Η τεχνοκρατική επιτροπή έχει όντως αργήσει παραδειγματικά.
Κατά την άποψη μου έχει αργήσει χρόνια βέβαια.
Ο ΑΣ - που για μένα δικαίως έχει σοβαρές ενστάσεις για το μνημόνιο που παρέλαβε και τις έχω αναλύσει από πλευράς μου - όφειλε να έχει συντάξει ο ίδιος από το προεδρικό διάταγμα ακόμα το 2022 ένα μνημόνιο από τη δική του σκοπιά που να περιγράφει αναλυτικά τα δικά του ''θέλω'' και να είναι εις γνώσιν της ΠΑΕ από τότε.
Ακόμα και στο νεκρό μεσοδιάστημα όφειλαν οι 2 πλευρές να έχουν διαμορφώσει πλήρως το πλαίσιο συνεργασίας.
Αντ' αυτού έχουμε μονομερείς πράξεις και από τους δύο.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
-
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Καλημέρα σε όλους,Mīngus έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 09:32 Η τεχνοκρατική επιτροπή έχει όντως αργήσει παραδειγματικά.
Κατά την άποψη μου έχει αργήσει χρόνια βέβαια.
Ο ΑΣ - που για μένα δικαίως έχει σοβαρές ενστάσεις για το μνημόνιο που παρέλαβε και τις έχω αναλύσει από πλευράς μου - όφειλε να έχει συντάξει ο ίδιος από το προεδρικό διάταγμα ακόμα το 2022 ένα μνημόνιο από τη δική του σκοπιά που να περιγράφει αναλυτικά τα δικά του ''θέλω'' και να είναι εις γνώσιν της ΠΑΕ από τότε.
Ακόμα και στο νεκρό μεσοδιάστημα όφειλαν οι 2 πλευρές να έχουν διαμορφώσει πλήρως το πλαίσιο συνεργασίας.
Αντ' αυτού έχουμε μονομερείς πράξεις και από τους δύο.
σωστά τα λες φίλος & θα πρόσθετα πως τουλάχιστ
ον αυτό θα έπρεπε να κραδαίνει ο ΑΣ στην συνέντευξη τύπου.
Φυσικά όλοι & όλα, δεν έχουν την ίδια βαρύτητα (αν καταλαβαινόμαστε ομιλώ για τη μάνα & το μεγαλύτερο περιουσιακό της/ μας στοιχείο, γι' αυτό έγραψα το τουλάχιστον). Η ΠΑΕ θα έπρεπε επίσης να το ζητούσε μετεπειτάσεως, συχνά πυκνά.
Το ΔΣ του ΑΣ πρεπει επισης αμεσα να προχωρησει σε Γενικη Συνελευση,warmeater έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 17:15 Θα παρακαλούσα θερμά τον Α.Σ όταν θ' ανακοινώσει επίσημα την σύσταση της Επιτροπής να δώσει στην δημοσιότητα: α. Με βάση ποιό/α άρθρο/α του καταστατικού προχώρησε στην σύσταση της επιτροπής β. Με ποιά διαδικασία αποφασίσθηκε η σύσταση της επιτροπής και γ, Με ποιά κριτήρια επελέγησαν τα μέλη της επιτροπής . Αν δεν το κάνει σημαίνει ότι υπάρχουν "σκιές" παρατυπιών ή και παρανομιών στο όλο εγχείρημα, οι οποίες θ' αποτελέσουν σημείο τριβής στα Δικαστήρια όπου θα προσφύγει 100% η "χαμένη" πλευρά. Μόνος ζημιωμένος θα είναι ο ΠΑΟΚ .Και αυτόματα σε τέτοια περίπτωση ο Α.Σίγμα θα καταγραφεί ιστορικά ως Α.ΣΤΙΓΜΑ (για τον ΠΑΟΚ)
καθοσον οτι κανει εδω και τρεις μηνες χωρις την εγκριση της ειναι παρανομο.
Ακομη και αν αυριο αποφασισει να δωσει το γηπεδο στον Ιβαν, δε μπορει να το
κανει χωρις την εγκριση της ΓΣ.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ!
Και ξαναζηταω απο οποιονδηποτε συμφορουμιτη, εχει ή μπορει να βρει
το καταστατικο του ΑΣ, να το πει και να το αποστειλει.
το καταστατικο του ΑΣ, να το πει και να το αποστειλει.
- navigator11
Ακόμα, βλέπω, οι ... τεχνοκράται δεν έχουν συσταθεί σε επιτροπή, ε;; Αν μάθει ο Σαββίδης τι ακριβώς και πώς το/τα αξιώνουν από αυτόν οι του ΑΣ πριν τις 25/12, θα πρέπει να νιώθει μέχρι και κολακευμένος.

- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Sera4
εχουμε το τραγικο ΔΣ του ΑΣ εχουμε και τους ισαποστακηδες τι να πω......να βαλω εγω ντεμεκ σε ιση αποσταση τον Ιβαν με τους γραφικους αθλιους του ΔΣ.....του ΑΣ.....
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019