65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με το νέο αγαπημένο "θέμα" των ημερών που συζητιέται από αρκετό κόσμο, σχετικά με τη θέση του Κωσταντέλια
Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν
Οι ίδιοι που τσιρίζουν μην τυχόν και πουληθεί ο Ντέλιας, οι ίδιοι αρνούνται πεισματικά να πουν τι κάνει καλά και τι οχι, στη θέση 10 και ταυτόχρονα φορτώνουν ΟΛΟ το πρόβλημα της αναποτελεσματικότητας / έλλειψης επίδρασης του Ντέλια σε κάποια ματς, στο οτι "έκανε το λάθος και τον πήγε αριστερά".
ΟΥΤΕ αριστερά ΟΥΤΕ στο δέκα κάνει κάτι τρομερό ο Κωσταντέλιας.
ΒΕΒΑΙΩΣ αναγνωρίζω οτι στο 10 "Φαίνεται" περισσότερο τόσο γιατί έχει συνηθίσει, όσο βεβαίως και επειδή εκεί χρειάζεται λιγότερες αντοχές και λιγότερη έκρηξη και λιγότερη συμμετοχή στην άμυνα και λιγότερα "σκληρούς" αριθμούς (οταν στο 10 πας και κουτουλάς σε αντίπαλο ή δεν περνάει η πάσα, φταίει ο συμπαίκτης. Όταν στη γραμμή βγάζεις σέντρα στο πουθενά, λέμε τώρα παράδειγμα φέρνω, τότε μόνο τον.. στρατηγό άνεμο μπορείς να κατηγορήσεις).
Ο παίκτης έχει θέματα να βελτιώσει τόσο τεχνικά όσο και σωματικά.
Δεν έχω καμία διάθεση να κατηγορήσω τον Ντέλια οτι δεν δουλευει και δεν προσπαθεί. Ήδη έχουμε δει βελτίωση
Αλλά το να μου φταίει τη μια ο Σαββίδης, την άλλη ο Λουτσέσκου και την τρίτη οι "άμπαλοι" συμπαίκτες του, το βρίσκω επιεικώς αστείο.
Ομαδικό σπόρ είναι, βεβαίως πολλοί παράγοντες παιζουν ρόλο.
Όσο όμως το κοινό αποθεώνει μονάδες, τόσο οι διαφωνούντες (σ αυτή την περίπτωση και εγώ) θα τονίζουν τα ατομικά μειονεκτήματα.
Επί του πρακτέου, δεν νομίζω οτι είναι λίγοι εκείνοι που "απαιτούσαν" τόσο καιρό να μπει ο Ντέλιας αριστερά.
Και δεν νομίζω οτι είναι πολλοί εκείνοι που θα πουν οτι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το δεκάρι είναι ΜΟΝΟ δεκάρι και τα εξτρέμ ΜΟΝΟ εξτρεμ.
ΥΓ. Σουτ, στημένα, σέντρες και μπαλιές μέσης και μακρινής απόστασης. Περιμένω να τα δω. Οσο δεν υπάρχουν, τότε όλες οι κινήσεις του θα είναι λίγο ή πολύ επιτόπιες, προσπαθώντας συνεχώς να βγάλει απο τη μύγα ξύγκι. Όταν το καταφέρνει, θα μοιάζει μαγεία. Οι υπόλοιπες 99 επιθέσεις θα πηγαίνουν στο βρόντο και θα φταίει ο Λουτσέσκου και η... διοίκηση.
Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν
Οι ίδιοι που τσιρίζουν μην τυχόν και πουληθεί ο Ντέλιας, οι ίδιοι αρνούνται πεισματικά να πουν τι κάνει καλά και τι οχι, στη θέση 10 και ταυτόχρονα φορτώνουν ΟΛΟ το πρόβλημα της αναποτελεσματικότητας / έλλειψης επίδρασης του Ντέλια σε κάποια ματς, στο οτι "έκανε το λάθος και τον πήγε αριστερά".
