8. Soualiho Meïté

Απάντηση
marsantos

Re: 8. Soualiho Meïté

Δημοσίευση από marsantos »

Miles έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 00:23 Λάβε υπόψη σου την κατάσταση που είναι και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, θα το δούμε παρακάτω αυτό αν ισχύει. Έτσι και χάσει μπάλα σε αυτή τη ζώνη, με μια λάθος κάθετη, όχι ότι δεν έδωσε σήμερα, ή αν του κλέψουν μπάλα σε κουβάλημα (έκανε λίγα), αντίο ζωή.
Miles το ίδιο κάνει ο Ράσβαν σε όλα του τα χαφ που τα εμπιστεύεται να πάρουν πρώτη πάσα.
Μιλάω για τα μέτρα που παίζει. Το αν κάνει λάθος πάσα ή λάθος κοντρόλ ή του κάνει καμιά κασκαρικα από δίπλα ο Καμαρά όπως με τους Αυστριακούς δεν έχει καμία σχέση με το ποια θα είναι η εμβέλεια κινήσεων του.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Επανήλθε σε mode μπαμπάς παιζει μπαλα με τα παιδια του
These users thanked the author Luigi Vampa for the post:
st4this
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Απλά η δική μου θεωρία είναι ότι παίζει safe γιατί δεν νιώθει έτοιμος, όπως και όλη η ομάδα. Παίζουν τόσο όσο, προκειμένου να μην εκτεθούν.
Nik MK_UK

Δημοσίευση από Nik MK_UK »

Miles έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 00:50 Απλά η δική μου θεωρία είναι ότι παίζει safe γιατί δεν νιώθει έτοιμος, όπως και όλη η ομάδα. Παίζουν τόσο όσο, προκειμένου να μην εκτεθούν.
Μπορει.
Μηπως ο καλος Schwab του επετρπε την πρωτη του χρονια στον ΠΑΟΚ να παιζει με ανεση στο κουβαλημα κλπ? Για αυτο εγω νομιζω οτι ο Ζαφειρης θα βοηθεισει κυριως εμεσα , οχι μονο αμεσα . Ειδωμεν.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Miles έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 00:50 Απλά η δική μου θεωρία είναι ότι παίζει safe γιατί δεν νιώθει έτοιμος, όπως και όλη η ομάδα. Παίζουν τόσο όσο, προκειμένου να μην εκτεθούν.
Οκ, δεκτό.
Ο χρόνος θα δείξει.
Γενικότερα παντως πιστεύω πως ούτως ή άλλως θα κινηθούμε πιο safe φέτος.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ένας από τους τρεις (μαζί με Παβλένκα και Μιχαηλίδη) που δεν έχει χάσει δευτερόλεπτο φέτος. Πέρσι από την στιγμή που επέστρεψε τον Γενάρη μέχρι το τέλος πήρε 662 λεπτά. Φέτος έχει 390 ήδη, και είναι 25 Αυγούστου.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Το παιδί φέτος σαν να έγινε ενήλικας .Παίζει με πιο πάθος και θέληση ,φαίνεται πιο γυμνασμενος από ποτέ . Ο καλύτερος είναι μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μετά προφανώς από τον Παβλενκα, πάει για MVP καλοκαιριού. Συνεχόμενα 90λεπτα μετά από σκληρή προετοιμασία και με αυτό το κορμί χωρίς κάποιον αναπληρωματικό χαφ να του δώσει ανάσες. Δύο ακόμα ματς.
Και είναι και τόσο έξυπνος. Τον κοιτάζω λίγο περισσότερο από όλους στα ματς και βλέπεις σε ζωντανή ροή πως ένας έξυπνος ποδοσφαιριστης διαχειρίζεται τον εαυτό του. Γιατί από άποψη δυνάμεων ο Σου γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει λύση από πίσω και θα παίξει 90 λεπτά, κάνει ακριβώς αυτό. Διαχείριση. Τρέχει τόσο όσο, ξέρει πότε να ψάξει το απλό και πότε κάτι πιο εξεζητημένο,παίρνει ανάσες μέσα στο ματς οποτε μπορεί.
Απολαυστικός
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγώ τον συγκρίνω με τον Μεγάλο Ματος, στην διαχείριση δυνάμεων, εν ώρα αγώνα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”