Ελαφρώς αλμυρούτσικος βέβαιαjohn4serres έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:12 Γλυκοκοιτάζω Βιτάο από τις παλιές λίστες των Λουτσέσκου.
Στα 25 του πλέον, προέρχεται από καραγεμάτες σεζόν με την Ιντερνασιονάλ.

Ελαφρώς αλμυρούτσικος βέβαιαjohn4serres έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:12 Γλυκοκοιτάζω Βιτάο από τις παλιές λίστες των Λουτσέσκου.
Στα 25 του πλέον, προέρχεται από καραγεμάτες σεζόν με την Ιντερνασιονάλ.
Με τον Μελά πιο πιθανό να ήταν μεταμεσονύχτιαpaoki19 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:10Μπορεί να έκαναν και πρωινά γυρίσματα!Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:06 Σε κανένα δεν κάνει εντύπωση η αργοπορία της ανακοίνωσης για Ζαφείρη??? Ο ΠΑΟΚ έδεσε Τσιφουτη έως το 2028. Καλός παικτακος.
Εγω περιμενω να μου πει ο Σαμπρακος τι ισχυει με την ΟΥΕΦΑ και την καταγγελια που ετοιμαζουν για να χαλασει η μεταγραφη. Τον εμπιστευομαι.Psagmenos4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:17 Ο ημιτρελος απλά πουλάει παπατζες. Δεν υπάρχει καμία ΟΥΕΦΑ, όταν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες, μπορούσε να κάνει την καταγγελία πριν την συμφωνία. Ας πάρει τηλέφωνο τον άλλον τον κατσαπλια από την Στουτγάρδη να κάνουνε παρέα.
Πάμε στα άλλα τώρα, επειδή δεν παρακολούθησα καθόλου από χθες και βλέπω να παίζει το όνομα του Μορο τι έχει παιχτεί που δεν έχω πάρει χαμπάρι?
Aν τον επιλέξουν, ναι με γεμίζει καταρχήν. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.obanebane έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 12:52 keep_paokizein την κολοκυθιά θα παίξουμε ρε φίλε;
Θεωρητικά μιλάμε πάντα κοιτώντας που εχει παίξει ο κάθε παίχτης που έρχεται,την ηλικία και τα χαρακτηριστικά του.
Εσένα δηλαδή σε γεμίζει μια τέτοια κίνηση;
ε και ο τσαλοφ δεν μας γεμιζει ? μια ολοκληρη θεση πιανει στο ροστερkeep_paokizein έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:23Aν τον επιλέξουν, ναι με γεμίζει καταρχήν. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.obanebane έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 12:52 keep_paokizein την κολοκυθιά θα παίξουμε ρε φίλε;
Θεωρητικά μιλάμε πάντα κοιτώντας που εχει παίξει ο κάθε παίχτης που έρχεται,την ηλικία και τα χαρακτηριστικά του.
πουλιτζερDimitrisS έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:27 "H ανακοινωση της απόκτησης του Ζαφειρη, θα δημοσιευτει οταν θα ειναι ετοιμη."
Δημοσιογραφος/Ρεπορτερ.
Ο Τσάλοφ μας προβληματίζει...Polichni1926 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:25ε και ο τσαλοφ δεν μας γεμιζει ? μια ολοκληρη θεση πιανει στο ροστερkeep_paokizein έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:23Aν τον επιλέξουν, ναι με γεμίζει καταρχήν. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.obanebane έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 12:52 keep_paokizein την κολοκυθιά θα παίξουμε ρε φίλε;
Συμφωνώ. Όσο καλη και ανέλπιστη μεταγραφή να είναι, σε επίπεδο διαπραγμάτευσης νομίζω έδειξε ότι η ομάδα έχει θέματα...vs40 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:24 Τεράστια επιτυχία η μεταγραφή του Ζαφείρη και συγχαρητήρια στη διοίκηση. Στο συμβόλαιο καλό θα ήταν να έβαζαν 5 έτη, γιατί το Γενάρη θα έρθει. Δηλαδή σε 4ετες θα έχει μόλις 3.5 έτη το Γενάρη, ενώ πλήρωσε το κλαμπ 12εκ για την αγορά. Αν αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ 1,5 έτος, αν θα πιεστουμε πιθανώς για πώληση και θα έχει μόλις 2 έτη να απομένουν. Είσαι πιο ισχυρός να τον έχεις εκεί για άλλα 3 έτη συμβολαίου, εξάλλου μπορείς έτσι να τον κρατήσεις άλλη μια χρονιά και να προσφέρει στο κλαμπ, και να αποφασίσεις δίχως πίεση για πώληση ή ανανέωση.
Έχει γραφτεί για πρόταση, αλλά όχι για συμφωνία.embuji έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:32 Ρε σεις μολις στον Λιμπερο λιμπερο λιμπερο λιμπερο κατι ελεγε ο παραγωγος οτι απο την abola βγαινει οτι η Σπορτινγκ ειναι σε προχωρημενες συζητησεις με Ντελια. Εχετε ακουσει κατι εσεις; Εμενα μου φαινεται εκτος πραγματικοτητας πλεον να φυγει ο Ντελιας. Δεν εχει γραφτει σε κανενα σαϊτ ΠΑΟΚ ομως. Ουτε στο πορτοκαλι, μονο το γαυρεττα.
Μπηκα διαβασα την γαυρετα λεει οτι δεν εχει γινει καμια προταση επισημα απλα ερωτηση και οτι ειναι πολυ δυσκολο να φυγει ο Ντελιας.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:36Έχει γραφτεί για πρόταση, αλλά όχι για συμφωνία.embuji έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:32 Ρε σεις μολις στον Λιμπερο λιμπερο λιμπερο λιμπερο κατι ελεγε ο παραγωγος οτι απο την abola βγαινει οτι η Σπορτινγκ ειναι σε προχωρημενες συζητησεις με Ντελια. Εχετε ακουσει κατι εσεις; Εμενα μου φαινεται εκτος πραγματικοτητας πλεον να φυγει ο Ντελιας. Δεν εχει γραφτει σε κανενα σαϊτ ΠΑΟΚ ομως. Ουτε στο πορτοκαλι, μονο το γαυρεττα.