Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από JohnDag »

Ο Ιταλός πρέπει πρώτα να περάσει μια χρονιά στην ομάδα, να καταλάβει το πραγματικό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος που είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ότι πιστεύουν όσοι δεν έχουν άμεση επαφή και μετά να κάνει προτάσεις.

Τα είδαμε και με τον Μπότο που έφερε Νάσμπεργκ για βασικό στόπερ λες και η Ελλάδα είναι Νορβηγία (σε επίπεδο πρωταθλήματος μιλάω).

Παίκτης με ελάχιστη εμπειρία σε επίπεδο πρώτης εθνικής στα 27, παίζοντας σε ομάδες υποβιβασμού που αμύνονται χαμηλά, προερχόμενος μάλιστα και από μια πολύ κακή περσινή χρονιά, δεν έχει καμία θέση σε μια ομάδα που χτυπάει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και θέλει να κάνει πορεία στην Ευρώπη.

Το επίπεδο μας πλέον είναι πολύ πιο πάνω από παίκτες επιπέδου Serie B γιατί τέτοιος είναι ουσιαστικά ο Vogliacco.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τρί 26 Αύγ 2025, 09:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
Iznogoud4, Kourdos, Kabamaru11, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα ο Βολιακο.
Σε καμία περίπτωση ο στόπερ που περίμενες όλο το καλοκαίρι όπως μας λέγανε..
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 09:49 Απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα ο Βολιακο.
Σε καμία περίπτωση ο στόπερ που περίμενες όλο το καλοκαίρι όπως μας λέγανε..
Αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι αυτός ο στόπερ για τον οποίο ακούμε τόσες μέρες...
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Ο Κόλκας λέει ότι αυτός είναι ουσιαστικά ο στόχος αλλά και καλά είναι δύσκολη περίπτωση διότι οι Ιταλοί δε θέλουν να είναι εκτός Ιταλίας...
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Εγω εμπιστεύομαι παραπάνω την άποψη ενός αρχισκαουτερ από αυτής άλλων ανθρώπων. Τώρα το παράδειγμα του μποτο δεν έχει κάποια αξία. Γιατι ας πουμε με ποιον τον συγκρίνεις? Με τη δική σου άποψη? Τι ποσοστό επιτυχίας έχεις εσύ?

Δεν το κάνω προσωπικό, απλά απαντάω σε σένα με τις σκέψεις μου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ε ας την αφησουμε αν ειναι δυσκολη περιπτωση μην χανουμε χρονο τελευταιες μερες.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 9):
PaokFiesta, xpek20, icue, Nassos, Developer4, margas, PAOKevolution, Kourdos, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Έλληνας Βολιάκο δηλαδή είναι ο ... Κάργας;

Μου φαίνεται ήδη τον βγάλαμε Κεντίρα των Στόπερ!!!

Παρεμπιπτόντως, νομίζω κανένας δεν τον έχει δεί τον παίκτη!
These users thanked the author Magpies4 for the post:
Nassos
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ας κάνουμε ένα υποθετικό σενάριο. Δουλεύεις μία καλή περίπτωση που δεν έχει κλείσει. Γνωρίζεις ότι αν βγει προς τα έξω θα μπουν σφήνες από παντού. Είναι δύσκολη περίπτωση ούτως ή άλλως. Βγάζεις προς τα έξω διάψευση.
Ε τι θα γράφουν οι διάφοροι Κόλκες?
Αν πράγματι κάτι καλό δουλεύεται θα το ξέρουν δύο το πολύ τρεις άνθρωποι.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
Kourdos
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

"Το όνομα του Αλεσάντρο Βολιάκο φιγουράρει ψηλά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες, καθώς είναι ο “εκλεκτός” για τη θέση του στόπερ.

Ο Ιταλός, που πέρυσι αγωνίστηκε σε Τζένοα και Πάρμα -με τη μορφή δανεισμού- είναι αυτός που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να καλυφθεί το κενό στο κέντρο της άμυνας, με την υπόθεση να προχωράει.

