Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Γερασίμου

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο Ρέτσος είναι τόσο καλύτερος από τον Μιχαηλίδη με την μπάλα στα πόδια, όσο ο μπουμπούκος είναι καλύτερος υπουργός Υγείας από τον αείμνηστο Γ. Γεννηματά.
Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Ζαφείρης θα ενταχθεί στην ομάδα την 02.01.2026. Συνεπώς η ανάγκη για έλευση χαφ φωνάζει, με 3 χαφ συν Τσοπούρογλου που δεν υπολογίζεται δεν βγαίνει με τίποτα το επόμενο 4μηνο σε 3 διοργανώσεις. Και χαφ όχι τύπου Μπακαγιόκο, αλλά παίκτης με προοπτική, όρεξη και βλέψεις (Ουρμπάνσκι ή Μόρο);
Δεν νομίζω ότι βασικός στόχος είναι ο Ιταλός, ο οποίος μάλιστα δεν δείχνει και πολύ ορεξάτος να αφήσει την χώρα του. Εφόσον μάλιστα ισχύει το τελευταίο και στην περίπτωση αυτή θα χαθεί κι άλλος χρόνος, θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν εφικτοί στόχοι σε άλλες χώρες και με υψηλότερα standards από τον στόπερ της Τζένοα.
Αν δεν φύγει ο Τσάλωφ, δεν νομίζω να γίνει κίνηση για σέντερ φορ.
Τον Σορετίρε τον βλέπω για δανεικό. Ας πάρει την θέση του ο Μπαλντέ. Με την ευκαιρία, ο Μπαλντέ έχει Ισπανικό διαβατήριο, γιατί δεν ανανεώνουν το συμβόλαιό του από την στιγμή μάλιστα που ο παίκτης έχει δείξει ότι αξίζει;
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Γελάω με τις φήμες για τις μεταγραφές. Από τον Τσεντίρα των στόπερ στον Μανέ και από τον Μαυροπάνο στον απίθανο Γάλλο χαφ.

Σε λίγες μέρες ταμείο. 26 Αυγούστου απόγιομα σήμερα. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός σε πλήρη εξέλιξη.
These users thanked the author arrwstos for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

icue έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 17:19 Κάποια στιγμή τον Μάιο είχε γραφτεί για εμας αυτός που πήρε ο γαυρος.
Μεγάλη επικοινωνιακη ήττα :mrgreen:
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
eorptol1, icue
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Βασικά ο σαχλαμάρες που μου το είπε το διάβασε στο τσίλι...
Τον παλιολακαμα...
Και μ άρεσε πολύ ο Μανέ...τες πα...

Μοντςςςςς σβήστε την τελευταία σελίδα πάραυτα....😂😂😁
These users thanked the author psykoman for the post (total 3):
hariskastoria, Kabamaru11, epitropos
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

WestBlock4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 17:01
DonnieMcGrath έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 16:43 Εντωμεταξύ αυτό που τα 100 χρόνια είναι do or die χρονιά για τα πάντα όλα να το κοιτάξετε μερικοί, παλιωσε σαν επωδός...
Ε καλα για σενα μπορει να ειναι μια απλή χρονια που δε βαριέσαι καλα είμαστε κ ετσι τι ζητάμε μεταγραφες.
Ασε εμας να θεωρούμε τη χρονια αυτη σπουδαία ώστε να ερθουν τίτλοι παντού.
1η και τελευταία φορά θα απαντήσω ευθέως και ας είμαστε off topic
1. Έγραψα κάπου ότι δεν είναι σημαντική χρονιά? Δείξε μου που αφού μπήκες στον διαδικασία να μου κάνεις παράθεση. Είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να θεωρείται ως η ΑΠΟΛΥΤΗ χρονιά ορόσημο όπως μερικοί παρουσιάζουν με μοναδικό σκοπό να έχουν πάτημα για να γκρινιάζουν επειδη στα 100 χρονια δεν βάφτηκαν τα κάγκελα στο πάρκινγκ. Μήπως είσαι και εσύ ένας από αυτούς? Σαν τον μάντη Καλχα πιο πάνω που στις 26.08 λέει ότι έχουμε 27?
2. Επειδη εσύ εγώ ο Χ ο Ψ θα θεωρούμε σπουδαία την φετινή χρονιά θα έρθουν τίτλοι? Πες μου έναν τρόπο που από το Α (θεώρηση οπαδων) θα πάμε στο Β (κατάκτηση τίτλων)
3. Δεν είπα πουθενά ότι είναι μια ακόμα χρονιά. Είναι εξίσου σημαντική με την 1η, την 99η και την 101η χρονιά. Εξίσου. Οκ? Πάντα στοχεύουμε στην βελτίωση οποία χρονιά να γράφει το κοντέρ. Και επειδη σε βλέπω ότι καίγεσαι πολύ για τα 100χρονια, όπως λες την αφήνω σε εσάς (ποιοι είστε εσείς τελικά?) Και θα πάρω εγώ την επόμενη που μάλλον για εσένα θα είναι τρε μπαναλ μετά τα 100
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

