Franky έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 15:12
Special 4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:13
Για πες αγαπητέ, τι θα γίνει;
Γνωρίζεις κάτι, έχεις αποδείξεις ή απλά γράφεις, για να δημιουργήσεις ανυπόστατες και αστήρικτες εντυπώσεις;
To τι θα γίνει, θα το δούμε, ΑΝ υπάρξει αλλαγή.
Στα 100 Χρόνια, περιμένουμε Πρωτάθλημα στο βόλει. ΠΑΟΚ δεν είναι μόνον το ποδόσφαιρο, έτσι δεν είναι?
Γιατί δεν παίρνουμε Πρωτάθλημα στο βόλει? Γιατί δεν γίνονται δυο κινήσεις, όσες χρειάζονται για Πρωτάθλημα στο βόλει?
Εντάξει για την ΠΑΕ κράζει ο κόσμος για τις μεταγραφές που αργούνε μια ζωή κλπ.... Στα 100 χρόνια διέλυσε το ρεκόρ μεταγραφής σε παίκτη στον ΠΑΟΚ.
Στο βόλεϊ είσαι 1 μεταγραφή μακριά απο το Πρωτάθλημα. Ο ΟΣΦΠ έχει 2 αποκλεισμένους παίκτες για παράνομη ουσία, αποχώρησε ο πασαδόρος, και έχουν σχεδόν πετάξει λευκή πετσέτα.
Ποιός έδιωξε τους Χορηγούς και ποιόν βολεύει ο 3ο-4ος ΠΑΟΚ σε ένα Πρωτάθλημα 4 ομάδων?
Φίλε, επειδή δεν παρέθεσες αυτό που έγραψες και υπονόησες, δεν το συνεχίζω, γιατί δεν με ενδιαφέρει να τρώνε μπαν άτομα και δεν επιχαίρω γι' αυτό, όπως κάνουν άλλοι.
Άστο να πάει.
Μέχρι τώρα ήταν καλός ο Α.Σ., για κάποιους και τους βόλευε και τώρα είναι κακός.
Εγώ τον έκραζα τον Α.Σ. για πολλά θέματα που άλλοι τα θυμήθηκαν πολύ όψιμα, αλλά τυγχάνει στο θέμα του γηπέδου να έχω μια πολύ διαφορετική προσέγγιση της πλευράς Σαββίδη και να διάκειμαι σχετικά θετικά προς την προσέγγιση του Α.Σ. σχετικά με τη Νέα Τούμπα και στις εγγυήσεις που ζητάει.
Ως εκεί.
Δεν είναι κάποια παράταξη με την οποία συντάσσομαι και δίνω κάποιον υπέρ πάντων αγώνα και απέναντι μου βλέπω εχθρούς.
Ούτε έχω να κερδίσω κάτι σε προσωπικό επίπεδο, πέρα από την σε παθολογικό βαθμό επιθυμία μου, να δω ο ΠΑΟΚ να έχει ένα, όσο το δυνατόν καλύτερο, μεγαλύτερο, καινούριο υπερσύγχρονο και ασφαλές γήπεδο, όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Ως εκεί και ας μη το συνεχίσουμε καλύτερα. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω επί της ουσίας.