ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
- paokathens
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Βιαστικοί είστε σε κρίσεις, πολύ κιόλας. Ακομα μυαλό δεβ βάλαμε
Σε πρώτη φάση ο πιτσιρίκος πρέπει να βγει στο ημίχρονο, σε άλλο γήπεδο είναι.
Ο Ζιφκοβιτς συνεχίζει στα ίδια τραγικά επίπεδα αυτά που χάνει αν τα έχανε άλλος θα είχε λαϊκά δικαστήρια απο έξω, ο Οζντοεφ δεν μπορεί καθόλου πλέον.
Ο Τσαλοφ είναι ωραίος σήμερα, ίσως ο καλύτερος μεσοεπιθετικα.
Ο Ζιφκοβιτς συνεχίζει στα ίδια τραγικά επίπεδα αυτά που χάνει αν τα έχανε άλλος θα είχε λαϊκά δικαστήρια απο έξω, ο Οζντοεφ δεν μπορεί καθόλου πλέον.
Ο Τσαλοφ είναι ωραίος σήμερα, ίσως ο καλύτερος μεσοεπιθετικα.
Και Χατσιδης δεν μπορεί....ζιφκο πρέπει να πάει δεξιά...λουτσε ντεφορμεdragon έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:52 Μέτριοι αλλα το 3-0 έπρεπε να είναι το σκορ ημιχρόνου. Καλός Μεϊτέ , Οζντόεφ κ φυσικά Ντελιας. Σαστρε κακός. Τσαλοφ αοσμος
- Amsterdamer_87
Μαζι σου..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
- Ορτζονικίδης
Το σημερινό πρώτο ημίχρονο δεν έχει καμμία σχέση με τα προηγούμενα ματς . Είχαμε ευκαιρίες τις οποίες σπατάλησε ο ντεφορμέ Ζιφκοβιτς.
Οι σέντρες κάπως καλύτερα αλλά συνεχίζουν να είναι κακές
Οι σέντρες κάπως καλύτερα αλλά συνεχίζουν να είναι κακές
- These users thanked the author chri5ti9 for the post (total 2):
- astral, Ορτζονικίδης
Το σημερινό ματς καταδεικνύει ότι υπάρχει σοβαρό θέμα και μπροστά. Δεν ξέρω αν είναι θέμα προσώπων ή συστήματος με τα συγκεκριμένα πρόσωπα (μάλλον και τα δύο) αλλά η ομάδα έχει ξεμείνει ιδέες. Μια προσκόλληση σε ένα μοτίβο παιχνιδιού που κάποτε τραβούσε αλλά δεν τραβάει πλέον .
- WestBlock4
Ε καλα δε φταίει μονο ο λουτσε που ο ζιβκο με κενή εστία τη πεταει εξω. Ουτε οτι ο σαστρε παιζει λες κ κανει αγγαρειαsmoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:51 Πω πω πω ημίχρονο. Και έχουμε την Λάρισα απέναντι. Φαντάσου να είχες σοβαρή ομαδα. Τι παρουσιάζεις παλι ρε Λουτσι
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- astral
- hasio_john
Θα θελα να μπορούσα να μπω για λίγο στο μυαλό του Ιβάναρου να δω τι μπορεί να σκέφτεται από εκεί που βλέπει αυτή την ποδοσφαιρική πανδαισία ... Δεν είμαστε κακοί, έχουμε κατοχή, είχαμε φάσεις, είχαμε υπόνοιες φάσεων που χάλασαν για λίγο στο τέλος, αλλά δεν έχουμε το βασικότερο, κάποιον παστελωτή να κάνει το αυτονόητο! Είναι φανερό επίσης πως λείπει εντελώς η θετική αύρα, η ψυχολογία, ένα boost τέλος πάντων!
Νομίζω ο Ντέσπο θα βοηθούσε, αλλά....
Νομίζω ο Ντέσπο θα βοηθούσε, αλλά....
