7. Γιώργος Γιακουμάκης

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ πάλι θεωρώ ότι θα παίξει με θάρρος. Αυτό που δεν ξέρω είναι η φυσική κατάστασή του και γι αυτό δεν περιμένω να παίξει παραπάνω από 20 λεπτά, αν παίξει.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Εδώ που φτάσαμε, βάλτε τον να παίξει στη ρεβάνς με τη Ριέκα, έστω και με μισό πόδι.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ναι, να τον βάλει ανέτοιμο, που τον φέρανε μέσα Αυγούστου, χωρίς προετοιμασία και με δυόμισι μήνες διακοπές,
να πάθει κανένα τραυματισμό επειδή δεν είναι έτοιμος και μετά να τα ακούει ο Λουτσέσκου και να λένε γιατί τον έβαλε.

Και μετά να πρέπει να βάζει αναγκαστικά βασικό τον Τσάλοφ μέσα, για κάνα δίμηνο ακόμα, γιατί δεν έχει άλλον.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Τα πλάνα μου μέχρι και πριν μερικά χρόνια δεν ήταν να γυρίσω στην Ελλάδα. Πλέον όμως γυρίσαμε, με μεγάλη χαρά και με ανυπομονησία να επανέλθω και να μπω ξανά στα δρώμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Θέλω 1-2 παιχνίδια ακόμη για να βρω το ρυθμό μου, να πάρω τα πατήματά μου να συνειδητοποιήσω πως παίζουν οι συμπαίκτες μου. Ένας από τους λόγους που με έκανε να θέλω να επιστρέψω στο πρωτάθλημα είναι ότι θα είναι ένα περιβάλλον οικείο.

Υπάρχουν παιδιά που τα γνώρισα και έχω συνεργαστεί και είναι καλοί χαρακτήρες πρώτα απ’ όλα. Το χρειαζόμουν αυτό για να νιώσω ξανά σαν το σπίτι μου. Αυτό που περίμενα, αυτό βρήκα».
Για την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Όταν μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας σου κάνει πρόταση όπου και να βρίσκεσαι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Το έβαλα κάτω, τα συζήτησα και με την οικογένειά μου γιατί πλέον είμαστε και οικογενειάρχες. Φύγαμε παιδιά και είμαστε οικογενειάρχες. Τα βάλαμε κάτω και σε οικογενειακό επίπεδο ήτανε πιο σωστή απόφαση να γυρίσουμε στην Ελλάδα».

Για την προσαρμογή του: «Το καινούργιο περιβάλλον είναι αυτό που περίμενα και ακόμη καλύτερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση με τους καινούργιους μου συμπαίκτες. Το κλίμα είναι καταπληκτικό από όλα τα παιδιά, είναι λίγο δύσκολο να το βρεις αυτό σε μια ομάδα. Είμαστε πολύ καλά, η ομάδα ανεβαίνει ακόμη περισσότερο και θα κάνει ωραία πράγματα.

Το επίπεδο σίγουρα για τις μεγάλες ομάδες έχει ανέβει σε σχέση με το πως ήταν όταν είχα φύγει. Επενδύουν αρκετά και έχει ανοίξει η ψαλίδα σε σχέση με άλλες ομάδες. Θα δείξει στο γήπεδο, μόλις άρχισε το πρωτάθλημα.
Από το εξωτερικό έβλεπα σχεδόν όλα τα ντέρμπι και τον ΟΦΗ λόγω καταγωγής. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν αρχίσει να επενδύουν αρκετά και έχουν αρχίσει να αλλάζουν επίπεδο και σιγά-σιγά θα μπορέσουν να κοντράρουν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για την Εθνική: «Δεν έχω βρει εγώ τον ξεκάθαρο λόγο που δε βρίσκομαι στην Εθνική. Δεν μου το έχουνε πει ποτέ. Δεν δέχτηκα ποτέ κάποιο τηλέφωνο απλά δεν ξανά κλήθηκα στην Εθνική. Παρόλα αυτά είναι σίγουρα τιμή για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή αλλά αυτή τη στιγμή το πρώτο που έχω στο μυαλό μου είναι να εγκλιματιστώ στο νέο μου περιβάλλον».

