Έχει γίνει λίγο σούπα η κατάσταση είναι η αλήθεια και πιστεύω οι περισσότεροι ασχολούμαστε πιο πολύ για να περάσει η ώρα μέχρι να βγει κάτι με σοβαρό ρεπορτάζnunies4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:41 Μπλεχτηκαμε πολύ και επειδή πλέον είναι δυσδιάκριτα τα όρια που σταματάει η αλήθεια και που αρχίζει ο παπάς σταματάω και εγώ να μοιράζομαι οποιαδήποτε "πληροφορία" φτάνει στα αυτιά μου.
Ας περιμένουμε να δούμε
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Εισαστε στην τσιτα όλοι για τα πάντα . Επειδη εγω ανέβασα τον Ισραηλινο λόγω Νταλάρα ,ζητάω συγνωμη. Το post είναι για τον Αντι Ζαφειρη στην Σλάβια και οχι για εμας . Μακάρι να έρθει ο Ζαφειρης απο τώρα για να μην εχουμε κανενα πρόβλημα στην ομογενεια της ομάδας . Οζντοεφ και Καμαρα μου δειξανε οτι τα δίνουν όλα τα παιδια και προσπαθούν να ειναι στα θέλω του προπονητη.Αν έρθει απο τώρα ο Ζαφειρης δεν νομίζω οτι χρειαζόμαστε χαφ.
- These users thanked the author panpangr77 for the post (total 2):
- xpek20, margas
-
Στα δικά μου μάτια είναι ξεκάθαρο τι θέλουν να κάνουν.
Έμεινε ο Ντέλιας, έρχεται ο Ζαφ από τώρα, βλέποντας αυτούς τους δύο θα έρθει κι ο τρίτος.
Και κάπου εδώ τα αριθμητικά κενά έχουν καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στα χασομέρια θα ψάξουμε κέντα στα φορ.
Έμεινε ο Ντέλιας, έρχεται ο Ζαφ από τώρα, βλέποντας αυτούς τους δύο θα έρθει κι ο τρίτος.
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- theo G4
Δεν θα ήταν κακή προσθήκη ο Μορο πάντως από τώρα μιας και του χρόνου λήγει του Οζντόεφ και ποτέ δεν ξες τι θα γίνει με Καμαράmakispaspartou έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:43 Στα δικά μου μάτια είναι ξεκάθαρο τι θέλουν να κάνουν.
- These users thanked the author xpek20 for the post:
- Polichni1926
Μήπως ο λόγος της καθυστέρησης ανακοίνωσης του Ζαφείρη είναι γιατί ακόμα το παλεύουν να παίξει στον ΠΑΟΚ από τώρα;
Πάντως με Κεντίρα στα φορ θα είμαστε ευχαριστημένοι αν απαλλαγούμε από Τσάλοφ
-
Εννοείται .. Αλλά μετά τα 12εκ στον Ζαφ δε νομίζω ότι υπάρχει περιθώριο για τόσο ακριβή αγορά.
-
Sandro Ramirez. Λέω εγώ τώρα. Και σαν επιθετικός και σαν αντί Τάισον. Ταιριάζει. Αν και διαβάζω knee injury. Και επιστροφή άγνωστη.
Εγώ πάντως, χωρίς να γνωρίζω κάτι, πιστεύω ότι ο Ιταλός είναι "στάχτη στα μάτια".
Εμείς βολευόμαστε γιατί δουλεύουμε κάτι άλλο από πίσω που δεν θέλουμε να διαρρεύσει, ο Ιταλός βολεύεται γιατί όταν "ενδιαφέρεται" για σένα μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ μπορεί να ενεργοποιηθούν πιο γρήγορα αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται.
Win-win η φάση και ξέρουμε πολύ καλά ότι γίνονται τέτοιου είδους εξυπηρετήσεις μεταξύ ομάδων και μανατζερικών γραφείων.
Εμείς βολευόμαστε γιατί δουλεύουμε κάτι άλλο από πίσω που δεν θέλουμε να διαρρεύσει, ο Ιταλός βολεύεται γιατί όταν "ενδιαφέρεται" για σένα μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ μπορεί να ενεργοποιηθούν πιο γρήγορα αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται.
Win-win η φάση και ξέρουμε πολύ καλά ότι γίνονται τέτοιου είδους εξυπηρετήσεις μεταξύ ομάδων και μανατζερικών γραφείων.
- Panx Romana
Τώρα ο Στεργιάδης λέει ( να μας πει κάποιος αν έχει πέσει ποτέ μέσα) ότι ο χαφ που έχει προκριθεί έχει απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν ομάδα της χώρας
Απο την άλλη η Μπολόνια πουλάει ή θέλει να πουλήσει δύο χαφ την δεδομένη στιγμή;
Απο την άλλη η Μπολόνια πουλάει ή θέλει να πουλήσει δύο χαφ την δεδομένη στιγμή;
John ,παρηγοριά στον άρρωστο φίλε ,αυτό προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου οτι συμβαίνει, δύσκολα όμως,εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια παιχνίδια.
Τι να πω ,μακάρι ο παίχτης αυτός να βγει λίρα εκατο ,αλλά αυτό το απο το Ζενίθ στο Ναδίρ που ζούμε, λες και το κάνουν επίτηδες.
Τι να πω ,μακάρι ο παίχτης αυτός να βγει λίρα εκατο ,αλλά αυτό το απο το Ζενίθ στο Ναδίρ που ζούμε, λες και το κάνουν επίτηδες.
Εεεε απο αυτα που ειδαμε εδω σε συνδιασμο με Στεργιαδη ο Μορο φωτογραφιζεται θαρρω.
Παίζει να διάβασε εδώ μέσα που είπαμε για Μόρο ενώ τελικά φαίνεται ότι δεν ισχύει σύμφωνα με το 3ο quiz.Panx Romana έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:55 Τώρα ο Στεργιάδης λέει ( να μας πει κάποιος αν έχει πέσει ποτέ μέσα) ότι ο χαφ που έχει προκριθεί έχει απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν ομάδα της χώρας
Εν τω μεταξύ παίζει να εννοεί όντως αντιΖαφείρη για τη Σλάβια και τζάμπα να ψαχνόμαστε.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 2):
- Logistis, Montrealiotis
- loukas karadimos
καλα ελπιζω αυτος ο βουλανιζατερ ο ιταλος να ειναι γλεντι της παε προς τον κοσμο γιατι δουλευει κατι καλυτερο
μια χαρα ολα μεχρι στιγμης
μη φερετε παιχτη πόυ δεν θα παρει λεπτο
μια χαρα ζεν ειναι ο ραζβαν
μια χαρα ολα μεχρι στιγμης
μη φερετε παιχτη πόυ δεν θα παρει λεπτο
μια χαρα ζεν ειναι ο ραζβαν
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- xpek20
Σε διαβεβαιώνω πως σίγουρα δεν φορέσει την φανέλα της Σπάρτα. Είμαι 100% πεπεισμένος γι αυτό! Πρώτοι το διαβάσατε εδώ by Χωρικός!!!Azrael έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:21 Δεν ξερω ρε παιδια,προσωπικα δεν θα γουσταρα ουτε για μισο λεπτο να φορεσω την φανελα της σπαρτα αν ημουν στην θεση του.
Νομιζω οτι θα τους γυρισει μπουμερανγκ το να μην τον αφησουν απο τωρα.