Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από loukas karadimos »

η μηχανη τρολ τελη ειναι ασταματητη ε

τα κανει και εγγραφη σιγα σιγα ωστε σε κανα χρονο απο σημερα να φαινονται τυχαια και εμπειρα

μη μασατε, το μονο μας κοινο με τον ελεφαντα ειναι η....προβοσκιδα μας
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

makednoss έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 02:25
fossa έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 01:24 Φοβερή δικαιολογία. Δηλαδή πρέπει να τους αναφέρει;
Εντωμεταξύ γράφεις κιόλας πως βλέπεις τον συγκεκριμένο διάλογο.
Όποιος έχει απαιτήσεις απ'τον Ιβάν, τα παίρνει απ'τον Τέλη, είναι ηλίθιος, διαβάζει όλα τα ειρωνικά σχόλια, έχει ψεύτικα προφίλ αφού είναι ερπετό αλλά όταν απαντήσει για θέατρο σκιών μπανάρεται αυτός.
Εν τω μεταξύ σε εσένα έχουν κάνει τα στραβά μάτια κάνα δυο φορές με τις σαχλαμάρες που γράφεις και εσύ τους κράζεις από πάνω.
Γειά σου ρε δικαστή, εσύ που ειρωνεύεσαι και βρίζεις μιλάς για στραβά μάτια.
Η σαχλαμάρα που έγραψα και σε πείραξε είναι ότι απειλούνταν άτομα που έγραφαν διάφορα... πράγμα που επιβεβαιώθηκε και από ανακοινώσεις και γεγονότα αλλά εσύ ζητάς αποδείξεις από μένα σ'ένα φόρουμ.
Και γι'αυτό έφαγα ένα μήνα μπαν και γούσταρα καλύτερα κιόλας. Έτσι μπανάρετε να τα λέτε μεταξύ σας.
imos

Δημοσίευση από imos »

eorptol1 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:46
imos έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 07:35
George Best4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:20 15 Κουλιερακης, 20+ Τζίμας, 5+ Κοταρσκι.
Δε ξέρω για ποιο λόγο γράφετε ειρωνικά ότι "τα ταμεία ειναι γεμάτα από τις πωλήσεις". Δεν ισχύει?
Ο Ντελιας έφτασε με το 1,5 πόδι στην Γερμανία.
Εννοείται όλοι χαρήκαμε με την μεταγραφή Ζαφείρη και δεν το περίμενε κανείς.
Εννοείται στήριξη στον ευεργετη Σαββίδη, αλλά να βλέπουμε λίγο και την πραγματικότητα και τη συνολική εικόνα και να μη γράφουμε άσχετα για proof of funds κτλ.
Περιμένεις να βγάλεις άκρη, πόσο μάλλον εδώ (συγκεκριμένο thread); Έχουμε φτάσει να είμαστε και οπαδοί μετοχών. Από την άλλη μαγκιά του Σαββίδη που το πέτυχε.
Φορτωμένος αρνητικότητα ήρθες και ειδικά τώρα δεν υπάρχει καν λόγος
Μπα, καθόλου φορτωμένος φίλτατε. Απλά δεν μου αρέσει να εθελοτυφλώ. Οποιαδήποτε άλλη γνώμη χαρακτηρίζεται ως φερέφωνο του Μυστακίδη.

Αποδείξεις; Τα γεμάτα υπαινιγμούς σχόλια.
wormeater

Δημοσίευση από wormeater »

warms;;;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Σαββίδης θα μοιράσει πολλλλύ πόνο ένθεν κακείθεν...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author trouman for the post (total 3):
Apil44, Pater, paok apo epilogi
San4

Δημοσίευση από San4 »

