μακάρι να εννοεί αυτό αλλά μου μοιάζει πολύ άστοχη διατύπωση . εμένα μου μοιάζει σαν μια δήλωση που είναι στο χέρι τους αν έρθει γενικά ακόμα και τον γενάρη
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Λαθος μεταφραση ειναι. Ο προπονητης ειπε οτι εχουν 4 μηνες να αποφασισουν τι θα κανουν οταν φυγει.Polichni1926 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:56 καλημέρα μάγκες διάβασα το άρθρο του τοσκιτση δεν ξέρω αν το είδατε αλλά είναι λίγο περίεργο ένα σημείο που γράφει ο Τριπισοφσκι για τον ζαφειρη .
«Δίνει το 100%, είναι από τους καλύτερους παίκτες μας. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ. Αυτή τη στιγμή, η παραμονή του για ένα εξάμηνο είναι η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές».
τι εννοεί να αποφασίσει για το μέλλον του δεν ολοκληρώνεται από τώρα θα ολοκληρωθεί τον γενάρη;
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- margas, zaffodb, sakis_the_fraud
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η συμφωνία για Ζαφείρη έχει κλείσει και μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.
Μην σπάτε το κεφάλι σας τζάμπα..
Μην σπάτε το κεφάλι σας τζάμπα..
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 3):
- omerta76, Eagle1980, sakis_the_fraud
Μόλις υπογράψει, δεν πάμε να πάρουμε και τον Ρίγκο; Παιχταράς είναι και στα 4,5 εκ που ζητάει η ομάδα του από την Στόουκ
- These users thanked the author omerta76 for the post:
- Dimitris_L4
Πάντως στις δηλώσεις τους οι Τσέχοι λένε και ξαναλένε ότι ο παίκτης θα είναι εκεί μέχρι τον Γενάρη. Ελπίζω και εύχομαι να ανακοινώσουμε μετά τον Ζαφειρη και άλλον χάφ γιατί δεν βγαίνει το πράγμα.
- theodorsalonika
ΣΑΜΑΤΑ θα λέμε και θα κλαίμε... 

- These users thanked the author theodorsalonika for the post:
- Grimson4
-
Τι εχει ο χαρακτήρας του;Panostas1995 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:35 Αγωνιστικά και μόνο ο κουρμπελης θα ήταν όντως μια καλή λύση για 4ο χαφ και 5ο στόπερ στην ανάγκη...αλλά με το ιστορικό του χαρακτήρα του δε τον θέλω με τίποτα καλύτερα να παίζω με Τσοπουρογλου ή να γυρίσει ο Τσιγγαρας
- kataramenos5
Κι αν τα παρει o προεδρας ,βρει αντικαταστατη του Ζαφ τον στειλει κερκιδα για κανα διμηνο Νοεμβρη Δεκεμβρη προς γνωση και συμορφωση των υπολοιπων,ποτε θα παρει ρυθμο ο παικτης ? Καλο Μαρτη θα παμε.
Μεχρι τοτε προσευχες και ταματα στη Σουμελα?Πως θα βγει η χρονια?
Θες σοβαρό χαφ χθες.
Μεχρι τοτε προσευχες και ταματα στη Σουμελα?Πως θα βγει η χρονια?
Θες σοβαρό χαφ χθες.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
-
Το μόνο που θα πω είναι πως αν έπαιζε σε εμάς τα προηγούμενα χρόνια θα είχε οβερ πέντε κόκκινες το χρόνο... αυτό...Luigi Vampa έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 11:27Τι εχει ο χαρακτήρας του;Panostas1995 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:35 Αγωνιστικά και μόνο ο κουρμπελης θα ήταν όντως μια καλή λύση για 4ο χαφ και 5ο στόπερ στην ανάγκη...αλλά με το ιστορικό του χαρακτήρα του δε τον θέλω με τίποτα καλύτερα να παίζω με Τσοπουρογλου ή να γυρίσει ο Τσιγγαρας
Ξέχωρα την ιστορία με τη κλεισμένη μεταγραφή που τελευταία στιγμή θυμήθηκε ότι θέλει να παίξει στο εξωτερικό
Εξάλλου φαίνεται αυτό που λες από τις κόκκινες που έχει φάει με την εθνική
Ρε εσείς επειδή το έχω χάσει, τον κουρμπελη γιατί τον συζητάμε τόσο έντονα εδώ και τόσες μέρες; Ακούστηκε κάτι; Γράφτηκε κάπου η απλά φιλολογική συζήτηση;
Όλο το topic έχει καταντήσει σε ένα να'χαμε να λέγαμε. Στον Κουρμπέλη κόλλησες;
- These users thanked the author zaffodb for the post:
- black death
Σε λίγο πιο πολλά θα είναι τα τόπικς "Μεταγραφές Καλοκαιριού - ..." παρά οι παίκτες που θα έχουμε πάρει.
Είναι τα απόνερα της συζήτησης να πάρουμε Έλληνες για να συμπληρωθεί η Ευρωπαϊκή λίστα. Και επειδή ψάχνουμε χαφ οι Αλεξανδρόπουλος, Τσιγγάρας και Κουρμπέλης σκάνε συχνά πυκνά στο τόπικ. Κανένα θέμα ούτε τώρα ούτε ποτέ και για τους τρεις.
-
Χθες, στα 33 του κάνει τη διαφορά, είναι ό,τι ακριβώς ταιριάζει σε φορ στον ΠΑΟΚPanostas1995 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 07:46 Διώχνει λέει η Ίντερ τον Ταρεμι....έλα βρε αγόρι μου Ελλάδα να κάνεις ζωαρα 32 έφτασες που να τρέχεις τώρα αραβιες κτλ