Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
IBAN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από IBAN »

joshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:23
renegade έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:10
joshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:37 Πρεπει να ειμαι ο μονος που εν ετη 2025 οι υποδοχες ολων των παικτων ολων των ομαδων μου προκαλουν θλιψη...
Δεν ξέρω αν είδες την πρόσφατη συνέντευξη του Γκαρσία ο οποίος εξηγεί πολύ καλά την νοοτροπία και το πώς σκέφτεται ένας ποδοσφαιριστής
Εγω το βλεπω απο τη πλευρα του οπαδου,οχι του παικτη. Εκτος αυτου αλλη περιπτωση ο Γκαρσια,άλλη ο Ζαφείρης και επιπλεον υπαρχουν απειρα παραδειγματα παικτων στους οποιους υπηρξε αποθεωτικη υποδοχη και περασαν και δεν ακουμπησαν.

Δεν εισαι ο μονος...

Υποδοχές, αυτόγραφα, φανέλες με όνομα ποδοσφαιριστή, selfie με παίκτες και"celebrities" κλπ δηλώνουν ,κατά την άποψή μου. μια υποτέλεια και έλλειψη αυτοσεβασμού και αυτοεκτίμησης.

Παρόλα αυτά οι περισσότεροι τα κάνουν. Ούτε εγώ μπόρεσα ποτέ να καταλάβω το γιατί. Ούτε πιτσιρικάς δεν τα έκανα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος IBAN την Δευ 25 Αύγ 2025, 10:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αν το χαφ πάντως είναι παίκτης που ακούστηκε τότε από την ανακύκλωση των ονομάτων μου προκύπτουν
Ουρμπάνσκι, Κραλ, Μπουσουαρί, Βετλέσεν
black death

Δημοσίευση από black death »

joshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:50 Δεν γινεται παντως να μην αποκτηθει επιθετικος μιλαμε για τεραστιο αυτογκολ αλλη μια χρονια...
Εισαι σιγουρος οτι θα αποκτηθεί οτιδηποτε πλεον;
Και μεταξυ μας, αν είναι τυπου ζιγκο στα 32 με προβλημα στην πλατη, ποιος ο λογος;
Στα χαφ λογικα θα γίνει ενα μπαλωμα γιατι με τρεις παραειναι ακραια η κατασταση.
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

makispaspartou έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:54 Αν το χαφ πάντως είναι παίκτης που ακούστηκε τότε από την ανακύκλωση των ονομάτων μου προκύπτουν
μακαρι θα πω αλλα αντικειμενικα για βετλεσεν θελουν καπου στα 8 λεγανε η μπριζ για κραλ καπου 5 ειναι δυσκολο αφου εδωσες 10+2 να δωσεις αλλα τοσα για μπουσουαρι ειναι βατο γιατι δεν υπολογιζεται το ιδιο και ουρμπανσκι . ο μπουσουαρι ειναι 6αρι deep lying και 8αρι αλλα ειναι αδυναμος ωστοσο ειναι παικτης που κατεβαινει χαμηλα για να ανεβασει μπαλα , o ουρμπανσκι νομιζω τον κοιτουσαμε για αντιντελια αλλα τελικα πηγαμε σε ιβανουσετς που ειναι πιο αναγνωρισμενης αξιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polichni1926 την Δευ 25 Αύγ 2025, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

makispaspartou έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:54 Αν το χαφ πάντως είναι παίκτης που ακούστηκε τότε από την ανακύκλωση των ονομάτων μου προκύπτουν
Κραλ με κλειστά μάτια
These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
Polichni1926, giaxxo
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Η χαρμόσυνη είδηση της σημερινής έλευσης του Ζαφείρη έχει σκεπάσει τα πάντα, λες και δεν έχει άλλες ανάγκες η ομάδα. Είναι κρίμα να τρέχουμε πάλι την τελευταία στιγμή για να καλύψουμε τις τρύπες με επιλογές τύπου Μπακαγιόκο.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Μπορει να παιξει κανενα 1εκ για φετος με οψιον για του χρονου ( ας πουμε για Κραλ).
Ψηθηκα και γι αυτον, αν και μου φαινεται περισσοτερο 8αρι. Ισως ομως να τον σκεφτονται και για του χρονου ( αν φυγει ο Οζντοεφ πχ)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη πρεπει να πιστεψουμε οτι ερχεται ο Ζαφειρης σημερα να υπογραψει και ακομα παιζει αν θα ερθει απο τωρα η τον Γεναρη? * θα εχει το συμβολαιο?
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
paoki19, giaxxo
trouman

Δημοσίευση από trouman »

IBAN έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:52
joshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:23
renegade έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:10

Δεν ξέρω αν είδες την πρόσφατη συνέντευξη του Γκαρσία ο οποίος εξηγεί πολύ καλά την νοοτροπία και το πώς σκέφτεται ένας ποδοσφαιριστής
Εγω το βλεπω απο τη πλευρα του οπαδου,οχι του παικτη. Εκτος αυτου αλλη περιπτωση ο Γκαρσια,άλλη ο Ζαφείρης και επιπλεον υπαρχουν απειρα παραδειγματα παικτων στους οποιους υπηρξε αποθεωτικη υποδοχη και περασαν και δεν ακουμπησαν.

Δεν εισαι ο μονος...

