Τι Παρασκευη ρε πατερ? Ποιος περιμενει τοσες μερες. Κ ποιος ειναι ο Αγιος Χαραλαμπος?
Τι χουλιαμα μας κανεις παλι βραδιατικα... Αντε να κοιμηθουμε παλι
Τι Παρασκευη ρε πατερ? Ποιος περιμενει τοσες μερες. Κ ποιος ειναι ο Αγιος Χαραλαμπος?
Διπλό από ημίχρονο, μηχανάκι κανονικό, ο Λοκόνγκα έχει πτωτική πορεία και τραυματισμούς
8 είναι καθαρό, μην κοιτάς ύψος - βάρος, κάνει πολλές δουλειές, είναι μηχανάκιRefused1337 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 21:32 Παρα είναι 10αρι αυτός ο Fitz-Jim.. και εχουμε 4α αυτή την στιγμή.
Τι εννοείς Γιάγκο?Unpsofable78 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 23:11 Εγώ μαθαίνω από κάποιους ότι θα έχουμε νέο αεροδρόμιο και ανησυχώ... Δεν θα το αντέξω![]()
Στο τρανσφερμαρκτ τον βγάζει τραυματίαPsagmenos4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 23:07 Απ ότι καταλαβαίνω ο πάτερ δεν έδωσε γριφο για παίκτη αλλά λεει ξεκάθαρα ότι θα ερθει συμπληρωματικο χαφ για πρώτο πιάτο, στοπερ για κυρίως και λογικά Φορ για γλυκό αν και αυτό που είπε ένας φίλος για Σαντρο Ραμιρεζ ίσως να έχει βάση αφού στην Λας Πάλμας είναι εκτός αποστολής χωρίς να είναι τραυματιας απ ότι είδα.