psykoman έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 17:20 Βασικά ο σαχλαμάρες που μου το είπε το διάβασε στο τσίλι...
Τον παλιολακαμα...

Ελα μην αγχω,πλακα ειχε,εγω γελασα,συμβαινουν αυτα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 17:22
psykoman έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 17:20 Βασικά ο σαχλαμάρες που μου το είπε το διάβασε στο τσίλι...
Τον παλιολακαμα...

Ελα μην αγχω,πλακα ειχε,εγω γελασα,συμβαινουν αυτα.
Πιάσε σκηνικό...
Σκάει μνμ... Μαλάκα πάμε για Μανέ...(Αστράφτουν τα μάτια μου)...το καθίκι ήξερε κιόλας ότι έχω αδυναμία στον Μανέ...
Που το διάβασες;;; Του λέω...
Το έγραψε ο Ιταλός μου λέει...
Κάνω κατευθείαν την ερώτηση εδώ...όλο και κάποιο τσακαλακι δικό μας θα τον ακολουθεί....
Έρχονται οι απαντήσεις εδώ απ' τα παιδια...(Απογοήτευση εγώ)
Του γράφω...ρε λακαμα που το διάβασες;;;;
Στο τσίλι μου λέει...
@#€&@#@#@@##@##"'##€& 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
These users thanked the author psykoman for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

psykoman έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 17:13
epitropos έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 17:09 .. ναι σιγουρα, στη μονη θέση που έχουμε παικτες εκεί θα παρουμε εναν ακομα
Ε ναι με Τάισον Πέλκα και Σωτήρη τι να τον κάνεις τον Μανε
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Μετα την κινηση Ζαφειρη θα εξελιχθει και το παπατζηλικι. Θα παει σε αλλο επιπεδο.
Ακουμε Μανε και λεμε "βρε λες...", οποτε πεδιον δοξης λαμπρο
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

DonnieMcGrath έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 17:22
WestBlock4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 17:01
DonnieMcGrath έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 16:43 Εντωμεταξύ αυτό που τα 100 χρόνια είναι do or die χρονιά για τα πάντα όλα να το κοιτάξετε μερικοί, παλιωσε σαν επωδός...
Ε καλα για σενα μπορει να ειναι μια απλή χρονια που δε βαριέσαι καλα είμαστε κ ετσι τι ζητάμε μεταγραφες.
Ασε εμας να θεωρούμε τη χρονια αυτη σπουδαία ώστε να ερθουν τίτλοι παντού.
1η και τελευταία φορά θα απαντήσω ευθέως και ας είμαστε off topic
1. Έγραψα κάπου ότι δεν είναι σημαντική χρονιά? Δείξε μου που αφού μπήκες στον διαδικασία να μου κάνεις παράθεση. Είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να θεωρείται ως η ΑΠΟΛΥΤΗ χρονιά ορόσημο όπως μερικοί παρουσιάζουν με μοναδικό σκοπό να έχουν πάτημα για να γκρινιάζουν επειδη στα 100 χρονια δεν βάφτηκαν τα κάγκελα στο πάρκινγκ. Μήπως είσαι και εσύ ένας από αυτούς? Σαν τον μάντη Καλχα πιο πάνω που στις 26.08 λέει ότι έχουμε 27?
2. Επειδη εσύ εγώ ο Χ ο Ψ θα θεωρούμε σπουδαία την φετινή χρονιά θα έρθουν τίτλοι? Πες μου έναν τρόπο που από το Α (θεώρηση οπαδων) θα πάμε στο Β (κατάκτηση τίτλων)
3. Δεν είπα πουθενά ότι είναι μια ακόμα χρονιά. Είναι εξίσου σημαντική με την 1η, την 99η και την 101η χρονιά. Εξίσου. Οκ? Πάντα στοχεύουμε στην βελτίωση οποία χρονιά να γράφει το κοντέρ. Και επειδη σε βλέπω ότι καίγεσαι πολύ για τα 100χρονια, όπως λες την αφήνω σε εσάς (ποιοι είστε εσείς τελικά?) Και θα πάρω εγώ την επόμενη που μάλλον για εσένα θα είναι τρε μπαναλ μετά τα 100
Για ποια βελτίωση μιλάς που το παίζεις κ έξυπνος? Πόσους βαθμους τερμάτισες πίσω απο το γαυρο περσι κ το βαζελο? Αρα 100 χρονια με πωλήσεις να ειναι στα ύψη ευρωπη εξασφαλισμενη κλπ κλπ , τι περιμένεις? Να μείνουμε με 3 χαφ? Κ οχι δεν ειναι το 26 αυγουστου γιστι θα επρεπε CB κ χαφ να εχεις εδω κ 1 μήνα κ οχι τελευταια μερα. Εσυ λοιπον άραξε και κρινε του χρόνου, εγω λοιπον κρίνω καθε χρονια ξεχωριστά τι κανουμε , δεν ξεχωρίζω χρονιές αλλα ναι ρε ΣΤΑ 100 περιμενω το κατι παραπανω.
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
soigol
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