Εντωμεταξύ μιλάμε συνεχώς για οικονομικά δεδομένα και ιβαν που δεν κάνει υπερβάσεις όπως πριν πέντε χρόνια, αλλά πλέον ο ΠΑΟΚ έχει πολύ περισσότερα συμβόλαια 1+ plus. Γενικά αυτό είναι απόρροια και του πληθωρισμού, αλλά το ότι υπάρχει πληθωρισμός, δεν συνεπάγεται μεγαλύτερα έσοδα για τον ΠΑΟΚ πέραν των πωλήσεων, που όμως και αυτές πιστώνονται στη δουλειά που κάνει ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός. Και πέρα από το αν θα μπορούσαν οι παίχτες που πωλήθηκαν να μείνουν για λίγο καιρό ακόμα, ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να πουληθούν.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

trouman έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 14:35 Σαββίδης θα μοιράσει πολλλλύ πόνο ένθεν κακείθεν...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Υπάρχει μία συγκεκριμένη μεθοδολογία που είναι copy/paste....

Ξεκινάνε για ξεκαρφωμα, ευεργέτης ο Σαββίδης αλλά τού χρεώνουμε τίς επτά πληγές του Φαραώ,νο 2 μύνημα το ίδιο νο52 το ίδιο.... μπαίνει κάποιος αδαής και λέει καλά τι ευεργέτης αυτός είναι καταστροφέας τού ΠΑΟΚ.... απίστευτο και είναι τόσο αφελείς που νομίζουν ότι δεν τούς πηραμε χαμπάρι... πάρτε το αλλιώς γελοιοποιηστε.... τώρα που δεν μπόρεσαν να φάνε Σαββίδη λουτσεσκου πακέτο στρέφονται πλέον κατά λουτσεσκου, είστε για γέλια Τρολακια για γέλια,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΆΣΕΤΕ ΤΆ ΓΟΎΣΤΑ ΞΥΔΙΙΙΙ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΎ ΤΟΎΣ ΧΆΛΑΣΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ ΖΑΦΕΊΡΗ.....
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Θα σεβαστό την άποψη όλων με σωστά επιχειρήματα και χωρίς να υπερβαίνει το όριο ηλιθιότητας και στησίματος.

1 πράγμα ζητάω μόνο!
Να θυμηθούν όλοι αυτοί γνωστοί και άγνωστοι, πως ένιωσαν εκείνη την ημέρα που πάρθηκε η απόφαση να μην κατέβει η ομάδα στον γαύρο για το κύπελλο, ναι για εκείνη την ημέρα μιλάω που βρέθηκε ένας άνθρωπος να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και ακούστηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Μπαίνεις με βλέπεις ονλαιν, βλέπεις ότι έχω σταματήσει να απαντώ στα σχόλια 2 ωρες, και λες ας ρίξω ένα Μπαν.

Και πάνω που πάω να ψιλοεκνευριστω μαζί σου, διαβάζω αυτό και καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα αντίληψης...
Rexaris έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 00:57 Ε ας τους ανέφερε αντί να απαντήσει. Εγώ που είμαι εδώ κυρίως βράδυ τον είδα να τρώγεται με όσους χαίρονται για την μεταγραφή, εκ των οποίων μάλιστα χαρακτήρισε έναν ως καραγκιόζη.
Αν κατάλαβες αυτό παλικάρι μου, οκ. Εγώ είμαι υπεύθυνος για ότι γράφω, όχι για ότι καταλαβαίνεις.

Καραγκιόζης είναι όποιος εδώ μέσα αποκαλεί τον συνοπαδο του Πόκεμον, βάλτο, και κάνει υπαινιγμούς δε ξέρω κι εγώ γιατί.

Αυτά εσένα όμως δε σε πείραξαν...!
Οχι οι χαρακτηρισμοι αυτοί δεν αποτελούν προσβολή, έμεινες σε ένα σχόλιο και αναγνώσες ότι έκανα επίθεση σε ανθρώπους που χαρηκαν για την μεταγραφή Ζαφείρη.

Ομολογώ ότι δε μπορώ να σου κρατήσω κακία.Ουτε σε εσένα ούτε στους υπόλοιπους που σχολιασαν...

