Μητσο εχει βγει στην φορα εδω και μερες..αυτα τα μαθαινουν τα γραφεια στο φτερο ..πολυ σπανια να μην μαθευτει κατι μεσα στην "πιατσα"Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:48 Πάντως καλό είναι να μην το βρωμιζουν αν δεν κλείσει σίγουρα..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- PAOK - 1926-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- These users thanked the author PAOK - 1926- for the post:
- Dimitris_L4
Ψάχνουν για αριστεροπόδαρο και αυτός 'έχει δεξί. Είναι ψείρας ο Μεντιλίμπαρ σε κάτι τέτοια.kz1111 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:51 Εγω το μονο αρνητικο που βλεπω στο θεμα μαυροπανου ειναι οτι υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να ενδιαφερεται και ο Ολυμπιακος
-
Το θέμα με τον Μαυροπάνο είναι ότι αν γυρίσει εδώ έστω κι ένα χρόνο, στέλνει το λάθος μήνυμα στην αγορά στην οποία λογικά θα θέλει να κινηθεί στην καριέρα του για τα επόμενα 5 χρόνια - αξιοπρεπείς ομάδες τοπ4 πρωταθλημάτων. Από βασικός σε μεσαία ομάδα Πρέμιερ Λιγκ, σε μέτριο πρωτάθλημα, ομάδα που δεν είναι ο Ολυμπιακός που έχει άλλο στάτους στην Ευρώπη, άγνωστο προπονητή, συμπαίκτες που στην πλειοψηφία τους θα φαίνονται ως κατώτεροί του βάσει βιογραφικού κλπ. Σα να δουλεύεις πχ υπεύθυνος πωλήσεων στον Μασούτη και να πας μετά στην τοπική αλυσίδα μάρκετ της Καρδίτσας χωρίς να δει κανείς πως βελτιώνεσαι με την κίνησή σου αυτή. Αν ο ίδιος θέλει να γυρίσει Ελλάδα, όλα καλά, θα το κάνει σε ένα από τα δυο πραγματικά πρότζεκτ της χώρας. Αν θέλει του χρόνου να χτυπήσει πχ καμιά Κρίσταλ Πάλας ή καμιά Μπέτις, δεν ξέρω πως θα φανεί στο βιογραφικό του αυτό που κάνει. Δεν είναι Ζαφείρης που πήγε σε παρόμοιας δυναμικής πρωτάθλημα. Οπότε εμένα προσωπικά μου φαίνεται πιο απίθανο, εκτός κι αν του έχουν πει ότι πάει στην Β' ομάδα και δεν ενδιαφέρεται κανένας άλλος.
Προσωπικά θα τον ήθελα σαφώς, μιλάμε για το καλύτερο στόπερ στην χώρα αν έρθει, αλλά ίσως προτιμούσα έναν σαν τον Ζαφείρη στο πιο φτηνό. Κάτω των 25, με προοπτική, φιλοδοξίες, και δυνατότητα σε μια διετία να φέρει ένα καλό ποσό αν τον πουλήσουμε.
Προσωπικά θα τον ήθελα σαφώς, μιλάμε για το καλύτερο στόπερ στην χώρα αν έρθει, αλλά ίσως προτιμούσα έναν σαν τον Ζαφείρη στο πιο φτηνό. Κάτω των 25, με προοπτική, φιλοδοξίες, και δυνατότητα σε μια διετία να φέρει ένα καλό ποσό αν τον πουλήσουμε.
Τι ζούμε ρε παιδιά απίστευτο μου φαίνεται
Και Ζαφείρης και να πας για Μαυροπανο και Κωνσταντελιας στην ομάδα και Γιακουμάκης
Μου φαίνεται ότι την προηγούμενη ΕθνικΕλλαδοποιηση της ομάδας 10 χρόνια πριν με Τζιωλη, Τζαβέλλα, Σπυροπουλο, Νίνη,Κατσουράνη, Σάλπι κλπ που την έχουμε σαν αποτυχημένη, ο Ιβάν βάλθηκε να την αντικαταστήσει με την πιο πετυχημένη φουρνιά παιχτών της Εθνικής.

Και Ζαφείρης και να πας για Μαυροπανο και Κωνσταντελιας στην ομάδα και Γιακουμάκης
Μου φαίνεται ότι την προηγούμενη ΕθνικΕλλαδοποιηση της ομάδας 10 χρόνια πριν με Τζιωλη, Τζαβέλλα, Σπυροπουλο, Νίνη,Κατσουράνη, Σάλπι κλπ που την έχουμε σαν αποτυχημένη, ο Ιβάν βάλθηκε να την αντικαταστήσει με την πιο πετυχημένη φουρνιά παιχτών της Εθνικής.

