Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Στα χαρτιά αλλα πιστευω θα αποδειχτεί, οι μεταγραφές θα βγουν όλες φετος . Η αποδοση της ομαδας ειναι φυσιολογική .Χθες ελειπαν απο μπροστα , ο Ταισον,ο Ντεσποντοφ ,ο Πελκας ,ο Σορετιρε. Δεν ειναι ετοιμος ο Ιβανουσεκ και γι αυτο παιζει δεκάρι και 60 λεπτα ,δεν ειναι ετοιμος ο Γιακουμακης ,ειχαν κιτρινη κάρτα ο Ντελιας με τον Οζντοεφ ,αρα ουτε να πιεσουν δεν μπορουσαν. Εφαγες ενα γκολ απο ανυρπακτο φαουλ και ισως να ήταν και οφσαιντ στην αρχη της φάσης απο το βολέ . Λέω να χαλάρωσουμε να περιμενουμε τι θα γίνει μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου και μετα να βγάλουμε συμπερασματα(μπηκε ο Κουβεντιδης μέσα μου).
Η ομάδα μεχρι την διακοπη θα ειναι χάλια .
Εχουμε 10 με 11 μέρες να παρουμε ενα χαφ και ενα στοπερ και να δουμε αν θα πάρουμε και σεντερ φορ.
Μεχρι τοτε εχουμε 2 αγωνες πρωταθλήματος στην Τουμπα και το ευρωπαικο.
Η ομάδα μεχρι την διακοπη θα ειναι χάλια .
Εχουμε 10 με 11 μέρες να παρουμε ενα χαφ και ενα στοπερ και να δουμε αν θα πάρουμε και σεντερ φορ.
Μεχρι τοτε εχουμε 2 αγωνες πρωταθλήματος στην Τουμπα και το ευρωπαικο.
- These users thanked the author panpangr77 for the post (total 2):
- navigator11, magdy
- WeWillRockYou
Θεωρώ πως όσες κινήσεις γίνουν πρέπει να εστιάσουν σε χαρακτηριστικά που μας λείπουν για αυτό που θέλει να παίξει ο προπονητής, ο οποίος επίσης πρέπει να αποφασίσει πως θα πορευθεί.
Στο τελευταίο πρωτάθλημα ας πούμε πνίγαμε τον αντίπαλο μπροστά με τρομερή πίεση από Μπράντον και μεσοεπιθετικούς, οι οποίοι είχαν και την τρελή ποιότητα μαζί με ταχύτητα να ανοίγουν τις αντίπαλες κλειστές άμυνες.
Παλιότερα έχουμε δει το δυνατό μας σημείο να είναι το απροσπέλαστο αμυντικό δίδυμο Κρέσπο-Βαρέλα και τα εξαιρετικά μας ακραία μπακ.
Φέτος ποιος θέλουμε να είναι το δυνατό μας σημείο; Γιατί μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε κάποιο . Αν έρθει ας πούμε απο τώρα ο Ζαφείρης δίνει ταχύτητα κσι πίεση στο κέντρο που θα μας ανεβάσει.
4 κινήσεις είναι απαραίτητες αλλά αν δεν κουμπώσουν τσ χαρακτηριστικά τους,θα κοιταμε αναμεταξύ μας πάλι γιατί δεν αποδίδει ή ομάδα.
Στο τελευταίο πρωτάθλημα ας πούμε πνίγαμε τον αντίπαλο μπροστά με τρομερή πίεση από Μπράντον και μεσοεπιθετικούς, οι οποίοι είχαν και την τρελή ποιότητα μαζί με ταχύτητα να ανοίγουν τις αντίπαλες κλειστές άμυνες.
Παλιότερα έχουμε δει το δυνατό μας σημείο να είναι το απροσπέλαστο αμυντικό δίδυμο Κρέσπο-Βαρέλα και τα εξαιρετικά μας ακραία μπακ.
Φέτος ποιος θέλουμε να είναι το δυνατό μας σημείο; Γιατί μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε κάποιο . Αν έρθει ας πούμε απο τώρα ο Ζαφείρης δίνει ταχύτητα κσι πίεση στο κέντρο που θα μας ανεβάσει.
4 κινήσεις είναι απαραίτητες αλλά αν δεν κουμπώσουν τσ χαρακτηριστικά τους,θα κοιταμε αναμεταξύ μας πάλι γιατί δεν αποδίδει ή ομάδα.