Υ.Γ
Είχατε που είχατε βγαλει τα ΠΑΟΚομετρα εδώ μέσα, τελευταία έχετε και τα Σαββιδομετρα μερικοί και αν σχολιάσουμε απλα κάτι που δεν είναι της αρεσκείας σας θα φάμε Μπαν και θα μας βαφτισετε φίλους του Τέλη...

Υ.Γ2
Το πιο γραφικό από όλα είναι ότι είπα "χαιρετισματα στον Χατζηαβάτη". Εσύ έκανες την μετάφραση ότι τον χαρακτήρισα Καραγκιόζη. Αλλά όλα τα άλλα σχόλια και η επίθεση εναντίον μου που ήταν με χαρακτηρισμούς δε σε πείραξαν.
These users thanked the author George Best4 for the post:
fossa
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

@George Best4 και @fossa

Δυο λόγια σταράτα σ'εσάς τους δυο. Καταρχάς, δεν είμαστε επαγγελματίες, ούτε μας πληρώνει κανείς για να κάνουμε αυτή τη δουλειά. Κανείς μας δεν βρίσκεται στο φόρουμ 24/7. Όταν εγώ μπω στο φόρουμ θα διαβάσω τι γίνεται, αν δω οτι υπάρχει κάποια αντιπαράθεση θα πάω λίγο πίσω αλλά μπορεί κάτι να μου ξεφύγει. Σε αυτά που διάβασα @George Best4 φαινόσουν να είσαι ο κοινός παρονομαστής αντιπαραθέσεων με 2-3 συμφορουμίτες σου. Επίσης μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας, οτι λέγοντας σε κάποιον "χαιρετίσματα στον Χατζηαβάτη και το κολλητήρι" δεν είναι το ίδιο με το να τον αποκαλέσεις "καραγκιόζη". Δεν τον λένε Γιάννη, τον λένε Γιαννάκη. Λυπάμαι αν μου ξέφυγαν ατυχείς εκφράσεις από τρίτους απέναντί σου αλλά αυτό σαφώς δεν έγινε επίτηδες. Σε καμμία περίπτωση, ούτε εγώ ούτε οι άλλοι μοντς μπανάρουμε ανθρώπους για τη γνώμη τους αλλά για κακή έκφραση αυτής. Έχω κάνει προσωπικά συστάσεις και έχω δει να γίνονται μπαν σε ανθρώπους που μιλάνε εναντίον όλων των πλευρών, επειδή παραβίασαν τα όρια. Ούτε "ΠΑΟΚόμετρα", έχουμε, ούτε "Σαββιδόμετρα", όπως μας προσάπτεις.

Επιπλέον όσον αφορά εσένα @fossa, γράφεις οτι έφαγες ένα μήνα μπαν. Δεν ξέρω από ποιόν και γιατί, πάντως δεν ήταν από εμένα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι οτι επιστρέφεις στο φόρουμ και αντί να προβληματιστείς για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το μπαν, γυρνάς με το ζωνάρι λυμένο.

Οι μοντς δεν έχουμε προσωπικά με κανένα. Όταν υπάρχει μπαν είναι για να προστατευθούν οι χρήστες, το φόρουμ και ο ΠΑΟΚ ως ιδέα (όχι ως πρόσωπα). Λάθη κάνουμε όπως όλοι, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω.

Ευχαριστώ.
These users thanked the author Rexaris for the post:
hasio_john
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Αρθρο απο το ieidiseis.gr

Μαζί με τον Αύγουστο, φεύγει και η ετήσια καλοκαιρινή saga με αθέλητο και αναίτιο πρωταγωνιστή τον μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Μια saga που ξεκίνησε με τίτλους αρχής, όπως κάθε καλοκαίρι «Ο Ιβάν φεύγει» και ρίχνει αυλαία με πιο κατάλληλο τίτλο «Ο Ιβάν τίναξε τη μπάνκα στον αέρα». Αφού με 12 plus εκατ. έντυσε στα μαυρόασπρα το νέο golden boy του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Χρ. Ζαφείρη και δημιουργεί έναν ΠΑΟΚ με αγωνιστικό budget 35-40 εκατ. για την επόμενη χρονιά.