ΟΥΤΕ αριστερά ΟΥΤΕ στο δέκα κάνει κάτι τρομερό ο Κωσταντέλιας.
ΒΕΒΑΙΩΣ αναγνωρίζω οτι στο 10 "Φαίνεται" περισσότερο τόσο γιατί έχει συνηθίσει, όσο βεβαίως και επειδή εκεί χρειάζεται λιγότερες αντοχές και λιγότερη έκρηξη και λιγότερη συμμετοχή στην άμυνα και λιγότερα "σκληρούς" αριθμούς (οταν στο 10 πας και κουτουλάς σε αντίπαλο ή δεν περνάει η πάσα, φταίει ο συμπαίκτης. Όταν στη γραμμή βγάζεις σέντρα στο πουθενά, λέμε τώρα παράδειγμα φέρνω, τότε μόνο τον.. στρατηγό άνεμο μπορείς να κατηγορήσεις).
Ο παίκτης έχει θέματα να βελτιώσει τόσο τεχνικά όσο και σωματικά.
Δεν έχω καμία διάθεση να κατηγορήσω τον Ντέλια οτι δεν δουλευει και δεν προσπαθεί. Ήδη έχουμε δει βελτίωση
Αλλά το να μου φταίει τη μια ο Σαββίδης, την άλλη ο Λουτσέσκου και την τρίτη οι "άμπαλοι" συμπαίκτες του, το βρίσκω επιεικώς αστείο.
Ομαδικό σπόρ είναι, βεβαίως πολλοί παράγοντες παιζουν ρόλο.
Όσο όμως το κοινό αποθεώνει μονάδες, τόσο οι διαφωνούντες (σ αυτή την περίπτωση και εγώ) θα τονίζουν τα ατομικά μειονεκτήματα.
Επί του πρακτέου, δεν νομίζω οτι είναι λίγοι εκείνοι που "απαιτούσαν" τόσο καιρό να μπει ο Ντέλιας αριστερά.
Και δεν νομίζω οτι είναι πολλοί εκείνοι που θα πουν οτι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το δεκάρι είναι ΜΟΝΟ δεκάρι και τα εξτρέμ ΜΟΝΟ εξτρεμ.
ΥΓ. Σουτ, στημένα, σέντρες και μπαλιές μέσης και μακρινής απόστασης. Περιμένω να τα δω. Οσο δεν υπάρχουν, τότε όλες οι κινήσεις του θα είναι λίγο ή πολύ επιτόπιες, προσπαθώντας συνεχώς να βγάλει απο τη μύγα ξύγκι. Όταν το καταφέρνει, θα μοιάζει μαγεία. Οι υπόλοιπες 99 επιθέσεις θα πηγαίνουν στο βρόντο και θα φταίει ο Λουτσέσκου και η... διοίκηση.
Μήπως τον βάζει αριστερά γιατί πήρε πάλι το 65. Στα αριστερά δεν ξεκίνησε να καθιερώνεται;
Πάντως ο Λουτσεσκου το είπε ξεκάθαρα. Ο Λούκα θα πάει αριστερά, απλά παίζει πιο πολύ στο 10 τώρα αφενος επειδή του αρέσει αφετέρου για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στα θέλω της ομάδας.
Δεν είναι τυφλός ο Λουτσεσκου και μεις ειδήμονες...

Πάντως ο Λουτσεσκου το είπε ξεκάθαρα. Ο Λούκα θα πάει αριστερά, απλά παίζει πιο πολύ στο 10 τώρα αφενος επειδή του αρέσει αφετέρου για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στα θέλω της ομάδας.
Δεν είναι τυφλός ο Λουτσεσκου και μεις ειδήμονες...
- These users thanked the author paoki19 for the post (total 2):
- theo-drama, ΚΩΣΤΑΣ2019
-
Δες καμια ομάδα που παίζει κανονικό ποδόσφαιρο. Οπως την εθνικη στη σκωτια πχ ή τον ΠΑΟΚ προπερσι.
