Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ακόμη παικταράδες ονειρεύεστε ?
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια.
Ας έρθουν μπακ και χαφ παίκτες του 7,5, Αν είναι και δικοί μας και όχι δανεικοί ακόμη καλύτερα.
Ας έρθουν μπακ και χαφ παίκτες του 7,5, Αν είναι και δικοί μας και όχι δανεικοί ακόμη καλύτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Τρί 26 Αύγ 2025, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια χρονιά ολοκληρώσαμε τις μεταγραφές πριν την προετοιμασία, αλλά η γκρίνια εκεί σταθερή.
- These users thanked the author ABOLEYTOI for the post (total 3):
- vasgias, soigol, theo-drama
Δλδ τοσο δύσκολο μας είναι μία φορα να περιμένουμε 2 μέρες? Θα αλλάξει κάτι αν μαθουμε κατι σήμερα ή ακομα και ανακοινωθει κάτι σήμερα σε σχέση με την παρασκευή? Αν δεν μας αρέσει αυτός που έρθει πως θα βοηθησει να το ξέρουμε 2 μέρες νωρίτερα? Να μπουμε στα σόσιαλ του και να τον κράξουμε να μην έρθει? Αυτό θέλουμε δλδ για να αυτοεκπληρωθούμε? Εκτος αν πιστεύουμε ότι επειδη θα γραψουμε εμείς 5 πράγματα και 10 αναλύσεις θα αλλάξουμε το (όποιο) πλάνο προπονητή διοικησης, λες και αν διαλύσουμε τωρα μια μεταγραφή είναι εύκολη η εμπροθεσμη επίτευξη άλλης. Προφανώς και εγω γουσταρω τον χουλιαμα και την ίντριγκα και την ανάλυση , αλλα κάπου φέτος νομίζω ξεφύγαμε.
- These users thanked the author epitropos for the post (total 4):
- george188, vasgias, Unpsofable78, zaffodb
-
Διαχρονικη μεταγραφικη παθογενεια του ΠΑΟΚ του Σαββιδη. Εκει που κυνηγαμε τα μπαμ και μπουμ εκει ξαφνικα καταληγουμε σε αψυχολογητες και παραλογες επιλογες. Λες και οι απλοι κανονικοι ποδοσφαιριστες χαθηκαν πια. Περσι ειχα ενημερωση οτι προτασθηκε σχεδον τζαμπα γερμανος μεσος απο μπουντεσλιγκα (μικρομεσαια ομαδα) 26 ετων με καλα χαρακτηριστικα. Κοπηκε οπως εμαθα γιατι και καλα δεν ηταν κατι τρομερο κλπ. Και τελικα καταληξαμε στον Μπακαγιοκο... Ε τι να πεις...Odi έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 20:15 Χθες διαβάζαμε για μπαμ και μπουμ και ποιος παίκτης ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ και για αεροδρόμια και 24 ώρες μετά μιλάμε για δανεικό στόπερ και δανεικό χαφ και σίγησαν όλα;
Ένα χαφ κ ένα στόπερ ρε παιδιά.. Κανονικοί παίκτες να είναι.
Δηλαδή ένας παίκτης δικός μας του 7 είναι καλύτερος από ένα δανεικό του 9;; Πώς γίνεται αυτό;Ettien26 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 20:20 Ακόμη παικταράδες ονειρεύεστε ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 26 Αύγ 2025, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω προσωπικά δεν θέλω τον Βολιακο. Παίκτης που παίζει με 3αδα πίσω , καθαρά αμυντικογενης προσανατολισμός και ομάδες που δεν παίζουν με κατοχή . Θα μπορεί να παίξει με ψηλά την γραμμη; Να μην πω κάτι 3αρες που είδα σε περυσινές συμμετοχές του .
Γενικά ας κοιτάξουμε να κυνηγήσουμε παίκτες που έκαναν πρωταθλητισμό στο παρελθόν ακόμα και από πρωταθλήματα 3ης ταχύτητας , έστω και στο ροτεισον με τις ομάδες τους . Συνήθως τέτοιοι πιάνουν στην ΠΑΟΚΑΡΑ .
Γενικά ας κοιτάξουμε να κυνηγήσουμε παίκτες που έκαναν πρωταθλητισμό στο παρελθόν ακόμα και από πρωταθλήματα 3ης ταχύτητας , έστω και στο ροτεισον με τις ομάδες τους . Συνήθως τέτοιοι πιάνουν στην ΠΑΟΚΑΡΑ .
