Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εγώ πιστεύω αφού ανακοινωθεί ο Ζαφείρης θα έχουμε και άλλες αφίξεις πριν το ματς της Πέμπτης.
Έτσι και αλλιώς μέχρι τις 2/9 έχουμε 8 μέρες, δεν είναι ότι έχουμε και περιθώριο.
Δεν ξέρω πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε η υπόθεση Ζαφείρη, αλλά παρά το δυνατό ξεκίνημα, το κλείσιμο των μεταγραφών απογοητεύει από άποψη σχεδιασμού. Και αυτό δεν αλλάζει.
Δεν ξέρω πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε η υπόθεση Ζαφείρη, αλλά παρά το δυνατό ξεκίνημα, το κλείσιμο των μεταγραφών απογοητεύει από άποψη σχεδιασμού. Και αυτό δεν αλλάζει.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
- ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-, thanos-xanthi
Υπάρχει γενικά ένα μοτίβο στις καθυστερήσεις ακόμα κι όταν η έλλειψη είναι γνωστή για πολλούς μήνες.
Το πρόβλημα φέτος είναι ότι υπήρξαν καμία 14 αποχωρήσεις. Όταν αδειάζεις τόσο το ρόστερ, που καλώς το έκανες γιατί ξεφορτώθηκες βαρίδια, οφείλεις να είσαι πολύ πιο γρήγορος.
Το πρόβλημα φέτος είναι ότι υπήρξαν καμία 14 αποχωρήσεις. Όταν αδειάζεις τόσο το ρόστερ, που καλώς το έκανες γιατί ξεφορτώθηκες βαρίδια, οφείλεις να είσαι πολύ πιο γρήγορος.
-
Αν έστω ως μπάλωμα μέχρι το Γενάρη, ως 4ος χαφ και δυνητικά βασικός, σας καλύπτει ένας παίκτης από Β Γαλλίας με budget 11 εκ, OK όλα καλά.
Προσωπικά θέλω να πιστεύω και εύχομαι, ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο και πάμε για κανονική κίνηση. Και στο χαφ και φυσικά στο στόπερ. Βέβαια έχουμε φτάσει 24 Αυγούστου και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, αλλά θέλω να πιστεύω ότι οι αρμόδιοι το γνωρίζουν και θα κάνουν το καλύτερο.
Προσωπικά θέλω να πιστεύω και εύχομαι, ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο και πάμε για κανονική κίνηση. Και στο χαφ και φυσικά στο στόπερ. Βέβαια έχουμε φτάσει 24 Αυγούστου και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, αλλά θέλω να πιστεύω ότι οι αρμόδιοι το γνωρίζουν και θα κάνουν το καλύτερο.
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- Panx Romana
- Dimitris_L4
Υπαρχει μια φημη για Ζουμα σα σεντερ μπακ...ινσαιντερς παιζει κτ τετοιο?? Καλημερα σε ολο τον ντουνια...
-
Σίγουρα... Επιπλέον τον φετινό σχεδιασμό τον κάνει ακόμα χειρότερο, το γεγονός ότι μοχθήσαμε στα πλει οφ για το "καλό" εισιτήριο, ώστε να έχουμε ΑΠΛΕΤΟ χρόνο και μαξιλαράκι ασφαλείας και στην πράξη εν τέλει δεν κερδίσαμε τίποτα...Mīngus έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:00 Υπάρχει γενικά ένα μοτίβο στις καθυστερήσεις ακόμα κι όταν η έλλειψη είναι γνωστή για πολλούς μήνες.
Άντε χρονιές με 3 προκριματικά για το Conference να το δεχτώ ότι τρέχεις και δε φτάνεις, φέτος με πρώτο επίσημο 7 Αυγούστου και κενά γνωστά μήνες (κυριολεκτικά) δε νομίζω πραγματικά ότι υπάρχει σοβαρή δικαιολογία που 24/08 ακόμα ... ψάχνουμε....
