Γίνονταν πάντως διάφορα πραγματάκια ως τα τότε επί δεκαετίες συνεχόμενες, η αλήθεια. Κανονικότατη, όχι γιαλαντζί, "Ημέρα της Μαρμότας", δίχως να έσπαγε η ... μονοτονία της ατιτλίας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει κενά το ρόστερ φέτος, που οφείλουν να καλυφθούν. Να μην ξεχνάμε ωστόσο τι μας έφθειρε προ Ιβάν Σαββίδη ψυχολογικά και τι επί ημερών του μας κάνει να προβληματιζόμαστε βαθέως.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Να δω παντως να παιρνουμε αριστερο εξτρεμ και οχι φορ και θα τα εχω δει ολα...
Αυτή βέβαια είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη λέει ότι αν ο παίκτης ήταν τόσο καλός ,θα προσέλκυε το ενδιαφέρον αρκετών καλών ομάδων και έτσι η τιμή πώλησης του θα ήταν αρκετά πάνω από τα 2,5 μύρια που πωλήθηκεJohnDag έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 16:05 Επίσης, δεν είναι η πραγματική του χρηματιστηριακή αξία 2.5Μ. Γι' αυτό και παρότι μόλις έκανε μεταγραφή με αυτό το ποσό το transfermarkt τον κοστολογεί 6Μ.
Τα 2.5Μ προκύπτουν από το γεγονός ότι η Μονπελιέ έπεσε και ότι ο παίκτης είχε μόνο 1 χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Οπότε η διαπραγματευτική της ικανότητα ήταν κατά πολύ μειωμένη.
Εν πάσει περιπτώση, αρκετά με τον Γάλλο. Θα δείξει το μέλλον αν κάναμε καλά που δεν ασχοληθήκαμε.
Πάμε να δούμε τι θα φέρουμε εμείς με την ελπίδα ότι θα είναι καλύτερο από τον Σοτάρ.
Γενικά πάντως δεν μπορούμε να " κλαίμε" συνεχώς για τους παίκτες που δεν παίρνουμε. Παίκτες καλοί υπάρχουν πάμπολλοι.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ποιους τελικά παίρνουμε
για να το κλεισουμε επειδη ειμαστε οφ-τοπικ. δεν ειπα οτι δεν μπορω να επιχειρηματολογησω, ειπα οτι δε θα μπω στη διαδικασια να το κανω γιατι θα πρεπει μια αισθηση που εχω απ τα χρονια μου εδω περα, να την επιβεβαιωσω με στοιχεια. προφανως και μπορω να επιχειρηματολογησω. πριν επιχειρηματολογησω απλα θα σου πω γιατι το θεωρω σημαντικο, λεγοντας σου απλα οτι ειμαι στο φορουμ +17 χρονια και ειναι το σπιτι μου. οταν λοιπον βλεπω τετοιες γενικοτητες απο ενα καινουριο μελος οπως εσυ, που δεν εχει προλαβει να ζησει το φορουμ, αυτο με κανει trigger γιατι γνωριζω ποσο αδικο ειναι για τα παιδια που μοιραζονται αυτο το χωρο μαζι μου.San4 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 16:11Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να επιχειρηματολογήσεις σε γενικότητες όταν κάνω το disclaimer ότι αυτό είναι γενικό φαινόμενο και δεν αφορά τον σοταρ ή την άποψη οποιουδήποτε μέλους επι του σοταρ;jibbie έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 15:58 Δεν νομίζω ότι το τσουβάλιασμα που βλέπω στο ποστ σου αντανακλά την πραγματικότητα του φόρουμ. Οπως και να χει δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να επιχειρηματολογήσω σε γενικότητες.
Σε ότι αφορά τον chotard είναι ένας παίκτης που στα αμυντικά του καθήκοντα είναι στα ψηλότερα percentiles επι σειρά ετών σε πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και έχει συμπαθητικό και αξιόπιστο passing game σε ομάδες που δεν έχουν κατοχή.