Υποδοχές, αυτόγραφα, φανέλες με όνομα ποδοσφαιριστή, selfie με παίκτες και"celebrities" κλπ δηλώνουν ,κατά την άποψή μου. μια υποτέλεια και έλλειψη αυτοσεβασμού και αυτοεκτίμησης.

Παρόλα αυτά οι περισσότεροι τα κάνουν. Ούτε εγώ μπόρεσα ποτέ να καταλάβω το γιατί. Ούτε πιτσιρικάς δεν τα έκανα.
Πόσο απέχει το να παρακολουθείς κάποιους μαντράχαλους που κυνηγάνε μια μπάλα, βγάζουν εκατομμύρια από αυτό επειδή εσύ εγώ εμείς τους παρακολουθείς , κάποιοι άλλοι δισεκατομμύρια, αφιερώνεις χρόνο από τον λίγο που διαθέτεις, ώρες πολλές φορές,για να βλέπεις αυτούς που τρέχουν, να νιώθεις συναισθήματα, να κάνεις αναλύσεις, συζητήσεις , να διαφωνείς , να συγκρούεσαι, να πληρώνεις εισιτήριο, να πληρώνεις συνδρομές, να ταξιδεύεις να πας να δεις κάποιους χιλιόμετρα μακριά να τρέχουν ο ένας πίσω από τον άλλον,

όλα αυτά πόσο απέχουν από το να πας σε αεροδρόμιο να δεις αυτόν που θα βλέπεις και θα χειροκροτείς και θα ζητωκραυγαζεις στο γήπεδο μετα, να βγεις φωτογραφία μαζί του κλπ,

Και το δεύτερο θεωρείται υποτέλεια και έλλειψη αυτοσεβασμού ενώ το πρώτο είναι οκ;

Και προφανώς το δεύτερο , το ευτελές, που μας υποβιβάζει υπάρχει για έναν και μόνο λόγο, επειδή ισχύει το πρώτο, επειδή κάνουμε όλοι το πρώτο.

Ωστόσο το δεύτερο είναι υποτέλεια.

Με το συμπάθειο , μου φαίνεται τουλάχιστον υποκριτικό αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 25 Αύγ 2025, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author trouman for the post (total 6):
theo G4, Iggy Pop, thios4, adam04, Andrew R, Unpsofable78
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Για αντικατάσταση του Οζντόεφ σε ρόλο Σβάμπ είχα σκεφτεί τον Μίσιτς. Όμως ανανέωσε με την ομάδα του μέχρι το 29 !
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ξεχάστε τον Γιοσιπ.
Είναι απαραίτητος εκεί.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται ο κόσμος είναι ότι ο χρησταρας είναι ένα παιδί που μεγάλωνε ταυτόχρονα με τον ΠΑΟΚ και από το 18 βλέπει έναν ΠΑΟΚ να γιγαντώνεται. Δηλαδή πέρα από τα χρήματα είναι ένα παιδί που οπαδικά ο ΠΑΟΚ το έκανε παιδομάζωμα όπως και χιλιάδες άλλα παιδάκια εκτός βορείου Ελλάδος. Αυτό το παιδί λοιπόν σήμερα θα πάρει μικρή γεύση του σε ποια οικογένεια επέλεξε ως έφηβος και τώρα ως ενήλικος να δοθεί κόντρα σε ομίλους τσουλου και οικογενειακές παραδόσεις. ΑΠΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
:opaokara:
These users thanked the author Taseos for the post (total 18):
theo G4, paoki19, Σουριναμέζος, astral, embuji, blackhumor44, obanebane, tsachou, kaltirim, thios4 and 8 more users
embuji

Δημοσίευση από embuji »

nunies4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:55 Ο Κολκας ειπε οτι ο χαφ με τον οποιο διαπραγματευομασταν δανεισμο, προεκυψε τελικα και συζητειται η αγορα του.
Θα μου κανει εντυπωση αν προκειται για τον Φιτζ Τζιμ.
Ειπε δε οτι η ομαδα που ηταν να παει ο χαφ εκανε καποια "λαθακια" και δεν το τελειωσε και ετσι εφτασε να διαπραγματευται με τον ΠΑΟΚ.
Χωρις καμια πληροφορια...απο το τελευταιο που ειπε μου φανηκε σαν να μιλαει για χαφ που θελαμε μεσα στο καλοκαιρι και τελικα θα κατεληγε αλλου. Ουρμπανσκι μηπως; Αλλα τετοιου ειδους χαφ ψαχνουμε; Η εχουν πλεον στο μυαλο τους οτι του χρονου το καλοκαιρι φευγει ο Οζντοεφ;
μηπως ειναι ο μπου κατι απο την σεντ ετιεν; Ο μπουλμπασαρ
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Να μην μπορω να παω ρε γαμωτο... Παντε ρε και φωναξτε και για μενα να καυλωσει ο πιτσιρικος να γουσταρει.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
Nassos, Franky
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Αυτό που είπε χθες ο Τσορμπατζόγλου, που ουσιαστικά έχει το ίδιο ρεπορτάζ και πληροφόρηση με τον Κόλκα είναι ότι είναι καινούργια περίπτωση αυτή που προέκυψε στα χαφ και όχι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα. Επίσης είπε 'ότι είναι 8αρι!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”