Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimpatra

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Dimpatra »

renegade έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:10
joshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:37 Πρεπει να ειμαι ο μονος που εν ετη 2025 οι υποδοχες ολων των παικτων ολων των ομαδων μου προκαλουν θλιψη...
Δεν ξέρω αν είδες την πρόσφατη συνέντευξη του Γκαρσία ο οποίος εξηγεί πολύ καλά την νοοτροπία και το πώς σκέφτεται ένας ποδοσφαιριστής
Ήμουν έτοιμος να το γράψω, αν εντυπωσιάστηκε ένας μπαρουτοκαπνισμένος παίκτης και πήρε την απόφαση να παίξει μπάλα, σκεφτείτε τι θα σημάνει για έναν νεαρό με φιλοδοξίες.
Πλησιάζω τα 60 δεν έχω πάει ποτέ σε υποδοχή παίκτη, αλλά αν ήμουν κοντά σήμερα θα πήγαινα για πολλούς λόγους.
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

hariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:11
sourmenetes έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:38
hariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:12
Βασικά αν δεις όλη την δήλωση...
"Είναι σημαντική προσθήκη. Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ. Στέλεχος της Εθνικής, νεαρός, δυναμικός, box to box, πολύ καλό προφίλ για την ομάδα"
Δεν προκύπτει καν αναφορά σε ποδοσφαιρική αξία. Πάλι αναφέρεται σε στοιχεία που τον καθιστούν καλή κίνηση επικοινωνιακά. Μιλάει για τα γενικότερα χαρακτηριστικά του και για το πως αυτά συνθέτουν ένα καλό προφίλ για την ομάδα. Κανονικά θα πρεπε να πει "είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής έχει χαρακτηριστικά που μας λείπουν και είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.
Νομίζω η δική σου δήλωση ήταν ότι πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμου πριν μια βδομάδα...

Κανω λάθος;;
Εγω είπα πως αν δεν συνδυαστεί με σοβαρή περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας (φορ στοπερ και τουλάχιστον ακόμη εναν χαφ αν είναι να ρθει ο Ζαφ τον Γενάρη) οτι τότε ναι θα είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού καθώς η ομάδα θα μείνει με σοβαρά κενά για να γίνει αυτή η κίνηση. Ποια είναι η ενσταση σου? Υπάρχει κάποιο θέμα με την άποψη που διατύπωσα? Ειναι εναντια στους κανονες του φορουμ?
Και πως συνδέεται η ερώτησή σου με την αυτολεξει παράθεση των δηλώσεων του προπονητη που παρεθεσα? Δεν τις έκανε αυτες τις δηλώσεις ο Ραζβαν? Τις παραποιησα? Τις σχολιασα περαιτέρω? Εξήγαγα αυθαίρετα συμπεράσματα που δεν συνάγονται από τις συγκεκριμένες δηλώσεις? Που θέλεις να καταλήξεις? Διαφώτισε με σε παρακαλώ. Ευχαριστώ.
εμενα η γνωμη μου πλεον ειναι και στα φορ ειμαστε τιμια οχι καλα αλλα τιμια μου αρεσαν οι κινησεις του γιακουμακη και ειναι ακομα πολυ νωρις με παραπανω ματς πιστευω δεν τον κανει καλα κανενα σεντερ μπακ στην ελλαδα ισως μονο ο μουκουντι σε δυναμη αλλα μου αρεσαν οι κινησεις του,πηγαινε προς στην μπαλα και δεν την περιμενε οπως ο τσαλοφ και στις μονομαχιες που εδωσε τις κερδισε σχεδον ολες ,επισης με το που μπηκε ενοχλησε τοσο την αμυνα που αρχισαν τα σεντερ μπακ της λαρισας να βαρανε και να παιζουν αντιαθλητικα .οποτε μεχρι νεοτερας στηριζω γιακουμακη για πρωτο ισως εναν αντιτσαλοφ αλλα θεωρω τωρα με ανταγωνισμο θα γινει και αυτος λιγο καλυτερος βεβαια εχει το αρνητικο οτι δεν εχει καθολου παθος
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Dimpatra έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:18
joshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:37 Πρεπει να ειμαι ο μονος που εν ετη 2025 οι υποδοχες ολων των παικτων ολων των ομαδων μου προκαλουν θλιψη...
Δεν ξέρω αν είδες την πρόσφατη συνέντευξη του Γκαρσία ο οποίος εξηγεί πολύ καλά την νοοτροπία και το πώς σκέφτεται ένας ποδοσφαιριστής
Ήμουν έτοιμος να το γράψω, αν εντυπωσιάστηκε ένας μπαρουτοκαπνισμένος παίκτης και πήρε την απόφαση να παίξει μπάλα, σκεφτείτε τι θα σημάνει για έναν νεαρό με φιλοδοξίες.
Πλησιάζω τα 60 δεν έχω πάει ποτέ σε υποδοχή παίκτη, αλλά αν ήμουν κοντά σήμερα θα πήγαινα για πολλούς λόγους.
ΚΙ εγω μια απο τα ιδια.
Πολυ σημαντικο για την ομαδα, τον Ιβαν και μετα για τον ιδιο τον παικτη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω το βλεπω απο τη πλευρα του οπαδου,οχι του παικτη. Εκτος αυτου αλλη περιπτωση ο Γκαρσια,άλλη ο Ζαφείρης και επιπλεον υπαρχουν απειρα παραδειγματα παικτων στους οποιους υπηρξε αποθεωτικη υποδοχη και περασαν και δεν ακουμπησαν.
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

