Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Maklaz

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Maklaz »

john4serres έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:27 Το ρεπορτάζ λέει άφιξη Ζαφείρη στις 15:45

Γενικά γιατί δεν "παίζει" πουθενά για υποδοχή;
Στο city ο Τσατσαρος εδώ και μέρες, σημαία έχει σηκώσει για την υποδοχή.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Despodov - Zivkovic - Taison - Pelkas - Konstantelias - Ivanusec - Shoretire?
Giakoumakis - Chalov?
Meite - Ozdoev - Camara - Zafeiris ?
Taylor - Baba - Kenny - Sastre
Michailidis - Lovren - Kedziora - ?
Pavlenka - Gugeshashvili

Σενάριο πρώτο (ιδανικό) --> Ζαφείρης από τώρα, τράμπα Τσαλόφ με καλύτερο επιθετικό, στόπερ, δανεισμός Σορετίρε και εξτρέμ με προσωπική ενέργεια δανεικό
Σενάριο δεύτερο (πιο ρεαλιστικό) --> Ζαφείρης από Γενάρη, δανεικό χαφ για τέταρτο, στόπερ
Τους μικρούς Μπαταούλα, Χατσίδη, Μύθου και Μπαλντέ δεν τους βάζω στην εξίσωση γιατί θεωρώ ότι φέτος θα δώσουν βάθος εκτός απροόπτου και δε θα είναι βασικές επιλογές στο rotation.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πρεπει να ειμαι ο μονος που εν ετη 2025 οι υποδοχες ολων των παικτων ολων των ομαδων μου προκαλουν θλιψη...
These users thanked the author joshua for the post (total 6):
Dimitris_L4, TylerDurden, dionisisbasi, arrwstos, soigol, STRAFNIK
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

@joshua

Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος.
These users thanked the author JohnDag for the post:
Dimitris_L4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

joshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:37 Πρεπει να ειμαι ο μονος που εν ετη 2025 οι υποδοχες ολων των παικτων ολων των ομαδων μου προκαλουν θλιψη...
Ειναι λιγο... κιτσ. Η περιπτωση Ζαφειρη ομως νομιζω οτι αξιζει. Να ερθει να καυλωσει λιγο. 22χρονος παικταρα που φαινεται να εχει συναισθημα στο παιχνιδι του. Αν τον μπριζωσεις αυτον θα δουμε αρρωστα πραγματα. Δηλαδη ψυχολογικα νομιζω θα τον μπουσταρε.

Edit: Πχ να δουμε τι εκανε η Α4 με τον Μαρσιαλ. Που κανανε χαμο. Πολυ και που στα @@ του μαρσιαλ. Τα ποδια του δε μπορει να παρει.

Υποδοχη θελει να κανεις σε παικτη τον οποιον θα κερδισεις με αυτην.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Polichni1926 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:34
Panostas1995 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:20
joshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:13 Προς Θεου οχι Μισιτς...Για ονομα δηλαδη πανω που λεμε να προσθεσουμε λιγη ενταση και ταχυτητα με Ζαφειρη πρεπει απαραιτητα να προσθεσουμε και το αντιθετο. Ποσο δυσκολο πια ειναι να βρουμε ενα αθλητικο χαφ εν ετη 2025?
Δυστυχώς δε μπορούμε να τα έχουμε όλα....
Ο αντικαταστάτης του Μεϊτε θέλουμε να είναι γρήγορος, δυνατός να έχει πρώτη πάσα , να έχει ύψος και κράτημα μπάλας και να μην είναι 30αρης ....

Όλα αυτά μαζί κοστίζουν...

εδώ ο Ζαφείρης που είναι παικταρας και σε τέλεια ηλικία κοστίζει 12 και η αδυναμία που έχει είναι οι αμυντικές τοποθετήσεις (λογικό γιατί έπαιζε δεκαρι) και το ύψος....
ο ζαφειρης δεν επαιζε 10αρι γιατι η σλαβια παιζει 3-4-3 χωρις 10αρι επαιζε καθαρα στο 8 σαν box to box
Έχει παίξει πιο πολλά ματς δεκαρι από εξαρι....

Το στυλ του εννοώ τέλος πάντων είναι πιο κοντά στο δέκα παρά στο έξι όπως πχ ο Καμαρά που αν τον βάλει ο Λουτσεσκου στο έξι θα πάθει δέκα εγκεφαλικά....
Ο Ζαφείρης είναι πιο τακτικά συνεπείς παίκτης από τον Καμαρά αλλά δεν μπορείς να παίξεις με Καμαρά Ζαφείρη μόνο σε μικρά ματς που θα σπας πλάκα ίσως
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Συμφωνω κι γω Τζος οσον αφορα τις υποδοχες στα αεροδρομια.