Εμένα πλέον εδώ που φτάσαμε δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση το "ένας δανεικός χαφ για κάλυψη αν δεν έρθει ο Ζαφείρης από τώρα" και τέλος.
Βέβαια με τον Ιβάν ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, μπορεί να του γυρίσει και να φέρει 4 παίκτες μέχρι τις 2/9
Αλλά και το να ρθει εν τέλη ένα μόνο χαφ δεν θα το θεωρήσω έκπληξη.
Βέβαια με τον Ιβάν ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, μπορεί να του γυρίσει και να φέρει 4 παίκτες μέχρι τις 2/9

-
Και εγώ αυτό σκεφτόμουν, ότι δε θα μου έκανε ΚΑΜΙΑ εντύπωση να βγει ανακοίνωση ότι δεν παίρνουμε καν άλλον παίκτη γενικά και πάμε ως έχει περιμένοντας τον Ζαφείρη τον Γενάρη....JohnDag έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:03 Εμένα πλέον εδώ που φτάσαμε δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση το "ένας δανεικός χαφ για κάλυψη αν δεν έρθει ο Ζαφείρης από τώρα" και τέλος.
Βέβαια με τον Ιβάν ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, μπορεί να του γυρίσει και να φέρει 4 παίκτες μέχρι τις 2/9![]()
Θεωρώ ότι δε θα γίνει και όπως κάποτε ψάχναμε ένα καλοκαίρι εξτρέμ και τέλος Αυγούστου φέραμε τον ... Μιτρίτσα ή όπως πέρυσι ψάχναμε ένα καλοκαίρι τον Μεϊτέ ή κάτι αντίστοιχο και τέλος Αυγούστου φέραμε Μπακαγιόκο, θα κάνουμε κάτι αντίστοιχο...
Πάντως πραγματικά και να έκλεινε εδώ το ρόστερ, δε θα μου έκανε καμία εντύπωση.
Υποτιθεται οτι καθυστερησεις εχουμε γιατι εχουμε φαει πολλα ακυρα απο παικτες, την ιδια στιγμη οτι μεταγραφη εχουμε κανει φετος φαινεται καλη και μελετημενη, οποτε αναρωτιεμαι το εξης. Προτιμαμε να κλεισουμε παικτες απλα για να κλεισουμε με αποτελεσμα να εχουμε τερμα αστοχες επιλογες οπως τα προηγουμενα χρονια, ή ειναι καλυτερο να πηγαινουμε μονο για καλες επιλογες χωρις συμβιβασμους;;
- john4serres
Ιδανικά θα ήθελα τον Maxime Lopez απο το Παρίσι, αλλά κι αυτός ο Bardeli φαίνεται πολύ καλή περίπτωση.
- nikos_algio
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε στόπερ και χαφ μέχρι τις 2/9
Ασχετα με ολες τις καθυστερησεις και με ολα τα κενα που ισχυουν, αυτο τωρα ειναι καινουριο αφηγημα; Πρεπει να ειναι και ακριβη ομαδα στο transfermarkt για να μας κανει ο παικτης;Developer4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:00 Αν έστω ως μπάλωμα μέχρι το Γενάρη, ως 4ος χαφ και δυνητικά βασικός, σας καλύπτει ένας παίκτης από Β Γαλλίας με budget 11 εκ, OK όλα καλά.
