Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φορουμ, είμαι καινούριος εδώ. Θεωρώ ότι ο βολιακο που γράφτηκε δεν είναι τόσο μεγάλο μπαμ όπως μας έλεγαν τόσο καιρό. Δεν τον ξέρω τον παίκτη, μπορεί να είναι καλός αλλά σε καμία περίπτωση όνομα που σου κάνει κλικ. (Απαντάω σε τυχαίο μήνυμα γιατί δεν βρήκα πως γράφεις κανονικά)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος oroep την Τρί 26 Αύγ 2025, 01:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι γεννημένος του Αγίου Χαράλαμπου, αλλά είναι αλμυρός από όλες τις απόψεις. Μας έκαψαν τα μυαλά και πήγανε για ύπνο. Μην δίνεις σημασία, δεν έχω κάποια πληροφορία. 

-
Δύσκολα,σε ποιανού την θέση να παίξει; Είμαστε πλήρεις εκεί.blackzi έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 01:49 Είναι γεννημένος του Αγίου Χαράλαμπου, αλλά είναι αλμυρός από όλες τις απόψεις. Μας έκαψαν τα μυαλά και πήγανε για ύπνο. Μην δίνεις σημασία, δεν έχω κάποια πληροφορία.![]()
-
Τι Ντιμπάλα και Μπενασέρ ρε παιδιά, λίγο ήρεμα γιατί θα απογοητευτείτε χωρίς λόγο. Ας έρθουν εκεί 2 κανονικότατοι ποδοσφαιριστές.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- GiorgosG41926
-
Ίσως ο Ιταλός είναι η δεύτερη επιλογή αν δε μας κάτσει το μπαμ που ακούγεται στα στόπερ
Κανονικό στόπερ φαίνεται ο Ιταλός και παίζει δεξί και αριστερό. Έχει παίξει και στις μικρές εθνικές βλέπω. Σε καλή ηλικία για στοπερ.
-
O Ιταλός είναι ένας κανονικός ποδοσφαιριστής...στα τελευταία παιχνίδια έλλειψε λόγο τραυματισμου στον Αχίλλειο τένοντα
...δεν ξέρω αν τον έχει ξεπεράσει και σε τι κατάσταση είναι
Δεν είναι ο παίκτης που θα σου κάνει την διαφορά αλλά θα σου δώσει λύσεις σιγουρα
...δεν ξέρω αν τον έχει ξεπεράσει και σε τι κατάσταση είναι
Δεν είναι ο παίκτης που θα σου κάνει την διαφορά αλλά θα σου δώσει λύσεις σιγουρα
- WestBlock4
Υποτίθεται παμε για βασικο cb , αυτος αν δεν κανω λαθος έπαιζε στη Πάρμα δανεικός κ η άμυνα ηταν τρικυμία.
Οχι δεν μπορώ να το πιστέψω οτι παμε.για τστοια λυση απιστευτο
Οχι δεν μπορώ να το πιστέψω οτι παμε.για τστοια λυση απιστευτο
Καλημερα. Ηρθα δουλεια χωρις παρουσιαση Ζαφειρη, θα φυγω με παρουσιαση Ζαφειρη.
- These users thanked the author embuji for the post (total 4):
- Dimitris_L4, paoki19, Polichni1926, Azrael
- Dimitris_L4
Καλημερα...τα παιδια που γνωριζουν λενε οτι παμε για κτ πολυ δυνατο στα στοπερ..αρα δν ειναι ο βολιακο..εκτος αν επεσε χυλοπιτα..
-
Το ντιμπαλα τι να τον κάνουμε ακριβως; Συλλογη δεκαριων κάνουμε; Ή απλα ετσι για μεταγραφη αεροδρομιου;
Φέτος το καλοκαίρι προστέθηκε στο σκαουτινγκ ιταλος αρχισκαουτερ πάντως. Ξέρουμε δεν Ξέρουμε το όνομα , αν προχωρήσει προφανώς είναι και με εισήγηση του
- john4serres
27 ετών με δυο (όχι γεμάτες) σεζόν στη 1η κατηγορία.
Ο Σεντίρα των στόπερ.
Ο Σεντίρα των στόπερ.