Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Polichni1926 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:16
smoothcriminal1926 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:11
Polichni1926 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:09 το ρόστερ αριθμητικά είναι πλήρες , ποιοτικά ούτε καν κοντά σε αυτό που πρέπει . για μένα προσωπικά ο ντεσποντοφ πρέπει να είναι βασικός στα αριστερά οπωσδήποτε θες τις σέντρες του και τα νούμερα που γράφει γιατί πείτε ότι είναι τυχερός αλλά νούμερα γράφει . ας έχω ένα εξτρέμ που δεν είναι καλός αμυντικά δεν πειράζει εξτρέμ είναι νούμερα να γράφει ας κάνει άμυνα ο μπαμπα . εμείς θέλουμε αμυντικές αρετές από τα εξτρέμ και επιθετικές αρετές από τα μπακ . με αποτέλεσμα από τα αριστερά που είναι ο μπαμπα ο μιχα να εκτίθεται συνεχώς γιατί μας τρυπάνε από εκεί αφού το καταλάβουν οι αντίπαλοι . οπότε θεωρώ ότι με αυτόν τον ντεφορμέ μπαμπα τον φαν ντάικ να φέρω θα νιώθει εκτεθειμένος

Τι ειναι αριθμητικά; Πλήρες;
ναι αριθμητικά είναι πλήρες όταν έχεις 30 άτομα ρόστερ πλήρες είναι τώρα από τι απαρτίζεται ναι είπα ποιοτικά ούτε καν κοντά σε αυτό που πρέπει
Οκ φίλε, πολυ περίεργος είμαι να μάθω ποιους μετράς στους 30. Τωρα αν μετράς Τσοπουρογλου ας πουμε στα χαφ οκ πάσο. 3 χαφ εγω μετράω. Και όχι δεν τον μετραμε τον Τσοπουρογλου και τον Σναουτσερ και λεμε αριθμητικά είμαστε οκ αλλά όχι ποιοτικά. Τι ειναι αυτό; Μετρα και κ19 αν είναι. Στην ανάγκη μπαίνουν και είμαστε αριθμητικά κομπλέ....

Αριθμητικά μετράω ποίους παίχτες υπολογίζει ο προπονητής ή τέλος πάντων τους θεωρεί μερος του ρόστερ και μετα κρίνουμε αν αυτοί ανταποκρίνονται ποιοτικά. Με την δικιά σου λογική παντα πλήρης ήμαστε αριθμητικά .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος smoothcriminal1926 την Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

FreeWatcher έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:13
JohnDag έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:04
icue έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:56

Απαντησα πιο πανω.
Οκ, αυτό που λες για τον Τσάλοφ το ακούω και το δέχομαι. Δεν βγάζεις εύκολα εκτός εξίσωσης παίκτη για τον οποίον έδωσες 3Μ για αγορά και 1.3Μ συμβολαιο τον χρόνο.

Αλλά για Μύθου, Μπαταούλα και Χατσίδη μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι τους υπολογίζει κανονικά για την χρονιά ο Ραζβάν.

Ο Μύθου πήρε λεπτά απλά επειδή δεν υπήρχε άλλος επιθετικός στο ρόστερ. Ο Χατσίδης επειδή ήταν τραυματίες Τάισον, Πέλκας, Ντεσπόντοφ.

Γενικά τα παιδιά (Μπαταούλας, Μύθου, Χατσίδης) μακάρι να κάνουν παπάδες στο μέλλον αλλά η πρόβλεψη από αυτούς που ξέρουν είναι ότι δεν είναι στο επίπεδο Κουλιεράκη, Ντέλια, Τζόλη, Τζίμα.

Το πιο σωστό θα ήταν να πάνε δανεικοί, να πάρουν παιχνίδια και να επαναξιολογηθούν του χρόνου.
Να θυμήσω ότι η πρόβλεψη για Ντέλια Τζίμα ήταν ακριβώς η ίδια. Κ για Κούλιε πάγκος, φέρνοντας για βασικό τον τεράστιο Νάσμπεργκ που περιμέναμε μέχρι την τελευταία μέρα ως μάννα εξ ουρανού. Μυρωδιά δεν έχουν!
Όχι ρε φίλε, καμία σχέση.

Το hype για Ντέλια, Κουλιεράκη και Τζίμα ήταν τρελό εξαρχής. Όλοι μιλούσαν για generational talents και επιβεβαιώθηκαν.

Ο Τζόλης έσκασε από το πουθενά, αυτό το παραδέχομαι.