astral έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:17
hariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:15
Μπορείς να ποσταρεις λινκ γιατι δεν τις βρισκω πουθενα?

Στο 33:45 το σημείο που σε ενδιαφέρει
Θενξ
εν τω μεταξυ η μεταφραση για τον λουτσο κλασικα...
He is an important image (ακαταλυπτο σχετικα επιφυλασσομαι μηπως ειπε κατι αλλο) young greek player quality dynamic box to box greek national team, so I believe that above that, the quality that he has, He is also top marketing for the club.
Αρα με βαση τα παραπανω αναφερεται στην ποιοτητα του και στην αξια του πρωτα και απλα στο τελος καταληγει οτι το επιστεγασμα ολων αυτων είναι και η σημαντικοτητα σε επιπεδο μαρκετινγκ.

Η αντιδραση του Ραζβαν ειναι περιεργη στην αρχη οταν λεει οτι το εμαθε τελευταιος οτι ερχεται, αλλα μαλλον η δυσφορια παει στο οτι τον ρωτανε να τοποθετηθει για μεταγραφες παλι. Τι να πω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hariskastoria την Δευ 25 Αύγ 2025, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

🇫🇷 | Samuel #Gigot lascerà la #Lazio in estate.
#Sarri non lo vede centrale nel progetto, anzi, non vede in lui un calciatore funzionale.
Su di lui alcuni club provenienti da #Dubai e dal #Qatar, e il #Paok Salonicco.

@ilmessaggeroit
Εδώ λέει ότι ενδιαφερόμαστε
Samuel #Gigot lascerà la #Lazio in estate. Sarri non lo vede centrale nel progetto, anzi, non vede in lui un calciatore funzionale.
Su di lui alcuni club provenienti da Dubai e dal Qatar, e il Paok Salonicco.

(@ilmessaggeroit)
Και εδώ
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

astral έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:59
Jean Valjean έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:47
Rexaris έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 02:03 Ορίστε ολόκληρο αυτό που είπε ο Ραζβάν για τον Ζαφείρη:

"Είναι σημαντική προσθήκη. Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ. Στέλεχος της Εθνικής, νεαρός, δυναμικός, box to box, πολύ καλό προφίλ για την ομάδα"
Εχει σημασία να ξέρουμε ποιά ήταν η ερώτηση.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε να απαντήσει, προφανώς γιατί αποφεύγει να μιλάει για μεταγραφές πριν ολοκληρωθούν και τυπικά. Η ερώτηση ήταν ποσο (από το 1 ως το 10) θέλει τον παίκτη στην ομάδα.

Η μετάφραση έγινε αντίστροφα από αυτό που είπε. Πρώτα ανέφερε πόσος σημαντικός είναι αγωνιστικά και κάποια χαρακτηριστικά του και μετά ότι είναι top marketing κίνηση. Η συνέντευξη υπάρχει στο youtube της ΠΑΕ.
Χαζομάρα του μεταφραστή..
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ο κολκας λεει για μεταγραφή παικτη και οχι δανεισμό
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

astral έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:59
Jean Valjean έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:47
Rexaris έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 02:03 Ορίστε ολόκληρο αυτό που είπε ο Ραζβάν για τον Ζαφείρη:

Εχει σημασία να ξέρουμε ποιά ήταν η ερώτηση.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε να απαντήσει, προφανώς γιατί αποφεύγει να μιλάει για μεταγραφές πριν ολοκληρωθούν και τυπικά. Η ερώτηση ήταν ποσο (από το 1 ως το 10) θέλει τον παίκτη στην ομάδα.

