Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
η συνοψη των μεταγραφων ειναι η εξης
ξεκιναμε χαλαρα
εχουμε εναν η 2 παικτες κλεισμενους αλλα κανεναν αλλον δουλεμενο ( μαντι - κενι)
πριν τα προκριματικα θα παρουμε 1-2 παικτες απο αυτους για να μην ουρλιαζει ο Λουτσε
στα προκριματικα κοιμομαστε
προς το τελος νευριαζει ο Γιωργης γυρναει απο τις διακοπες και κανει 1 η 2 κινησεις εντυπωσιασμου ( π.χ. Τισου , Ζαφειρη)
στο τελος εχουμε κενα και για να μην ουρλιαζει παλι ο λουτσε παιρνουμε οτι βρουμε.
αποτελεσμα σε καποια θεση εχουμε 3 λυσεις και σε αλλες θεσεις τρεμουμε μην τραυματιστει ο βασικος μας.
καθε χρονο τα ιδια.
ξεκιναμε χαλαρα
εχουμε εναν η 2 παικτες κλεισμενους αλλα κανεναν αλλον δουλεμενο ( μαντι - κενι)
πριν τα προκριματικα θα παρουμε 1-2 παικτες απο αυτους για να μην ουρλιαζει ο Λουτσε
προς το τελος νευριαζει ο Γιωργης γυρναει απο τις διακοπες και κανει 1 η 2 κινησεις εντυπωσιασμου ( π.χ. Τισου , Ζαφειρη)
στο τελος εχουμε κενα και για να μην ουρλιαζει παλι ο λουτσε παιρνουμε οτι βρουμε.
αποτελεσμα σε καποια θεση εχουμε 3 λυσεις και σε αλλες θεσεις τρεμουμε μην τραυματιστει ο βασικος μας.
καθε χρονο τα ιδια.
-
Μη περιμένετε βαρβατα πράγματα μετά τον Ζαφείρη πάντως. Συμπληρώματα θα ρθουν αν έρθουν. Η υπέρβαση έγινε εκεί ασχέτως αν τα κενά φωνάζουν και για 5ο πολύ καλό χαφ-στόπερ. Αν έφευγε και ο κώνος τότε θα πήγαιναν και για φορ αλλά δεν θέλει λέει να φύγει!μ@λ@κ@ς είναι?Που θα βρει 1,3Μ αλλού?Μόνο στη Ρωσία έχει ζητήση..
Καμία σοβαρη ομαδα δεν προβληματίζεται για το αν θα βρεθεί με 3 φορ. Ειναι επιεικώς αστείο να συζητάμε για το ότι πρέπει να φύγει ο Τσαλοφ για να έρθει φορ.
-
Άρα αφού δεν φεύγει ο Τσαλοφ , δεν πάμε για φορ και ελπίζουμε να μας βγει ο γιακουμακης Henry και να πετάξει 30γ γκολ φέτος. Καλά θα πάει αυτό
Ε θα δούμε πως θα πάει είτε έτσι είτε αλλιώςKostas_FI έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 08:02 Άρα αφού δεν φεύγει ο Τσαλοφ , δεν πάμε για φορ και ελπίζουμε να μας βγει ο γιακουμακης Henry και να πετάξει 30γ γκολ φέτος. Καλά θα πάει αυτό
Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, ημέρα της μαρμότας από το 2020. Αλλά αν τα πει κάποιος είναι στημένος...
Κάθε χρόνο οι καθυστερήσεις πάνε σύννεφο αλλά φταίει ο κακος Λουτσεσκου που παίζει με 3 χαφ και 2 στόπερ στην Ευρώπη.
3 χαφ έφυγαν, 2 πρέπει να έρθουν.
1 στόπερ ηγέτης γιατί φιλότιμοι οι 2 που έχουμε αλλά είναι λίγοι.
1 εξτρέμ αριστερά γιατί , ας μην κρυβόμαστε, ο Ιβανουσετς ήρθε για αντικατάσταση του Ντελιας και εξτρέμ δεν τον λες.
1 επιθετικό για να φύγει ο κώνος από την επίθεση
23 Αυγούστου σήμερα και αύριο ξεκινά και το Πρωτάθλημα, τα ζώα μου αργα
Κάθε χρόνο οι καθυστερήσεις πάνε σύννεφο αλλά φταίει ο κακος Λουτσεσκου που παίζει με 3 χαφ και 2 στόπερ στην Ευρώπη.
3 χαφ έφυγαν, 2 πρέπει να έρθουν.
1 στόπερ ηγέτης γιατί φιλότιμοι οι 2 που έχουμε αλλά είναι λίγοι.