Γενικά, μακάρι τα παιδιά να εξελιχθούν σε κάτι φοβερό. Από αυτά που έχω ακούσει και αυτά που έχω δει προσωπικά δεν το πιστεύω αλλά ας με διαψεύσουν και κάνω ευχαρίστως κωλοτούμπα.
black death

Δημοσίευση από black death »

joshua έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:22 Οκ κραζω και εγω τον Λουτσεσκου και ακομα πιστευω οτι ειναι εκ των βασικων υπευθυνων για οσα βλεπουμε στον καταρτισμο του ροστερ αλλα ο ιδιος ηθελε χαφ και επιθετικο πριν φυγει η ομαδα για Ολλανδια και ο Γιακουμακης ηρθε πριν μια εβδομαδα.
Φορ καθυστέρησε εννοείται και χαφ - στόπερ να ερθουν γιατι ουτε αριθμητικα δεν βγαινουμε.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Τα κενά είναι τα εξής: χάφ τώρα είτε Ζαφ είτε κάποιος που θα έρθει να καλύψει μέχρι τον Γενάρη. Στόπερ για να γίνει μια καλή 4αδα. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος με τα στόπερ αν έρθει άλλη μια ποιοτική λύση και στα χάφ με δυνατή τετράδα. Προσωπικά θα επερνα και 5ο χάφ αν δεν υπολογίζει καθόλου τον Τσοπουρογλου αλλά απ το ρεπορτάζ βγαίνει ότι δε θέλει τώρα με τον Λου ποτέ δε ξέρεις τι θέλει γιατί δεν τα επικοινωνεί. Τεράστιο θέμα για μένα το πως διαχειρίστηκαν τον Τσάλοφ τον οποίο πέρυσι σου έδωσε κάποιες λύσεις που προφανώς δεν είναι φορ πρώτης γραμμής αλλά εμείς όλους τους βγάζουμε άχρηστους. Τώρα προφανώς Θες και δεύτερο φορ. Με τόσο μέτρια εικόνα βέβαια, με βαριά πόδια όλοι δύσκολα να βγάλεις άποψη. Πιστεύω θα ανέβουμε σίγουρα σιγά σιγά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:05 Στα χαφ τα πραγματα ειναι απλα...Το αργοτερο Δευτερα βραδυ οταν υπογραψει ο Ζαφειρης ξεκαθαριζεις το αν θα ερθει τωρα η Γεναρη. Αν ερθει Γεναρη οκ τρεχατε ποδαρακια μου, θα κλεισει χαφ εν δυναμη βασικος και απο Γεναρη ας κρινει εκ νεου την ιεραρχια ο Λουτσεσκου. Αν ερθει τωρα κερδιζεις χρονο και μεχρι 15 Σεπτεμβριου κλεινεις εναν πιτσιρικα με πραγματικη προοπτικη εξελιξης και αποκτησης.
Αγαπημένε μου ελπίζω να μην σκέφτονται έτσι. Θέλουμε έξτρα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά του ζαφείρη που θα μπορεί να δώσει ανταγωνισμό στον μειτε. Ελπίζω να κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, μπορεί και να κάνω λάθος προφανώς
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το ταλέντο φαίνεται από νωρίς.
Κουλιερακης, Ντελιας, Τζίμας κάνανε πλάκα από τις μικρές ηλικίες και όταν μπήκαν στην πρώτη ομάδα, ήταν ήδη έτοιμοι παίχτες.

Είδατε εσείς κάτι τέτοιο στον Μπαταουλα ή τον Μύθου;

Μακάρι να εξελιχθούν τα παιδιά και να προκύψουν "μεταγραφές" από το πουθενά, αλλά για την ώρα το θεωρώ μεγάλο ρίσκο να τους δωθεί βασικός ρόλος στην ομάδα, ειδικά σε χρόνια που πας για πρωτάθλημα (βάση λεγομένων Ιβάν).
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
Logistis
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

astral έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:07 Η αλήθεια είναι ότι αυτοί που τρέχουν την ομάδα αποφασίζουν ποιο και πόσο είναι το ρόστερ.

Για την ποιότητα τους μπορεί να έχουμε όλοι άποψη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

Οι μεταγραφές έχουν στόχο την ποιοτική αναβάθμιση και την αντικατάσταση κάποιων παικτών με καλύτερους.

