32. Greg Taylor
Re: 32. Greg Taylor
Ποιοτικά κατώτερος του Ραχμαν6 αλλά με μεγαλύτερη εβταδ6... Στην παρούσα φάση τον προτιμώ..
-
Ο μπαμπά πέρσι έτρωγε καμιά 5 τέτοιες σε κάθε παιχνίδι,όπως τις έφαγε και με την ριεκα και την βολφσμπεργκερ εδώ μέσα. Παρεπιπτόντως είναι καλό να δούμε πως έφαγε αυτήν την πασα που λες, αφήνει την θέση του λανθασμένα και αργοπορημένα ο Μιχαϊλίδης τρώει τριπλά και γίνεται κάθετη στο κενό χώρο που άφησε ο Μιχαϊλίδης παρά να κυνηγήσει προς τον χώρο του Μίχα που προφανώς δεν είχε να κάνει κάτι εκεί.George Best4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:34Αρκετά θετική σίγουρα δεν ήταν.Special 4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:30 Θεωρώ ότι η εικόνα του ήταν αρκετά θετική.
Δεν ξέρω γιατί μέχρι τώρα έχει παίξει τόσο λίγο, δίνοντας περισσότερες ανάσες στον Μπάμπα, που συνεχίζει να βρίσκεται σε κακό φεγγάρι.
Όταν στα πρώτα 10 λεπτά 3 φορές ο Μουργος βγήκε πίσω από την πλάτη του και η πλευρά του είχε θέματα μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν έπαιζε.
Σε 2 μήνες μπορεί να πετάει, τώρα έδειξε ότι ο Μπαμπά ορθώς παίζει και βασικός και αναντικατάστατος στα ματς υψηλών απαιτήσεων της Ευρώπης με πιο έτοιμες ομάδες.
Και η άλλη φορά με τον Μουργο που λες ήταν όταν τον οδήγησε στο κακό του πόδι και έκανε κακή εκτέλεση ο μπαμπα που βλέπαμε τελευταία μπορεί να του έδινε και το καλό πόδι να εκτελέσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 25 Αύγ 2025, 00:13, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
Ρε μαγκες θα με τρελανετε πραγματικά. Εγω δεν ειδα το παιχνιδι. Εμπαινα στο λάιβ και καταλαβα οτι ήταν το χειροτερο μπακ της ιστοριας μας. Τωρα μπαίνω εδω και καταλαβαίνω οτι εκανε υποσχόμενη εμφάνιση.
Δεν καταλαβαίνω τις υπερβολές που διαβάζω
Καταρχάς ο Τευλορ δνε είναι παίκτης που διακρίνεται για τις αμυντικές του επιδόσεις
Η τεχνική του κ οι επαφές του με τη μπάλα δε συγκρίνονται καν με τον Κένυ.
Μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στο συνδυαστικο παιχνίδι να ανεβάσει την ομάδα και να δημιουργήσει υπεραριθμιες. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε με διαφορετικό παίκτη μπροστά του ανά 15 λεπτά ενώ η αριστερή πλευρά πήρε μόλις 2/10 επιθέσεις
Ήταν το πρώτο του ματς από Μάιο. Ηρεμία να βρεθεί στις κινήσεις του με τους άλλους και μια χαρά θα βοηθήσει. Μη προτρέχετε
Καταρχάς ο Τευλορ δνε είναι παίκτης που διακρίνεται για τις αμυντικές του επιδόσεις
Η τεχνική του κ οι επαφές του με τη μπάλα δε συγκρίνονται καν με τον Κένυ.
Μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στο συνδυαστικο παιχνίδι να ανεβάσει την ομάδα και να δημιουργήσει υπεραριθμιες. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε με διαφορετικό παίκτη μπροστά του ανά 15 λεπτά ενώ η αριστερή πλευρά πήρε μόλις 2/10 επιθέσεις
Ήταν το πρώτο του ματς από Μάιο. Ηρεμία να βρεθεί στις κινήσεις του με τους άλλους και μια χαρά θα βοηθήσει. Μη προτρέχετε
Αν και είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, μου φάνηκε πιο λειτουργικός στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον Κένυ.
Εγω είδα ένα παίκτη ο οποίος τακτικά ήταν πολύ καλός. Είχε πολύ καλές τοποθετήσεις, έκανε πολύ καλές κινήσεις για πίεση, υπεραριθμίες και για να δεχτει τη μπάλα. Μόνο μειονέκτημα του ήταν η ταχύτητα. Μου φάνηκε λίγο αργός και αν ο αντίπαλος έχει γρήγορους παίκτες από εκείνη τη πλευρά θα έχει θέματα. Να τον δούμε σε μερικά παιχνίδια ακόμη για να βγάλουμε ακόμη πιο ασφαλή συμπεράσματα
-
Αξιοπρεπή εμφανιση με κάποια υποσχόμενα στοιχεία. Στο live με θερμο αίμα πολλα γράφονται που δεν ισχύουνblack death έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 00:08 Ρε μαγκες θα με τρελανετε πραγματικά. Εγω δεν ειδα το παιχνιδι. Εμπαινα στο λάιβ και καταλαβα οτι ήταν το χειροτερο μπακ της ιστοριας μας. Τωρα μπαίνω εδω και καταλαβαίνω οτι εκανε υποσχόμενη εμφάνιση.
- These users thanked the author Luigi Vampa for the post:
- black death
Οι επαφές του, η ηρεμία του, η βοήθεια στην κυκλοφορία, οι κινήσεις του εσωτερικά, πολύ ενθαρρυντικά.
Χρειάζονται αγώνες στα πόδια τώρα και για να ανοίξει σωματικά και για να βρει περισσότερες συνεργασίες και ισορροπία αμυντικα/επιθετικά.
Χρειάζονται αγώνες στα πόδια τώρα και για να ανοίξει σωματικά και για να βρει περισσότερες συνεργασίες και ισορροπία αμυντικα/επιθετικά.
- Amsterdamer_87
-
Εγω παλι θυμαμαι ενα σπριντ στο πρωτο ημιχρονο που δεν μπορουσε να φτασει τον επιθετικο και εδιωξε τελευταια στιγμη ο Μιχαηλιδης
Στο 1ο ημιχ ηταν χάλια .. πολλές φορές εκτός θέσης και γενικά στα χαμένα
Στο 2ο βελτιώθηκε αισθητά
Θέλει χρόνο ακόμα
Στο 2ο βελτιώθηκε αισθητά
Θέλει χρόνο ακόμα
-
Kαλημέρα είδα έναν παίχτη που ξέρει μπάλα ωστόσο δεν με ικανοποίησε η ταχύτητα του στο α μερος κυριως γτ καποια στιγμη τρωγαμε φασεις απο εκει.. στο β αρκετα καλυτερα..ενα ματς ειναι τι συμπερασματα να βγουν..παντως τα μπακ μας γενικα εχουν θεμα με τις σεντρες και οι 4 τα στελνουν στη παπαφη και στη γρηγοριου λαμπρακη..πιστευω θα υπαρξει στη συνεχεια βελτιωση