1 εξτρέμ αριστερά γιατί , ας μην κρυβόμαστε, ο Ιβανουσετς ήρθε για αντικατάσταση του Ντελιας και εξτρέμ δεν τον λες.
1 επιθετικό για να φύγει ο κώνος από την επίθεση
23 Αυγούστου σήμερα και αύριο ξεκινά και το Πρωτάθλημα, τα ζώα μου αργα
- These users thanked the author omerta76 for the post (total 4):
- Kostas_FI, Developer4, Nikos 74, soigol
Κενά κενά κενά λέτε και ξαναλετε και ξαναλετε.
Αλλά αν είχαμε δύο τρεις ακόμα , θα εμφανιζόταν η ομάδα αλλιώς απο αυτό που είδαμε ( που δεν ξέρω γιατί εγώ..)
Είναι θέμα προσώπων; Τα πρόσωπα που υπάρχουν δεν έχουν αποδείξει ότι τις Ριεκες τις έχουν;
Δεν εννοώ να μην ήταν χθες τα κενά εδώ, αλλά πόσο σίγουροι είμαστε ότι θα βλέπαμε κάτι πολύ διαφορετικό;
Αλλά αν είχαμε δύο τρεις ακόμα , θα εμφανιζόταν η ομάδα αλλιώς απο αυτό που είδαμε ( που δεν ξέρω γιατί εγώ..)
Είναι θέμα προσώπων; Τα πρόσωπα που υπάρχουν δεν έχουν αποδείξει ότι τις Ριεκες τις έχουν;
Δεν εννοώ να μην ήταν χθες τα κενά εδώ, αλλά πόσο σίγουροι είμαστε ότι θα βλέπαμε κάτι πολύ διαφορετικό;
Δηλαδή εσύ από το 2020 με την μαρμοτα ζεις την ίδια μιζέρια που έζησαν άλλοι πριν το 12 και ακόμη χειρότερη. Μάλιστα.
-
Καλά τα γράφεις...dev έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 07:50 η συνοψη των μεταγραφων ειναι η εξης
ξεκιναμε χαλαρα
καθε χρονο τα ιδια.
Γενικά εμείς όπως το πάμε, στο τέλος θα καταργήσουμε την έννοια της προετοιμασίας γενικά της ομάδας το ... καλοκαίρι... Η ομάδα σχεδόν πάντα δεν είναι έτοιμη αλλά χάλια αγωνιστικά (φορμάρεται τον Νοέμβρη ντε), μεταγραφές αρχίζουν και κινούνται σοβαρά τέλος Αυγούστου με τον τρόπο που είπες, αφού εξάλλου "σοβαροί" παίκτες δεν έρχονται Ιούλιο κλπ...
Ειλικρινά το έχω απορία τι ακριβώς κερδίσαμε (πέρα από το μαξιλαράκι ασφαλείας) με το "καλό" εισιτήριο του Europa και την ελευθερία χρόνου που μας έδωσε ώστε να ετοιμάσουμε την ομάδα κατάλληλα...
Υποθετικό ειναι το ερωτημα, δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν θα βλεπαμε κατι διαφορετικο ΑΛΛΑ για να μάθουμε καποια στιγμή και να μπορουμε να κρίνουμε δίκαια τον προπονητη και την δουλειά του, θα πρέπει μια *μένη χρονιά να έχουμε καλυμένα τα κενά μας στην ώρα τους.trouman έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 08:18 Κενά κενά κενά λέτε και ξαναλετε και ξαναλετε.
Κι εγώ θεωρώ ότι μετά την έκρηξη με Ζαφείρη το πιο πιθανό είναι να γυρίσουμε στις εργοστασιακές μας ρυθμίσεις με φθηνές λύσεις και δανεικούς.
Εντελώς παράλογο να σπαταληθούν λεφτά σε άλλο ένα αριστερό εξτρέμ. Υπάρχει ο Τάισον που ο Λουτσέσκου λύσσαξε να ανανεώσει, υπάρχει ο Ιβανούσετς (hello!), υπάρχει ο Σορετίρε, και υπάρχει και ο Μπαλντέ. Και υπάρχει και ο Πέλκας πασπαρτού.
Θα είναι διεστραμένο να πάει στον πάγκο και ο Ιβανούσετς μαζί με τον Ντεσπόντοβ. Έλεος δηλαδή, θα ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε στα Βαλκάνια.
Ο Τσάλωφ κόστισε 3εκ ευρώ και πληρώνεται άλλο 1+, δεν μπορούν να τον στείλουν στην Β' ομάδα. Ο μόνος που μπορεί να τον κάνει να φύγει είναι ο Λουτσέσκου δίνοντας αρχικά τον ρόλο του βασικού και, μολις είναι έτοιμος ο Γιακουμάκης, τον χρόνο συμμετοχής του στον Μύθου, αλλά αυτό δεν πρόκειται να το κάνει. Δυστυχώς θα τον τρώμε στην μάπα μέχρι τον Ιανουάριο, μάλλον και ολόκληρη την σεζόν.
