έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 21:39 Έλεος με τις φήμες για βάζελο!
Αν ήθελα θα έμπαινα στο βαζελομάνια…
Είτε γράφτε για μεταγραφές του μεγάλου ΠΑΟΚ, είτε μιρλιάστε για τον μεγάλο ΠΑΟΚ, δεν με ενδιαφέρει.
SDNA πάντως δεν είμαστε εδώ μέσα!!!
Αλλού
o Μπουζας ανέβασε στο φβ ότι συμφωνήσαμε με Μαυροπανο και περιμένουμε ως 31/08 την γουεστ χαμ.
Τελικά τον κλείσαμε τον Βώλακα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 26 Αύγ 2025, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και το kaspersky βγαζει notification οτι μπλοκαρε κατι μολις μπηκα στο 24. Δεν προκειται να το παρουν χαμπαρι αυτοι παντως ετσι πως τους κοβω στα λαιβ τους. Παιζει απλα να το βγαλουν απο την πριζα και να το κοιτανε.
- These users thanked the author icue for the post:
- blackzone44
Θλίψη έχει γίνει το forum....Τυχεροί όσοι το απολαύσαμε στα " πάνω " του,έστω σαν επισκέπτες πολλές φορές...
- These users thanked the author Hayate for the post:
- Unpsofable78