Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Nikodiai

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Nikodiai »

Ραγκατσης λεει οτι ακουει τριγυρω οτι υπαρχει οντως εντονο ενδιαφερον για Μαυροπανο και το ψαχνει παλι ο Γιωργης να το κλεισει για δανεισμο. Αλλος του ειπε οτι με τον παικτη τα εχουν βρει αλλα δεν μπορει να το υιοθετησει με τιποτα ακομη.
These users thanked the author Nikodiai for the post (total 3):
Dimitris_L4, paoki19, Maklaz
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

kz1111 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:27 Ραγκατσης ειπε μολις οτι μαθαινει πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφερεται για Μαυροπανο, θετικος ο παικτης, προσπαθει για δανεισμο απο Γουεστ Χαμ
Και συμπληρώνω...

"Το αναλαμβάνει ο Γιώργης και αυτό.
Κάποιος του είπε ότι έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη αλλά δεν τον εμπιστεύεται."

Γενικά πιστεύω πως είναι ζαριά γιατί δεν μπορώ να δεχτώ πως δεν μπορεί να βρει ο Μαυροπάνος ομάδα σε καλύτερο πρωτάθλημα για να βασικός.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Αν δεν πάρει άλλο αμυντικό η Γουέστ Χαμ τζάμπα ονειρεύεστε μεταγραφή και σεις κ ο Μαυροπανος

Επίσης όσο περνάνε οι μέρες αν ο παίκτης γίνει διαθέσιμος στην αγορά υπάρχουν ομάδες που μπορούν να του δώσουν πιο ελκυστικό πακέτο (και συμπεριλαμβανω κ το γαυρο μέσα που ακόμα ψάχνει μπακ)
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Maklaz έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:29
kz1111 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:27 Ραγκατσης ειπε μολις οτι μαθαινει πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφερεται για Μαυροπανο, θετικος ο παικτης, προσπαθει για δανεισμο απο Γουεστ Χαμ
Και συμπληρώνω...

"Το αναλαμβάνει ο Γιώργης και αυτό.
Κάποιος του είπε ότι έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη αλλά δεν τον εμπιστεύεται."

Γενικά πιστεύω πως είναι ζαριά γιατί δεν μπορώ να δεχτώ πως δεν μπορεί να βρει ο Μαυροπάνος ομάδα σε καλύτερο πρωτάθλημα για να βασικός.
Και θα ξαναπώ ...

Ποιος δεν θέλει να είναι εκατομμυριούχος στην Ελλάδα.

Προφανώς ο ΠΑΟΚ δεν είναι τροχοπέδη στην καριέρα του, από το να πάει σε καμία 5-6η της Ισπανίας , εδώ θα κάνει πρωταθλητισμό .
These users thanked the author paoki19 for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ομάδα μπορεί να βρει και σε καλό πρωτάθλημα ο Μαυροπάνος.

Αλλά το project του ΠΑΟΚ φέτος είναι καλό, η ομάδα παίζει Ευρώπη σίγουρα, έχει προπονητή εγγύηση και εδώ θα βρει σίγουρο χρόνο και αρκετούς συμπαίκτες από την Εθνική.

Το είπα και το πρωί ότι δίνω πιθανότητες στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όχι πολλές, αλλά υπάρχουν και προκύπτουν καθαρά βάση λογικής.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
paoki19, Nikodiai, makispaspartou, Maklaz
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ στον Μαυροπάνο άλλο πρόβλημα βλέπω.

Επειδή είναι περίπτωση που δεδομένα θα κριθεί στο 90' της μεταγραφικής περιόδου η ενασχόληση μαζί του ενέχει το ρίσκο να μείνεις ρέστος τελευταία στίγμη.