-
- Επικοινωνία:
Προσωπική μου γνώμη πως αυτή την στιγμή που μιλάμε ουσιαστικά έχουμε δύο στόπερ οι οποίοι καλοί και σημαντικοί παίκτες και οι δύο αλλά αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό δεν μπορείς να τους θεωρείς βασικούς και αναντικατάστατους.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:08 Θεωρώ πάντως ότι για αμυντικό πρέπει να κινηθούμε για έναν αρκετά ταχύ παίκτη. Η ομάδα συχνά ανεβάζει πολύ ψηλά τα μπακ της και αφήνει χώρους στον αντίπαλο να χτυπήσει με βαθιές μπαλιές. Θα μας βοηθούσε πολύ κάποιος που να είχε τα αθλητικά προσόντα να καθαρίζει αυτές τις μπαλιές πριν προλάβουν οι αντίπαλοι να φτάσουν πρώτοι στην μπάλα. Για ικανότητα με την μπάλα στα πόδια δεν το συζητάω, αυτό είναι εκ των ουκ άνευ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Παίκτης Lovren δεν υπάρχει ενώ ο Μπαταούλας που έχει φοβερά στοιχεία θέλει ακόμα δουλειά.
Επομένως θέλεις δύο στόπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά ώστε να έχεις πλήρη γραμμή πρωταθλητισμού. Έναν μπαλάτο που θα κάνει παιχνίδι από πίσω τύπου Contreras και έναν υψηλόσωμο και πιο σκληροτράχηλο ώστε να μην κάνουν πάρτι στην περιοχή μας. Χαρακτηριστικό το γκολ που φάγαμε χθές και πολλά πέρσι κάποια εκ των οποίων έπαιζαν βόλεϊ στην περιοχή μας.
-
-
λαθος απο 100 μεριεςJim_Chatz έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:32Δεν θα βγάζει και νόημα.paoki19 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:28 Ελπίζω να γίνουν κινήσεις τις επόμενες μέρες.
Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα δεν θα ήθελα να ακούσω ότι θα περιμένουμε την Πέμπτη να δούμε αν θα παίξουμε europa ή conference.
Σχεδόν ίδια οικονομικά δεδομένα είναι
-
Αυτή η κίνηση έφερε το δοκάρι.Τετοιο σουτ δεν θα έπιανε ο Ντελιας.pagotatzis έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:37 Ούπς Σορρι
Εννοείτε να αλλάξει κάτι ο Ραζβαν όχι να κλάνει
Αυτό με τον Ιβανουσεκ δεν το καταλάβαμε ποτέ !
Τελικά δίκιο είχε ο Κολκας όταν έλεγε μετά την ανανέωση Τάισον ότι δεν θα πάρουμε αριστερό εξτρέμ !
Τι να πω ; Αν είναι να βλέπουμε τον Κροάτη στο 10 για αντί Ντελια ε τότε φέρτε και ένα εξτρέμ !
Αυτή ήταν η λογική.
Μπας και σπάσει καμία μπάλα το ανύπαρκτο φορ μας και βρει χωρο από πίσω για σουτ ο Ιβανουσετς που έχει καλά πόδια.
Αν έρθει φορ γκολτζης ή αν αποδειχτεί ο Γιακουμακης τέτοιος, δε θα γίνονται αλχημείες να βρούμε γκολ με Χ,Ψ τρόπους νομίζω.
Αλλά τώρα 10 παίχτες να περάσει ο Ντελιας και φτάσει να κάνει τελική το σουτ δε θα είναι καλό και ξέρουμε ότι δεν έχει τα καλύτερα τελειώματα και αν την δώσει στον Τσαλοφ και με άδειο τέρμα θα καταφέρει να κάνει κάτι λάθος.
Προσπαθούμε να ξεγελάσουμε το ποδόσφαιρο με αυτό το φορ απλά και να βρούμε κάπως κάτι, μπας και. Αυτή την εξήγηση δίνω στον σχηματισμό.
Επίσης όταν πέρασε τον Μύθου που έδειξε ότι μπορεί να κάνει κάποια πράγματα στα φιλικά πέρασε στο 10 τον Ντελια.
-
@Outsider1926
Χωρίς να τρελαίνομαι για το δίδυμο αυτό, δεν μου φαίνεται τόσο τραγικό. Σίγουρα θέλω κάτι καλύτερο, αλλά πιστεύω ότι η ζημιά έχει γίνει πριν να φτάσει η μπάλα στον χώρο ευθύνης τους. Για Μαυροπάνο δεν το συζητάμε αν συνιστά αναβάθμιση, σε κάνει φαβορί μια τέτοια κίνηση.
Για Μπαταούλα δεν έχω ακούσει τα καλύτερα, κι αυτά από άτομο που ξέρει. Αλλά ας ελπίσουμε να κάνει άλματα προόδου.
