Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Παιχταράς και ρεκορ μεταγραφής..ε άμα αξίζει κάποιος να πας αεροδρόμιο, είναι αυτός. Έλληνας, πιτσιρικάς και χρόνια στο εξωτερικό. Γι αυτόν θα σημαίνει κάτι η υποδοχή.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 4):
- kaltirim, Jean Valjean, blackhumor44, theo G4
-
Βασικά αν δεις όλη την δήλωση...Gka4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:59Απλά όταν ξεκινάς να λες για μια μεταγραφή ότι είναι κίνηση τοπ μάρκετινγκ και μετά να μιλάς για την Ποδοσφαιρική του αξία, ακούγεται κάπως. Είναι σαν να ρωτήσουν τον προϊστάμενο τι γνώμη έχει για την καινούργια γραμματέα και να πει ότι έχει ωραίο κώλο και δουλεύει σκληρά.hariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 00:02Ετσι ακριβως το ειπε. Απλα μετα συμπληρωσε και για την ποδοσφαιρικη του αξια κλπ.renegade έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:50 Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ την χαρακτήρισε την μεταγραφή Ζαφείρη ο λουτσέσκου?
"Είναι σημαντική προσθήκη. Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ. Στέλεχος της Εθνικής, νεαρός, δυναμικός, box to box, πολύ καλό προφίλ για την ομάδα"
Δεν προκύπτει καν αναφορά σε ποδοσφαιρική αξία. Πάλι αναφέρεται σε στοιχεία που τον καθιστούν καλή κίνηση επικοινωνιακά. Μιλάει για τα γενικότερα χαρακτηριστικά του και για το πως αυτά συνθέτουν ένα καλό προφίλ για την ομάδα. Κανονικά θα πρεπε να πει "είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής έχει χαρακτηριστικά που μας λείπουν και είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.
- These users thanked the author hariskastoria for the post (total 2):
- Polichni1926, Papa9
-
Ακριβώς. Εχεις εναν 32αρη, να φερεις ακομη εναν 32αρη συν εναν 28χρονο συν εναν 33αρη και να περιμενεις τον Γεναρη τον 22χρονο. Τουχρονου δηλαδη θα έχεις κέντρο 2 33αρηδες εναν 29χρονο και τον Ζαφειρη? Ο Μισιτς μονο αν ειναι να φυγει ο Οζντοεφ αμεσα και φυσικα να ρθει και ενας πιτσιρικας ακομη.Polichni1926 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:10φιλε ειναι ιδια ηλικια με μειτε και με ιδια αξιαhariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:59ωραιος, αλλά μεγαλωσε...Odi έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:41 Λείπει σίγουρα ενας box του box σύγχρονος με την μπάλα στα πόδια (Ζαφείρης).
Λείπει κ ένα εξάρι για να ξεκουράζεται ο Μεϊτέ. Εγώ θα πήγαινα να πάρω τον Μίσιτς. Ακριβώς αυτό που λείπει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτά το ότι δεν χρειαζόμαστε στόπερ μην τα λέτε παραεξω...