Η μετάφραση έγινε αντίστροφα από αυτό που είπε. Πρώτα ανέφερε πόσος σημαντικός είναι αγωνιστικά και κάποια χαρακτηριστικά του και μετά ότι είναι top marketing κίνηση. Η συνέντευξη υπάρχει στο youtube της ΠΑΕ.
Μην αφήνεις την αλήθεια να χαλάει μια ωραία ιστορία.
These users thanked the author theo G4 for the post (total 5):
trouman, Jean Valjean, theo-drama, Jim_Chatz, Andrew R
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

Μερικοι ειστε τοσο τυφλωμενοι απο τις εμμονες και τα κομπλεξ σας που δεν βλεπετε περα απο την μυτη σας.
Το δυστυχες δεν ειναι πως ολο αυτο μπορει να εχει καμια ουσιαστικη επιδραση στα υπολοιπα μέλη εδω μέσα, αλλα το οτι αυτο σας ταλαιπωρει και στην πραγματικη σας ζωη. Καντε μια χαρη στον εαυτο σας και χαλαρωστε. Ανοιξτε το μυαλο σας και σε καμια διαφορετικη αποψη και αποδεχθειτε πως σ αυτη τη ζωη υπαρχουν ανθρωποι με διαφορετικες οπτικες και προσεγγισεις. Βεβαια συνηθως κρινουμε εξ ιδιων τα αλλοτρια, αλλα πιστεψτε με δεν υπαρχουν παντου συνομωσιες στημενοι και προβοκατορες. Και ακομη κι αν υπαρχουν ειναι μειοψηφια ανευ αξιας.
Τι πιο συμβατο με την λειτουργια ενος ΠΑΟΚτσιδικου φορουμ η υπαρξη πολλων διαφορετικων προσεγγισεων και αποψεων.
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Ο Gigot πως είναι? Προετοιμασία έκανε? Έχει ακόμα προβλήματα στη μέση?? Ξέρει κανείς???
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

nunies4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:55 Ο Κολκας ειπε οτι ο χαφ με τον οποιο διαπραγματευομασταν δανεισμο, προεκυψε τελικα και συζητειται η αγορα του.
Θα μου κανει εντυπωση αν προκειται για τον Φιτζ Τζιμ.
Ειπε δε οτι η ομαδα που ηταν να παει ο χαφ εκανε καποια "λαθακια" και δεν το τελειωσε και ετσι εφτασε να διαπραγματευται με τον ΠΑΟΚ.
Χωρις καμια πληροφορια...απο το τελευταιο που ειπε μου φανηκε σαν να μιλαει για χαφ που θελαμε μεσα στο καλοκαιρι και τελικα θα κατεληγε αλλου. Ουρμπανσκι μηπως; Αλλα τετοιου ειδους χαφ ψαχνουμε; Η εχουν πλεον στο μυαλο τους οτι του χρονου το καλοκαιρι φευγει ο Οζντοεφ;
Μήπως αναφέρεται σε περίπτωση που κοιτούσε άλλη ελληνική ομάδα?
π.χ. Μόρο ή Αλ Μουστράτι?
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Πάμε πάλι στα βασικά.
Κίνηση εντύπωσιασμου είναι ο Καγκαβα και ο Μπερμπατοφ, ο Μαρσέλο και ο Ρένατο σαντσεζ.
Ένας 22 χρόνος ενεργός παίκτης, με ήδη παραστάσεις σε πρωτάθληματισμο,γιουροπα λιγκ και εθνική Ελλάδος, με χαρακτηριστικά που απλά κουμπώνουν με τους υπόλοιπους στην ομάδα, αυτό είναι ο ορισμός ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 10):
theo G4, Polichni1926, Jim_Chatz, Dimpatra, WeWillRockYou, Azrael, margas, kaltirim, Andrew R, Josey Wales
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

makispaspartou έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:46
nunies4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:55 Ο Κολκας ειπε οτι ο χαφ με τον οποιο διαπραγματευομασταν δανεισμο, προεκυψε τελικα και συζητειται η αγορα του.
Θα μου κανει εντυπωση αν προκειται για τον Φιτζ Τζιμ.
Ειπε δε οτι η ομαδα που ηταν να παει ο χαφ εκανε καποια "λαθακια" και δεν το τελειωσε και ετσι εφτασε να διαπραγματευται με τον ΠΑΟΚ.
Χωρις καμια πληροφορια...απο το τελευταιο που ειπε μου φανηκε σαν να μιλαει για χαφ που θελαμε μεσα στο καλοκαιρι και τελικα θα κατεληγε αλλου. Ουρμπανσκι μηπως; Αλλα τετοιου ειδους χαφ ψαχνουμε; Η εχουν πλεον στο μυαλο τους οτι του χρονου το καλοκαιρι φευγει ο Οζντοεφ;
Μήπως αναφέρεται σε περίπτωση που κοιτούσε άλλη ελληνική ομάδα?
π.χ. Μόρο ή Αλ Μουστράτι?
O Al Musrati είναι πανάκριβος, ακυρώνεις Meite έτσι.
These users thanked the author john4serres for the post:
makispaspartou
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν γινεται παντως να μην αποκτηθει επιθετικος μιλαμε για τεραστιο αυτογκολ αλλη μια χρονια...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”