-
@Equalizer
Δηλαδη εσυ δε βλεπεις οτι ΟΛΟ το παιχνιδι του ΠΑΟΚ περναει απο τον Κωνσταντελια; Τι αλλο να κανει σαν 10αρι;
Εδω αναγκαζεται να κατεβαινει στην περιοχη μας για να κουβαλησει μπαλα, λες και ειμαστε σε 5 χ 5.
Επισης ειναι σχεδον ο μοναδικος που κινειται κατα μετωπο και κανει και καμια τριπλα για να εχουμε υπεραριθμια.
Γκολ και ασσιστ ΔΕΝ εχουμε δει;;
Σοβαρα τωρα βλεπεις οτι πηγαινουν 99 στις 100 επιθεσεις στο βροντο και γι αυτο φταιει ο Ντελιας ;;;;;;;;
Δηλαδη εσυ δε βλεπεις οτι ΟΛΟ το παιχνιδι του ΠΑΟΚ περναει απο τον Κωνσταντελια; Τι αλλο να κανει σαν 10αρι;
Εδω αναγκαζεται να κατεβαινει στην περιοχη μας για να κουβαλησει μπαλα, λες και ειμαστε σε 5 χ 5.
Επισης ειναι σχεδον ο μοναδικος που κινειται κατα μετωπο και κανει και καμια τριπλα για να εχουμε υπεραριθμια.
Γκολ και ασσιστ ΔΕΝ εχουμε δει;;
Σοβαρα τωρα βλεπεις οτι πηγαινουν 99 στις 100 επιθεσεις στο βροντο και γι αυτο φταιει ο Ντελιας ;;;;;;;;
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
- Special 4, ΚΩΣΤΑΣ2019
1. Αν είχες εμένα τον άμπαλο ως δεκάρι, το παιχνίδι της ομάδας από που θα περνούσε; Και αν επιπλέον δεχτούμε οτι τα χαφ μας είναι ακατάλληλα για τους Χ λόγους, τότε αυξάνεται ακόμα περισσότερο ο λόγος να "κατεβαίνει" το δεκάρι για να πάρει μπάλα. Τι είδους δουλειά περιμένουμε από ένα οποιοδήποτε δεκάρι δηλαδή;
2. Για τον ντόρο και την υστερία που βλέπουμε γύρω από τον Κωσταντέλια, οχι τα νουμερα που έχουμε δει δεν είναι τίποτα το τρομερό.
3. Εφόσον δεχτούμε οτι οι επιθέσεις μας δεν πηγαίνουν στο βρόντο, σε ένα βαθμό (οχι εντελώς αλλά εστω ρε παιδί μου σε ένα βαθμό) αναγκαστικά δεχόμαστε οτι η ομάδα δουλευει και παράγει μια χαρά φάσεις και όλα πάνε θετικά. Οχι; Τότε προς τι ο χαμός οτι είμαστε χάλια, δεν κάνουμε φάση, δεν δεν δεν...;
Εγώ βλέπω οτι 2/3 φορές, για να μην πω 3/3, ο παίκτης κάνει καποια ωραία κίνηση κάπου ανάμεσα σε κέντρο και επίθεση, πάει να ξεχυθεί μπροστά και μετά ή κάνει σχετική κατάχρηση και κουτουλάει σε αντίπαλο, ή κάνει λάθος επιλογή πάσας/τελικής ενέργειας. Σε όλα τα ματς.
Το οτι είναι κινητικός και "γυρίζει" όλη την ευρύτερη περιοχή στο μεσοεπιθετικό τομέα, αλλάζοντας τη μπάλα πλευρές, πότε αριστερά και πότε δεξιά δεν το αμφισβητώ, αλλά δεν είναι και κάποιο εξωγήινο κατόρθωμα αυτό.
2. Για τον ντόρο και την υστερία που βλέπουμε γύρω από τον Κωσταντέλια, οχι τα νουμερα που έχουμε δει δεν είναι τίποτα το τρομερό.