Προσωπικα δε θεωρώ ότι είναι χαφ που αρέσει στον λουτσε και αυτός πιστεύω ήταν ο λόγος που δεν ήρθε σε μας. Εχει καλύτερες περιπτώσεις εκεί έξω ακόμη και σε αυτά τα χρήματα , αναμένουμε να δούμε
San4 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 15:36 Ναι, αλλά εν έτει 2025 στα 24 του, η αγορά που τον ανακάλυψε τον αξιολόγησε στα 2,5 μυρια. Αυτό λέω. Μπορεί ο παίχτης σε 2 χρόνια να κάνει 40. Στην παρούσα φάση, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κατακρίνω την παε (μόνο για τη συγκεκριμένη προσέγγιση) απλά επειδή δεν πήρε έναν συγκεκριμένο παίχτη. Αν κάποιος τον έχει δει προσεκτικά και πιστεύει ότι είναι λάθος σεβαστό.
Απλά νιώθω ότι υπάρχει το εξής effect. Ακούγεται ένας παίχτης στο φόρουμ με υποθετική αξία 5 6 μυρια. Καυλωνουμε όλοι, ενδόμυχα σκεφτόμαστε ότι αυτός ο παίχτης δεν θα έρθει γιατί η παε δεν επενδύει σε αυτά τα ποσά, περνάει ο καιρός, τον ξεχνάμε, πάει κάπου αλλού με τα μισά, και κραζουμε την παε που χάθηκε το κελεπούρι και που δεν έδωσε ούτε τα μισά για να πάρει τον παιχταρα . Το προβληματικό βέβαια στην υπόθεση είναι ότι για πολλούς από εμάς αυτός είναι παιχταράς επειδή με το μυαλό μας άξιζε 6 και όχι κάποιας γνώσης για την αξία του παίχτη. Οπότε ενώ τον καταχωρούμε σαν παιχταρα στο μυαλό μας λόγω κόστους, όταν τελικά το κόστος αποδεικνύεται τελικά το μισό, αντί να σκεφτούμε ότι τελικά δεν είναι τόσο παιχταράς σκεφτόμαστε ότι χάθηκε το κελεπούρι στη μισή τιμή.
Αυτό δεν αφορά ούτε τον σοταρ ούτε κάποιο συγκεκριμένο μέλος του φόρουμ . Είναι μια γενικότερη συλλογιστική που έχω παρατηρήσει.
Επίσης ποιο ακριβώς είναι το τσουβάλιασμα, όταν λέω υπάρχει ενα φαινόμενο. Δεν είπα ότι αυτό αφορά ούτε την πλειοψηφία του φόρουμ, ούτε το σύνολο. Επίσης προφανώς επιτείνεται σε περιπτώσεις που η λειτουργεί αναποτελεσματικά στο σύνολο της. Αν ήταν εδώ ο ζαφειρης, δεν θα αναρωτιόταν κανείς αν αρμενίζουμε στραβά κτλ.
Νομίζω το υπεραναλυσαμε.
Edit: Όντως δεν διευκρίνισα ότι δεν αφορά το σύνολο του φόρουμ.
παμε τωρα στην επιχειρηματολογια. μια στατιστικη αναλυση των ποστ στα τοπικ των μεταγραφων τα τελευταια 5 χρονια, δειχνει οτι μονο ενα ποσοστο κοντα στο 20-25% ειναι κοντα σ αυτο που περιγραφεις ως φαινομενο, με χαρακτηριστικες περιπτωσεις τους Μισιτς, Κρεμντσικ, Chotard. Eνα 30-35% ειναι ποστ που υποστηριζουν την ΠΑΕ με στοιχεια αναλυτικα/στατιστικα/μισθολογια κτλ, και ενα 40-45% ειναι ουδετερα.
οταν λοιπον επεκτεινα την αναλυση βλεποντας σε τι ποσοστο συμβαινει αυτο σε αλλα φορουμ οπαδικα, η σε σχολια αθλητικων σαιτ, αυτο το ποσοστο ειναι 40-45%, σε μερικα φτανει το +50%. το 20%-25% λοιπον του φορουμ μας, δεν το λες γενιικο φαινομενο. ισα ισα, το επιπεδο εδω μεσα ειναι αρκετα πανω απ τον μεσο ορο. αυτα, για την αποκατασταση της πραγματικοτητας. παμε παρακατω.
