Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από Jean Valjean »

icue έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:14 Οταν διαβαζα για "ομαδες αληθειας" ελεγα απο μεσα μου, ενταξει υπερβολες. Μπηκα σημερα στο τουιτερ μετα απο καιρο και εχω μπλοκαρει οσα ΠΑΟΚτσιδικα account δεν ειχα μπλοκαρει εδω και δεκαπεντε χρονια, μεσα σε μια μερα.

Στην οριτζιναλ ομαδα αληθειας παντως, σχετικα προσφατα πηραν χαμπαρι οσοι "δουλευαν" τζαμπα πως επεφτε ο μισθος κανονικα. Ελπιζω τα ΠΑΟΚτσακια μας να μην τα ριξανε.

Και δεν μιλαω για ατομα που απλα κραζουν ή κανουν κριτικη. Τετοιοι παντα υπηρχαν. Αλλα το καναν απο παντα. Δεν το θυμηθηκαν εδω και κανα χρονο.
Δεν ξέρω σε ποιες "ομάδες αλήθειας" αναφέρεσαι ούτε τι ήταν/είναι αυτές.
Μήπως θα μπορούσες, για όσους σαν κι εμένα δεν παρακολουθουμε ραδιόφωνο ούτε τα τοπικά ΜΜΕ, να γίνεις πιο αναλυτικός;
Η μόνη "ομάδα αλήθειας" που έχω υπόψη μου είναι μια ομάδα που έστησε η ΝΔ από το 2012 και η οποία στην ουσία ήταν ομάδα προπαγάνδας η οποία μάλιστα χρηματοδοτούνταν από μεγάλους επιχειρηματίες και επενδυτές πασιγνωστους στο κοινό.
Υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους;
Antelino

Δημοσίευση από Antelino »

Καλησπέρα αλάνια, μετά από αυτό που έγινε στην εκπομπή με τον Πανάκα στο αρδοπολις, την επόμενη μέρα τον κουλ δεν τον άφησα να κάνει εκπομπή (δηλαδή χθες, για σήμερα δεν ξέρω δεν μπήκα στον κόπο να ακούσω) ξέρει κανένας τι έγινε, τον έδιωξαν; Απίστευτος πόλεμος από το μεγαλύτερο σταθμό της πόλης.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν είναι το θέμα τους ο Σαββίδης.

Μιλάμε για έναν όμιλο καθαρά κίτρινων συμφερόντων και το ξέρουν μέχρι και οι τυφλοί. Έχουν κάποιους Παοκτσηδες και κάποιους που "δηλώνουν" ΠΑΟΚ για ξεκαρφωμα, μόνο και μόνο γιατί πρέπει να αποκτούν ακροαματικότητα και από την πλειοψηφία της πόλης.

Δεν τους νοιάζει ο Σαββίδης και ο Μυστακίδης, τους νοιάζει να γίνει μπ@ρδελο ο ΠΑΟΚ.
Αν σε ένα υποθετικό σενάριο αποκτούσε κοινή αποδοχή ο Μυστακίδης, αμέσως θα πήγαιναν με το μέρος του "αδικημένου" Σαββίδη για να σπείρουν πάλι διχόνοια.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
paokspren, BlackMagicPAOK
paok apo epilogi

Δημοσίευση από paok apo epilogi »

alp920 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 11:43 τρελό ξεβράκωμα ο όμιλος.
Ούτε απ' 'εξω από την Τούμπα.
Εχω βγαλει την συγκεκριμενη συχνοτητα απο το ραδιο του αυτοκινητου εδω κ χρονια.Ο υποχθονιος πολεμος κατα του ΠΑΟΚ κ του Σαββιδη απο το βοθροπολις απλα πηγε σε αλλο λεβελ τελευταια.

Εννοειται οτι την Τουμπα πρεπει να την βλεπουν μονο σε φωτογραφια.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Αυτο με τον Πανάκα ισχύει ?
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Αν εννοείς το κόψιμο και το διώξιμο από το studio σε live μετάδοση, η εκπομπή έχει ανέβει και μπορείς να την ακούσεις. Είναι μετά το 2ο διάλειμμα.

Αν εννοείς την συμμετοχή του στην μεταγραφή Ζαφείρη, δεν γνωρίζω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”