Επειδή δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την Λάρισα στην Τούμπα, κρίναμε ότι είμαστε κομπλέ πίσω;
Επειδή δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την Λάρισα στην Τούμπα, κρίναμε ότι είμαστε κομπλέ πίσω;
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
- Jim_Chatz, Panx Romana
-
Αν τα γραψεις ολα κεφαλαια μπορει να γινεις πιο πειστικος. Κατα τα λοιπα, ουτε εσυ ξερεις τι εννοουσε ουτε κανεις. Υπάρχει μόνο μια συγκεκριμένη δήλωση. Τιποτα αλλο. Οποτε ο καθενας ας την ερμηνευσει οπως θελει κι ας αφησει τις υποδειξεις και τους υπαινιγμους κατα μέρους. Προσβολες με αναφορα σε ηλικια (σωματική είτε πνευματική) κλπ να λειπουν καλυτερα. Ολοι μπορουν να το κανουν αυτο, δεν είναι κάτι δύσκολο, και πίστεψε με δεν ενισχύει ούτε τα επιχειρήματα σου ούτε τις θέσεις σου. Αυταepitropos έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:32Χάρη επειδή δεν είμαστε όλοι 3χρονα και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε χωρίς νόημα συζητήσεις ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε , όπως και τι εννοούσε. Το μείζον ζήτημα λοιπόν όπως τονίστηκε από τον Rene και επιβεβαιώθηκε από εσένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗς ΚΙΝΗΣΗς ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΛΛΑ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ. Αν δεχτώ λοιπόν ότι δεν είναι κρυμμένη προβοκάτσια είναι τουλάχιστον αφέλεια. Και δε νομίζω/πιστεύω ότι κάποιος είναι αφεληςhariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:51προβοκάτσια? πας καλα? αυτες ακριβως είναι οι δηλώσεις.epitropos έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 01:05
αν αυτο καταλαβατε και οι δύο παρακαλω κρατησετε τις αποψεις για τον εαυτο σας και αφηστε τις προβοκατσιες.Rexaris έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 02:03 Ορίστε ολόκληρο αυτό που είπε ο Ραζβάν για τον Ζαφείρη:
"Είναι σημαντική προσθήκη. Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ. Στέλεχος της Εθνικής, νεαρός, δυναμικός, box to box, πολύ καλό προφίλ για την ομάδα"
-
Έλα ρε παιδιά θλίψη. Υπάρχει και η βαρύτητα των λέξεων και αυτή της θλίψης δεν συνάδει με την υποδοχή ενός αθλητή. Δεν χρειάζεται καν να μπούμε σε επιχειρηματολογια τύπου "κάποτε γκρέμιζαν τείχη για τους Ολυμπιονίκες" και εάν ο Ζαφείρης πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις κτλ. Μια αυθόρμητη και ακακη κίνηση ενθουσιασμού είναι, όπως μαζευόμασταν κάποτε 1000 άτομα στο αεροδρόμιο επειδή βγάζαμε διπλό μέσα στον γαυρο με τον Εντιμιο. Χαρείτε με την χαρά των γύρω σας. Φιλικά παντα
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 7):
- Nassos, Jean Valjean, Outsider1926, paok apo epilogi, thanente, Andrew R, Unpsofable78
Ρε τσακάλια @epitropos & @hariskastoria ήρεμα, πρωί είναι ακόμα!
Είπε αυτό που είπε ο Λουτσεσκου, συνεχίζουμε.
Είπε αυτό που είπε ο Λουτσεσκου, συνεχίζουμε.
Θα ανοίξει κάποιος το τοπικ του ανθρώπου που θα χορεύει τις άμυνες μαζί με ντελια ;
Αγαπητέ επειδή έγραψα για 6-8-10 και ίσως να μην το διατύπωσα ορθά , αυτό ακριβώς που γράφεις εννοούσαembuji έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:53 Δεν υπάρχει 6-8-10 στον Ζαφειρη. Γενικα πλεον το 6-8-10 που εχουμε στο μυαλο μας δεν υπαρχει. Πλεον οι ρολοι των χαφ ειναι πιο συνθετοι.