Για τα γκολ: «Αυτό κάνω τόσα χρόνια, δεν θα μου ζητηθεί να κάνω κάτι που δε γνωρίζω και δεν είναι η δουλειά μου. Είμαι ένα σέντερ φόρ και είναι λογικό όταν η ομάδα πληρώνει ένα σέντερ φορ, να περιμένει ανάλογα πράγματα».

Για τον Λουτσέσκου: «Ο Λουτσέσκου μου είπε ότι με θέλει πολύ εδώ, ότι θα δουλέψουμε αρκετά για να πετύχουμε όμορφες στιγμές εδώ. Χρειαζόμουν έναν προπονητή που να πιστεύει σε μένα και ποιοτικούς παίκτες γύρω μου οπότε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ θα έχει και τα δύο».

Για την οικογένειά του: «Έχω μία γυναίκα δίπλα μου που είναι στυλοβάτης της οικογένειας. Πάντα όσο δύσκολο και να ήταν, ακολουθούσε το ένστικτό μου και με ακολουθούσε σε όποια χώρα επέλεγα να συνεχίσω».

Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεν ξέρω πόσο έτοιμος μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή. Εκτιμώ ότι ακόμα θέλει αρκετό χρόνο για να έρθει σε πλήρη φόρμα.

Έχει όμως την τύχη, να συγκρίνεται με ένα κάκιστο φορ, όπως ο Τσάλοφ και αυτό τον κάνει, ακόμα και ανέτοιμο, να φαίνεται απίστευτα καλός σε σχέση με τον Ρώσο.

Με λίγο τύχη, θα είχε χριστεί και σκόρερ στην πρώτη του εμφάνιση.
These users thanked the author Special 4 for the post (total 2):
Rexaris, Caballo Viejo
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Εγώ είδα πως έχει μεγάλη θέληση και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις στα 25 λεπτά που έπαιξε. Λυπάμαι μόνο που δεν έβαλε ένα γκολ, που θα του ανέβαζε την ψυχολογία. Πρώτο δείγμα γραφής θετικό. Για την ακρίβεια πολύ θετικό.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Στην πρώτη του επαφή στο παιχνίδι επαφή με το που μπήκε και έπεσε, είπα ωχ δεν υπάρχει σωτηρία για μας, αλλά ευτυχώς έδειξε ότι είναι κοντά στις φάσεις και το γκολ που είναι κάτι που λείπει από την ομάδα. Το killer instinct από το φορ μας.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Caballo Viejo έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:39 Εγώ είδα πως έχει μεγάλη θέληση και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις στα 25 λεπτά που έπαιξε. Λυπάμαι μόνο που δεν έβαλε ένα γκολ, που θα του ανέβαζε την ψυχολογία. Πρώτο δείγμα γραφής θετικό. Για την ακρίβεια πολύ θετικό.
To θεμα ξες ποιο ειναι? οι περισσοτεροι φορ οταν ερχονται ξεκινανε θετικα και μετα καπου χάνονται. Είναι δυσκολη η θέση του φορ στον ΠΑΟΚ του ραζβαν.
These users thanked the author george188 for the post:
Caballo Viejo
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Αυτό που μου άρεσε στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του είναι πως αναζητά την επαφή με τους αντιπάλους και ξέρει να τοποθετείται. Αυτά δηλαδή που λείπουν από τον Chalov. Πιστεύω ότι θα είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα γκολ
These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 2):
hasio_john, Caballo Viejo
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

