Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Θα δώσει μία ομάδα παραπάνω για την εναλλακτική από ότι δίνει για τον βασικό στοχο;
Θα τον πουλησουμε τώρα και θα τον πάρουν το 2033embuji έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:32 Ρε σεις μολις στον Λιμπερο λιμπερο λιμπερο λιμπερο κατι ελεγε ο παραγωγος οτι απο την abola βγαινει οτι η Σπορτινγκ ειναι σε προχωρημενες συζητησεις με Ντελια. Εχετε ακουσει κατι εσεις; Εμενα μου φαινεται εκτος πραγματικοτητας πλεον να φυγει ο Ντελιας. Δεν εχει γραφτει σε κανενα σαϊτ ΠΑΟΚ ομως. Ουτε στο πορτοκαλι, μονο το γαυρεττα.
-
Έλα ρε blackzone βλέπω μέσα είσαι. Πες τίποτα. Ισχύει αυτό για τον Ιταλό?? Είναι προχωρημένη περίπτωση??
- Metagrafakias
Nassos έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:15Καλά με την ιδια λογική και ο μαυροπανος δεν κάνει για αλλαγή ούτε για την west ham που εχει φάει 8 γκολ σε 2 αγωνιστικές. Κανένας δεν είπε ότι ο βολιακο είναι παιχταράς απλά εγω τουλάχιστον ελπίζω, αν όχι από φέτος, τουλάχιστον από του χρόνου να αποδώσει η επένδυση σε σκαουτερς.Metagrafakias έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:07 Ο ΠΑΟΚ θέλει στόπερ ηγέτη!!
Από πέρυσι θέλει παίκτη ηγέτη στη θέση!!
Παίκτης που ούτε στη Τζένοα δεν είναι βασικός δεν κάνει για ηγέτης στον ΠΑΟΚ αλλά για συμπληρωματικός απλά και αυτό με ρίσκο…
Δεν περιμένω Μαυροπανο(δεν θα έλεγα όχι φυσικά) αλλά σε μια θέση που πονάμε χρόνια περιμένω έναν παίκτη με πειστικό βιογραφικό για να μην πάει στράφι και η επένδυση με Ζαφειρη…
Ο Βολιακο δεν είναι τέτοιος πάμε παρακάτω…
Ελπίζω να είναι παραπλάνηση και να πάμε για άλλον!!!
Καταλαβαίνεις ότι όταν μιλάμε για επίπεδο premier league η συζήτηση αλλάζει ε;;ο αναπληρωματικός της West Ham της Λεστερ και της Κρίσταλ Παλας μπορεί να είναι άπιαστο όνειρο για εμάς δεν συμβαίνει το ίδιο με τη Τζένοα και τέτοιου επιπέδου ομάδες φυσικά…Η Τζένοα είναι μικροτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και δεν παίζει ούτε Ευρώπη ,ενώ εγώ θέλω παίκτη ηγέτη για πρωταθλητισμό και Ευρώπη δεν θα πάω να πάρω τον αναπληρωματικό της…
Επίσης δεν είναι και κανένα τρελό σκαουτινγκ ο αναπληρωματικός της Τζένοα στα 27 του μην τρελενεσαι..
Παίκτες από σκαουτινγκ θα θεωρήθει κάποιος στα 21-22 από κάνα πρωτάθλημα των Βαλκανίων ή καμία Λατινική Αμερική όχι ο 27χρονος Ιταλός που αν ήταν κάτι ιδιαίτερο δεν υπάρχει περίπτωση οι Ιταλοί να μην τον γνώριζαν..,
- Caballo Viejo
Ακριβώς. Τώρα που μάζεψε την κατάσταση με την απόκτηση Ζαφείρη δεν θα την τινάξει στον αέρα με παραχώρηση Ντέλια. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.xrisitsapa έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 14:00 Δεν προκειται να τον δωσει ο Ιβαν τωρα...μετα απο ανανεωση και μεταγραφη Ζαφειρη
Ο μαύρος είναι εδώ γιατί περιμένει τις αντιδράσεις μας καθώς γίνεται upload το βίντεο.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 14:16 Έλα ρε blackzone βλέπω μέσα είσαι. Πες τίποτα. Ισχύει αυτό για τον Ιταλό?? Είναι προχωρημένη περίπτωση??