Οτι δεν είναι παίκτης στατικός της "μιας" θέσεως, αλλά παίζει ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ σαν έμβολο
Ο ΠΑΟΚ αλλά και η Εθνική (αν την μετατρέψει σε Εθνική ομάδα ο "χαρτάκιας" της Μικτής μανατζαραίων) θα έχουν ΤΡΙΑ έμβολα σε άξονα και πλευρές που στην αντίπαλη άμυνα θα έρχεται τρικυμία γιατί πέραν των άλλων θα ελευθερώνονται και οι υπόλοιποι επιθετικοί
Τολμώ να πώ οτι ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ μπορεί να παίξει και στοπερ (σε παιχνίδια π.χ σαν το χθεσινό) και να κάνει παιχνίδι από πίσω π.χ στυλ ΖΑΕΤΣ η Κουλη (συγγνώμη για το όνομα) ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ (για όποιον θυμάται)
-
Ναι, είναι ελαφρώς off-topic... αλλά όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω, έχει χαθεί κάθε ίχνος ρομαντισμού. Έχει χαθεί το πάθος για την ομάδα, το αγνό συναίσθημα, η καλώς εννοούμενη τρέλα. Έχω κάνει ταξίδι να έρθω να δω τον ΠΑΟΚ και κοιμήθηκα στο δρόμο, δεν με χάλασε καθόλου. Με είπανε τρελό. Είμαι τους απαντούσα. Δεν καταλαβαίνω γιατί προβληματίζει το να πας να ετοιμάσεις μία πολύ ωραία υποδοχή σε έναν παίκτη που έρχεται ναυλωμένος -το ν με κ- να παίξει, με πολύ καλά στοιχεία, σε αυτή την ηλικία και με εξαιρετική χημεία με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έβγαλαν οι ακαδημίες της ομάδας τα τελευταία πολλά χρόνια... Αφήστε τον κόσμο να χαρεί, καμιά φορά τα δευτερεύοντα όπως το ποδόσφαιρο σου δίνουν χαρά να αντιμετωπίσεις άλλες καταστάσεις, δεν χρειάζεται να το επικρίνουμε αυτό. Δεν ενοχλούν κανέναν, ίσως μόνο κάτι τουρίστες στο αεροδρόμιο που θα έχουν ωστόσο μία μοναδική εμπειρία. Τα ίδια με την Τούμπα, τείνει να γίνει μία έδρα όπως όλες οι υπόλοιπες, για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά ένας εξ αυτών είναι η νοοτροπία του να εξαλειφθεί αυτό το υπέρμετρο πάθος για την ομάδα. Όχι ρε φίλε, δεν γουστάρουμε, θέλουμε πάθος και συναίσθημα, ΠΑΟΚ είμαστε να πούμε.
Αυτομπανάρομαι για σήμερα!
Αυτομπανάρομαι για σήμερα!
- These users thanked the author Outsider1926 for the post (total 15):
- DonnieMcGrath, kaltirim, warmeater, trouman, Nassos, Ορτζονικίδης, Jean Valjean, Dimpatra, blackhumor44, paok apo epilogi and 5 more users
-
Κομπλέ δεν είμαστε, ούτε το τυρί είναι κριτήριο...Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:15 Αυτά το ότι δεν χρειαζόμαστε στόπερ μην τα λέτε παραεξω...
Απλά προσωπικά κρατάω ως πολύ θετικό ότι ο Λόβρεν είναι σε μια καλή κατάσταση και μπορεί να είναι έστω στο rotation για παιχνίδια τέτοιου είδους... Μέχρι χθες δεν ήμουν σίγουρος προσωπικά ούτε για αυτό...
Καλα μη συγκρινουμε τωρα τον Ζαφειρη με παικτη που φερεται σαν παλαιμαχος, επισης ο Ζαφ ειναι Ελληνας και οχι ξενος, θα ψηθει διαφορετικα. Οσοι μπορουν να πανε καλως, εμεις δουλευουμεembuji έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:40Edit: Πχ να δουμε τι εκανε η Α4 με τον Μαρσιαλ. Που κανανε χαμο. Πολυ και που στα @@ του μαρσιαλ. Τα ποδια του δε μπορει να παρει.joshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:37 Πρεπει να ειμαι ο μονος που εν ετη 2025 οι υποδοχες ολων των παικτων ολων των ομαδων μου προκαλουν θλιψη...

- These users thanked the author st4this for the post:
- Unpsofable78
Εμενα πολλά δεν μου κολλάνε στην υπόθεση Ζαφείρη.
Δεν πιστεύω οτι έρχεται για να φύγει.
Κάθομαι και σκέφτομαι πολλούς παραμέτρους.
Δηλαδή τον έδωσε άδεια η ομάδα του για να έρθει να υπογράψει να ανακοινωθεί και να χάσει και προπονήσεις εκει ? Θα μου πείτε οτι δεν έχουν άλλη επιλογή γιατί ανήκει σε εμας και εκει θα μείνει δανεικός. Οκ.
Το άλλο ειναι το εξής. Ο παίχτης θα ερθει θα τον αποθεωσει ο κόσμος θα κάνει δηλώσεις γνωστές που ξέρουμε το τύπου. Σας ευχαριστώ ανυπομονώ να παίξω σε γεμάτη Τούμπα και τέτοια για να φύγει. Κ τι θα πει θα ειμαι για εσάς εδω σε 4 μήνες?
