9. Fedor Chalov
Re: 9. Fedor Chalov
μη μη μηpaok_athens_g4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:47 Σηκω φυγε ρε βρωμοσκυλο του κερατά...δε με πειράζει τόσο που είναι αμπαλος...η αδιαφορία του όμως σε κάνει να θες να πετάξεις την τηλεόραση απ το παράθυρο...μιλάμε για μεγάλο χαϊβάνι
Πρεπει να φυγει χθες. Ειναι μη αναστρέψιμη η κατασταση. Εκει που λες ενταξει ολοι ηταν λασπη, πως να μην ειναι και αυτος, ερχεται η φαση που αντι να την σπασει δεξια κανει ενα αψυχο σουτ και γαμαει ολη την επιθετικη μεταβαση. Δεν υπαρχει γυρισμος.
Αν είναι φορ για άλλο σύστημα γιατί πρέπει να το υπηρετεί έως το το 75'?
Τι, δεν είναι καλύτερος ο Μύθου?
Ας δουλέψει κι ένα σύστημα χωρίς φορ
Τι, δεν είναι καλύτερος ο Μύθου?
Ας δουλέψει κι ένα σύστημα χωρίς φορ
Λίγο πιο όμορφα, αναφέρεσαι σε ενεργό παίκτη τού ΠΑΟΚ. Κριτική ναι, βρισιές όχι σε παρακαλώ.paok_athens_g4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:47 Σηκω φυγε ρε βρωμοσκυλο του κερατά...δε με πειράζει τόσο που είναι αμπαλος...η αδιαφορία του όμως σε κάνει να θες να πετάξεις την τηλεόραση απ το παράθυρο...μιλάμε για μεγάλο χαϊβάνι
Μικρός θεός … κατάφερε να λησμονήσουμε Σαμάτα.
Τον Μπραντον δεν το βάζω καν στην εξίσωση γτ θα ήταν ιεροσυλία
Πρέπει να μείνει, γιατί καταρχήν αποτελεί έναν πολύ καλό αποδιοπομπαιος τράγο.
Σήμερα, ήταν ο πιο σωστός μεσοεπιθετικα στο α ημίχρονο.
Και δεν είμαι και κανένας φαν του, αν προσέξει κανείς προηγούμενα σχόλια μου.
Σήμερα, ήταν ο πιο σωστός μεσοεπιθετικα στο α ημίχρονο.
Και δεν είμαι και κανένας φαν του, αν προσέξει κανείς προηγούμενα σχόλια μου.
Έχω γράψει τεχνοκρατικά παλιότερα γιατί δεν έχω να περιμένω τίποτα από τον παίκτη, όταν ακόμα είχε πολλούς υποστηρικτές. Δεν αλλάζω τελεία.
Θα προσθέσω απλά πως όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται. Το παιδί φοβάται το βαβα, φοβάται την επαφή και αποφεύγει να πάει στη μπάλα, όπως ο διάολος το λιβάνι. Αν δεν ήξερα, θα έλεγα πως είναι φορ που παίζει μετά από δύο χιαστούς κ έναν κομμένο Αχίλλειο. Πηδάει για κεφαλιά με κλειστά μάτια και χέρια απλωμένα μη τον χτυπήσει κανείς, τι να λέμε τώρα.
Θα προσθέσω απλά πως όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται. Το παιδί φοβάται το βαβα, φοβάται την επαφή και αποφεύγει να πάει στη μπάλα, όπως ο διάολος το λιβάνι. Αν δεν ήξερα, θα έλεγα πως είναι φορ που παίζει μετά από δύο χιαστούς κ έναν κομμένο Αχίλλειο. Πηδάει για κεφαλιά με κλειστά μάτια και χέρια απλωμένα μη τον χτυπήσει κανείς, τι να λέμε τώρα.
- O Teleutaios Savourai
Ο Τόργκελε παίζει να ήταν καλύτερος του …-keeper- έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:55 Μικρός θεός … κατάφερε να λησμονήσουμε Σαμάτα.
- giwrgos04dex
- paokkerkir
- paok_athens_g4
- Caballo Viejo
-
Με βάση τους αριθμούς όχι αλλα την παρουσία του την έκανε πιο αισθητή.O Teleutaios Savourai έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:01Ο Τόργκελε παίζει να ήταν καλύτερος του …-keeper- έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:55 Μικρός θεός … κατάφερε να λησμονήσουμε Σαμάτα.