-
-
Ο Ιταλος απο τα βίντεο φαινεται γρηγορος με καλη αισθηση στα επιθετικα στημενα πάντως και παιζει με πάθος.Δεν εχω δει βίντεο να δουμε τι κανει σε αναπτυξη . Ο παπατζης ο kyri εχει ανεβάσει tweet σε κινουμενο σχεδιο και δειχνει παίκτη στα χρώματα της Ρεαλ Σοσιεδαδ ή της Εσπανιολ με νουμερο 8 .Μήπως πάμε για Edu Exposito απο Εσπανιολ.
που υπογραφω;adam04 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 14:15Θα τον πουλησουμε τώρα και θα τον πάρουν το 2033embuji έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:32 Ρε σεις μολις στον Λιμπερο λιμπερο λιμπερο λιμπερο κατι ελεγε ο παραγωγος οτι απο την abola βγαινει οτι η Σπορτινγκ ειναι σε προχωρημενες συζητησεις με Ντελια. Εχετε ακουσει κατι εσεις; Εμενα μου φαινεται εκτος πραγματικοτητας πλεον να φυγει ο Ντελιας. Δεν εχει γραφτει σε κανενα σαϊτ ΠΑΟΚ ομως. Ουτε στο πορτοκαλι, μονο το γαυρεττα.
Αυτός όντως ακούστηκε και παλιά.panpangr77 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 14:21 Ο Ιταλος απο τα βίντεο φαινεται γρηγορος με καλη αισθηση στα επιθετικα στημενα πάντως και παιζει με πάθος.Δεν εχω δει βίντεο να δουμε τι κανει σε αναπτυξη . Ο παπατζης ο kyri εχει ανεβάσει tweet σε κινουμενο σχεδιο και δειχνει παίκτη στα χρώματα της Ρεαλ Σοσιεδαδ ή της Εσπανιολ με νουμερο 8 .Μήπως πάμε για Edu Exposito απο Εσπανιολ.
- loukas karadimos
και εμας μας γκαστρωσε με τα κοντρολ του και τα κουτρουβαληματα
αντε μην το ανοιξω και ειναι ακομα παιχτης της ομαδας
1.5 μη χεσω....
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- Polichni1926
- loukas karadimos
ο Μορο ναι μαλιστα, οκ, να περιμενω το αγελαδοκουρεμα για παρτη του
τον Ιταλο παλι, ελπιζω να μην κανουμε κουαλιατιστικη μεταγραφη πανω στον ενθουσιασμο του Σερα
γιατι αν δεν ειναι ετοιμος στα 25 του εχω Μπαταουλα και Κοττα να περιμενουν υπομονετικα, ειδικα ο δευτερος
τον Ιταλο παλι, ελπιζω να μην κανουμε κουαλιατιστικη μεταγραφη πανω στον ενθουσιασμο του Σερα
γιατι αν δεν ειναι ετοιμος στα 25 του εχω Μπαταουλα και Κοττα να περιμενουν υπομονετικα, ειδικα ο δευτερος
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- tonipap801
Να πω πάντως ότι ούτε εγώ θεωρώ κακή περίπτωση τον Ιταλό ως παρτενέρ του Μιχαϊλίδη. Δεν ξέρω αν είναι ο CB που σου παίρνει πρωτάθλημα ωστόσο είναι καλός χαμηλά και στην προώθηση του παιχνιδιού και δεν είναι αργός. Ψηλά στον Ιταλία έχει θέμα αλλά θέμα είχε πχ και ο πιρολα αν και μικρότερο. Εδώ βέβαια ο πιρολα μοιάζει ανίκητος ψηλά. Εν ολίγοις δεν ενθουσιάστηκα αλλά δε τα έβαψα και μαύρα στο άκουσμα της είδησης. Θεωρώ αναβάθμιση σε σχέση με κεντζιορα, θα φανεί στο χορτάρι.