Αφου κρινεις συμφωνα με το transfermarkt την αξια (και οχι το μπατζετ που λογικα θα ειναι πολυ μικροτερο) της ομαδας, η "αξια" του παικτη που ειναι 3,5 εκατομμυρια θα εχει καποια διαφορα απο αν ηταν πχ σε μια ομαδα που ειχε "αξια" 50 εκατομμυρια;
@Developer4
Ε δε νομίζω να μην έρθει τουλάχιστον ένα δανεικό χαφ αν δεν έρθει από τώρα ο Ζαφ. Εκεί είναι (και) αριθμητικό το θέμα. Με 3 χαφ δεν βγαίνει το rotation μέχρι τον Γενάρη
@Kaizen
Καλούς και χρήσιμους παίκτες χωρίς συμβιβασμούς, ξεκάθαρα. Απλά αυτό προϋποθέτει ότι κάποιες φορές θα χρειαστεί να πληρώσεις υπεραξία καθώς οι καλοί και χρήσιμοι παίκτες κοστίζουν.
Ε δε νομίζω να μην έρθει τουλάχιστον ένα δανεικό χαφ αν δεν έρθει από τώρα ο Ζαφ. Εκεί είναι (και) αριθμητικό το θέμα. Με 3 χαφ δεν βγαίνει το rotation μέχρι τον Γενάρη
@Kaizen
Καλούς και χρήσιμους παίκτες χωρίς συμβιβασμούς, ξεκάθαρα. Απλά αυτό προϋποθέτει ότι κάποιες φορές θα χρειαστεί να πληρώσεις υπεραξία καθώς οι καλοί και χρήσιμοι παίκτες κοστίζουν.
-
Το 1/3 της αξιας της ομαδας έχει ο μαραντονα της δουνκερκης. Φερτε τον χθες.icue έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:27 Αφου κρινεις συμφωνα με το transfermarkt την αξια (και οχι το μπατζετ που λογικα θα ειναι πολυ μικροτερο) της ομαδας, η "αξια" του παικτη που ειναι 3,5 εκατομμυρια θα εχει καποια διαφορα απο αν ηταν πχ σε μια ομαδα που ειχε "αξια" 50 εκατομμυρια;
Αν ο παίκτης είναι κάποιο λαβράκι που έχει ξεφύγει απ τα ραντάρ των Γάλλων της Ληγκ 1, τότε καλώς τον. Απλά νομίζω η ανησυχία είναι στο οτι χρειαζόμαστε έναν πολύ καλό μετρονόμο με τρεξίματα στο κέντρο γιατί έχουμε πρόβλημα σοβαρό ακριβώς εκεί.icue έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:27Ασχετα με ολες τις καθυστερησεις και με ολα τα κενα που ισχυουν, αυτο τωρα ειναι καινουριο αφηγημα; Πρεπει να ειναι και ακριβη ομαδα στο transfermarkt για να μας κανει ο παικτης;Developer4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:00 Αν έστω ως μπάλωμα μέχρι το Γενάρη, ως 4ος χαφ και δυνητικά βασικός, σας καλύπτει ένας παίκτης από Β Γαλλίας με budget 11 εκ, OK όλα καλά.
Αφου κρινεις συμφωνα με το transfermarkt την αξια (και οχι το μπατζετ που λογικα θα ειναι πολυ μικροτερο) της ομαδας, η "αξια" του παικτη που ειναι 3,5 εκατομμυρια θα εχει καποια διαφορα απο αν ηταν πχ σε μια ομαδα που ειχε "αξια" 50 εκατομμυρια;
Βασικά η μπάλα δεν περνάει ποτέ από το κέντρο και παίζουμε γυρω γύρω μέχρι να φτάσουμε στα άκρα όπου ο μόνος μπουκαδόρος είναι ο ... Τάισον. Η μπάλα δεν φτάνει στον Ντέλια δυστυχώς. Έναν πιό νέο Σβάμπ θέλουμε με καλύτερα τρεξίματα. Φυσικά θέλουμε και ένα εξάρι αλλά τί συζητάμε τώρα; Ο προπονητής θέλει Σβαμποειδές.
Ἀρα το ανήσυχιτικό είναι οτι ο Ιταλός της Ντανκερκ μπορεί να μην ανταποκριθεί στον ρόλο αυτό. Νομίζω οτι δεν είναι αυτός ο εκλεκτός.