Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Maxpaok

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Maxpaok »

για τα κενά στις θέσεις των φορ και των μέσων όλοι σχεδόν έχουμε την ίδια οπτική. Εκεί που προσωπικά βρίσκω μια διαφορά είναι στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Υπάρχει μια μερίδα που μιλά για συμπλήρωση τετράδας. Η άποψη μου είναι ότι δεν θέλουμε κάποιον για να συμπληρώσει την τετράδα αλλά κάποιον που θα είναι ο βασικός και οι υπόλοιποι να δένουν μεταξύ του.
Με τόσο αργό κεντζιόρα, αδύνατο στο ψηλό παιχνίδι κι ανεπαρκή στην προώθηση της μπάλας δεν πας σε ομίλους γιουρόπα ή ακόμα και σε κόνφερενς.
Ο Μιχαιλίδης θέλει επίσης έναν γρήγορο αλλά και βράχο δίπλα του.
ναι... ξέρω με αυτούς πήραμε πρωτάθλημα και παίζουμε την τελευταία τριετία στην ευρώπη με καλές πορείες. Ωστόσο όταν φέρνεις ζαφείρη ή λες ότι θες να πάς ένα σκαλοπάτι παραπάνω στα σέντερ μπακ πρέπει να έχεις έναν παίκτη ολοκληρωμένο, εκεί που εμείς δεν έχουμε.
These users thanked the author Maxpaok for the post (total 2):
Kostas_FI, theo G4
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Και φυσικά μέσα σε αυτό το κλίμα βρίσκουν ευκαιρία και κάποιοι να μας ξαναλενε ότι ο Ζαφείρης είναι μεταγραφή εντυπωσιασμού...

Άντε να σε πείσουν μετά κάποιοι ότι δεν είναι .... πείτε όπως θέλετε ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author trouman for the post (total 3):
Jean Valjean, theo G4, Budas73
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:28 Το ταλέντο φαίνεται από νωρίς.
Κουλιερακης, Ντελιας, Τζίμας κάνανε πλάκα από τις μικρές ηλικίες και όταν μπήκαν στην πρώτη ομάδα, ήταν ήδη έτοιμοι παίχτες.

Είδατε εσείς κάτι τέτοιο στον Μπαταουλα ή τον Μύθου;

Μακάρι να εξελιχθούν τα παιδιά και να προκύψουν "μεταγραφές" από το πουθενά, αλλά για την ώρα το θεωρώ μεγάλο ρίσκο να τους δωθεί βασικός ρόλος στην ομάδα, ειδικά σε χρόνια που πας για πρωτάθλημα (βάση λεγομένων Ιβάν).
Για τον Τζιμα παραμένει οτι ακούσαμε και είδαμε στις Ακαδημίες, πωλήθηκε πριν τον δούμε με την ανδρική ομάδα. Οκ, περιστασιακά αλλαγή μόνον σε ελάχιστα παιχνίδια.

Από όλους μόνον ο Κωνσταντελιας παρέμεινε στον ΠΑΟΚ και δύο συνεχόμενα καλοκαίρια παραλίγο να φύγει και αυτός, και θα έφευγε αν είχε διαφορετικό χαρακτήρα.

Επίσης δεν μπορείς να έχεις μια 20αδα με τέτοιους παικτες, ούτε οι Ακαδημίες βγάζουν Κωνσταντελιες συχνά. Και ο προπονητης δεν μπορει να επενδύει σχεδιασμό και χρόνο σε ένα παικτη που είναι "φευγατος", και ο ατζέντης με την ΠΑΕ ψάχνουν αγοραστή. Στην περίπτωση του Τζιμα, ο Λουτσεσκου εβλεπε έναν παίκτη τον οποίο η ΠΑΕ και ο ατζέντης ψάχνανε να πουλήσουν.

Τον Μπαταουλα δεν τον είδαμε ακόμη. Ελπίζω να τον δούμε σύντομα. Οι Μύθου, και ο Χατσιδης μου άρεσαν.