3. Εφόσον δεχτούμε οτι οι επιθέσεις μας δεν πηγαίνουν στο βρόντο, σε ένα βαθμό (οχι εντελώς αλλά εστω ρε παιδί μου σε ένα βαθμό) αναγκαστικά δεχόμαστε οτι η ομάδα δουλευει και παράγει μια χαρά φάσεις και όλα πάνε θετικά. Οχι; Τότε προς τι ο χαμός οτι είμαστε χάλια, δεν κάνουμε φάση, δεν δεν δεν...;
Εγώ βλέπω οτι 2/3 φορές, για να μην πω 3/3, ο παίκτης κάνει καποια ωραία κίνηση κάπου ανάμεσα σε κέντρο και επίθεση, πάει να ξεχυθεί μπροστά και μετά ή κάνει σχετική κατάχρηση και κουτουλάει σε αντίπαλο, ή κάνει λάθος επιλογή πάσας/τελικής ενέργειας. Σε όλα τα ματς.
Το οτι είναι κινητικός και "γυρίζει" όλη την ευρύτερη περιοχή στο μεσοεπιθετικό τομέα, αλλάζοντας τη μπάλα πλευρές, πότε αριστερά και πότε δεξιά δεν το αμφισβητώ, αλλά δεν είναι και κάποιο εξωγήινο κατόρθωμα αυτό.
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- theo-drama
-
1. Παντως δεν περιμενουμε να κατεβαζει μπαλα απο τη μια περιοχη στην αλλη, να περναει 3-4 και να μπαινει με τη μπαλα μεσα.
2. Ποιο ντορο και υστερια; εχεις δει κατι καλυτερο στην Ελλαδα μεσοεπιθετικα τα τελευταια 20 χρονια; 14 γκολ και 9 ασσιστ τη χρονια του πρωταθληματος δε σου λενε τιποτα; Οταν ο πρωτος σκορερ Μορον εβαλε 20;
3. H ομαδα τις 2 τελευταιες χρονιες εχει την καλυτερη επιθεση. Φετος δεν ρολαρει ( ακομα ).
Ξεχνας οτι το ποδοσφαιρο ειναι ΟΜΑΔΙΚΟ αθλημα και δεν ειμαστε πλεον στις εποχες του Κροιφ και του Μαραντονα.
Αυτα τα παραπανω που ζητας, μπορεις να μου τα δωσεις σε παραδειγμα; ποιο 10αρι τα κανει σε ικανοποιητικο βαθμο;
2. Ποιο ντορο και υστερια; εχεις δει κατι καλυτερο στην Ελλαδα μεσοεπιθετικα τα τελευταια 20 χρονια; 14 γκολ και 9 ασσιστ τη χρονια του πρωταθληματος δε σου λενε τιποτα; Οταν ο πρωτος σκορερ Μορον εβαλε 20;
3. H ομαδα τις 2 τελευταιες χρονιες εχει την καλυτερη επιθεση. Φετος δεν ρολαρει ( ακομα ).
Ξεχνας οτι το ποδοσφαιρο ειναι ΟΜΑΔΙΚΟ αθλημα και δεν ειμαστε πλεον στις εποχες του Κροιφ και του Μαραντονα.
Αυτα τα παραπανω που ζητας, μπορεις να μου τα δωσεις σε παραδειγμα; ποιο 10αρι τα κανει σε ικανοποιητικο βαθμο;
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
- Special 4, ΚΩΣΤΑΣ2019
Πάντως αυτό που λέτε ότι είναι πρόβλημα ο Ντέλιας να κατεβαίνει στη μεσαία γραμμή να πάρει μπάλα, γιατί δήθεν τα χαφ δεν μπορούν να την προωθήσουν, γινόταν και με τον Μπίσε είτε είχε Τσίμιροτ, είτε είχε Μαουρίσιο, είτε είχε Κούρτιτς και Αουγκούστο πίσω - είναι τρόπος παιχνιδιού.
