Οκ φίλε, πολυ περίεργος είμαι να μάθω ποιους μετράς στους 30. Τωρα αν μετράς Τσοπουρογλου ας πουμε στα χαφ οκ πάσο. 3 χαφ εγω μετράω. Και όχι δεν τον μετραμε τον Τσοπουρογλου και τον Σναουτσερ και λεμε αριθμητικά είμαστε οκ αλλά όχι ποιοτικά. Τι ειναι αυτό; Μετρα και κ19 αν είναι. Στην ανάγκη μπαίνουν και είμαστε αριθμητικά κομπλέ....Polichni1926 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:16ναι αριθμητικά είναι πλήρες όταν έχεις 30 άτομα ρόστερ πλήρες είναι τώρα από τι απαρτίζεται ναι είπα ποιοτικά ούτε καν κοντά σε αυτό που πρέπειsmoothcriminal1926 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:11Polichni1926 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:09 το ρόστερ αριθμητικά είναι πλήρες , ποιοτικά ούτε καν κοντά σε αυτό που πρέπει . για μένα προσωπικά ο ντεσποντοφ πρέπει να είναι βασικός στα αριστερά οπωσδήποτε θες τις σέντρες του και τα νούμερα που γράφει γιατί πείτε ότι είναι τυχερός αλλά νούμερα γράφει . ας έχω ένα εξτρέμ που δεν είναι καλός αμυντικά δεν πειράζει εξτρέμ είναι νούμερα να γράφει ας κάνει άμυνα ο μπαμπα . εμείς θέλουμε αμυντικές αρετές από τα εξτρέμ και επιθετικές αρετές από τα μπακ . με αποτέλεσμα από τα αριστερά που είναι ο μπαμπα ο μιχα να εκτίθεται συνεχώς γιατί μας τρυπάνε από εκεί αφού το καταλάβουν οι αντίπαλοι . οπότε θεωρώ ότι με αυτόν τον ντεφορμέ μπαμπα τον φαν ντάικ να φέρω θα νιώθει εκτεθειμένος
Τι ειναι αριθμητικά; Πλήρες;
Αριθμητικά μετράω ποίους παίχτες υπολογίζει ο προπονητής ή τέλος πάντων τους θεωρεί μερος του ρόστερ και μετα κρίνουμε αν αυτοί ανταποκρίνονται ποιοτικά. Με την δικιά σου λογική παντα πλήρης ήμαστε αριθμητικά .