Αυτά είναι τα προφανή. Το πιο μυστηριώδες αφορά κάτι πιο βαθύ και σημαντικό. Ποιους ενοχλεί -και γιατί ο Ιβάν Σαββίδης. Mια ενόχληση που τους αναγκάζει να ανεβάζουν διαρκώς και μονότονα ένα «θέατρο σκιών» εναντίον του Έλληνα επιχειρηματία από τη Ρωσία. Ένα «θέατρο» που λίγο μετά ρίχνει αυλαία. Μέχρι το επόμενο…
Επενδύσεις πάνω από 1 δισ.

Με μια δια γυμνού οφθαλμού ματιά, ο Σαββίδης διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελεί εξέχων μέλος της επιχειρηματικής ελίτ της χώρας. Με πρώτη προϋπόθεση, την πραγματικότητα του χρήματος και των αριθμών.

Show me the money, λοιπόν. Ο Ιβάν επένδυσε 250 εκατ. για την εξαγορά του Λιμένος της Θεσσαλονίκης και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς μνημονιακής χρεοκοπίας της ελληνικής οικονομίας. Ξόδεψε ακόμη 250 εκατ. για την αγορά του «Πόρτο Καρράς», σε εποχές covid. Έριξε πάνω από 100 εκατ. μέχρι στιγμής στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και πάνω από 200 εκατ. στην «τρέλα» του, τον ΠΑΟΚ. Μαζί με κάποιες ακόμη μικρότερες επενδύσεις (Σουρωτή, Μακεδονία Παλάς, Παλιούρι κλπ),το συνολικό χαρτοφυλάκιο των επενδύσεών του αγγίζει το 1 δισ. ευρώ. Αν προσθέσουμε και την Προβλήτα 6 του ΟΛΘ, ένα έργο προϋπολογισμού 190 εκατ. που ήδη ξεκίνησε σε συνεργασία με τον Όμιλο Μυτιληναίου, ο λογαριασμός υπερβαίνει σημαντικά το 1 δις.

Ετσι με μια πρόχειρη έρευνα δεν διακρίνουμε άλλον επιχειρηματία, ο οποίος να έχει ρίξει «ζεστό χρήμα» σε επενδύσεις πάνω από 1 δισ. στην ελληνική οικονομία ,σε χρονικό διάστημα μικρότερο από μια δεκαετία.

Γιατί λοιπόν αντιμετωπίζει τα συνεχόμενα «θέατρα σκιών» που φαίνεται ανοιχτά ότι τον προτιμούν «εξόριστο στο Ροστόφ»;
Το Dreyfus και ο Μυστακίδης

Πριν από ένα εξάμηνο, ένα μυστηριώδες και αμφιλεγόμενο ελβετορωσικό fund, το Dreyfus,έπεσε από τον ουρανό και προσγειώθηκε στον Λευκό Πύργο, με μια δημόσια προσφορά για τον ΟΛΘ,που «μύριζε» από μακριά πρόθεση επιθετικής εξαγοράς. Ηρθαν,είδαν και απήλθαν,προς το παρόν.

Από που κρατάει η σκούφιά τους και γιατί είδαν ξαφνικά το φως το αληθινό στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης? Απτές απαντήσεις δεν υπάρχουν,όμως ορισμένες συμπτώσεις βγάζουν μάτι. «Συνοδοιπόρος» στο εγχείρημα του Dreyfus ήταν οι συνεταίροι του Σαββίδη στον ΟΛΘ,ο γαλλικός όμιλος MCA.Eνας όμιλος που φέρεται να διαθέτει καλές σχέσεις με το περιβάλλον του Γάλλου Προέδρου Μακρόν ,από την εποχή που εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα.Σημειωτέον ότι ο «μικρός Ναπολέων» πρωτοστατεί στην «αντιρωσική υστερία» που έχει διαμορφωθεί πλέον ως η κυρίαρχη ιδεολογία στους κόλπους της ευρωπαϊκής ελίτ.Αυτό κάτι μπορεί να σημαίνει για όσους καταλαβαίνουν.Η «ιδεολογία» και οι μπίζνες άνετα μπορούν να συμβαδίσουν…