Εντελώς παράλογο να σπαταληθούν λεφτά σε άλλο ένα αριστερό εξτρέμ. Υπάρχει ο Τάισον που ο Λουτσέσκου λύσσαξε να ανανεώσει, υπάρχει ο Ιβανούσετς (hello!), υπάρχει ο Σορετίρε, και υπάρχει και ο Μπαλντέ. Και υπάρχει και ο Πέλκας πασπαρτού.
Θα είναι διεστραμένο να πάει στον πάγκο και ο Ιβανούσετς μαζί με τον Ντεσπόντοβ. Έλεος δηλαδή, θα ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε στα Βαλκάνια.
Ο Τσάλωφ κόστισε 3εκ ευρώ και πληρώνεται άλλο 1+, δεν μπορούν να τον στείλουν στην Β' ομάδα. Ο μόνος που μπορεί να τον κάνει να φύγει είναι ο Λουτσέσκου δίνοντας αρχικά τον ρόλο του βασικού και, μολις είναι έτοιμος ο Γιακουμάκης, τον χρόνο συμμετοχής του στον Μύθου, αλλά αυτό δεν πρόκειται να το κάνει. Δυστυχώς θα τον τρώμε στην μάπα μέχρι τον Ιανουάριο, μάλλον και ολόκληρη την σεζόν.
Ως ποτε θα αποτελει δικαιολογια το τι γινοταν πριν το 12?Taseos έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 08:18 Δηλαδή εσύ από το 2020 με την μαρμοτα ζεις την ίδια μιζέρια που έζησαν άλλοι πριν το 12 και ακόμη χειρότερη. Μάλιστα.
-
Είναι αλήθεια πως κάθε χρόνο η ομάδα πάει στο ίδιο μοτίβο στις μεταγραφές....
Μπάλωμα τα μεγάλα κενά στον Ιούνη και μετά περιμένουμε να πέσουν οι τιμές και να βρούμε ευκαιρίες και παράλληλα να δούμε και τι θα γίνει στα προκριματικά...
Λέγαμε πως ο Τάισον θα ανανεώσει για να είναι δεύτερος αριστερός εξτρέμ και τελικά πήραν έναν που παίζει δέκα και Αριστερά που όπως φάνηκε τον πήραν για αντικαταστάτη του Ντελια....
Στο μυαλό μου έχει λογική να περιμένεις μέχρι τέλη Αυγούστου για να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς σε ποιότητα στα λεφτά που δίνει η ομάδα αλλά όχι να περιμένω να βρω τρεις θεωρητικά βασικούς και να μου βγούνε
Δε θα γκρινιαξω τώρα γιατί θα περιμένω μέχρι το τέλος των μεταγραφών για να δω το τελικό ρόστερ....
Υ.Σ. Ιβάν φέρε τρεις παίκτες πανο ράφι και μετά κάτσε σταυροπόδι να δεις τον Ραζβαν να παίρνει τρεμπλ....
Μπάλωμα τα μεγάλα κενά στον Ιούνη και μετά περιμένουμε να πέσουν οι τιμές και να βρούμε ευκαιρίες και παράλληλα να δούμε και τι θα γίνει στα προκριματικά...
Λέγαμε πως ο Τάισον θα ανανεώσει για να είναι δεύτερος αριστερός εξτρέμ και τελικά πήραν έναν που παίζει δέκα και Αριστερά που όπως φάνηκε τον πήραν για αντικαταστάτη του Ντελια....
Στο μυαλό μου έχει λογική να περιμένεις μέχρι τέλη Αυγούστου για να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς σε ποιότητα στα λεφτά που δίνει η ομάδα αλλά όχι να περιμένω να βρω τρεις θεωρητικά βασικούς και να μου βγούνε
Δε θα γκρινιαξω τώρα γιατί θα περιμένω μέχρι το τέλος των μεταγραφών για να δω το τελικό ρόστερ....
Υ.Σ. Ιβάν φέρε τρεις παίκτες πανο ράφι και μετά κάτσε σταυροπόδι να δεις τον Ραζβαν να παίρνει τρεμπλ....
Κλασικά το λέει χρόνια τώρα μην σε πω από το 2012 τα ποστ εδώ είναι κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί:):)Taseos έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 08:18 Δηλαδή εσύ από το 2020 με την μαρμοτα ζεις την ίδια μιζέρια που έζησαν άλλοι πριν το 12 και ακόμη χειρότερη. Μάλιστα.