Ο Μύθου είναι καθαρό Φορ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Franky την Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

smoothcriminal1926 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:22
Polichni1926 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:16
smoothcriminal1926 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:11

Τι ειναι αριθμητικά; Πλήρες;
ναι αριθμητικά είναι πλήρες όταν έχεις 30 άτομα ρόστερ πλήρες είναι τώρα από τι απαρτίζεται ναι είπα ποιοτικά ούτε καν κοντά σε αυτό που πρέπει
Οκ φίλε, πολυ περίεργος είμαι να μάθω ποιους μετράς στους 30. Τωρα αν μετράς Τσοπουρογλου ας πουμε στα χαφ οκ πάσο. 3 χαφ εγω μετράω. Και όχι δεν τον μετραμε τον Τσοπουρογλου και τον Σναουτσερ και λεμε αριθμητικά είμαστε οκ αλλά όχι ποιοτικά. Τι ειναι αυτό; Μετρα και κ19 αν είναι. Στην ανάγκη μπαίνουν και είμαστε αριθμητικά κομπλέ....

Αριθμητικά μετράω ποίους παίχτες υπολογίζει ο προπονητής ή τέλος πάντων τους θεωρεί μερος του ρόστερ και μετα κρίνουμε αν αυτοί ανταποκρίνονται ποιοτικά. Με την δικιά σου λογική παντα πλήρης ήμαστε αριθμητικά .
φίλε εγώ συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν τους πήρα εγώ στην ομάδα . κατά τα λεγόμενα σου το πρόβλημα είναι ο προπονητής που δεν απαίτησε κάτι άλλο και συμβιβάστηκε οπότε θα κριθεί για αυτό που επέλεξε και αυτός όπως και οι άλλοι . από την στιγμή που δεν τους έθεσε εκτός ομαδος είναι στο ρόστερ είτε το θέλουμε είτε όχι
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Maxpaok έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:59 για τα κενά στις θέσεις των φορ και των μέσων όλοι σχεδόν έχουμε την ίδια οπτική. Εκεί που προσωπικά βρίσκω μια διαφορά είναι στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Υπάρχει μια μερίδα που μιλά για συμπλήρωση τετράδας. Η άποψη μου είναι ότι δεν θέλουμε κάποιον για να συμπληρώσει την τετράδα αλλά κάποιον που θα είναι ο βασικός και οι υπόλοιποι να δένουν μεταξύ του.
Με τόσο αργό κεντζιόρα, αδύνατο στο ψηλό παιχνίδι κι ανεπαρκή στην προώθηση της μπάλας δεν πας σε ομίλους γιουρόπα ή ακόμα και σε κόνφερενς.
Ο Μιχαιλίδης θέλει επίσης έναν γρήγορο αλλά και βράχο δίπλα του.
ναι... ξέρω με αυτούς πήραμε πρωτάθλημα και παίζουμε την τελευταία τριετία στην ευρώπη με καλές πορείες. Ωστόσο όταν φέρνεις ζαφείρη ή λες ότι θες να πάς ένα σκαλοπάτι παραπάνω στα σέντερ μπακ πρέπει να έχεις έναν παίκτη ολοκληρωμένο, εκεί που εμείς δεν έχουμε.
Εγώ συμφωνώ απόλυτα για όλα αυτά.

Βλέπεις όμως ότι υπάρχει η αντίστοιχη πρόθεση των αρμοδίων για κάτι τέτοιο, ειδικά όταν έχουν ξοδευτεί τόσα πολλά λεφτά για τον Ζαφείρη ?
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Αυτή η μεταγραφή φέρνει αλλαγές στον σχεδιασμό.

Γι' αυτό λέω απλά για έναν κανονικό στόπερ...και πάλι ευχαριστημένος θα είμαι. Το μη χείρον βέλτιστον.
Και θα ευχόμαστε το λαχείο να κληρωθεί.
Θα φέρουν όμως έστω και τέτοιο ?
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Δεν νοείται το αεχ 2014 να έχει γιοβιτσ,ζινι κ να θέλει κ ντεσερς για την επίθεση κ εμείς να συζητάμε αν είμαστε καλά με γιακουμακη,μύθου κ τον λιποτακτη απ τη Ρωσία...
Ελπίζω με Λάρισα να δούμε τον Γιακουμακη βασικό. Εντάξει σε περίπτωση δικαιολογιας ότι δεν προσαρμοστηκε ακόμη νομίζω ότι κ ο ατσαλοφ θα πρέπει να βάλει τα γέλια...ο τύπος ειναι ένα χρόνο και κάτι στην ομάδα κ δεν έχει καταλάβει τι θέση παίζει, που χρησιμεύουν οι γραμμές του άουτ κ οι εστίες...ότι αυτοί με τα ασπρόμαυρα ειναι συμπαίκτες του κ οχι αντίπαλοι κ.α

