Αν δεν έρθει από τώρα ο Ζαφ αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- These users thanked the author JohnDag for the post:
- Dimitris_L4
- PAOK - 1926-
Είχα διαβάσει ότι κάναμε πρόταση στον Ντάνυ Μοττα της Μόντσα
Περιμένουμε απάντηση ή καθυστερούμε καθώς περιμένουμε πρόταση δανεισμού του Τσάλοφ για να ελευθερωθεί θέση φορ εκτός αν είμαστε ακόμα σε διαπραγματεύσεις με παίκτη και ομάδα
Περιμένουμε απάντηση ή καθυστερούμε καθώς περιμένουμε πρόταση δανεισμού του Τσάλοφ για να ελευθερωθεί θέση φορ εκτός αν είμαστε ακόμα σε διαπραγματεύσεις με παίκτη και ομάδα
Αν φερει και Μαυροπανο θα γραψω 100 φορες σε ειδικο τοπικ "Συγνωμη Γιωργη"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikodiai την Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Nikodiai for the post (total 2):
- pagotatzis, st4this
- Dimitris_L4
Αλλος στο παιχνιδι εννοεις τν γαυρο ή αλλη ομαδα του εξωτερικου?PAOK - 1926- έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:18 Υπαρχει εντονο ενδιαφερον ..εχει ξεκαθαρισει οτι θελει να αγωνιζετε ,η ομαδα του εχει προβλημα πισω ,αγκαθι οτι εχει περασει σαν ονομα σε μεγαλα πρωταθληματα..ολα ειναι ρευστα π.χ μπορει να τον δεις σε μεγαλο πρωταθλημα και να πεις ναι σιγα που καναμε κρουση ,οχι ειναι ψεμα γιατι η κρουση εχει γινει..το οτι οι δικοι μας δεν λενε και πολλα οφειλετε γιατι ειναι και αλλος στο παιχνιδι..εμεις κινουμαστε παραλληλα και αλλου ..υπαρχουν προχωρημενες συζητησεις ..απλα υπομονη και θα πουμε που θα κατσει η κεντα..
Ρε σείς ποιος Μαυροπανος τώρα, δεν γίνεται αυτό. Τζάμπα καυλωνουμε. Ακόμα δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο τρόπο που μπορεί να έχει γίνει
Aπορώ ρε φίλε που τα διαβάζεις όλα αυτά,ακόμα τίποτα δεν υπάρχει τέτοιο αν ήθελες παίξε κανένα football-manager να παίρνεις ότι θες και να πουλάς, ακόμα και τα αρδοσάιτ τα αναιρούν όταν είναι υποθετικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα ερθει χαφ και πολυ συντομα...
Αν ειναι και αυτος που εφτασε στα αυτια μου...θα μας φερει γλυκιες αναμνησεις
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
- vasgias, Maklaz, Kabamaru11, Logistis
Ρε μουσίτσα, τι παίζει με σένα φέτος;nunies4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:27Θα ερθει χαφ και πολυ συντομα...

Άντε δώσε κάνα κλου ακόμα, γέροι άνθρωποι είμαστε. Ένα hint ίσον κανένα.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
- vasgias, Dimitris_L4, pagotatzis, Logistis
Του Αγιαξ?nunies4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:27Θα ερθει χαφ και πολυ συντομα...
- Dimitris_L4
Τα δικα σου τα αυτια ακουνε πολλα τωρα τελευταια...Για πες τπτ...nunies4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:27Θα ερθει χαφ και πολυ συντομα...
- nikos_algio
Για Μαυροπάνο η μόνη λογική που μπορώ να βρω στο να υπάρχει κάποια πρόταση θα ήταν κάτι του στυλ,
- Συμβόλαιο στον παίκτη 2Μ/έτος
- Loan fee 5M
- Option to buy με 5-8 το καλοκαίρι (10-13 στο σύνολο δηλαδη απλά σε 2 "δόσεις")
Μακάρι να έρθει και ας έρθει ακόμα και δανεικός χωρίς option ή με όποιον τρόπο θέλει.
- Συμβόλαιο στον παίκτη 2Μ/έτος
- Loan fee 5M
- Option to buy με 5-8 το καλοκαίρι (10-13 στο σύνολο δηλαδη απλά σε 2 "δόσεις")
Μακάρι να έρθει και ας έρθει ακόμα και δανεικός χωρίς option ή με όποιον τρόπο θέλει.
nunies4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:27Θα ερθει χαφ και πολυ συντομα...
Μακάρι.
- nikos_algio
Γιόσιπ Μίσιτς;nunies4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:27Θα ερθει χαφ και πολυ συντομα...
- These users thanked the author nikos_algio for the post (total 3):
- vasgias, Darklord5467, PaokFiesta