Ας κανουν μια παρουσιαση στην Τουμπα καλυτερα.
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Βλέπω τα ανοιχτά μέτωπα πιο πάνω είναι Μουστακίδης και αποκρυπτογράφηση δηλώσεων Ραζβαν..
Θα κάνω τριπλά και θα μιλήσω για μεταγραφές

Προφανώς και βλέπουμε όλοι ότι η ανάγκη είναι για χαφ, στόπερ,φορ

Το πιο σημαντικό για εμένα είναι το χαφ που θα έρθει να είναι σε καλη κατάσταση και να μπορεί να παίζει αντί του Μεϊτε..δεν πρέπει να αναγκάσουμε το σκαρί του Μεϊτε να παίξει 6 σερί 90αλεπτα (λέω 6 γιατί σίγουρα θα παίξει και στα δύο επόμενα ματς πριν την διακοπή)

Από εκεί και πέρα, ο Λοβρεν έδειξε ότι θα βοηθήσει, οπότε με ένα καλό στόπερ δένουμε καλά στην άμυνα

Φορ θα έπαιρνα ακόμα και αν δεν έφευγε ο Τσαλοφ..Δειχνει να μην μπορεί καθόλου.

Ελπιζω να δούμε αρκετή κίνηση τις επόμενες μέρες..δεν αποκλείω να παίξει κάτι ξανά και για Τσαπρα..θα με έψηνε..τον έχω παρακολουθήσει πέρσι.
black death

Δημοσίευση από black death »

tsachou έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:48 Από εκεί και πέρα, ο Λοβρεν έδειξε ότι θα βοηθήσει, οπότε δεν χρειαζόμαστε στοπερ μέχρι το χειμώνα τουλάχιστον
Φιξντ
These users thanked the author black death for the post:
tsachou
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Δεν υπαρχει 6-8-10 στον Ζαφειρη. Γενικα πλεον το 6-8-10 που εχουμε στο μυαλο μας δεν υπαρχει. Πλεον οι ρολοι των χαφ ειναι πιο συνθετοι.

Ο Ζαφειρης παιζει ισως την πιο δυσκολη και σημαντικη θεση στο σημερινο ποδοσφαιρο. box to box δηλαδη. Κινειται στον χωρο σαν 8 παταει περιοχη σαν 10 επιστρεφει στην μεταβαση σαν 6. Αυτο ειναι το συγχρονο box to box.

Και ταιριαζει πολυ με εναν deep lying playmaker. Εναν παικτη που θα μεινει πισω και θα παρει την μπαλα σε χαμηλα μετρα με ικανοτητα να γυρισει και να σπασει την μπαλα στο 8 ή το 10 της ομαδας. Αυτο θελει ικανοτητα να κρατησεις μπαλα και να σπασεις την πρωτη ζωνη αμυνας. Αυτο που εκανε την χρονια του πρωταθληματος με τρομακτικη ευκολια o Μειτε.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
Panostas1995, Polichni1926, Dimpatra
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:37 Πρεπει να ειμαι ο μονος που εν ετη 2025 οι υποδοχες ολων των παικτων ολων των ομαδων μου προκαλουν θλιψη...
Οχι δεν εισαι. Και εμενα μου φαινεται καπως. Αν και αντιλαμβανομαι οτι εδω εχει καποια ιδιαιτερα χαρακτηρηστικα. Θεωρω οτι σηκωνεται το ολο θεμα σαν ενα τελευταιο μετρο πιεσης μπας και ερθει απο τωρα
These users thanked the author nunies4 for the post:
Dimpatra
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγω παντα το ιδιο θεωρουσα
icue

Δημοσίευση από icue »

Ε ενταξει θα το αντεξει η αισθητικη μας αν παει κοσμος να υποδεχθει την πιο μεγαλη μεταγραφη του ΠΑΟΚ στην ιστορια. Η οποια δεν ειναι καποιος παλαιμαχος που ερχεται για τα τελευταια ενσημα.
These users thanked the author icue for the post (total 5):
kaltirim, paoki19, st4this, blackhumor44, adam04
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Ο τσαλοφ θεωρώ θα μείνει μέχρι τα Χριστούγεννα μπας και αλλάξει κάτι-που δεν το βλέπω να αλλάζει γιατί ο παίκτης δεν έχει ψυχολογία. Αλλά για να μην τα ρίχνουμε και όλα στον τσαλοφ, όταν από τις 20 σέντρες που έκανε ο σαστρε ήταν και οι 20 λάθος τι μπορείς να περιμένεις από ένα φορ; Δεν ξέρω αν φτάσουμε ποτέ να τον δούμε να έχει 3-4 κλασικές ευκαιρίες σε κάθε ματς, ώστε να κριθεί καταλλήλως, αλλά ουτε ο τρόπος που τροφοδοτείται είναι σωστός. Σε 4 ματς που έπαιξε δυσκολεύομαι να θυμηθώ πάνω από 2 κλασικές ευκαιρίες για γκολ.
These users thanked the author Mpoz for the post (total 3):
Polichni1926, soigol, Papa9
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

έχετε πέσει θύματα των "here we go".

Ρομαντισμός αγνοείται.
These users thanked the author john4serres for the post (total 3):
Leonardo10, margas, blackhumor44
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”