Μάλιστα, λιποτάκτης από την Ρωσία και ατσαλοφ. Είμαι σίγουρος πως μπορείς να γράψεις καλύτερα. Γι'αυτό μείνε μια βδομάδα στον πάγκο να προπονηθεις. Εκ της Mod Team.
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Όταν δεν χρησιμοποιούσε παίκτες από τις Ακαδημίες ήταν κακός, γιατί έχουμε τις καλύτερες Ακαδημίες και δεν τις αξιοποιεί.

Τώρα που πηρε 4 παικτες απο τις Ακαδημίες, +3 που παίζανε, +2 Ελληνες που ήρθανε, είναι κακός που δεν παίρνει ξένους δανεικούς κλπ...

Εγώ πιστευω οτι πολύ καλά έκανε φέτος και επενδύει σε Ελληνες παίκτες, και σε παικτες από τις Ακαδημίες.

Στην επίθεση, η ομάδα παίζει με 1 φορ, και στο ροστερ έχει 4. Νομίζω είμαστε καλά. Ποιοτική αναβάθμιση μπορεί να γίνει αν φύγει ο Τσαλοφ.

Στα Χαφ έρχεται ο Ζαφείρης. Τι άλλο να πούμε. Στα σεντερμπακ δεν βλέπω να ταιριάζουν Μιχαηλίδης και Κετζιορα. Εκεί κάτι μπορεί να προστεθεί.Να δούμε και τον Μπαταουλα όμως.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:39
icue έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:26
joshua έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 08:49 Τοτε να το κλεισουμε το τοπικ μην πω να κλεισουμε το τμημα μεταγραφων της ΠΑΕ...We will always have πιτσιρικαδες...Οταν καποιοι βεβαια λεγαμε για τον Τζιμα καποιοι απαντουσαν δεν ειναι ετοιμος ακομα, αλλα ειναι ετοιμοι ο Μυθου ,ο Μπαταουλας και ο Τσοπουρογλου...
Τον Τζιμα την χρονια που ηταν στο ροστερ και επαιξε τον υπολογιζαμε σαν φορ ή οχι; Εχεις μια ταση να παιρνεις κατι που γραφεται και να το διαμορφωνεις οπως ακριβως θες για να ταιριαξει σε αυτο που θες να απαντησεις.
Τι ακριβώς διαμορφωνω; Λες έχουμε πιτσιρικάδες. Ο Τζιμας ήταν το τρίτο φορ και τωρα λες δεν πειράζει που ο Τσαλοφ δεν βλέπεται έχουμε Μύθου. Μύθου για δευτερος; Στα χαφ δεν έχουμε καν πιτσιρικά.
Είναι προφανή τα κενά που έχουμε στο ρόστερ. Δυστυχώς το τμήμα μεταγραφών δεν δουλεύει όπως θα θέλαμε. Κολλήσαμε στον Ζαφείρη και δεν προχώρησαν οι καλύψεις των άλλων θέσεων. Οι πιτσιρικάδες είναι λάθος να ριχτούν κατ' ευθείαν σε κρίσιμους αγώνες και απέναντι σε επαγγελματίες, ενώ μέχρι τον Μάιο έπαιζαν ΚΥΡΙΩΣ με 19χρονους και χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Θέλουν το χρόνο τους.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
Anwnimos, Logistis
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχω πει πολλες φορες οτι το προβλημα του Λουτσεσκου δεν ειναι τοσο το ηλικιακο παρα τη δηλωμενη προτιμηση του στους εμπειρους παικτες, αλλα τα χαρακτηριστικα των παικτων. Οι περισσοτεροι προπονητες πχ μεταξυ Σορετιρε και Χατσιδη θα προτιμουσαν Σορετιρε. Ο Ραζβαν προτιμα Χατσιδη.
These users thanked the author joshua for the post:
Logistis
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

