Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Afanas έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 19:53
Νομίζω ο λόγος που ο Ιβανουσετς δεν μπαίνει αριστερά ακόμα είναι η φυσική του κατάσταση. Χρειάζεται πιο πολύ τρέξιμο η πλευρά και ακόμα ίσα που βγάζει μια ώρα παιχνιδιού. Νομίζω κι ελπίζω ότι καθώς ανεβαίνει και καταλαβαίνει και τι του ζητάει ο Ραζβάν θα παίξει και αριστερά.
Αδερφέ πραγματικά ΜΑΚΑΡΙ να έχεις δίκιο.
Επιμένω, αν δεν προορίζεται και δε βγει ως αρ. χαφ ο Ιβαν, έχουμε δεδομένα σημαντικό θέμα. Με τον Τάισον στην ηλικία που είναι και το κάψιμο του Ντέλια από το 10, δε βγαίνει η χρονιά με τίποτα...
Ο ίδιος ο Λουτσέσκου το έχει εξηγήσει σε δηλώσεις του. Ο λόγος είναι η φυσική κατάσταση του Ιβανουσετς καθώς είχε τραυματισμό που τον πηγε πισω.
Όλα ξεκινουν από αυτό. Με αυτό δεδομένο, και όταν έχεις και τους Πέλκα- Τάισον-Σορετιρε εκτός, πειτε μου εσείς ποιον θα βάζατε στο 10 και ποιον αριστερά.Η γνώμη μου είναι πως σε αυτό το ζήτημα η τακτική του προπονητη μας ήταν σωστή.
Αν υπάρχει κάτι που προσαπτω στον Λουτσέσκου σχετικά με το παιχνιδι στην Ριεκα είναι που δεν έβγαλε νωρίτερα τον Τσαλοφ από το παιχνιδι και δεν έκανε γενικά τις αλλαγές του νωρίτερα. Αλλά και παλι είναι κάτι που θα έκανα εγώ χωρίς να έχω την παραμικρη ιδέα για ένα σωρό παραγοντες και θέματα σχετικά με την κατάσταση καθενός παικτη, ενώ αυτός έχει την πληρη εικόνα.
Το να μην έχει κανείς την πληρη και αναλυτική εικόνα κάθε παικτη και της ομάδας αλλά ταυτόχρονα να κρίνει απαξιωτικά και τους παικτες και την ομάδα και τον προπονητη και την διοίκηση και όποιον άλλον δεν γουστάρει είναι πολυ συνηθισμένο εδώ μέσα. Το ότι είναι συνηθισμένο δεν σημαίνει και ότι είναι λογικό. Το αντίθετο, είναι παράλογο και εμμονικο, ειδικά για ορισμένους που η χαρά τους δεν κρυβεται όταν η ομάδα έχει κακές εμφανίσεις.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 2):
Πιο αθλια εμφανιση, απο αυτην του β΄ ημιχρονου, δεν θυμαμαι. Η ευθυνοφοβια κτυπησε ταβανι, αφηνοντας τον Μιχα να βγαλει το φιδι απο την τρυπα με μακρινες μπαλιες.
Η μπαλα πισω η παραλληλα και πολλες ασκοπες αλλαγες παιχνιδιου. Εκει που περιμενεις να μπουκαρουν καθετα, η μπαλα ειτε γυρνουσε πισω η γινοταν ασκοπη αλλαγη.
Ο Ντελιας δεν πρεπει να παιζει σε αλλη θεση, δεν με νοιαζει αν ο Ιβανουσεκ δεν ειναι ετοιμος.
Οπως ειπε και καποιος πριν, σαν να μην περασε ουτε μια μερα απο την περυσινη σεζον.
Κριμα, κριμα!