Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Angelos-Giorgos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ωχ! Θα έρθει από τώρα και δε θα τον βάζει ο Λουτσε γιατί δε θα έχει ρυθμό!!!!!

- These users thanked the author Angelos-Giorgos for the post:
- paoki19
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην παίξει σήμερα. Άντε πες την προηγούμενη αγωνιστική ήμασταν επί των διαπραγματεύσεων ακόμα, είχε ζητήσει και ο ίδιος να μην παίξει,οκ. Τώρα γιατί αφού τα βρήκαμε. Μήπως το ζήτησε πάλι ο ίδιος με γιατί θα έρθει από τώρα??? Η του το κάνουν για σπάσιμο?????
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
- paoki19
Περιμένω παρασκήνιο από τον μουστάκια για το τι ειπώθηκε και είναι στον πάγκο.
Αν βρει το σωστό ματς...
Αν βρει το σωστό ματς...

-
Εκτός και αν είναι σαδιστές και τον θέλουν για άλλους 4 μήνες μόνο και μόνο για να του σπάσουν τα νεύρα!!!
-
Οι προπονήσεις της Μπράιτον έχουν την τριπλάσια ένταση από τα ματς που (δεν) θα πάρει ο Τζήμας στην Ευρώπη. Αν ήθελε η Μπράιτον θα τον άφηνε από εκεί που τον πήρε. Οι παίκτες αυτοί φτιάχνονται στο περιβάλλον των ομάδων τους εκεί στην Αγγλία μην το σκέφτεστε καν.Γερασίμου έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 19:00 Να ελπίζουμε ότι τα κενά θα καλυφθούν από Δευτέρα. Βέβαια αυτό λέμε όλο το καλοκαίρι, από Δευτέρα τα νεώτερα.
Η Μπράιτον σήμερα είχε και πάλι εκτός αποστολής και τον Τζίμα και τον Κωστούλα. Αφού δεν τον υπολογίζουν τον Στέφανο, ας τον ζητήσουμε δανεικό για ένα χρόνο. Έτσι θα πάρει αγώνες και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη και θα γυρίσει έτοιμος στο νησί, ενώ κι εμείς θα έχουμε τρεις Έλληνες στην θέση αυτή. Τον Τσάλωφ άστον...
-
- Επικοινωνία:
Πιο φοράκλα από τον Chalov που θα βρεί;nunies4 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 18:51Εμένα στα αυτιά μου πριν εβδομάδες είχε φτάσει ως πληροφορία που όμως απαιτούσε πολλά πιόνια να κινηθούν...Panostas1995 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 17:57Δε πιστεύω πως θα δώσει έτσι απλά η Ζενίτ τον βασικό της φορ που έχει 5 γκολ σε 6 συμμετοχές φέτοςMagdiTolba έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 17:48
Ματέο Κασιερα? https://www.transfermarkt.gr/mateo-cass ... ler/362667
Άσε που δε κάνει για τον ΠΑΟΚ φορ με τέτοια νούμερα![]()
Για αρχή η Ζενίτ να πάρει φορ ΦΟΡΑΚΛΑ
Στην Ρωσία περνάει η μπογιά του ως killer. Με την ευχή μου μπας και σώσει την καριέρα του και εμείς κόψουμε τα κολλύρια. Και δύο χαρτιά συνοδεία και μια χαρά deal θα έχουμε
- Dimitris_L4
Επειδη σχετιζεται με τη μιρλα τν μεταγραφων, καπου εδω να πω οτι ο γαυρος κατεβηκε με εξτρεμ ροντινει πνευμονιδη στην πρεμιερα του ελληνικου πρωταθληματος...ο γαυρος των κονε, των 40 απο κωστουλα , των των των...
Ζαφειρη ελα ρε φιλε απο τωρα να ξανα χυσουμε τα βρακια μας...
Ζαφειρη ελα ρε φιλε απο τωρα να ξανα χυσουμε τα βρακια μας...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- paoki19
Μπααα...άλλο είναι το πρώτο πιόνι που πρέπει να κινηθειboogeyman77 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 19:33Πιο φοράκλα από τον Chalov που θα βρεί;nunies4 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 18:51Εμένα στα αυτιά μου πριν εβδομάδες είχε φτάσει ως πληροφορία που όμως απαιτούσε πολλά πιόνια να κινηθούν...Panostas1995 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 17:57
Δε πιστεύω πως θα δώσει έτσι απλά η Ζενίτ τον βασικό της φορ που έχει 5 γκολ σε 6 συμμετοχές φέτος
Άσε που δε κάνει για τον ΠΑΟΚ φορ με τέτοια νούμερα![]()
Για αρχή η Ζενίτ να πάρει φορ ΦΟΡΑΚΛΑ
Στην Ρωσία περνάει η μπογιά του ως killer. Με την ευχή μου μπας και σώσει την καριέρα του και εμείς κόψουμε τα κολλύρια. Και δύο χαρτιά συνοδεία και μια χαρά deal θα έχουμε
Το ντιλ δεν αφορούσε ανταλλαγή με Τσαλοφ
Αλλά όλο αυτό το είχα ακούσει πριν 1,5 μήνα.. Είχα την εντύπωση ότι δεν είναι ζωντανό
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- WeWillRockYou
- WestBlock4
Ποιος ο λόγος να τον κρατήσουν αν δεν τον βαζουν να.παιζει περίεργη λογική
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το σενάριο που είχα ακούσει ήταν ότι η 1η κίνηση θα είναι Μιτροβιτς στην Ζενίτ. Ο Κασιερα γενικά θέλει να φύγει από Ρωσία
Ήδη δώσαμε ένα μεγάλο συμβόλαιο έστω για ένα χρόνο στον θεωρητικά βασικό μας φορ.
Η πρόβλεψη μου είναι ότι αν πάρουμε κι άλλον επιθετικό αυτός θα είναι από το μεσαίο ράφι...
Η πρόβλεψη μου είναι ότι αν πάρουμε κι άλλον επιθετικό αυτός θα είναι από το μεσαίο ράφι...
- Dimitris_L4
ΚεντιραEttien26 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 19:48 Ήδη δώσαμε ένα μεγάλο συμβόλαιο έστω για ένα χρόνο στον θεωρητικά βασικό μας φορ.