- These users thanked the author chri5ti9 for the post:
- WestBlock4
Ποιος γκρινιάζει;
Αφού σας έχουν πει τα παιδιά που γνωρίζουν πράγματα πως οι ανακοινώσεις και οι παίκτες από Παρασκευή. Άσχετα σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε. Τι σκατε;
Και να μην σας το έλεγαν εδώ και χρόνια η τακτική της ομάδας είναι να μην ανακοινώνει παικτες πριν από κρίσιμα παιχνίδια υπομονή.
Πέμπτη βραδάκι αργά κατά τις θα μάθουμε πολλά...
Αφού σας έχουν πει τα παιδιά που γνωρίζουν πράγματα πως οι ανακοινώσεις και οι παίκτες από Παρασκευή. Άσχετα σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε. Τι σκατε;
Και να μην σας το έλεγαν εδώ και χρόνια η τακτική της ομάδας είναι να μην ανακοινώνει παικτες πριν από κρίσιμα παιχνίδια υπομονή.
Πέμπτη βραδάκι αργά κατά τις θα μάθουμε πολλά...
- These users thanked the author paoki19 for the post (total 2):
- Unpsofable78, zaffodb
Γιακουμάκης δανεικός,
Ιβανούσετς δανεικός,
Μάλλον στόπερ δανεικό,
Ίσως χαφ δανεικό,
Οζντόεφ, Λόβρεν, Τάισον, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Σάστρε τελειώνει το συμβόλαιο τους το επόμενο καλοκαίρι.
Και ο Τσάλοφ μέχρι στιγμής δεν μας έχει βγει, μάλιστα με βάση όσα λένε οι ΑΡΔ, κάναμε κίνηση για να φύγει και ο ίδιος δεν θέλει.
Οπότε για το επόμενο καλοκαίρι και μέχρι να φτάσουμε σε αυτό, φαίνεται πως μπορεί να έχουμε μέχρι και 9-10-11 εκκρεμότητες - ανοιχτές υποθέσεις, πέρα από ενδεχόμενες πωλήσεις.
Ιβανούσετς δανεικός,
Μάλλον στόπερ δανεικό,
Ίσως χαφ δανεικό,
Οζντόεφ, Λόβρεν, Τάισον, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Σάστρε τελειώνει το συμβόλαιο τους το επόμενο καλοκαίρι.
Και ο Τσάλοφ μέχρι στιγμής δεν μας έχει βγει, μάλιστα με βάση όσα λένε οι ΑΡΔ, κάναμε κίνηση για να φύγει και ο ίδιος δεν θέλει.
Οπότε για το επόμενο καλοκαίρι και μέχρι να φτάσουμε σε αυτό, φαίνεται πως μπορεί να έχουμε μέχρι και 9-10-11 εκκρεμότητες - ανοιχτές υποθέσεις, πέρα από ενδεχόμενες πωλήσεις.
Γιατί έχουμε τρία χαφ και τρία στόπερ αρχηγέ μου.
Δεν βγαίνουν τα νούμερα.
-
Και? Ειπε κάποιος ότι δεν θα έρθει χαφ?
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- theo-drama
- john4serres
Βάλε Αλμασίδη στο 6 αν δεν βρίσκεις.
Τρεις μήνες + άλλοι τόσοι για προεργασια κάτι δεν σας φτάνουν.
Τρεις μήνες + άλλοι τόσοι για προεργασια κάτι δεν σας φτάνουν.
Οχι δεν είναι. Αλλά πιστεύεις ότι είναι εύκολο να βρεθεί παίκτης του 9 ? Πόσους δανεικούς έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε ?nunies4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 20:33Δηλαδή ένας παίκτης δικός μας του 7 είναι καλύτερος από ένα δανεικό του 9;; Πώς γίνεται αυτό;Ettien26 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 20:20 Ακόμη παικταράδες ονειρεύεστε ?
Και δεν είμαι κατά των δανεικών αλλά δεν θέλω και να κτιστεί ομάδα μιας μόνο χρονιάς και του χρόνου να ψάχνουμε πάλι παίκτες. Η ομάδα πρέπει να έχει συνέχεια.
Λογικά του χρόνου θα αποχωρήσουν οι Οζντόεφ, Τάϊσον και Λόβρεν. Και υπάρχουν και οι δανεικοί Ιβάνουσετς και Γιακουμάκη.
Ντουμ Σπίρο ΣπέροBlackgr4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 20:44 Γιακουμάκης δανεικός,
Ιβανούσετς δανεικός,
Μάλλον στόπερ δανεικό,
Ίσως χαφ δανεικό,
Ε όλοι λένε ότι θα έρθει, αλλά δεν έρχεται.
Βλέπεις ότι προσπερνάω το «και» λες και δεν έχουμε 26 Αυγούστου με τις μεταγραφές να κλείνουν 02/09.