@black death
Οι πάσες που αναφέρεις είναι απέναντι σε πιο σετ άμυνα και αφορούν όπως σωστά λες κυρίως τα χαφ. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, απλά αναφερόμουν κυρίως στις αντεπιθέσεις όταν είμαστε πολύ ψηλά στο γήπεδο. Επιθετικό στόπερ δεν ξέρω αν θέλω, γιατί πάλι προϋποθέτει όπως ζητάω ένα πολύ γρήγορο παρτενέρ να λειτουργεί ως σκούπα αν ο πρώτος αποτύχει. Κι αυτό σημαίνει ότι θα πάμε για 2 παίκτες, που 22/8 είναι απίθανο.
@boogeyman77
Θεωρώ πως αυτό το δίδυμο που λες είναι μιας άλλης εποχής. Πλέον πρέπει και οι δυο να προωθούν την μπάλα, ενώ το πολύ ψηλός που καθαρίζει δεν ταιριάζει τόσο σε ομάδα που παίζει ψηλά όπως εμείς. Ο Μιχαηλίδης μου αρέσει ως δεύτερος, κι ο Κεντζιόρα το ίδιο. Απλά θέλεις δίπλα τους έναν πολύ πιο επιδραστικό παίκτη.
Χωρίς να τρελαίνομαι για το δίδυμο αυτό, δεν μου φαίνεται τόσο τραγικό. Σίγουρα θέλω κάτι καλύτερο, αλλά πιστεύω ότι η ζημιά έχει γίνει πριν να φτάσει η μπάλα στον χώρο ευθύνης τους. Για Μαυροπάνο δεν το συζητάμε αν συνιστά αναβάθμιση, σε κάνει φαβορί μια τέτοια κίνηση.
Για Μπαταούλα δεν έχω ακούσει τα καλύτερα, κι αυτά από άτομο που ξέρει. Αλλά ας ελπίσουμε να κάνει άλματα προόδου.
@black death
Οι πάσες που αναφέρεις είναι απέναντι σε πιο σετ άμυνα και αφορούν όπως σωστά λες κυρίως τα χαφ. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, απλά αναφερόμουν κυρίως στις αντεπιθέσεις όταν είμαστε πολύ ψηλά στο γήπεδο. Επιθετικό στόπερ δεν ξέρω αν θέλω, γιατί πάλι προϋποθέτει όπως ζητάω ένα πολύ γρήγορο παρτενέρ να λειτουργεί ως σκούπα αν ο πρώτος αποτύχει. Κι αυτό σημαίνει ότι θα πάμε για 2 παίκτες, που 22/8 είναι απίθανο.
@boogeyman77
Θεωρώ πως αυτό το δίδυμο που λες είναι μιας άλλης εποχής. Πλέον πρέπει και οι δυο να προωθούν την μπάλα, ενώ το πολύ ψηλός που καθαρίζει δεν ταιριάζει τόσο σε ομάδα που παίζει ψηλά όπως εμείς. Ο Μιχαηλίδης μου αρέσει ως δεύτερος, κι ο Κεντζιόρα το ίδιο. Απλά θέλεις δίπλα τους έναν πολύ πιο επιδραστικό παίκτη.
Δεν ισχυει αυτο. Τουλαχιστον 5 εκατομμυρια παραπανω ειναι στο Europa.Jim_Chatz έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:32Δεν θα βγάζει και νόημα.paoki19 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:28 Ελπίζω να γίνουν κινήσεις τις επόμενες μέρες.
Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα δεν θα ήθελα να ακούσω ότι θα περιμένουμε την Πέμπτη να δούμε αν θα παίξουμε europa ή conference.
Σχεδόν ίδια οικονομικά δεδομένα είναι
- pagotatzis
Σταματήστε να γινόσαστε οικονομολόγοι της ΠΑΕ . η διαφορά είναι στο πρεστίζ !
κοιτάξτε ποιες ομάδες είναι στο Europa league και ποιες ομάδες είναι στο Κόνφερενς
αυτή είναι η μεγάλη διαφορά!
Το μόνο καλό στο ότι μείνανε μόνο 9 μέρες είναι ότι δεν
Εχουμε χρόνο για σίριαλ !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Παρ 22 Αύγ 2025, 11:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author pagotatzis for the post (total 3):
- Nikodiai, embuji, tonipap801
Τα στανταρ εσοδα, δηλαδη εισοδος στους ομιλους και μαρκετ πουλ ειναι περιπου 5εκ διαφορα
Και φυσικα αυτο μεγαλωνει αν τα πας καλα βαθμολογικα (μπορει να ειναι πιο δυσκολο το europa αλλα ειναι και 8 αγωνες αντι για 6 του κονφερενς)
- Dimitris_L4
Φτανει παλι ρε μαγκες με τα οφ...ΕΛΕΟΣ παλι!!! σημερα παπα περιμενουμε οντως κτ??
