Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Ettien26 »

black death έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:34
icue έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:27 Αφου κρινεις συμφωνα με το transfermarkt την αξια (και οχι το μπατζετ που λογικα θα ειναι πολυ μικροτερο) της ομαδας, η "αξια" του παικτη που ειναι 3,5 εκατομμυρια θα εχει καποια διαφορα απο αν ηταν πχ σε μια ομαδα που ειχε "αξια" 50 εκατομμυρια;
Το 1/3 της αξιας της ομαδας έχει ο μαραντονα της δουνκερκης. Φερτε τον χθες.
Μια ομάδα μόνος του :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ο Ζε Πέντρο που έγραψε πάντως ο Blackzone ότι προτάθηκε, είναι ακριβώς ότι χρειαζόμαστε στα μπακ, μακάρι να ισχύει και μακάρι τα οικονομικά δεδομένα να επιτρέψουν να προχωρήσει.

Πολύ έξυπνη και στοχευμένη περίπτωση.
These users thanked the author Sera4 for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Χωρίς να εξετάζω αν είναι καλό ή όχι το Γαλλάκι, θα πω απλά ότι μιλάμε για παίκτη που είναι 61 κιλά και δεν διακρίνεται σε καμία περίπτωση για τα αμυντικά του καθήκοντα.

Ψάχνουμε για τέτοιο στυλ χαφ; Δε νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Το αφήγημα μέχρι τώρα τόσα χρόνια είναι ( και είναι μια πραγματικότητα) ότι τέλη Αυγούστου πέφτουν οι τιμες κλπ κλπ
Ε δεν γίνεται να μην μου φέρεις στόπερ βασικό πολύ καλύτερο από τους υπάρχοντες και χαφ που να είναι καλύτερος από οζντοεφ που λογίζεται τρίτη επιλογή και να έχει χαρακτηριστικά διαφορετικά
Με Τσαλοφ Γιακουμάκη και Μύθου εν τέλει δεν βγαίνει η χρονιά
Περιμένω αναβάθμιση
Θα γίνουν οι κινήσεις αργά καθυστερημένα αλλά θα γίνουν Τώρα αν αρχίσουν τα πειράματα σαν κι αυτό το παλικάρι από την Δουνκέρκη Ε τι να πω
Άβαταρ μέλους
Ettien26

JohnDag έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:03 Εμένα πλέον εδώ που φτάσαμε δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση το "ένας δανεικός χαφ για κάλυψη αν δεν έρθει ο Ζαφείρης από τώρα" και τέλος.

Βέβαια με τον Ιβάν ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, μπορεί να του γυρίσει και να φέρει 4 παίκτες μέχρι τις 2/9 :D

Αλλά και το να ρθει εν τέλη ένα μόνο χαφ δεν θα το θεωρήσω έκπληξη.
Τον να μην πάρουνε κεντρικό αμυντικό εγώ αντίθετα θα το θεωρήσω και μεγάλη και αρνητική έκπληξη.

Δεν γίνεται να μην φέρουμε μπακ.

Το τι παίκτης θα είναι βέβαια και από ποιο ράφι ,,, εμ..χμ... κανείς δεν ξέρει.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Στα βιντεάκια πάντως ο Μπαρντέλης φαίνεται γρήγορος και παίζει κατά μέτωπον με την μπάλα. Και γράφει και νούμερα.
Δεν περιμένω τίποτε καλύτερο άρα δεν με χαλάει.
These users thanked the author Ettien26 for the post:
zaffodb
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

JohnDag έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:41 Χωρίς να εξετάζω αν είναι καλό ή όχι το Γαλλάκι, θα πω απλά ότι μιλάμε για παίκτη που είναι 61 κιλά και δεν διακρίνεται σε καμία περίπτωση για τα αμυντικά του καθήκοντα.

Ψάχνουμε για τέτοιο στυλ χαφ; Δε νομίζω.
Να τον στείλουμε στις Συκιές με τον Καπαμαρού.
Σε ένα μήνα θα πάρει 20 κιλά.
These users thanked the author theo G4 for the post (total 3):
JohnDag, Josey Wales, margas
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Kaizen έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:06 Υποτιθεται οτι καθυστερησεις εχουμε γιατι εχουμε φαει πολλα ακυρα απο παικτες, την ιδια στιγμη οτι μεταγραφη εχουμε κανει φετος φαινεται καλη και μελετημενη, οποτε αναρωτιεμαι το εξης. Προτιμαμε να κλεισουμε παικτες απλα για να κλεισουμε με αποτελεσμα να εχουμε τερμα αστοχες επιλογες οπως τα προηγουμενα χρονια, ή ειναι καλυτερο να πηγαινουμε μονο για καλες επιλογες χωρις συμβιβασμους;;
Προφανώς και αν ξέραμε ότι θα γίνει αυτό που λες η γκρίνια - κριτική - προβληματισμός, όπως θέλεις πες το, δεν θα ήταν σε αυτά τα επίπεδα.
Στην ουσία αυτό που φοβόμαστε όλοι όσο περνάνε οι μέρες είναι να μην καταλήξουμε σε λύσεις - συμβιβασμούς τύπου μπακαγιοκο ή αλλιώς "ότι έχει μείνει στην αγορά".
PAOK RT

