7. Γιώργος Γιακουμάκης
- Σουριναμέζος
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Η καλή αρχή είναι πολύ σημαντική για τα φορ, να βάλει γρήγορα το πρώτο και (τον Μάιο) θα είμαστε καλά
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- Jean Valjean
Δεν θα κρίνω την 25λεπτη συμμετοχή του παρόλο που είχε θετικά στοιχεία.
Μου άρεσε η κοκορομαχια που είχε με το στόπερ τους. Μπήκε μέσα και σε δύο λεπτά είχαν τσαμπουκαλευτει, είχαν βριστει, είχαν ανταλλάξει ποδοσφαιρικά ψιλες. Στην επόμενη φάση το εκνευρισμένο στόπερ παίρνει κίτρινη και αναγκάζεται να βγάλει το τελευταίο 20λεπτο έχοντας στο μυαλό ότι έχει και κάρτα.
Έτσι είναι τα φορ. Και για αυτές τίς δουλειές.
Ο Τσαλοφ δυστυχώς στα αντίπαλα στόπερ μόνο γλυκό κουταλιού δεν κερνάει. Πολύ σοφτ
Μου άρεσε η κοκορομαχια που είχε με το στόπερ τους. Μπήκε μέσα και σε δύο λεπτά είχαν τσαμπουκαλευτει, είχαν βριστει, είχαν ανταλλάξει ποδοσφαιρικά ψιλες. Στην επόμενη φάση το εκνευρισμένο στόπερ παίρνει κίτρινη και αναγκάζεται να βγάλει το τελευταίο 20λεπτο έχοντας στο μυαλό ότι έχει και κάρτα.
Ο Τσαλοφ δυστυχώς στα αντίπαλα στόπερ μόνο γλυκό κουταλιού δεν κερνάει. Πολύ σοφτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Δευ 25 Αύγ 2025, 07:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 6):
- Jean Valjean, st4this, Azrael, ToMousiTouCrespo, hariskastoria, astral
Εξαιρετικές οι δηλώσεις του για 2η φορά (η πρώτη ήταν στη παρουσίαση). Δείχνει αθλητή συγκεντρωμένο στο στόχο με ωριμότητα και συγκροτημένο λόγο. Πάμε δυνατά ρε παιχταρά!
- Jean Valjean
Με μια φράση αυτό που είδα χτες στο 20λεπτο που έπαιξε.:
Δεν είναι επιθετικός μόνον ως προς τη θέση αλλά και ως προς τη νοοτροπία.
Μου άρεσε.
Δεν είναι επιθετικός μόνον ως προς τη θέση αλλά και ως προς τη νοοτροπία.
Μου άρεσε.
- hasio_john
Είναι νωρίς να τον κρίνουμε, ΑΛΛΑ ακόμα και στην πρώτη του παρουσία έδειξε θετικά στοιχεία, έδειξε ΠΑΘΟΣ, τεχνική, γνώση στο που πρέπει να περιμένει την μπάλα, έξυπνες κινήσεις αποφυγής αμυντικών και γενικά μια διάθεση να διακριθεί και να τιμήσει το συμβόλαιο και την εμπιστοσύνη που έλαβε! Καλά να είναι το παλικάρι, φαίνεται εξάλλου και γυμνασμένο θωρηκτό και θα δούμε όμορφα πράγματα από τον συγκεκριμένο παίχτη!
ΑΚΡΙΒΩΣnunies4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 06:45 Δεν θα κρίνω την 25λεπτη συμμετοχή του παρόλο που είχε θετικά στοιχεία.
Θα ήθελα και για σημειολογικους λόγους, να μπει στη θέση κάποιου άλλου και να παίξει για κάνα 10λεπτο μαζί με Τσαλωφ.
Γίνεται με δοκιμή σε άλλο σύστημα, ίσως κάποια παραλαγή του 4-4-2, να παίξει ο Τσάλωφ ως δεύτερος επιθετικός, και απο πίσω τους ρόμβος, ή με 3 πίσω, και πιο πίσω τον Μειτέ. Εκτός αν ο Τσάλωφ παίξει 10άρι ή έξω δεξιά.ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:49Θα ήθελα και για σημειολογικους λόγους, να μπει στη θέση κάποιου άλλου και να παίξει για κάνα 10λεπτο μαζί με Τσαλωφ.
-
- john4serres