Πάντως για αυτό το κομμάτι της σεζόν το ρόστερ ειναι οκ και η εικόνα στο γήπεδο θα έπρεπε να είναι καλύτερη.
Πως ειναι οκ τονροστερ για την περιοδο οταν εχεις μολις 3 χαφ και εναμιση επιθετικο? Ενα ροστερ ειναι οκ οταν ολοι οσοι υπαρχουν ειναι ετοιμοπολεμοι. Ο Γιακουμακης αλλα και ο Ιβανουσεκ ηρθαν χωρις προετοιμασια και αυτο φαινεται. Τωρα μπαινει σιγα σιγα ο Ιβανουσεκ και ο Γιακουμακης μαλλον θελει κι αλλο χρονο. Γιατι τα μετρας ολα αριθμητικα? Πας απο πεμπτη σε κυριακη και παλι σε πεμπτη με 1μιση φορ και 3 χαφ και ειναι οκ?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

jibbie έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:26
joshua έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:05 Στα χαφ τα πραγματα ειναι απλα...Το αργοτερο Δευτερα βραδυ οταν υπογραψει ο Ζαφειρης ξεκαθαριζεις το αν θα ερθει τωρα η Γεναρη. Αν ερθει Γεναρη οκ τρεχατε ποδαρακια μου, θα κλεισει χαφ εν δυναμη βασικος και απο Γεναρη ας κρινει εκ νεου την ιεραρχια ο Λουτσεσκου. Αν ερθει τωρα κερδιζεις χρονο και μεχρι 15 Σεπτεμβριου κλεινεις εναν πιτσιρικα με πραγματικη προοπτικη εξελιξης και αποκτησης.
Αγαπημένε μου ελπίζω να μην σκέφτονται έτσι. Θέλουμε έξτρα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά του ζαφείρη που θα μπορεί να δώσει ανταγωνισμό στον μειτε. Ελπίζω να κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, μπορεί και να κάνω λάθος προφανώς
Δεν υπαρχει περιπτωση και δεν ειναι και λογικο να βρεθουμε με 5 χαφ ιδιου επιπεδου και ιδιων απαιτησεων στο μυαλο του Λουτσεσκου. Συμφωνω οτι θα επρεπε να αποκτηθει 6ροειδες ζευγαρι του Μειτε και ο Ζαφειρης να πλαισιωσει Καμαρα με τον Οζντοεφ σταδιακα να μενει πισω αλλα αυτα ειναι πυρηνικη φυσικη για τον οργανισμο...
These users thanked the author joshua for the post:
ΑποστόληςΑ
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

joshua έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:33
Δεν υπαρχει περιπτωση και δεν ειναι και λογικο να βρεθουμε με 5 χαφ ιδιου επιπεδου και ιδιων απαιτησεων στο μυαλο του Λουτσεσκου. Συμφωνω οτι θα επρεπε να αποκτηθει 6ροειδες ζευγαρι του Μειτε και ο Ζαφειρης να πλαισιωσει Καμαρα με τον Οζντοεφ σταδιακα να μενει πισω αλλα αυτα ειναι πυρηνικη φυσικη για τον οργανισμο...

Αμα η λογική είναι πυρηνική φυσική για αυτόν σύλλογο τι να πω κρίμα... Στασιμότητα
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

smoothcriminal1926 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:22
Polichni1926 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:16
smoothcriminal1926 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:11

Τι ειναι αριθμητικά; Πλήρες;
ναι αριθμητικά είναι πλήρες όταν έχεις 30 άτομα ρόστερ πλήρες είναι τώρα από τι απαρτίζεται ναι είπα ποιοτικά ούτε καν κοντά σε αυτό που πρέπει
Οκ φίλε, πολυ περίεργος είμαι να μάθω ποιους μετράς στους 30. Τωρα αν μετράς Τσοπουρογλου ας πουμε στα χαφ οκ πάσο. 3 χαφ εγω μετράω. Και όχι δεν τον μετραμε τον Τσοπουρογλου και τον Σναουτσερ και λεμε αριθμητικά είμαστε οκ αλλά όχι ποιοτικά. Τι ειναι αυτό; Μετρα και κ19 αν είναι. Στην ανάγκη μπαίνουν και είμαστε αριθμητικά κομπλέ....