Δημοσίευση από PAOK RT »

Το πρόβλημα είναι το λόγου των 100 χρόνων όλος ο κόσμος έχει απαίτηση να έχουμε σε κάθε θέση 1-2 πρωτοκλασάτες εναλλακτικές..... Η διοίκηση δεν σκέφτεται έτσι...... Ο ΠΑΟΚ αριθμητικά έχει 3 σέντερ μπακ + 1 μεγάλο πρότζεκτ (τον Μπαταουλα) εφόσον δεν βρουν κάτι που μπορεί να κάνει την διαφορά θεωρώ ότι θα μείνουμε έτσι..... Ίσως περιμένουν μέχρι τέλος να δουν αν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Μαυροπανο........ Εφόσον φτάσαμε έως εδώ δίχως να γίνει μεταγραφή πολύ πιθανόν πλέον να μην γίνει άλλη στην θέση του σέντερ μπακ.... Σωστό ή λάθος θα το δείξει η πορεία....... Η μόνη θέση που πρέπει και είμαι σίγουρος πως θα γίνει είναι στα χαφ και αυτό μόνο εαν δεν έρθει ο Ζαφείρης.
Magdi Tolba 4

Δημοσίευση από Magdi Tolba 4 »

Sera4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:40 Ο Ζε Πέντρο που έγραψε πάντως ο Blackzone ότι προτάθηκε, είναι ακριβώς ότι χρειαζόμαστε στα μπακ, μακάρι να ισχύει και μακάρι τα οικονομικά δεδομένα να επιτρέψουν να προχωρήσει.

Πολύ έξυπνη και στοχευμένη περίπτωση.
Ο παππάς είπε ότι μας ζήτησαν 6Μ.Παμε για άλλον..
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Developer4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:00 Αν έστω ως μπάλωμα μέχρι το Γενάρη, ως 4ος χαφ και δυνητικά βασικός, σας καλύπτει ένας παίκτης από Β Γαλλίας με budget 11 εκ, OK όλα καλά.

Προσωπικά θέλω να πιστεύω και εύχομαι, ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο και πάμε για κανονική κίνηση. Και στο χαφ και φυσικά στο στόπερ. Βέβαια έχουμε φτάσει 24 Αυγούστου και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, αλλά θέλω να πιστεύω ότι οι αρμόδιοι το γνωρίζουν και θα κάνουν το καλύτερο.

δεν συγκρινω παιχτες αλλα στη λογικη αυτη βαλε νυρεμβεργη κ τζιμα
These users thanked the author dragon for the post:
zaffodb
icue

Δημοσίευση από icue »

Βρε παλτο ολκης μπορει να ειναι ο παικτης. Απλα την λογικη σχολιασα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αν δεν έρθει ο Ζαφείρης τώρα, μας παίρνει να πάμε σε σε 4ο χαφ στοίχημα τύπου Φελίπε Σοάρες; Αυτό είναι το ερώτημα.
Ο Γάλλος μπορεί να έχει όλο το potential (δεν τον ξέρω ) αλλά θα μπορέσει να καλύψει επαρκώς την θέση τουλάχιστον ως το Γενάρη;
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω μονο ως πεμπτο χαφ μπορω να τον δω. Στο μυαλο μου γενικα εχω εναν τεταρτο καλο δανεικο χαφ ο οποιος θεωρητικα θα παρει την θεση του Οζντοεφ ειτε απο φετος ή του χρονου αν πεισει φυσικα, ενα στοπερ που δεν θα βλεπει την μπαλα σαν βομβα οποτε του ερχεται στα ποδια με καποια σχετικη ταχυτητα, εναν πεμπτο χαφ σαν τον Γαλλο πχ που δεν θα βγαζει κιχ αν δεν παιζει και αν γινει το θαυμα και φυγει ο Τσαλοφ ενα ακομα φορ.

Αυτα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

icue έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:21 Εγω μονο ως πεμπτο χαφ μπορω να τον δω. Στο μυαλο μου γενικα εχω εναν τεταρτο καλο δανεικο χαφ ο οποιος θεωρητικα θα παρει την θεση του Οζντοεφ ειτε απο φετος ή του χρονου αν πεισει φυσικα, ενα στοπερ που δεν θα βλεπει την μπαλα σαν βομβα οποτε του ερχεται στα ποδια με καποια σχετικη ταχυτητα, εναν πεμπτο χαφ σαν τον Γαλλο πχ που δεν θα βγαζει κιχ αν δεν παιζει και αν γινει το θαυμα και φυγει ο Τσαλοφ ενα ακομα φορ.

Αυτα.
Συμφωνώ σε όλα εκτός του φορ, είναι τεράστιο ρίσκο να μην πάρουμε φορ θεωρώ, με τον Τσάλοφ σε τέτοια θλιβερή κατάσταση. Δηλαδή αν ο γιακουμ δεν βγει , τέλος έχουμε ξεμείνει απο λύσεις , θα μπούμε να παίξουμε εμείς σε λίγο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”