Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τελικά πιστεύουμε ΑΡΔ ή όχι?
Πριν κάποιες ώρες ο ένας μιλούσε για δανεισμό και ο άλλος για αγορά.
Ανάθεμα αν πήραν ένα τηλέφωνο να ρωτήσουν, είδαν απλά το post του Ιταλού.
Αράξτε γιατί προβλέπω ρόλερ κοστερ.
Πριν κάποιες ώρες ο ένας μιλούσε για δανεισμό και ο άλλος για αγορά.
Ανάθεμα αν πήραν ένα τηλέφωνο να ρωτήσουν, είδαν απλά το post του Ιταλού.
Αράξτε γιατί προβλέπω ρόλερ κοστερ.
-
Δηλαδή τωρα θα ερθουν οι παιχταραδες που δεν ερχονταν πριν 1-2 μηνες; Ποτε ξαναέγινε αυτο, δεν θυμάμαι.
Αμα ο μανιατης στοπερ είναι εστω κετζιορα φερτε τον.
Αμφιβαλλω βέβαια, δεν είναι και τοσο εύκολο οσο νομιζετε να βρεις κετζιορα.
Αμα ο μανιατης στοπερ είναι εστω κετζιορα φερτε τον.
Αμφιβαλλω βέβαια, δεν είναι και τοσο εύκολο οσο νομιζετε να βρεις κετζιορα.
Ωραία λογική ρε Γιώργο.
Δηλαδή πέρσι πάλι κάποιοι τους έβλεπαν παικταράδες όλους. Ακόμα και για τον Μπακαγιόκο διαβάσαμε ύμνους εδώ μέσα.
Ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές; 10%.
Εντάξει, άμα θέλετε να υπάρχει το φόρουμ για να λέτε κάποιοι ότι "όλοι όσοι φέρνει ο ΠΑΟΚ είναι παικταράδες και όλοι όσους παίρνουν οι άλλοι είναι σαπάκια" ε καθίστε να τα λέτε μόνοι σας να χαίρεστε.
Και δεν πάει σε σένα προσωπικά όλο αυτό, αφορμή παίρνω από το σχόλιο σου.
Εγώ δεν θα κουράσω άλλο, ότι είχα να πω για τον παίκτη το είπα.
Θα τα δούμε στο "χόρταρι" τα υπόλοιπα αν και εφόσον έρθει.
μηπως ακουει γιωργο νταλαρα στην τοποθεσια ρενατο νταλαρα,λεω εγω τωρα ....xpek20 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:32 Απλά το αφήνω εδώ αν θέλετε να περάσουμε την ώρα μας με άλλον έναν γρίφο![]()
https://epobookgr.blogspot.com/2025/08/ ... t_188.htmlΟ Αντί-Ζαφείρης ακούει ... Γιώργο Νταλάρα
xpek20 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:32 Απλά το αφήνω εδώ αν θέλετε να περάσουμε την ώρα μας με άλλον έναν γρίφο![]()
https://epobookgr.blogspot.com/2025/08/ ... t_188.htmlΟ Αντί-Ζαφείρης ακούει ... Γιώργο Νταλάρα
-
Δηλαδη ή θα τους βγάζουμε παιχταραδες ή αχρηστους απ'το transfermarkt. Ψυχραιμες αντιδράσεις πάντα.JohnDag έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:36 Εντάξει, άμα θέλετε να υπάρχει το φόρουμ για να λέτε κάποιοι ότι "όλοι όσοι φέρνει ο ΠΑΟΚ είναι παικταράδες και όλοι όσους παίρνουν οι άλλοι είναι σαπάκια" ε καθίστε να τα λέτε μόνοι σας να χαίρεστε.
- These users thanked the author black death for the post:
- Nassos
Τον Μπακαγιοκο τον ξεραμε. Δεν θυμαμαι κανεναν υμνο. Εννια στους δεκα περιμεναμε οτι θα φαμε φολα με αυτον.