- Dimitris_L4
Σωστος ο φιλος..αυτο ηθελα να γραψω κ εγω...οτι ηδη ειναι "βρωμισμενο"...PAOK - 1926- έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:57Μητσο εχει βγει στην φορα εδω και μερες..αυτα τα μαθαινουν τα γραφεια στο φτερο ..πολυ σπανια να μην μαθευτει κατι μεσα στην "πιατσα"Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:48 Πάντως καλό είναι να μην το βρωμιζουν αν δεν κλείσει σίγουρα..
Οντως υπαρχει φιλε ενδιαφερον ή απλα βρωμα?
Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι πάμε για Μαυροπανο.
Δεν μπορώ να βρω τρόπο να γίνει δηλαδή.
Δεν μπορώ να βρω τρόπο να γίνει δηλαδή.
- PAOK - 1926-
ΥπαρχειDimitris_L4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:03Σωστος ο φιλος..αυτο ηθελα να γραψω κ εγω...οτι ηδη ειναι "βρωμισμενο"...PAOK - 1926- έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:57Μητσο εχει βγει στην φορα εδω και μερες..αυτα τα μαθαινουν τα γραφεια στο φτερο ..πολυ σπανια να μην μαθευτει κατι μεσα στην "πιατσα"Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:48 Πάντως καλό είναι να μην το βρωμιζουν αν δεν κλείσει σίγουρα..
- These users thanked the author PAOK - 1926- for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Maklaz
Δωσε καμια λεπτομερεια αν γνωριζεις να τρελαθουμε, σε τι σημειο ειναι?PAOK - 1926- έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:06ΥπαρχειDimitris_L4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:03Σωστος ο φιλος..αυτο ηθελα να γραψω κ εγω...οτι ηδη ειναι "βρωμισμενο"...PAOK - 1926- έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:57
Μητσο εχει βγει στην φορα εδω και μερες..αυτα τα μαθαινουν τα γραφεια στο φτερο ..πολυ σπανια να μην μαθευτει κατι μεσα στην "πιατσα"
Ζαφειρης και Μαυροπανος ανεβάζουν δύο επίπεδα πάνω την ομάδα.
Υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με την άφιξη Ζαφειρη στην ομάδα; Να ελπίζουμε για άμεση ενσωμάτωση;
Υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με την άφιξη Ζαφειρη στην ομάδα; Να ελπίζουμε για άμεση ενσωμάτωση;
παραμονη πρωτοχρονιας για ενσωματωση. για υπογραφες απο βδομαδα
Ραγκατσης πηρε τωρα ενημερωση με μηνυμα, χαμογελασε και ειπε οτι η πιατσα λεει οτι συμφωνησε με μαυροπανο ο παοκ και το παλευει με γουεστ χαμ (ξεχωριστα απο αυτα που ειπε στην αρχη της εκπομπης)
- PAOK - 1926-
Υπαρχει εντονο ενδιαφερον ..εχει ξεκαθαρισει οτι θελει να αγωνιζετε ,η ομαδα του εχει προβλημα πισω ,αγκαθι οτι εχει περασει σαν ονομα σε μεγαλα πρωταθληματα..ολα ειναι ρευστα π.χ μπορει να τον δεις σε μεγαλο πρωταθλημα και να πεις ναι σιγα που καναμε κρουση ,οχι ειναι ψεμα γιατι η κρουση εχει γινει..το οτι οι δικοι μας δεν λενε και πολλα οφειλετε γιατι ειναι και αλλος στο παιχνιδι..εμεις κινουμαστε παραλληλα και αλλου ..υπαρχουν προχωρημενες συζητησεις ..απλα υπομονη και θα πουμε που θα κατσει η κεντα..
- These users thanked the author PAOK - 1926- for the post:
- Dimitris_L4
Επιβεβαιώνωkz1111 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:17 Ραγκατσης πηρε τωρα ενημερωση με μηνυμα, χαμογελασε και ειπε οτι η πιατσα λεει οτι συμφωνησε με μαυροπανο ο παοκ και το παλευει με γουεστ χαμ (ξεχωριστα απο αυτα που ειπε στην αρχη της εκπομπης)