paok_athens_g4 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:15 Δεν νοείται το αεχ 2014 να έχει γιοβιτσ,ζινι κ να θέλει κ ντεσερς για την επίθεση κ εμείς να συζητάμε αν είμαστε καλά με γιακουμακη,μύθου κ τον λιποτακτη απ τη Ρωσία...
Ελπίζω με Λάρισα να δούμε τον Γιακουμακη βασικό. Εντάξει σε περίπτωση δικαιολογιας ότι δεν προσαρμοστηκε ακόμη νομίζω ότι κ ο ατσαλοφ θα πρέπει να βάλει τα γέλια...ο τύπος ειναι ένα χρόνο και κάτι στην ομάδα κ δεν έχει καταλάβει τι θέση παίζει, που χρησιμεύουν οι γραμμές του άουτ κ οι εστίες...ότι αυτοί με τα ασπρόμαυρα ειναι συμπαίκτες του κ οχι αντίπαλοι κ.α
Ε, όχι και λιποτάκτης από τη Ρωσία!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αυτοί οι χαζοί χαρακτηρισμοί παρακαλώ να λείπουν!
:yellowcard:
magdy

Δημοσίευση από magdy »

Ας ειμαστε αντικειμενικοί. Φετος εχουν γινει κινησεις με ποδοσφαιρικη λογικη και ολες οι μεταγραφές μεχρι στιγμής φαινεται οτι θα βοηθήσουν. Κοντός ψαλμός αλληλούια, σε 10 ημερες θα κανουμε ταμειο, πιστεύω οτι θα τελειώσει σωστά η μεταγραφική περίοδος. Ομως για να βαδισουμε σωστα πρεπει και οι επόμενες 2-3 να είναι στο ίδιο μοτίβο γιατι μια καλη και δυο κακες μας πηγαινουν πισω.
Ομως πισΤευω αυτο δεν εχει να κανει με το πως παιζει η ομαδα σημερα.
Δεν φαινεται η δουλειά που εγινε το καλοκαίρι στην προετοιμασία και ειμαστε για τα μπάζα, ενώ θεωρητικά ειχαμε περισσότερη ξεκούραση και πιο πολύ χρόνο για να παρουσιαστούμε καλύτεροι.
Καποιος πιο πανω ανεφερε την κινητικότητα των ποδοσφαιριστών και προχθες εβλεπα την Μπριζ και εμεινα με ανοιχτό το στόμα παρακολουθώντας την κινηση συνολικα της ομαδας σε αμυνα και επιθεση. Ειναι μια αλλη φιλοσοφία. Αν δεις αυτους και εμας, μοιάζουμε παλαίμαχοι.
Το πρώτο χαρακτηριστικό που μας λείπει ειναι η ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Αυτο πρεπει να εχουν οι μεταγραφές μας.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Χατσιδης,Μύθου,Μπαταουλας μπορεί να να μην έχουν την φήμη των Κουτσια,Τζήμα,Τζιόλη,Κουλιερακη ,έχουν όμως μια απίστευτη ωριμότητα που μπορεί να τους εξελίξει σε πολύ χρήσιμους παίκτες για χρόνια για την Α ομάδα .
These users thanked the author panpangr77 for the post (total 4):
boogeyman77, Franky, theo G4, Kourdos
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

panpangr77 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:49 Χατσιδης,Μύθου,Μπαταουλας μπορεί να να μην έχουν την φήμη των Κουτσια,Τζήμα,Τζιόλη,Κουλιερακη ,έχουν όμως μια απίστευτη ωριμότητα που μπορεί να τους εξελίξει σε πολύ χρήσιμους παίκτες για χρόνια για την Α ομάδα .
Αυτό...πρέπει επιτέλους η ομάδα να μάθει να βγάζει και παίκτες ροτεϊσον και όχι να παίζουν μόνο οι τοπ τοπ...μακάρι να φτάσει η ομάδα να έχει 10 παίκτες από τις ακαδημίες του από τους 28 του συνολικού ρόστερ και ας είναι οι δυο από αυτούς για βασικοί...έτσι και οικονομικά κάνεις γλυτώνοντας συμβόλαια για ρεζέρβες και μπορείς να δώσεις μεγαλύτερα συμβόλαια σε ξένους για βασικές λύσεις
These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 7):
magdy, boogeyman77, theo-drama, PaokFiesta, panpangr77, Kourdos, Papa9
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ημεθα πλήρεις....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”