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- Kabamaru11, sakis_the_fraud
Kacper Urbanskidimpaok4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:38μηπως ακουει γιωργο νταλαρα στην τοποθεσια ρενατο νταλαρα,λεω εγω τωρα ....xpek20 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:32 Απλά το αφήνω εδώ αν θέλετε να περάσουμε την ώρα μας με άλλον έναν γρίφο![]()
Κατσε ρε συ John ειπα εγω οτι ειναι παικταρας? ξαναλεω, εχουμε εστω μιση εικονα του παικτη εδω μεσα? γιατι διαβασα για ιταλο καργα, ειναι δηλαδη οκ αυτο? Και επειδη σε μενα απαντησες και ας το λες γενικα, εγω δεν ειμαι της λογικης οτι οι αλλοι παιρνουν σαπακια και ο ΠΑΟΚ παικταραδες αλλα δεν ειμαι και της λογικης οτι με το που ακουσω ονομα να τον βγάλω Ιταλο καργαJohnDag έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:36Ωραία λογική ρε Γιώργο.
Δηλαδή πέρσι πάλι κάποιοι τους έβλεπαν παικταράδες όλους. Ακόμα και για τον Μπακαγιόκο διαβάσαμε ύμνους εδώ μέσα.
Ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές; 10%.
Εντάξει, άμα θέλετε να υπάρχει το φόρουμ για να λέτε κάποιοι ότι "όλοι όσοι φέρνει ο ΠΑΟΚ είναι παικταράδες και όλοι όσους παίρνουν οι άλλοι είναι σαπάκια" ε καθίστε να τα λέτε μόνοι σας να χαίρεστε.
Και δεν πάει σε σένα προσωπικά όλο αυτό, αφορμή παίρνω από το σχόλιο σου.
Εγώ δεν θα κουράσω άλλο, ότι είχα να πω για τον παίκτη το είπα.
Θα τα δούμε στο "χόρταρι" τα υπόλοιπα αν και εφόσον έρθει.
Μάλλον καινούργιος πρέπει να είσαι στο φόρουμ ή αφηρημένος για να το λες αυτό σε μένα.black death έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:39Δηλαδη ή θα τους βγάζουμε παιχταραδες ή αχρηστους απ'το transfermarkt. Ψυχραιμες αντιδράσεις πάντα.JohnDag έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:36 Εντάξει, άμα θέλετε να υπάρχει το φόρουμ για να λέτε κάποιοι ότι "όλοι όσοι φέρνει ο ΠΑΟΚ είναι παικταράδες και όλοι όσους παίρνουν οι άλλοι είναι σαπάκια" ε καθίστε να τα λέτε μόνοι σας να χαίρεστε.
Τα γραπτά μένουν πάντως για όποιον ενδιαφέρεται..
-
ΚαυλωσαμεMaklaz έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:41Kacper Urbanskidimpaok4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:38μηπως ακουει γιωργο νταλαρα στην τοποθεσια ρενατο νταλαρα,λεω εγω τωρα ....xpek20 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:32 Απλά το αφήνω εδώ αν θέλετε να περάσουμε την ώρα μας με άλλον έναν γρίφο![]()
https://epobookgr.blogspot.com/2025/08/ ... t_188.html
-
Δεν το λέω για εσενα ουτε χρειάζεται να τα παιρνεις όλα προσωπικά. Το λεω πανω στη συζητηση.JohnDag έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:42 Μάλλον καινούργιος πρέπει να είσαι στο φόρουμ ή αφηρημένος για να το λες αυτό σε μένα.
Τα γραπτά μένουν πάντως για όποιον ενδιαφέρεται..
Καποιος ειπε δλδ, πως τον βγαζετε άχρηστο οταν δεν ξέρετε ουτε το ονομα του. Και η απάντηση ειναι ε να τους βγαζουμε ολους παιχταραδες τοτε.
moro ή ουρμπανσκι ειμαστε ζουμι στα χαφ. Μετα μια στοπερακλα και ειμαστε οκ. Αν φυγει ο τσαλοφιδης και ερθει και μια φορακλα σουπερ.