Δεύτερο «θέατρο σκιών», η Νέα Τούμπα. Από το πουθενά, ένας βαθύπλουτος και διακεκριμένος διεθνής επιχειρηματίας, ο Αριστοτέλης Μυστακίδης εμφανίζεται ως ευεργέτης – χορηγός της Νέας Τούμπας. Επιπλέον, στέλνει μέσα στη νύχτα, ένα κούριερ με μηχανάκι, ο οποίος μεταφέρει ένα proof of funfs 250 εκατ. από την UBS για τη χρηματοδότηση της Νέας Τούμπας. Το θέατρο εκφυλίζεται γρήγορα σε κωμωδία. Εμφανίζονται ως κομπάρσοι και κάποιοι μυστήριοι τύποι σε μια συνέντευξη τύπου που θύμιζε οντισιόν του Μάρκου Σεφερλή και πάμε γι’ άλλα. Όμως ο στόχος είναι πρόδηλος: να φύγει ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ.

Ποιοι λοιπόν σκηνοθετούν αυτά τα ελάχιστα ευφάνταστα «θέατρα σκιών»; Εδώ και πάλι αποδείξεις δεν υπάρχουν, απλώς καταγραφές συμπτώσεων.
Ο Τζέφρι Πάϊατ

Όσοι παροικούν το κέντρο και τα «σαλόνια» των Αθηνών έχουν αντιληφθεί την ύπαρξη τα τελευταία χρόνια ενός ισχυρού αμερικανόστροφου «λόμπι». Προσοχή, σε μια κρίσιμη λεπτομέρεια: Καμιά σχέση με την επίσημη πολιτική των ΗΠΑ.

Στο «λόμπι» φέρεται να πρωταγωνιστεί ένας άνθρωπος με πολύ παρελθόν (και μάλλον με κανένα μέλλον) στο Στέητ Ντηπάρτμεντ, ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάϊατ.

«Παιδί της Ουκρανίας» και ακόλουθος για χρόνια της Βικτώρια Νούλαντ, της πρώην υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ επί Δημοκρατικών, η οποία πρωτοστάτησε στην περίφημη «Επανάσταση του Μαϊντάν» το 2014. Για πολλούς, αυτή είναι η αρχή της «αντιρωσικής σταυροφορίας» της Δύσης, της «δαιμονοποίησης» της Ρωσίας και του Πούτιν και η πραγματική αιτία έναρξης του πολέμου της Ουκρανίας.

Λέτε λοιπόν αυτό το εμμονικά «αντιρωσικό λόμπι» να νιώθει βολικά με την επιχειρηματική παρουσία του Ιβάν Σαββίδη σε μια χώρα της Ευρωζώνης, όπως είναι η Ελλάδα; Διάφοροι Έλληνες «λομπίστες», δημοσιογράφοι και δημοσιολόγοι στα ελληνικά ΜΜΕ, επιχειρηματίες και «νταραβεριτζήδες» πολλές φορές έχουν «καρφωθεί» να στέλνουν μηνύματα «εξόδου» στην οικογένεια Σαββίδη. Και να στρατολογούν κατά καιρούς ακόμη και κυβερνητικά στελέχη στα ματαιόδοξα σχέδιά τους. Είπαμε προηγουμένως, η «ιδεολογία» άνετα συμβαδίζει με τις μπίζνες…
Η κυβέρνηση

Επειδή λοιπόν ο λάκκος έχει πολλά φίδια, αυτό που παραμένει ως ερώτημα έχει ως εξής: ποια είναι η επίσημη κυβερνητική πολιτική απέναντι σε όλες αυτές τις διεργασίες. Παρακολουθεί αδιάφορα, συμβάλλει στο παρασκήνιο σε διαδοχικές απόπειρες παρενόχλησης του Σαββίδη, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Έλληνα επιχειρηματία από τη Ρωσία;

Άνθρωποι που παρακολουθούν το ζήτημα διαβλέπουν ένα στρατηγικό κενό στην κορυφή της κυβέρνησης, το Μέγαρο Μαξίμου. Ένα κενό που εύκολα δημιουργεί παρεξηγήσεις.

