ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μπορεί να ήταν όλη ο ομάδα κάτω του μετρίου αλλά ο διαιτητής ήταν μεγάλη μαϊμού.
Από τις κάρτες σε εμάς, το φάουλ που μας σφύριζε σε κάθε επαφή ενώ άφηνε αντιαθλιτικο παιχνίδι από τους αντιπάλους. Ιδίως η κάρτα σε Αντριγια όταν ο αντίπαλος του έχει κάνει 2 καρμπόν φάουλ για κίτρινη τα λέει όλα. Δεν ξέρω τι κόμπλεξ έχει αλλά μιλάμε για μεγάλο μίασμα, ούτε Κροάτης οπαδός της Ριεκα να ήταν.
Ο Λουτσεσκου δε ξέρω τι ακριβώς δούλεψε στην προετοιμασία αλλά δεν υπάρχουν ούτε αυτοματισμοί, ούτε επιθετικό πλάνο και όλοι οι παίκτες δεν έχουν ένταση. Μάλλον αυτά τα 60λεπτα ημίχρονα με τις διαφορετικές εντεκάδες δε θα μας βγουν σε καλό.
Από τις κάρτες σε εμάς, το φάουλ που μας σφύριζε σε κάθε επαφή ενώ άφηνε αντιαθλιτικο παιχνίδι από τους αντιπάλους. Ιδίως η κάρτα σε Αντριγια όταν ο αντίπαλος του έχει κάνει 2 καρμπόν φάουλ για κίτρινη τα λέει όλα. Δεν ξέρω τι κόμπλεξ έχει αλλά μιλάμε για μεγάλο μίασμα, ούτε Κροάτης οπαδός της Ριεκα να ήταν.
Ο Λουτσεσκου δε ξέρω τι ακριβώς δούλεψε στην προετοιμασία αλλά δεν υπάρχουν ούτε αυτοματισμοί, ούτε επιθετικό πλάνο και όλοι οι παίκτες δεν έχουν ένταση. Μάλλον αυτά τα 60λεπτα ημίχρονα με τις διαφορετικές εντεκάδες δε θα μας βγουν σε καλό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπάμπα τραγικος και αποψε.. Ποσο χαλια ειναι ο Τευλορ πια;; Βαλτον εστω με την ΑΕΛ.
Επισης ο Παβλενκα δεν θα συνεχισει να τα βγαζει ολα.. σε καθε φαση παθενουμε τσοτσο μεχρι να την πιασει γιατι απο αμυνα 0..
Οταν ολοι οι παικτες ειναι κατω του μετριου τοτε μαλλον δεν φταινε αυτοι. Κατι εχει κανει πολυ λαθος ο Ραζβαν φετος και θα δουμε πολυ ασχημα πραγματα.
-
Σφιξαμε. Όταν για 3ο σερι παιχνίδι MVP ειναι ο τερματοφύλακάς σου, τότε σίγουρα κατι δεν παει καλα
Στρατάρχη λυπήσου μας ή τουλάχιστον σταμάτα να ακυρώνεις το μεγαλύτερο ταλέντο των τελευταίων 30 χρόνων.
Με σπασμένα τα φρένα από την περσινή αποτυχημένη σεζόν. Σαν να μην μεσολάβησε καλοκαίρι.
-
Τώρα προεξοφλούμε και όλη τη χρονιά μάλιστα..Kaizen έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:48 Οταν ολοι οι παικτες ειναι κατω του μετριου τοτε μαλλον δεν φταινε αυτοι. Κατι εχει κανει πολυ λαθος ο Ραζβαν φετος και θα δουμε πολυ ασχημα πραγματα.
- WeWillRockYou
Στα πρώτα 2 ματς υπήρχε η δικαιολογία το ότι πραγματικά οι παίκτες δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους.
Σήμερα ειλικρινά δεν ξέρω τι θέλαμε να παίξουμε. Συνεχίζουμε να βλέπουμε κακή εικόνα απο κομβικούς παίκτες, αλλά εμφανίστηκαμε και χωρίς πάθος, έμπνευση ή πλάνο. Μια σέντρα δεν έχει βρει στόχο,ένα στημένο δεν έχει καταλήξει στο στόχο.
Απορώ τι δουλεύουν στις προπονήσεις.
Σήμερα ειλικρινά δεν ξέρω τι θέλαμε να παίξουμε. Συνεχίζουμε να βλέπουμε κακή εικόνα απο κομβικούς παίκτες, αλλά εμφανίστηκαμε και χωρίς πάθος, έμπνευση ή πλάνο. Μια σέντρα δεν έχει βρει στόχο,ένα στημένο δεν έχει καταλήξει στο στόχο.
Απορώ τι δουλεύουν στις προπονήσεις.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
- soigol
Θέλει γερό στομάχι φέτος,προμηνύεται πολύ δύσκολη χρονιά.
Κρίμα γιατί είναι και τα 100 χρόνια της ομάδας.
Κρίμα γιατί είναι και τα 100 χρόνια της ομάδας.
Παντως περυσι ημασταν χαλια, αρα ειμαστε ηδη ενα χρονο χαλια. Ειπαμε στηριξη οκ αλλα καπου οπα!! Η ομαδα δεν βλεπεταιDimitrisou έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:50Τώρα προεξοφλούμε και όλη τη χρονιά μάλιστα..Kaizen έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:48 Οταν ολοι οι παικτες ειναι κατω του μετριου τοτε μαλλον δεν φταινε αυτοι. Κατι εχει κανει πολυ λαθος ο Ραζβαν φετος και θα δουμε πολυ ασχημα πραγματα.
1 γκολ σε 3 ματς, ψαχτείτε, κάντε κάτι και άμεσα, δεν ξέρω τι, δεν πληρώνομαι εγώ για να δίνω λύσεις σε τέτοια προβλήματα, αλλά κάντε το πριν έρθει καμιά σφαλιάρα Κυριακή/Πέμπτη. Γενικά αν δεν το καταλάβατε, υπάρχει μια περίπτωση φέτος να μην πάρουμε 180 γκολ από την υπόλοιπη ομάδα και να χρειαστούμε τον φορ να κάνει Κ Α Τ Ι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος scarsick την Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ομάδα δε βλέπεται δυστυχώς. Κατώτεροι των περιστάσεων Ντελιας κ Ζιβκοβιτς. Πόνεσαν τα μάτια μας με Μπαμπά, Μειτε. Η μπάλα προς τα πίσω ξανά κ ξανά.
Η φάση δε σώζεται με ένα Ζαφείρη, η ομάδα χρειάζεται ποιότητα και στα πλάγια και σίγουρα ένα ακόμα επιθετικό γτ η σεζόν με Τσαλοφ σαν 2ο δε βγαίνει ούτε για αστείο.
Είναι ανήκουστο να μην έχουμε παίκτη που μπορεί να παίξει το 1 vs 1, εξαιρουμενος του Ντελια εννοείται, πράγμα που κάνει φουλ προβλέψιμη την ομάδα και οι αντίπαλοι μας κλειδώνουν εύκολα.
Η φάση δε σώζεται με ένα Ζαφείρη, η ομάδα χρειάζεται ποιότητα και στα πλάγια και σίγουρα ένα ακόμα επιθετικό γτ η σεζόν με Τσαλοφ σαν 2ο δε βγαίνει ούτε για αστείο.
Είναι ανήκουστο να μην έχουμε παίκτη που μπορεί να παίξει το 1 vs 1, εξαιρουμενος του Ντελια εννοείται, πράγμα που κάνει φουλ προβλέψιμη την ομάδα και οι αντίπαλοι μας κλειδώνουν εύκολα.