-
Ισχύει αυτό που λες, αλλά η αλήθεια είναι ότι 9/10 δεν υπάρχει συμπαίκτης για να δώσει πάσα γιατι:Equalizer έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 14:09 Εγώ βλέπω οτι 2/3 φορές, για να μην πω 3/3, ο παίκτης κάνει καποια ωραία κίνηση κάπου ανάμεσα σε κέντρο και επίθεση, πάει να ξεχυθεί μπροστά και μετά ή κάνει σχετική κατάχρηση και κουτουλάει σε αντίπαλο, ή κάνει λάθος επιλογή πάσας/τελικής ενέργειας. Σε όλα τα ματς.
- Κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, στο λήθαργο της στατικότητας του παιχνιδιού τους δεν περιμένουν το ξεπέταγμα και δεν υπάρχει παίκτης μπροστά του ή έστω παράλληλα
- Δεν έχουν την ταχύτητα να ακολουθήσουν - μονο ο Τάισον τον φτάνει αν φουλάρει
- Δεν έχουν την οξυδέρκεια να ξεμακραριστουν/πλασαριστούν σε θέση για τελικη πάσα - βλέπε Τσαλοφ που επέλεξε 2ο δοκάρι όταν ο Ντέλλιας πέρασε όλο το πούλμαν και έπρεπε να πασάρει παραληλα σε 4 αμυντικούς
-
Δεν θυμάσαι καλά.
Ο Nτέλιας σίγουρα έχει δείξει ότι μπορεί να είναι πιο ουσιαστικός. Είναι ήδη καλύτερος από το κακό ξεκίνημα που είχε στα πρώτα παιχνίδια, και όπως όλοι έτσι κι αυτός χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό για να βρει τα standard του
-
Η αληθεια ειναι οτι ο μπισε ειχε μια ικανότητα να κανει τα παντα να φαίνονται απλα που δεν την εχουμε ξαναδει.
Αλλα κι ο ντελιας εχει οξυδέρκεια που επίσης δεν εχουμε ξαναδει. Το προβλημα προκυπτει οταν ολοι γυρω του ειναι στατικοι.
Αλλα κι ο ντελιας εχει οξυδέρκεια που επίσης δεν εχουμε ξαναδει. Το προβλημα προκυπτει οταν ολοι γυρω του ειναι στατικοι.
- These users thanked the author black death for the post:
- Apil44
Μέσα είσαι το πιασες το βαθύ νόημα δικε μου
Κασπάροφ και μαλακίες
Εδώ έχουμε τους στρατηγικούς μυστες
Την πιθανότητα να ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ λίγο με το μεγαλείο του κωσταντελια, να μπει λίγο μέτρο στο τι ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι βλέπουμε και να στηρίξουμε ένα καλό ταλέντο να βελτιωθεί, φαντάζομαι την έχουμε αποκλείσει από το τραπέζι
Εδώ τόλμησε να τον βάλει αριστερά και έχει μια βδομάδα συζητιέται το έγκλημα του Ρουμάνου
Από πέρσι ο πιο επιδραστικος παίχτης του ΠΑΟΚ. Είναι καλά ο Ντελιας ρολαρει η ομάδα. Δεν είναι καλά ο Ντελιας, πτώμα η ομάδα αλλά περιμένεις από αυτόν πάλι μια ενέργεια που ούτως ή άλλως θα κάνει.
- These users thanked the author cartman for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Το τι προσφέρει ο Κωνσταντέλιας, εντός κι εκτός γηπέδου στον ΠΑΟΚ, θα το καταλάβουμε δυστυχώς όταν και αν τον χάσουμε.
Ελπίζω να μην συμβεί ποτέ, ακόμα και αν ερχόταν αύριο ή το Γενάρη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μας πρόσφερε 25 εκατομμύρια + 5 μπόνους.
Ελπίζω να μην συμβεί ποτέ, ακόμα και αν ερχόταν αύριο ή το Γενάρη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μας πρόσφερε 25 εκατομμύρια + 5 μπόνους.
- These users thanked the author Special 4 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019