Δυστυχώς πολύ συχνά στην πολιτική, το κενό γρήγορα καλύπτεται από σύννεφα και καταιγίδες. Προς το παρόν, ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται ότι έκλεισε το θέμα Μυστακίδη, «τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα» με τον ΠΑΟΚ. Δρομολογεί τη Νέα Τούμπα και την Προβλήτα 6 του ΟΛΘ. Δείχνει εμπράκτως με το χέρι στην τσέπη, όχι απλώς ότι ήρθε για να μείνει, αλλά εδραιώνει και ισχυροποιεί την παρουσία του στην κοινωνία της Βόρειας Ελλάδας. Και αναμένει την αναγνώριση (και) από την κυβέρνηση ότι τον αντιμετωπίζει ισότιμα με τους άλλους σημαντικούς Έλληνες επιχειρηματίες και επενδυτές και όχι καχύποπτα. Είτε μέσα από τα μυωπικά γυαλιά μιας «αντιρωσικής υστερίας», είτε μέσα από τα φίλτρα διάφορων «λόμπι». Το μπαλάκι λοιπόν βρίσκεται στην «αυλή του Μαξίμου».
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Rexaris έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 03:31 @George Best4 και @fossa

Δυο λόγια σταράτα σ'εσάς τους δυο. Καταρχάς, δεν είμαστε επαγγελματίες, ούτε μας πληρώνει κανείς για να κάνουμε αυτή τη δουλειά. Κανείς μας δεν βρίσκεται στο φόρουμ 24/7. Όταν εγώ μπω στο φόρουμ θα διαβάσω τι γίνεται, αν δω οτι υπάρχει κάποια αντιπαράθεση θα πάω λίγο πίσω αλλά μπορεί κάτι να μου ξεφύγει. Σε αυτά που διάβασα @George Best4 φαινόσουν να είσαι ο κοινός παρονομαστής αντιπαραθέσεων με 2-3 συμφορουμίτες σου. Επίσης μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας, οτι λέγοντας σε κάποιον "χαιρετίσματα στον Χατζηαβάτη και το κολλητήρι" δεν είναι το ίδιο με το να τον αποκαλέσεις "καραγκιόζη". Δεν τον λένε Γιάννη, τον λένε Γιαννάκη. Λυπάμαι αν μου ξέφυγαν ατυχείς εκφράσεις από τρίτους απέναντί σου αλλά αυτό σαφώς δεν έγινε επίτηδες. Σε καμμία περίπτωση, ούτε εγώ ούτε οι άλλοι μοντς μπανάρουμε ανθρώπους για τη γνώμη τους αλλά για κακή έκφραση αυτής. Έχω κάνει προσωπικά συστάσεις και έχω δει να γίνονται μπαν σε ανθρώπους που μιλάνε εναντίον όλων των πλευρών, επειδή παραβίασαν τα όρια. Ούτε "ΠΑΟΚόμετρα", έχουμε, ούτε "Σαββιδόμετρα", όπως μας προσάπτεις.

Επιπλέον όσον αφορά εσένα @fossa, γράφεις οτι έφαγες ένα μήνα μπαν. Δεν ξέρω από ποιόν και γιατί, πάντως δεν ήταν από εμένα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι οτι επιστρέφεις στο φόρουμ και αντί να προβληματιστείς για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το μπαν, γυρνάς με το ζωνάρι λυμένο.

Οι μοντς δεν έχουμε προσωπικά με κανένα. Όταν υπάρχει μπαν είναι για να προστατευθούν οι χρήστες, το φόρουμ και ο ΠΑΟΚ ως ιδέα (όχι ως πρόσωπα). Λάθη κάνουμε όπως όλοι, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω.