- These users thanked the author jibbie for the post (total 2):
- astral, Unpsofable78
-
μπορει να εννοει και μπλανκο απο αλαβες που εχει παιξει και καστιγια που ηταν ο τσικναςpanpangr77 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 14:21 Ο Ιταλος απο τα βίντεο φαινεται γρηγορος με καλη αισθηση στα επιθετικα στημενα πάντως και παιζει με πάθος.Δεν εχω δει βίντεο να δουμε τι κανει σε αναπτυξη . Ο παπατζης ο kyri εχει ανεβάσει tweet σε κινουμενο σχεδιο και δειχνει παίκτη στα χρώματα της Ρεαλ Σοσιεδαδ ή της Εσπανιολ με νουμερο 8 .Μήπως πάμε για Edu Exposito απο Εσπανιολ.
Η Τζενοα απο που προκυπτει οτι ειναι μικροτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ? εχει 9 πρωταθληματα και 1 κυπελλο ασχετα ποτε τα πηρεMetagrafakias έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 14:18Nassos έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:15Καλά με την ιδια λογική και ο μαυροπανος δεν κάνει για αλλαγή ούτε για την west ham που εχει φάει 8 γκολ σε 2 αγωνιστικές. Κανένας δεν είπε ότι ο βολιακο είναι παιχταράς απλά εγω τουλάχιστον ελπίζω, αν όχι από φέτος, τουλάχιστον από του χρόνου να αποδώσει η επένδυση σε σκαουτερς.Metagrafakias έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:07 Ο ΠΑΟΚ θέλει στόπερ ηγέτη!!
Από πέρυσι θέλει παίκτη ηγέτη στη θέση!!
Παίκτης που ούτε στη Τζένοα δεν είναι βασικός δεν κάνει για ηγέτης στον ΠΑΟΚ αλλά για συμπληρωματικός απλά και αυτό με ρίσκο…
Δεν περιμένω Μαυροπανο(δεν θα έλεγα όχι φυσικά) αλλά σε μια θέση που πονάμε χρόνια περιμένω έναν παίκτη με πειστικό βιογραφικό για να μην πάει στράφι και η επένδυση με Ζαφειρη…
Ο Βολιακο δεν είναι τέτοιος πάμε παρακάτω…
Ελπίζω να είναι παραπλάνηση και να πάμε για άλλον!!!
Καταλαβαίνεις ότι όταν μιλάμε για επίπεδο premier league η συζήτηση αλλάζει ε;;ο αναπληρωματικός της West Ham της Λεστερ και της Κρίσταλ Παλας μπορεί να είναι άπιαστο όνειρο για εμάς δεν συμβαίνει το ίδιο με τη Τζένοα και τέτοιου επιπέδου ομάδες φυσικά…Η Τζένοα είναι μικροτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και δεν παίζει ούτε Ευρώπη ,ενώ εγώ θέλω παίκτη ηγέτη για πρωταθλητισμό και Ευρώπη δεν θα πάω να πάρω τον αναπληρωματικό της…
Επίσης δεν είναι και κανένα τρελό σκαουτινγκ ο αναπληρωματικός της Τζένοα στα 27 του μην τρελενεσαι..
Παίκτες από σκαουτινγκ θα θεωρήθει κάποιος στα 21-22 από κάνα πρωτάθλημα των Βαλκανίων ή καμία Λατινική Αμερική όχι ο 27χρονος Ιταλός που αν ήταν κάτι ιδιαίτερο δεν υπάρχει περίπτωση οι Ιταλοί να μην τον γνώριζαν..,