Α καλα....Να φανταστω δεν εχεις πατησει ποτε σου F5, 32 Αυγουστου 23¨59 κρεμασμενος πανω απο το live του Μηλιου για τις μεταγραφες της D-day
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- hariskastoria, Theios
Οι ειρωνείες που είναι σχεδόν πάντα οι αφορμές για ασταμάτητους καυγάδες, δεν γίνονται αποδεκτές ανεξάρτητα από το που προέρχονται.tolis14 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:06 Μόλις επέστρεψα από 3ήμερο ban γιατί λέει ειρωνευόμουν άλλα μέλη. Και θέλω να ρωτήσω, ποιά άλλα μέλη ακριβώς ειρωνευόμουν; μήπως αυτόν που έχει 10 μέρες λογαριασμό και η μόνη του συνεισφορά στο φόρουμ είναι να ειρωνεύεται την ΠΑΕ και την ομάδα από το πρωί ως το βράδυ και μόλις του πεις κάτι σου λέει 'σε ποιο πόστο της ΠΑΕ δουλεύεις;' (αυτό αλήθεια δεν το είδατε;). Μήπως τον άλλο που είπε ότι η ομάδα δίνει τώρα λεφτά για το Ζαφείρη για να μειωθούν τα κέρδη ώστε να μη δώσει λεφτά στον ΑΣ; (ούτε αυτό το είδατε;) ή μήπως τους άλλους που ειρωνεύονται και απαξιώνουν την ομάδα και τους παίκτες μας όλη μέρα - κάθε μέρα και μας λένε πόσο καλοί παίκτες είναι ο Τσιριβέγια και ο Μόντσου; συγγνώμη για τις ειρωνείες αλλά είχα την εντύπωση ότι έμπαινα σε οπαδικο φόρουμ του ΠΑΟΚ.
Ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει το ban, στα παπάρια μου κιόλας. Αλλά εντελώς φιλικά, σκεφτείτε καλά τι είδους φόρουμ θέλετε να έχετε. Αν θέλετε να στείλετε όλους τους άλλους και να κρατήσετε μόνο την μιρλα, την κλάψα και την ειρωνεία προς την ομάδα και την ΠΑΕ, καλά το πάτε. Δεν μιλάω μόνο για μένα, μόλις πριν λίγες ημέρες κάντε ban τον Damon και ένα άλλο παιδί για ένα μήνα, για αστείους λόγους. Το ίδιο και τον Unpsofable ενώ τα νέα φυντάνια που δεν ξέρουμε και τι αντιπροσωπεύουν, αλωνίζουν ελεύθερα.
Συγγνώμη που σας γαμάω το τόπικ και το έγραψα εδώ αλλά εδώ έφαγα το ban. Μην ανησυχείτε και μην κάνετε τον κόπο, δεν θα σας το χαλάσω άλλο, αυτο-μπανάρομαι επ'αόριστον.
Καλή συνέχεια σε όλους και καλό κουράγιο σε μερικούς.
Το έχουμε εξηγήσει πολλές φορές, αλλά δείχνετε πως δεν θέλετε να το καταλάβετε.
Έχουμε κατηγορηθεί πως λειτουργούμε υπέρ του Ιβάν, ώρα είναι να μας κατηγορήσετε πως λειτουργούμε και υπέρ του Μυστακίδη γιατί αφήνουμε "επίτηδες" οποιοδήποτε νέο μέλος να σχολιάσει κάτι κατά της ΠΑΕ.
Συγνώμη που θα σου χαλάσω το αφήγημα, αλλά δεν είναι έτσι. Προφανώς και θα γίνουν λάθη, προφανώς και θα μας ξεφύγουν πράγματα.
Δεν ζούμε από το site, βοήθεια στον ΕΛΕΎΘΕΡΟ μας χρόνο προσφέρουμε.
ΥΓ Ακόμα να καταλάβετε πως το ποιο θα είναι το είδος του forum το ορίζετε περισσότερο εσείς παρά εμείς;
Όταν δικαιώνεις αυτούς που βρίζουν άλλα μέλη γιατί απλά διαφωνούν με την άποψη τους (αυτό έκανε το.. άλλο παιδί και συμφώνησε ο Damon) βοηθάς με τον τρόπο σου να πέσει ακόμα παραπάνω το επίπεδο του forum. Αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Καλή συνέχεια και σε εσένα.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
- Developer4, George Best4, thanos-xanthi