Επίσης απο τον Επίσημο ΠΑΟΚ ποτέ δεν βγήκε κάποιος και να πει οτι θα ερθει τον Ιανουάριο παρά μονο οι δημοσιογράφοι. Ούτε ο παίχτης εχει κάνει δηλώσεις ουτε η γονείς του. Ακόμη κ η δηλώσεις τον Ραζβαν χθες μίλησε για τα καλύτερα λόγια κ δεν ειπε πχ κρίμα που δεν θα μπορούμε να τον έχουμε ακομη μαζι μας.
Νομίζω οτι θα είναι έκπληξη κ θα μείνει εδω
Δεν πιστεύω οτι έρχεται για να φύγει.
Κάθομαι και σκέφτομαι πολλούς παραμέτρους.
Δηλαδή τον έδωσε άδεια η ομάδα του για να έρθει να υπογράψει να ανακοινωθεί και να χάσει και προπονήσεις εκει ? Θα μου πείτε οτι δεν έχουν άλλη επιλογή γιατί ανήκει σε εμας και εκει θα μείνει δανεικός. Οκ.
Το άλλο ειναι το εξής. Ο παίχτης θα ερθει θα τον αποθεωσει ο κόσμος θα κάνει δηλώσεις γνωστές που ξέρουμε το τύπου. Σας ευχαριστώ ανυπομονώ να παίξω σε γεμάτη Τούμπα και τέτοια για να φύγει. Κ τι θα πει θα ειμαι για εσάς εδω σε 4 μήνες?
Επίσης απο τον Επίσημο ΠΑΟΚ ποτέ δεν βγήκε κάποιος και να πει οτι θα ερθει τον Ιανουάριο παρά μονο οι δημοσιογράφοι. Ούτε ο παίχτης εχει κάνει δηλώσεις ουτε η γονείς του. Ακόμη κ η δηλώσεις τον Ραζβαν χθες μίλησε για τα καλύτερα λόγια κ δεν ειπε πχ κρίμα που δεν θα μπορούμε να τον έχουμε ακομη μαζι μας.
Νομίζω οτι θα είναι έκπληξη κ θα μείνει εδω
- sourmenetes
- Moderator
Νομίζω η δική σου δήλωση ήταν ότι πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμου πριν μια βδομάδα...hariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:12Βασικά αν δεις όλη την δήλωση...Gka4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:59Απλά όταν ξεκινάς να λες για μια μεταγραφή ότι είναι κίνηση τοπ μάρκετινγκ και μετά να μιλάς για την Ποδοσφαιρική του αξία, ακούγεται κάπως. Είναι σαν να ρωτήσουν τον προϊστάμενο τι γνώμη έχει για την καινούργια γραμματέα και να πει ότι έχει ωραίο κώλο και δουλεύει σκληρά.hariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 00:02
Ετσι ακριβως το ειπε. Απλα μετα συμπληρωσε και για την ποδοσφαιρικη του αξια κλπ.
Δεν προκύπτει καν αναφορά σε ποδοσφαιρική αξία. Πάλι αναφέρεται σε στοιχεία που τον καθιστούν καλή κίνηση επικοινωνιακά. Μιλάει για τα γενικότερα χαρακτηριστικά του και για το πως αυτά συνθέτουν ένα καλό προφίλ για την ομάδα. Κανονικά θα πρεπε να πει "είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής έχει χαρακτηριστικά που μας λείπουν και είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.
Κανω λάθος;;
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
- Jean Valjean, Unpsofable78
- sourmenetes
- Moderator
Στόπεραρα θέλουμε.Developer4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:30Κομπλέ δεν είμαστε, ούτε το τυρί είναι κριτήριο...Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:15 Αυτά το ότι δεν χρειαζόμαστε στόπερ μην τα λέτε παραεξω...
Απλά προσωπικά κρατάω ως πολύ θετικό ότι ο Λόβρεν είναι σε μια καλή κατάσταση και μπορεί να είναι έστω στο rotation για παιχνίδια τέτοιου είδους... Μέχρι χθες δεν ήμουν σίγουρος προσωπικά ούτε για αυτό...
Από κει και πέρα αν ο Λοβρεν αποδειχθει ότι είναι οκ είμαστε πολύ καλά!
- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- Unpsofable78