Αυτό που ισχύει για τον Βολιάκο, είναι πως πρόκειται για δανεισμό με οψιόν από την Τζένοα, με τους “ασπρόμαυρους” να τρέχουν τις εξελίξεις.

Σε αυτή τη φάση η υπόθεσή του είναι σε καλό δρόμο και μένει να φανεί αν θα υπάρξει όντως happy end."

paok24
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Ρε παιδιά με κάνα 10ρι φέρνουμε Καρέτσα ?
Κώστας και αυτός.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οκ εγώ το αναγνωρίζω ότι είμαι γκρινιάρης αλλά πείτε μου εσείς ρε παιδια. Αν κλεισουμε με δανεικο τον Ιταλό,δανεικο χαφ και δεν παρουμε φορ,θα εχει άδικο οποιος πει ότι η μεταγραφή Ζαφειρη είναι μεταγραφή επικοινωνιακου χαρακτήρα και οχι μεταγραφή πλάνου δημιουργίας ενός ροστερ τίτλων;
These users thanked the author joshua for the post (total 5):
Iznogoud4, tsachou, Ριαν_Καπαγιαννιδης, soigol, Special 4
icue

Δημοσίευση από icue »

Επειδη γραφτηκε χθες καποια στιγμη, δεν υπαρχει στοπερ που να ερχεται Ελλαδα και να μπορει να σου αλλαξει την ζωη. Εγω περιμενω στην χειροτερη εναν κανονικο μη γκαφατζη αμυντικο και στην καλυτερη το ιδιο απλα με καλυτερα χαρακτηριστικα απο αυτους που εχουμε ηδη, κυριως στην ταχυτητα.

Τον Ιταλο δεν τον ξερω. Αν ανηκει στην πρωτη κατηγορια (στην χειροτερη :lol: ) θα το ακουσω. Αν μας βγει παλι Εκονγκ και Κολει, ε τοτε μαλλον το προβλημα ευρεσης κανονικου φορ ειναι γενικο σε ολες τις θεσεις.
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Magpies4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 09:57 Ο Έλληνας Βολιάκο δηλαδή είναι ο ... Κάργας;

Μου φαίνεται ήδη τον βγάλαμε Κεντίρα των Στόπερ!!!

Παρεμπιπτόντως, νομίζω κανένας δεν τον έχει δεί τον παίκτη!
E κάτι ανάλογο με Κεντίρια είναι, μην το γελάς...

Όσον αφορά το αν τον έχουμε δει, ΟΧΙ δεν τον έχουμε δει, αλλά αφενός αυτό το "να τον δούμε πρώτα" συνήθως έχει γνωστό αποτέλεσμα, αφετέρου και κυρίως, όταν ψάχνεις (θεωρητικά πάντα) ένα καλοκαίρι για εν δυνάμει βασικό σέντερ μπακ και καταλήγεις 26 Αυγούστου να παλεύεις αυτόν, ε κάπου υπάρχει θέμα.

Anyway, θέλω να πιστεύω και εγώ ότι δε θα προχωρήσει και θα πάμε για κάτι καλύτερο.
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

tzo_1926 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 09:54 Ο Κόλκας λέει ότι αυτός είναι ουσιαστικά ο στόχος αλλά και καλά είναι δύσκολη περίπτωση διότι οι Ιταλοί δε θέλουν να είναι εκτός Ιταλίας...
τον κολκα τον θεωρω επικινδυνο για τον κοσμο με τα ψεματα που λεει . αφου δεν τον θελουν εκτος ιταλιας ο παικτης γιατι δεν κλεινει πιζα η καλιαρι που εχει προτασεις και περιμενε και απο εξωτερικο ?
These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 3):
paoki19, pagotatzis, sakis_the_fraud
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

ραγκατσης παντως το ξυρισε το κεφαλι ανεβηκε ηδη στορι , αρσενικος οχι σαν κατι τσουκαλαδες
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”