george188 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:51
Caballo Viejo έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:39 Εγώ είδα πως έχει μεγάλη θέληση και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις στα 25 λεπτά που έπαιξε. Λυπάμαι μόνο που δεν έβαλε ένα γκολ, που θα του ανέβαζε την ψυχολογία. Πρώτο δείγμα γραφής θετικό. Για την ακρίβεια πολύ θετικό.
To θεμα ξες ποιο ειναι? οι περισσοτεροι φορ οταν ερχονται ξεκινανε θετικα και μετα καπου χάνονται. Είναι δυσκολη η θέση του φορ στον ΠΑΟΚ του ραζβαν.
Ίσως το καλό που έχει ο Γιακουμακης είναι ότι ήδη έχει δουλέψει το χαμαλικι που θέλει ο Λουτσεσκου σε αντίθεση με τους άλλους που είχαμε που έπρεπε να τους μάθει τι θέλει έτσι αυτός θα το βρει το γκολ. Οταν ακούστηκε το όνομα του οι περισσότεροι είχαν δυσανασχετησει, εγώ είχα πει ότι είναι σωστή επιλογή και για τις λίστες αλλά κυρίως γιατί κάνει αυτά που θέλει ο Λουτσεσκου πριν τον Λουτσεσκου και σκοράρει παράλληλα άρα το ίδιο θα κάνει και εδώ.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
Caballo Viejo
george188

Δημοσίευση από george188 »

Είναι δυνατό παιδι, με καλά τελειώματα (αυτο δειχνει η καριέρα του μεχρι τωρα) αλλα μέτρια τεχνική. Εύχομαι μη χαθεί στο άγχος του να βάλει γκολ οπως χαθηκαν σχεδόν ολοι οι υπόλοιποι. Ο ραζβάν γουσταρει τον φορ χαμάλη, χαμάληδες δεν μπορουσαν να είναι ουτε ο τισουνταλι ουτε ο τσάλοφ οσο και αν προσπαθεί. Σ αυτο οποτε εχεις δικιο, εχει στοιχεία σιγουρα για να αποτελέσει κολώνα
These users thanked the author george188 for the post:
Caballo Viejo
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Με το που μπήκε ξαφνικά φάνηκε το παιχνιδι μας πιο εκλογικευμενο, σα να είχαμε πιο πολλούς χώρους. Μπορεί να ηταν κ οτι ανοίχτηκε η αελ. Δεν ξέρω. Καλό προαίσθημα εχω
These users thanked the author Luigi Vampa for the post:
Caballo Viejo
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Το καλό με τον Γιακουμάκη είναι ότι έχει τσαμπουκά και ποδοσφαιρικό εγωισμό, τώρα τα νούμερα του θα κριθούν και από τους γύρω του γιατί αυτός περίπτωση σαματά που τον έπιασαν τα ψυχολογικά και τον τσαλοφ που φοβάται δεν είναι.
These users thanked the author Leonardo10 for the post:
Caballo Viejo
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

george188 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:51
Ποιος μπορεί να πει πως έχεις άδικο; Όμως απόψε είδα ότι είναι φορ που εκτελεί αμέσως, με τη μια επαφή, πράγμα που είχα χρόνια να δω στον ΠΑΟΚ. Επίσης είναι και ιδιαίτερα αθλητικός ώστε να μπορέσει να υπηρετήσει το πλάνο του Λουτσέσκου. Αν κολλήσει σ' αυτό το στυλ παιχνιδιού θα δούμε ωραία πράγματα, χωρίς να το δένω και κόμπο. Θα δείξει.
These users thanked the author Caballo Viejo for the post:
george188
Salpigoal

Δημοσίευση από Salpigoal »

Δευτερόλεπτα πριν το γκολ, γίνεται πάλι μια μπούκα από Ζίφκοβιτς και κόβει η άμυνα της Λάρισας. Δείτε πάλι την φάση που βρίσκεται ο Τσαλοφ και πως κινείται στην φάση. Η ΙΔΙΑ φάση πάλι με τον Ζίφκοβιτς γίνεται ΚΑΙ με Γιακουμάκη. Την μπάλα την προλαβαίνει και την διώχνει με τάκλιν ο Παντελάκης πριν πάει στον Γιακουμάκη που είναι ακριβώς από πίσω και κατά πάσα πιθανότητα θα σκόραρε. Αυτό για να καταλάβετε πόση διαφορά έχουν τα δύο φορ μας στην αντίληψη και στον τρόπο που κινούνται…
These users thanked the author Salpigoal for the post:
Jean Valjean
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”