Ευχαριστώ.
Οκ σε ευχαριστώ που απάντησες και προς τιμήν σου μίλησες για λάθος.
Δεν έκραξα όλους τους μοντ και ξέρω ότι κάνετε αφιλοκερδώς και τις δυσκολίες που έχει. Έχετε όμως και την επιλογή να μπαναρετε κάποιον για τον Χ,Ψ λόγο.

Όταν φίλε μου με κοσμούν με ωραία επίθετα και γράφουν ότι βλακεία τους έρθει, ε σόρρυ που θα απαντήσω. Δε γίνεται να είναι αθώος αυτός που ξεκινάει την μαλακια...
Ούτε Πόκεμον είμαστε ούτε οπαδοί του Τέλη, ούτε τρελοί να βρίζουμε αναίτια κοσμο. Αν με προσβάλλουν επειδή δε μπορούν να καταλάβουν τι γράφω, γιατί δεν μπαίνουν στη διαδικασία να το κάνουν, επειδή θέλουν να βλέπουν φαντάσματα, θα απαντήσω.

Τώρα ξαναλέω έγραψα "ακόμα και αυτή την ημέρα να βρείτε λόγο να τσακωθείτε μερικοί" "είναι γεγονός η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου" πώς απορρέει ότι τσακώνομαι με συνοπαδους που χαρηκαν για την μεταγραφή? Εγώ δε χάρηκα?

---
Πάμε και στους άλλους τώρα

Τσακώθηκα με οπαδούς που δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν είναι η σωστη αναγνωση.

Αν γραψει κάποιος τον προβληματισμό του "Τεράστια μεταγραφή ο Ζαφείρης αλλά πολλά λεφτά για αυτόν και μάλιστα θα τον έχουμε από Γενάρη και η τρύπα στον άξονα είναι τεράστια" και αυτός που το διαβάσει κάνει μετάφραση π.χ "Δεν χάρηκες είσαι οπαδός του Τέλη ή Πόκεμον" εεε έχει πρόβλημα ...

Αν κάποιος σας γράφει ότι η ομάδα φέτος έχει έσοδα από τις πωλήσεις των Χ παιχτων (που έχετε βαλθεί μερικοί να πείσετε ότι είμαστε στα πρόθυρα χρεοκοπίας φέτος) και υπάρχει μπάτζετ για κινησεις και ότι είναι τελείως άσχετο με το αν μπορούν να μεταφερθούν κεφάλαια για άλλους σκοπούς, τελείως άσχετο με τον Ερασιτέχνη, τελείως άσχετο με γήπεδο, proof of funds και ένα κάρο βλακείες που γράφετε κάνοντας ένα τουρλού με άσχετα πράγματα μεταξύ τους και κάνετε την μετάφραση ότι είμαι "Πόκεμον και οπαδός του Τέλη που δεν χάρηκε με την μεταγραφή" εεε υπάρχει πρόβλημα αντίληψης.

Ή δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε...

Ευεργέτης ο Σαββίδης, κανείς δεν ξέρουμε που θα ήμασταν χωρίς αυτόν, και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη τρώει από κυβέρνηση και ερασιτέχνη σε μια δύσκολη περίοδο για αυτόν.Κανεις από εμάς δεν του κάνει επίθεση.Εχει τον απεριόριστο σεβασμό και στήριξη όλων εδώ μέσα. Μη βλέπετε φαντάσματα και σπέρνετε διχόνοιες...
Μη ξεχνάτε μόνο
..
Μη ξεχνάτε ότι κάποιος μας ξεχρεωσε.
Μη ξεχνάτε ότι πήραμε τίτλους.
Μη ξεχνάτε ότι έκανε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα.
Μη ξεχνάτε όμως και ότι πριν ένα μήνα ο Ντελιας ήταν στο αεροπλάνο για Γερμανία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”