- ΑποστόληςΑ
Μας λείπει ένας μπουκαδόρος που να μπαίνει από αριστερά και να σεντράρει. Όχι να συγκλίνει, αλλά κάποιος που να ανοίγει την αντίπαλη άμυνα. Ούτε ο Πέλκας, ούτε ο Σορετίρε, ούτε ο Τάισον, ούτε ο Ιβανούσετς είναι τέτοιοι παίκτες. Οι περισσότεροι από αυτούς, θεωρώ ότι είναι χαφ του άξονα.joshua έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 16:47 Να δω παντως να παιρνουμε αριστερο εξτρεμ και οχι φορ και θα τα εχω δει ολα...
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- tonipap801
Ποιος φορ από αυτά που έχουν ακουστεί ή είναι προσιτά πιστεύεις ότι θα έδιναν το κάτι παραπάνω στην επίθεση κ δεν θα ντύνονταν σαματτα,τσαλοφ, ακόμα ακόμα και ακπομ?joshua έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 16:47 Να δω παντως να παιρνουμε αριστερο εξτρεμ και οχι φορ και θα τα εχω δει ολα...
Σίγουρα ο ακπομ, αν η πρόοδος που επέδειξε από όταν έφυγε αποτυπωνόταν κι εδώ, κατά τα άλλα όχι ελάχιστοι από τους υπόλοιπους.
Tωρα εσυ γιατι ξυνεις πληγες? Στο εγραψα και πριν ,οτι δεν θεωρω τους παικτες το προβλημα αλλα τι να κανω? Αν καποιος μοιαζει να μην κολλαει να μην ψαχτω μηπως και βρω επιτελους τον εκλεκτο? Ο Ραμιρεζ ισως λογω σουτ.renegade έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 17:15Ποιος φορ από αυτά που έχουν ακουστεί ή είναι προσιτά πιστεύεις ότι θα έδιναν το κάτι παραπάνω στην επίθεση κ δεν θα ντύνονταν σαματτα,τσαλοφ, ακόμα ακόμα και ακπομ?joshua έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 16:47 Να δω παντως να παιρνουμε αριστερο εξτρεμ και οχι φορ και θα τα εχω δει ολα...
navigator11 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 16:29Ποιός τά θυμαται τώρα ...οι 'καλοπροαίρετοι' ήδη τά έχουν ξεχάσει σαν να μην υπήρχε ομάδα προ Σαββίδη
Γίνονταν πάντως διάφορα πραγματάκια ως τα τότε επί δεκαετίες συνεχόμενες, η αλήθεια. Κανονικότατη, όχι γιαλαντζί, "Ημέρα της Μαρμότας", δίχως να έσπαγε η ... μονοτονία της ατιτλίας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει κενά το ρόστερ φέτος, που οφείλουν να καλυφθούν. Να μην ξεχνάμε ωστόσο τι μας έφθειρε προ Ιβάν Σαββίδη ψυχολογικά και τι επί ημερών του μας κάνει να προβληματιζόμαστε βαθέως.
- Dimitris_L4
Αντε παλι..παει το Σαββατακι μας..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- theo G4
- Dimitris_L4
-
Ειναι σεναριο που δουλευεται ολο το καλοκαιρι αλλα ειχα την εντυπωση οτι ειχε εγκαταλειφθει. Ισως αναθερμανθηκε.
@Dimitris_L4 Για το δανεικο χαφ η ενημερωση που εγω ειχα ειναι οτι κατα 90% ηταν αυτος του Αγιαξ (το ειπα και προχθες). Αλλα παρατηρω 2ες σκεψεις σε περιπτωση που ερθει ο Ζαφειρης
@Dimitris_L4 Για το δανεικο χαφ η ενημερωση που εγω ειχα ειναι οτι κατα 90% ηταν αυτος του Αγιαξ (το ειπα και προχθες). Αλλα παρατηρω 2ες σκεψεις σε περιπτωση που ερθει ο Ζαφειρης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 23 Αύγ 2025, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
- Kabamaru11, Dimitris_L4, Magdi Tolba 4, paoki19, WeWillRockYou