jibbie έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 15:30 ...
... Σε ό,τι με αφορά, προφανώς δύο ball playing CBs είναι προτιμότερα από ένα, το οποίο ο αντίπαλος μπορεί να κλειδώσει εύκολα με το σωστό πρέσινγκ. Ας κλείσει το ρόστερ και το συζητάμε.
Σίγουρα η ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια είναι ένα σημαντικό προσόν όμως δεν είναι και το κύριο ζητούμενο για ένα αμυντικό δίδυμο.
Έχεις δίκιο πως οποιαδήποτε κουβέντα έχει νόημα μόνο με την ολοκλήρωση του ρόστερ και επί των δεδομένων χαρακτηριστικών του συνόλου των στόπερ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σταματήστε τους αχρειαστους οφτοπικ καυγαδες
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
WestBlock4, Anwnimos, zaffodb
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

παιδια παρακαλατε να βγει αυτος ο κεννυ πρωτον ο μπαμπα θα παρει μπροστα μην μασατε , ο τειλορ ειναι υποδεεστερος παικτης του μπαμπα οπως φαινεται , σε ογκο σε επιθετικη αναπτυξη σε φαση αμυνας σε σεντρες που δεν ειδαμε μεχρι τωρα . Ο κεννυ ειναι κομβικος κατι δειχνει αλλα περιμενουμε . Το καλο ειναι οτι δεν τον παιρνας ευκολα ο τυπος κοβει.
ο Μιχαηλιδης αλλαγη . Μεχρι εκει μπορει το παιδι δυστυχως για ολους και τον ιδιο. Οχι για τα δυσκολα
ο ιταλος αν ερθει θα παει βασικος και γιατι??? γιατι απλα ειναι 1,95 και μεχρι τωρα δεν εχεις ΚΕΦΑΛΙΑ μεσα στην περιοχη ψαχνουν ψηλο να το ξερετε

το χαφ θα κανει αισθηση οπως λενε μισο λενε ολοι δεν θα ειναι συμπληρωμα
καλα για μπροστα να παρει μια γενναια αποφαση ιο ιβαν και να στειλει τον τσαλοφ τεταρτο σεντερφορ αν δεν φυγει οικειοθελως
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Σε ενα 90λεπτο ρε φιλε δε μας βγηκε ο Τευλορ; Ειναι δυνατον;
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
PAOKevolution, yakel
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Πραγματικά πώς υποτιμάτε έτσι τον Μιχαηλίδη ρε παιδιά; Απίστευτο. Πριν τον τραυματισμό του θεωρούνταν μεγαλύτερο ταλέντο του Κουλιεράκη.

Ο τραυματισμός του και η άνοδος του Κουλιε τον άφησαν πολύ πίσω.

Αξίζει την ευκαιρία. Δεν τον πήραν τα χρόνια. Συνεχώς βελτιώνεται και περιορίζει τα λάθη του.

Τέιλορ και Κενι είναι αδύνατον να κριθούν από λίγα ματς. Υπομονή. Είναι πολύ καλύτεροι από αυτό που παρουσιάζουν μέχρι τώρα.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 6):
Anwnimos, GEOL, Kabamaru11, yakel, Polichni1926, tsario73
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”