- These users thanked the author hasio_john for the post:
- astral
Φίλε υπάρχουν πράγματα που δεν είναι καθόλου βιαστικά. Ο σαστρε πχ δεν έχει βασικά στοιχεία της θέσης που δεν θα τα μάθει τώρα.george188 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:53 Βιαστικοί είστε σε κρίσεις, πολύ κιόλας. Ακομα μυαλό δεβ βάλαμε
Παιδιά αισιοδοξία παρακαλώ…
Ένας ένας να μπαίνουν οι στόχοι.
Ο No. 1 στόχος λοιπόν είναι να σκοράρουμε ώστε να θυμηθούμε όλοι πως είναι να φωνάζουμε γκοοολλλλ
Ένας ένας να μπαίνουν οι στόχοι.
Ο No. 1 στόχος λοιπόν είναι να σκοράρουμε ώστε να θυμηθούμε όλοι πως είναι να φωνάζουμε γκοοολλλλ
- theodorsalonika
Ρε παιδιά ημαρτον...τι περίμενετε δηλαδή; Να βάλουμε πέντε γκολ;
Δεν την έχετε δει την ομαδα;τώρα την βλέπεται πρώτη φορά;σταματήστε την γκρινια.. σκοπός είναι να κερδίσουμε..το ότι η ομάδα μας δεν ειναι καλή το ξέρουμε..αλλά είμαστε καλύτεροι από αυτούς..υπομονή..θα γίνουν κάποιες αλλαγές ελπίζω τώρα,να βάλουν λίγο ταχύτητα παραπάνω και λίγο πιο καλές σέντρες θα το πάρουμε το ματς...
Δεν την έχετε δει την ομαδα;τώρα την βλέπεται πρώτη φορά;σταματήστε την γκρινια.. σκοπός είναι να κερδίσουμε..το ότι η ομάδα μας δεν ειναι καλή το ξέρουμε..αλλά είμαστε καλύτεροι από αυτούς..υπομονή..θα γίνουν κάποιες αλλαγές ελπίζω τώρα,να βάλουν λίγο ταχύτητα παραπάνω και λίγο πιο καλές σέντρες θα το πάρουμε το ματς...
'Ομαδα' που τερματίζει στο -17 από τον 1ο θελει ξηλωμα και χτισιμο απο την αρχη.Χρειαζομαστε αλλους 8 παιχτες πρωτης γραμμης και αλλον προπονητη.Εμεις συνεχιζουμε απο εκει που το αφησαμε.Τι διαφορετικο περιμεναμε να συμβει;Οι γκελες θα πεσουν βροχη και φετος.
- Kabamaru11
Ο Χατσιδης δεν μπορει αποψε αδυναμος κρικος,νομιζω καιγεται κ ο μοιραιος για την ωρα Αντριγια στα αριστερα.Ο Τεηλορ απ οσο ειδα,απορω πως ηταν βασικος τοσα χρονια στην Σελτικ.Ο Σαστρε ορθως κανει χαμηλες σεντρες γιατι τα τυρια θα καθαρισουν ψηλα με τους δικους μας επιθετικους.Παβλενκα νιωθω σιγουρια,καλο το αμυντικο διδυμο,καλο το κεντρο,ορεξατος Ντελιας,ο Τσαλοφ για 2ο σερι παιχνιδι δεν ειναι τοσο κακος οσο νομιζουν καποιοι,ουτε εγω τον θελω,αλλα μην δειχνουμε εμπαθεια.
Κλασικα,κορνερ,κεφαλια Καμαρα,γκολ.
Κλασικα,κορνερ,κεφαλια Καμαρα,γκολ.
Ένα συνονθύλευμα ημιοοδοσφαιριστων που δίνει το δικαίωμα στον καθένα να κράζει όποιον δεν γουστάρει.
Νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί πιο αργό τέμπο... μηδέν εντάσεις.
Χλωμους μας βλέπω για την Πέμπτη
Νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί πιο αργό τέμπο... μηδέν εντάσεις.
Χλωμους μας βλέπω για την Πέμπτη