9. Fedor Chalov

Απάντηση
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Re: 9. Fedor Chalov

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Είναι πραγματικά κρίμα, φαίνεται ότι έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά φαίνεται κι ότι δεν ταιριάζει καθόλου μα καθόλου σ'αυτό που πάμε να παίξουμε. Απορώ πώς εγκρίθηκε η μεταγραφή του. Θα ήταν ευχής έργον να χωρίσουν οι δρόμοι μας, γιατί καλό σε κανέναν δεν κάνει αυτή η συνύπαρξη.
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

O samatta αν εξαιρέσεις το goal που είχε πάθει ψυχολογικό, στα υπόλοιπα κομμάτια του συμμετοχικού παιχνιδιού ήταν μια χαρά και βλέποντας αυτό το ψοφίμι πραγματικα σαν δέυτερος ώστε να πάρει ευκαιρίες ο μύθου θα ήταν μια χαρα...
Παίρνει τη μπάλα και σκοντάφτει πάνω της .

Eπίσης πραγματικά απορώ και με τους συμπαίκτες του πως τα πάει. Ο zivko έχω την εντύπωση ότι σε κάποιες ενέργειές του έβγαζε εκνευρισμό. Όχι σαν τον μιχαηλιδη που του λέει τη θελω πιο γρήγορα ή πιο μπροστα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 10:50 Είναι πραγματικά κρίμα, φαίνεται ότι έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά φαίνεται κι ότι δεν ταιριάζει καθόλου μα καθόλου σ'αυτό που πάμε να παίξουμε. Απορώ πώς εγκρίθηκε η μεταγραφή του. Θα ήταν ευχής έργον να χωρίσουν οι δρόμοι μας, γιατί καλό σε κανέναν δεν κάνει αυτή η συνύπαρξη.
αδερφέ, έτσι από περιέργεια, μπορείς να πεις ποια είναι αυτά τα καλά στοιχεία που έχει?
σε παρακαλώ όμως μην μου πεις τύπου "ξεμαρκάρεται", δεν έχω πολλά μαλλιά να χάσω
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

george188 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 00:02 Εγω επιμενω, αυτη τη στιγμη το προβλημα δεν ειναι ο τσαλοφ. Μακαρι το θεμα της ομαδας να ηταν μονο ενας παικτης
Έτσι είναι, αλλά εστιάζεις σε λάθος point. Το θέμα είναι πως δεν είναι σε καμια περίπτωση λύση, ούτε θα γίνει ποτέ.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

danirifle έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:29
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 10:50 Είναι πραγματικά κρίμα, φαίνεται ότι έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά φαίνεται κι ότι δεν ταιριάζει καθόλου μα καθόλου σ'αυτό που πάμε να παίξουμε. Απορώ πώς εγκρίθηκε η μεταγραφή του. Θα ήταν ευχής έργον να χωρίσουν οι δρόμοι μας, γιατί καλό σε κανέναν δεν κάνει αυτή η συνύπαρξη.
αδερφέ, έτσι από περιέργεια, μπορείς να πεις ποια είναι αυτά τα καλά στοιχεία που έχει?
σε παρακαλώ όμως μην μου πεις τύπου "ξεμαρκάρεται", δεν έχω πολλά μαλλιά να χάσω
Έχει αρκετά καλή κατανόηση του παιχνιδιού, ξέρει δηλαδή μπάλα. Θεωρώ ότι κι η τεχνική του είναι ικανοποιητική ως ένα βαθμό, πχ καλύτερη του Σαμάτα ή του Μπράντον (αλλά χειρότερη του Ολιβέιρα). Ωστόσο είναι πολύ κακός αθλητής, και πολλές φορές πηγαίνει στην μπάλα εξαντλημένος με αποτέλεσμα κακά κοντρόλ και άψυχα τελειώματα. Γενικά δεν γίνεται ολόκληρη η Ρωσία να είχε πάθει ομαδική παράκρουση με τις ικανότητές του κι ο παίκτης να ήταν τόσο άχρηστος. Απλά δεν κολλάει καθόλου στο παιχνίδι μας και δεν έπρεπε να είχε εγκριθεί η απόκτησή του από τους αρμόδιους.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
WeWillRockYou
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Μάλλον προσωπική επιθυμία του Ιβάν θα ήταν ο Τσάλωφ. Δεν νομίζω ότι είδε κάποιος σκάουτερ κάτι θετικό πάνω του.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Το πρώτο βασικό του μειονέκτημα είναι η έλλειψη ταχύτητας.
Έπειτα, δεν έχει καθόλου την διεκδίκηση της μπάλας στο αέρα.
Σοφτ δεν μπορώ να τον πω, γιατί υπάρχουν φάσεις ακόμα στα φετινά παιχνίδια που με δύναμη πήρε κάποιες διεκδικήσεις.
Σίγουρα έχει ποδοσφαιρικό IQ και ικανοποιητική τεχνική, απλώς σε αυτή την ομάδα και με τον τρόπο παιχνιδιού που παίζουμε δεν πρόκειται να ταιριάξει ποτέ. Το δε γεγονός ότι ήρθε με περγαμηνές, σε θέση με μεγάλη πίεση και δεν απέδωσε, τον έχει κάνει κακό και στα πράγματα που θα μπορούσε να δώσει.
Μακάρι να βρεθεί ομάδα να αποχωρήσει σύντομα τόσο για το δικό του καλό, όσο και για το δικό μας.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Συμφωνωντας σε οσα γραφει ο συμπαθεστατος Ουαγκε aka @WeWillRockYou, να προσθεσω οτι δεν βρισκω κανεναν τροπο ο παικτης να βοηθησει ως παγκιτης και ερχομενος απο τον παγκο στα περισσοτερα παιχνιδια να μπορει να δωσει λυσεις οταν τις χριεαζομαστε.

Πιστευω μαλιστα οτι για την ομαδα, ο "παγκιτης" Τσαλοφ θα ειναι χειροτερος απο τον "βασικο" Τσαλοφ.
These users thanked the author DimitrisS for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Τι σε νοιάζει αν κερδίζεις 3-0 και μπει ο Τσάλοφ?
Για φαντάσου να μπαίνει στην ανάγκη και συ να περιμένεις...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”