Μπορεί και να υπερβάλλω λίγο, μπορεί και όχι

παντα καθε καλοκαιρι ζηλευουμε τις μεταγραφες του ΠΟΚ.....παντα χρονια τωρα σε αυτο το νημα....Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:23 Φέτος τις ζηλεύω τις μεταγραφές του Γάβρου. Μετά από πολλά χρόνια σταμάτησε τις χαζομάρες με Γουίλιαν, Μαρσέλο κλπ και φέρνει παίκτες που ακόμα κι οι μισοί αν του βγουν, θα ανέβει επίπεδο. Αυτός ο Μανέ που ήρθε σήμερα είναι ότι ακριβώς θέλω να κάνουμε εμείς, παίκτης που έπιασε στην Σκανδιναβία και τον πρόλαβες πριν τον σιγουρέψει ομάδα τοπ πρωταθλήματος.
χωρικε αφου καταλαβαινεις γιατι ρωτας ?Χωρικός έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 14:12δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάτε, αλλα για κάτσε. αν δεν το εχεις καταλαβει, σε φορουμ οπαδών του ΠΑΟΚ είσαι. τί γυαλιά ήθελες να φοράμε; ουδέτερα; κιτρινα; κόκκινα; τί ακριβώς; και τί ρόλο παίζεις εδώ; και το γράφω με αφορμή και άλλα σου ποστGeorge Best4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 19:46Βγάλτε τα ασπρόμαυρα γυαλιαTwoDoubles έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 19:38 Η μαϊμού της μαϊμού ω μαϊμού η κουλά
Ανύπαρκτο πέναλτι Κυριολεκτικά
O Strefezza ήταν βασικός στην Como (10η θέση, καμία Serie B)astral έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 15:02 Αν ερχόντουσαν εδώ οι μεταγραφές του γαύρου η γκρίνια θα ήταν στο τέρμα και θα διαβάζαμε για τον Νασιμέντο της B Πορτογαλίας, τον Strefezza της Serie B, τον Scipioni με τα φραγκοδίφραγκα στο capology, τον Cabella τον γερο.
Μπορεί και να υπερβάλλω λίγο, μπορεί και όχι![]()
Δεν λέω ότι έχεις άδικο αλλά θα ήθελα να εξηγήσει κάποιος πως ακριβώς γίνεται γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που μου φαίνονται ακατανόητα. Πχ ο Βάζελος έχει όφελος γιατί δηλώνει πιο πολλά έσοδα και ξεπερνά τον σκόπελο του FFP. Η Σπόρτιγκ όμως σε τι κερδίζει αν δηλώνει ότι έδωσε πιο πολλά απ τα πραγματικά? Δεν της δημιουργεί πρόβλημα στο δικό της FFP? Επίσης είναι ΑΕ με λογιστικά βιβλία κτλ. Πως κρύβονται αυτά τα χρήματα?Мир έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:51 Ξεκάθαρο ξέπλυμα FairPlay παίζει με Σπορτινγκ, προσπαθούν να πιάσουν τα 40χαρτια λογικά για λογιστικούς λόγους. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τα ποσά λεφτά μπουν από την μια τσέπη στην άλλη της σπορτινγκ ή ποσά πραγματικα θα πάρει ο βαζελος.