Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Σπάει κάθε ρεκόρ το φόρουμ μαζί με την ομάδα

5ο τοπικ και τελευταίο (;) για φέτος το καλοκαίρι

Μπάμπα μπουμ παταγοι ετοιμάζονται
These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 2):
Michael Scott, Anwnimos
Michael Scott

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από Michael Scott »

Μόνο το INPAOK εχει μιλήσει προς το παρόν για τον Βολιακο. Ας περιμένουμε και τα κυβερνητικά πριν βγάλουμε συμπεράσματα
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Λογικά το στόπερ είναι επιλογή Σερα. Να πω ότι με εντυπωσίασε ψέματα θα πω. Κυρίως κολλάω με το ύψος και την δύναμη σαν άλλος ένας κεντζιόρα μου μοιάζει κι όχι ο ηγέτης που ψάχναμε, ή νόμιζα ότι ψάχναμε.
Ας εμπιστευτούμε τον Σερα ,να δούμε αν κόβει το μάτι του ,και να δούμε το μόνο θετικό ότι λογικά πάμε για αγορά κι όχι για δανεισμό.
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Το θετικό μ αυτόν είναι ότι όπως ο Κεντζιόρα παίζει και δεξί μπακ οπότε μπορεί να μείνει εκτός ο Σάστρε πχ από τις λίστες στην Ευρώπη...το επίσης θετικό ότι η Ιταλική είναι ίσως η καλύτερη σχολή αμυντικών ...ακόμα και αυτοί που δεν είναι τοπ είναι τίμιοι και ξέρουν πολύ καλά τα βασικά της θέσης
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Δεν έχω ιδέα για το τι παίκτης είναι, το βιογραφικό του στα 27 του είναι αρκετά μέτριο. Δεν θέλουμε ακόμα έναν Κεντζιόρα, θέλουμε κάτι πιο επιβλητικό, εγώ θα πονηρευτώ με την ελπίδα να δικαιωθώ και θα πω ότι δίνουν επίτηδες το όνομα για να ασχοληθούν όλοι με αυτόν και να έρθει αθόρυβα ο πραγματικός στόχος. Αν δεν δικαιωθώ νιώθω ότι θα απογοητευτώ
These users thanked the author Outsider1926 for the post:
Nikodiai
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

https://www.transfermarkt.com/matteo-ca ... ler/550106

Eγώ πάντως για το κερασάκι αυτόν θέλω, να πάμε και στο ποδόσφαιρο τελικό σε ευρωπαϊκό :mrgreen: .

Ίδιο μανατζερικό με τον Βολιάκο.
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Όλοι πήγαν για ύπνο?? Priest, blackzone εσείς τι λέτε αυτός είναι που παίρνουμε???
These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post (total 2):
margas, sakis_the_fraud
blackzone44

Δημοσίευση από blackzone44 »

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 01:07 Όλοι πήγαν για ύπνο?? Priest, blackzone εσείς τι λέτε αυτός είναι που παίρνουμε???
Δε νομίζω εκτός και αν είναι επιλογή Σερρα το γραφείο του παίκτη έχει καμία 30αρια παίκτες και ούτε ένας δεν είναι εκτός Ιταλίας.
These users thanked the author blackzone44 for the post:
sakis_the_fraud
blackzone44

Δημοσίευση από blackzone44 »

Δε μπορώ να μάθω τίποτα παραπάνω τώρα έχουν πέσει όλοι για ύπνο :lol: :opaokara:
These users thanked the author blackzone44 for the post:
sakis_the_fraud
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Δε πειραζει βρε πασα μου ας μαθουμε ευχαριστα και ας τα μαθουμε την παρασκευη! μια φορα ας μη το γκαντεμιασουμε κι ας αγιασουμε στο τελος (το Μαιο να μαστε καλα) :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεν ξέρω τι παίζεται με τους παπάδες που ακούγονται, αλλά αν γίνει τίποτα του στυλ έλθει ο Ζαφείρης από τώρα, έρθει και ο Μαυροπάνος και κλείσει το κυριότερο κανένας Ντιμπαλά για επίθεση, παίζει να ενθουσιαστώ κι εγώ, που δεν θα το έλεγα ότι ενθουσιάζομαι κι εύκολα.

Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
blackzi

Δημοσίευση από blackzi »

Αν κάνεις ένα συνδυασμό των γρίφων του παπά πιστεύω ότι το χαφ (ορντέβρ) θα είναι ο Bennacer που έχει γαλλική υπηκοότητα (είναι Ευρωπαίος αλλά δεν είναι). Επίσης, κολλάει με αυτό που λένε δημοσιογράφοι ότι είναι σε παραγωγική ηλικία και έχει περάσει από καλά πρωταθλήματα. Το μπακ είναι το κυρίως πιάτο και είναι ο Κωνσταντίνος που βιάστηκε να γράψει η ΠΑΕ και το γλυκό μήπως δεν είναι και τόσο γλυκό τελικά; Αλλά μου φαίνεται αδύνατο να είναι αυτός.
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Για ποιον λες blackzi?? Ποιος είναι το γλυκό?? Ο Dyballa??
GiorgosG41926

Δημοσίευση από GiorgosG41926 »

Special 4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 01:35 Δεν ξέρω τι παίζεται με τους παπάδες που ακούγονται, αλλά αν γίνει τίποτα του στυλ έλθει ο Ζαφείρης από τώρα, έρθει και ο Μαυροπάνος και κλείσει το κυριότερο κανένας Ντιμπαλά για επίθεση, παίζει να ενθουσιαστώ κι εγώ, που δεν θα το έλεγα ότι ενθουσιάζομαι κι εύκολα.

Για να δούμε.
Ποιος Ντυμπαλα ρε αδερφέ,σιγά μην έρθει και ο Ρονάλντο. Είπαμε κάνουμε όνειρα για Μαυροπανο αλλά εσύ το απογείωσες
Άβαταρ μέλους
blackzi

Δημοσίευση από blackzi »

Είναι γεννημένος του Αγίου Χαράλαμπου, αλλά είναι αλμυρός από όλες τις απόψεις. Μας έκαψαν τα μυαλά και πήγανε για ύπνο. Μην δίνεις σημασία, δεν έχω κάποια πληροφορία. :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”