Πρέπει δηλαδή να δουλεύεις παράλληλα και άλλη περίπτωση και αυτή η περίπτωση να είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.
These users thanked the author JohnDag for the post:
WeWillRockYou
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Τωρα ειναι καλος ο Γιωργης!!!!???!!! Τωρα δν μπλεκεται στα ποδια του Ραζβαν??
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 3):
paoki19, Maklaz, renegade
icue

Δημοσίευση από icue »

Μετα τον Ντελια και τον Ζαφειρη οχι και τον Μαυροπανο. Δεν θα το αντεξει ο Σαμπρακος αυτο. Θα κανει καμια τρελα και θα εχετε τυψεις σε ολη σας την ζωη. Να ειστε πανω απο ολα ανθρωποι.
These users thanked the author icue for the post (total 15):
Kabamaru11, PAOK - 1926-, JohnDag, DimitrisS, Azrael, Σουριναμέζος, paoki19, dionisisbasi, Taseos, thanos-xanthi and 5 more users
black death

Δημοσίευση από black death »

Αμα ο παιχτης αποφασισει να ερθει εδω θα ερθει.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως καλό είναι να μην το βρωμιζουν αν δεν κλείσει σίγουρα..
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
Dimitris_L4, Anwnimos
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

JohnDag έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:40 Εγώ στον Μαυροπάνο άλλο πρόβλημα βλέπω.

Επειδή είναι περίπτωση που δεδομένα θα κριθεί στο 90' της μεταγραφικής περιόδου η ενασχόληση μαζί του ενέχει το ρίσκο να μείνεις ρέστος τελευταία στίγμη.

Πρέπει δηλαδή να δουλεύεις παράλληλα και άλλη περίπτωση και αυτή η περίπτωση να είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.
Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν και γω.
Ακούγεται σαν κίνηση που θα μπορούσε να ολοκληρωθεί τελευταία μέρα των μεταγραφών. Καλύτερα να κλείσει κάποιος άλλος νωρίτερα.
Βέβαια για να πω την αμαρτία μου, αμα εν τέλει φέρουν 2 σέντερ μπακ για φέτος, όχι δεν θα πω :mrgreen:
Στην χειρότερη θα πάρει ένα εξάμηνο στην Β ομάδα χρόνο συμμετοχής ο Μπαταούλας, μέχρι να αποχωρήσει ο Λοβρεν τον χειμώνα.
(η κίνηση Ζαφείρη κάπως μου άνοιξε την όρεξη για όνειρα)
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο για Μαυροπανο ωστόσο λόγω Μουντιάλ όλοι θέλουν ομάδες που θα παίζουν, κι όχι ομάδες που θα τρώνε πάγκο με κίνδυνο να χάσουν θεση στις Εθνικές τους.
Απλά δεν θα το έκανα σήριαλ δεν υπάρχει χρόνος, αν θέλει καλώς ας έρθει αν όχι πάμε σε επόμενη λύση.

Όσο για τον Ζαφείρη ο άνθρωπος που μου έλεγε συνεχώς ότι ο παίκτης είναι κλεισμένος,μου δίνει πολλές πιθανότητες να ερθει από τώρα δηλαδή την άλλη εβδομάδα. Επίσης μου είπε ότι πάμε για μεταγραφαρες στις μια δυο τελευταίες προσθήκες.
Μια σημείωση λόγω της ιδιαίτερης περίπτωσης Ζαφείρη και λόγω της οικογένειας όντως είχαν πολλά άτομα πληροφορίες δεν σημαίνει ότι θα έχουν και σε κάποια επόμενη μεταγραφή, οπότε όπως πάντα μεταφέρω με επιφύλαξη γιατί δεν είναι δικές μου πληροφορίες που δεν έχω κι ολας άκρες για να τις πάρω.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
navigator11, WeWillRockYou, Maklaz
kz1111

Δημοσίευση από kz1111 »

Εγω το μονο αρνητικο που βλεπω στο θεμα μαυροπανου ειναι οτι υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να ενδιαφερεται και ο Ολυμπιακος
These users thanked the author kz1111 for the post:
Dimitris_L4
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Ρε μην μου χαλάτε το γούρι.
Δεν θα έρθει, 1% !
These users thanked the author Maklaz for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

kz1111 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:51 Εγω το μονο αρνητικο που βλεπω στο θεμα μαυροπανου ειναι οτι υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να ενδιαφερεται και ο Ολυμπιακος
Ε εντάξει, ήδη πήρε τα..φρύδια μας φέτος μια φορά με τον Ζαφ.

Μια ακόμα με Μαυροπάνο και γίναμε :opaokara:
These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
Maklaz, makispaspartou
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”