Ρε συν san, είπα ότι πολύ πιθανό να κάναμε πατάτα με τον συγκεκριμένο.San4 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:58 Ο Μειτε ήταν ο βασικός πυλώνας στα χαφ στην ομάδα του πρωταθλήματος. Επίσης ο Μειτε έψαχνε και συμβόλαιο στο 1.8 εκ.
@JohnDag Καταλαβαίνω ότι ο καθένας έχει την προσωπική του κρίση που φυσικά μπορεί να είναι και σωστότερη από αυτή της ποδοσφαιρικής αγοράς. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί μπαίνει σε ένα ευρύτερο πλαίσιο του ότι η παε λειτουργεί λάθος και κινείται παράλογα, όταν έκανε ακριβώς ότι κάναν και οι υπόλοιπες στον κόσμο πλην της μπρεστ, η οποία μπορεί να είναι και αυτή που είχε το δίκιο εν τελεί.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορώ να αντιληφθώ την κριτική στο πως λειτουργεί στρατηγικά η ομάδα, τις συνολικές κινήσεις και φυσικά το ποιοι τελικά έρχονται.
Δεν συμφωνώ με κριτική στην παε με βάση το ποιοι δεν έρχονται . Μπορώ να καταλάβω κριτική ως προς το γιατί η παε δεν φέρνει κάποιον με τον προφίλ του σοταρ να αντικαταστήσει τον οζντοεφ ας πούμε, δεν μπορώ να καταλάβω όμως κριτική ως προς το γιατί δεν πήρε συγκεκριμένα τον σοταρ. Η απάντηση είναι απλή. Γιατι δεν το κανε κανείς πλην της μπρεστ. Θα δείξει το μέλλον ποιος είχε δίκιο.
Αυτό και τίποτα άλλο καθαρά επειδή έχω θετική άποψη για τον παίκτη και το ποσό μεταγραφής του είναι μέσα στα όρια που κινούμαστε.
Που ακριβώς είδες να κάνω κριτική στην ΠΑΕ; Και που είδες να λέω κάτι γενικό για τον μεταγραφικό σχεδιασμό;
Ήταν πολύ συγκεκριμένο το ποστ μου.