Αριθμητικά μετράω ποίους παίχτες υπολογίζει ο προπονητής ή τέλος πάντων τους θεωρεί μερος του ρόστερ και μετα κρίνουμε αν αυτοί ανταποκρίνονται ποιοτικά. Με την δικιά σου λογική παντα πλήρης ήμαστε αριθμητικά .
Το payroll της ΠΑΕ σύμφωνα με τον περσινό ισολογισμό είναι 83 παίκτες...καλά είμαστε...βασικά μπορούμε να ακυρώσουμε και του Ζαφ... Να μας μείνουν και τα φραγκακια
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

joshua έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:33
Για να ειναι ιδιου επιπεδου θα πρεπει να αποδεχθουμε πως ο Οζντοεφ ειναι πλεον επιπεδου Μειτε και Ζαφειρη ε? Γιατι εγω πλεον τον βλεπω σαν εναν καλοπληρωμενο Σβαμπ. Δεν ξερω αν μπορει να δωσει τοσα πολλα πλεον.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:22
black death έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:20
joshua έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:16 Προφανως και δεν υπαρχει αφου το ποιον υπολογιζει η οχι ο Λουτσεσκου το βγαζεις απο το μυαλο σου...Απο που προκυπτει οτι υπολογιζει τον Μυθου και οχι τον Χατσιδη? Απο που προκυπτει οτι υπολογιζει τον Μπαταουλα?
Τωρα επρεπε να το είχε ξεκαθαρίσει πριν καιρο αλλιως θέλει δεν θελει θα τους υπολογισει. Ή μπορει και να βαζει τους ιδιους και τους ιδιους μέχρι να πεσουν κάτω.
Οκ κραζω και εγω τον Λουτσεσκου και ακομα πιστευω οτι ειναι εκ των βασικων υπευθυνων για οσα βλεπουμε στον καταρτισμο του ροστερ αλλα ο ιδιος ηθελε χαφ και επιθετικο πριν φυγει η ομαδα για Ολλανδια και ο Γιακουμακης ηρθε πριν μια εβδομαδα.
Εντάξει, δεν πιστεύω ότι υπάρχει προπονητής που να λέει φέρτε μου βασικούς παίκτες 31 Αυγούστου.
Δηλαδή ο Βιτόρια ήθελε να παίζει με Κότσιρα και μπακασετα ή ο προπονητής της Κούλας να παίζει με Πήλιο και ζινι?
Έτσι είναι όμως τα καλοκαιρινά παιχνίδια και δεν μπορεί να είναι μια συνεχής δικαιολογία για την εικόνα μας
These users thanked the author renegade for the post:
Montrealiotis
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ο Οζντόεφ για 4ο-5ος είναι τρομακτική πολυτέλεια. Τον υποτιμάτε και τον αδικείτε πολύ. Κατά τ'άλλα κι εγώ συμφωνώ πως η ομάδα θέλει έναν παίκτη να μπορεί να δίνει ανάσες στον Μεϊτέ ή και να συνθέτουν ένα πιο αμυντικογενές δίδυμο σε ματς που αυτό χρειάζεται.

Αυτό που πραγματικά με σοκάρει στον οργανισμό ΠΑΟΚ είναι η τρομερή αδυναμία να δουλέψει μέχρι τέλους πολλές περιπτώσεις παράλληλα. Κάθε χρόνο φτάνουμε στα χασομέρια του Αυγούστου και δεν κλείνουμε τρύπες.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Έτσι όπως είναι το τοπικ διαβάζεις 5 σελίδες σε ένα λεπτό, προσπερνάς δηλαδή ξέρεις τι επαναλαμβάνεται επακριβώς.... κούραση...φφφφφφ
These users thanked the author trouman for the post (total 5):
paok apo epilogi, makedonas1926, Budas73, Kourdos, tsario73
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Αυτή τη καραμέλα που ο Λουτσεσκου δε βάζει τους μικρούς πότε θα τη κόψετε;

Ο Λουτσεσκου ζει και αναπνέει για να κυνηγάει πρωτάθλημα (άσχετα αν τα καταφέρνει ή όχι)

Ο Λουτσεσκου θα βάζει πάντα αυτούς που πιστεύει ότι θα του φέρουν τη νίκη...δε θα κάτσει να βάλει κάποιον μικρό για να περιμένει την εξέλιξη του μελλοντικά

Τη μόνη χρόνια που το έκανε ήταν το 22-23 που μπήκαν Ντελιας, κουλιε, νταντας κτλ τότε ήξερε από την αρχή ότι δε θα κυνηγήσει πρωτάθλημα και χρησιμοποίησε τη χρονιά για να χτίσει την ομάδα του 23-24 ....

Άρα το συμπέρασμα είναι πως όταν ο παίκτης αξίζει να παίζει θα παίξει...φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις και μικρές αδικίες αλλά το σκεπτικό είναι αυτό και στη μονή περίπτωση που εκτέθηκε ήταν ο Τζίμας

Και στη τελική το να βάλει μικρούς είναι η πιο εύκολη λύση για έναν προπονητή, αν του βγει θα γίνει μάγκας και αν δεν παίξει καλά ο μικρός θα έχει δικαιολογία ότι είναι μικρός...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panostas1995 την Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”