1ον) O Chalov γενικά σε ρώσικες ομάδες είναι όπως είπε και ο φίλος 'killer' με 'Κ' κεφαλαίο.
2ον) Οποιοσδήποτε Παίχτης δεν βγαίνει 'στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο' και να θυμίσω κιόλας για εμάς ήρθε ο Dimitar Berbatov και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του σε μας,μετά ο άλλος από την ΑΖ Άλκμααρ αρχηγός ΄το μεγαλύτερο παλτό' όταν ήρθε σε εμάς.
3ον/Θα περάσουμε την Πέμπτη μην ανησυχείτε,και να ξαναθυμίσω είναι η 1η χρονιά που δεν παίρνουμε 'παλτά' όπως άλλες-χρονιές παίρνουμε προσεγμένες-μεταγραφές όπως και φέτος, στήριξη στην ομάδα μας και 1προς1 προέχει προς το παρών το αυριανό παιχνίδι να το τελειώσουμε με νίκη και μετά την Πέμπτη,one-one!
2ον) Οποιοσδήποτε Παίχτης δεν βγαίνει 'στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο' και να θυμίσω κιόλας για εμάς ήρθε ο Dimitar Berbatov και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του σε μας,μετά ο άλλος από την ΑΖ Άλκμααρ αρχηγός ΄το μεγαλύτερο παλτό' όταν ήρθε σε εμάς.
3ον/Θα περάσουμε την Πέμπτη μην ανησυχείτε,και να ξαναθυμίσω είναι η 1η χρονιά που δεν παίρνουμε 'παλτά' όπως άλλες-χρονιές παίρνουμε προσεγμένες-μεταγραφές όπως και φέτος, στήριξη στην ομάδα μας και 1προς1 προέχει προς το παρών το αυριανό παιχνίδι να το τελειώσουμε με νίκη και μετά την Πέμπτη,one-one!
- These users thanked the author Darkm4n for the post:
- Dimitris_L4