Ο Καντουρι που σκοράρει και τραυματίζεται τι να μας πει άραγε;Kostas_FI έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:42A ρε Kagawa.. Είχα πολυ hype τότε γιαυτόν, αλλά πήγαμε κουβά
HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV
Με 3 χαφ συν τον Τσοπούρογλου, με 3 σέντερ μπακ συν τον Μπαταούλα, ο ΠΑΟΚ την πρόκριση και από σήμερα ει δυνατόν.
-
- PAOKevolution
Ο προπονητής θα πρέπει να κρατήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους στο στόχο. Ότι μπήκαμε Ευρώπη δεν είναι ελαφρυντικό. Καμία χαλαρότητα! Το μαχαίρι στα δόντια και φάτε τους!
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα δεν πατάει (ακόμη) καλά.
Αυτοί βέβαια δεν (νομίζω ότι) είναι τόσο συμπαγείς όσο οι Αυστριακοί, έχουν όμως καλύτερες τελικές. Οπότε αν τους δοθεί η ευκαιρία θα σημαδέψουν σωστά. Πρέπει λοιπόν να είμαστε εμείς πιο συμπαγείς και με καλύτερα τρεξίματα, για να μην τους δώσουμε όσες ευκαιρίες δώσαμε στους λύκους.
Επίσης θα χρειαστούμε πάλι τις τέλειες υπηρεσίες του Pavlenka. Αν θα τις έχουμε ξανά, θα κερδίσουμε.
Αυτοί βέβαια δεν (νομίζω ότι) είναι τόσο συμπαγείς όσο οι Αυστριακοί, έχουν όμως καλύτερες τελικές. Οπότε αν τους δοθεί η ευκαιρία θα σημαδέψουν σωστά. Πρέπει λοιπόν να είμαστε εμείς πιο συμπαγείς και με καλύτερα τρεξίματα, για να μην τους δώσουμε όσες ευκαιρίες δώσαμε στους λύκους.
Επίσης θα χρειαστούμε πάλι τις τέλειες υπηρεσίες του Pavlenka. Αν θα τις έχουμε ξανά, θα κερδίσουμε.
Να πάει ο Ντάντας να τζαρτζάρει τον Μειτε....θέλω να το δω αυτό.danirifle έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 11:56 δηλαδή αυτοί θα έχουν τον ντάντας για να αντιμετωπίσει τον μειτέ ή τον καμαρά?
ενδιαφέρον..
Σκέφτομαι Νταντας να μαρκάρει Καμαρά... Πραγματικά κωμικό.Michael Scott έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 11:57 Θα κρατουσα ιδια ενδεκάδα με την περασμένη Πέμπτη, αλλα θα έβαζα τον Μύθου βασικό μπροστά. Ο Τσαλοφ δεν εχει αποδείξει σε καμία περίπτωση ότι αξίζει να εχει την φανέλα του βασικού.
Όσο για τον Τσάλοφ... Συμφωνώ οτι ο Μύθου είναι καλύτερος αλλά: είσαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ και έχεις να επιλέξεις να αφήσεις τον Τσάλοφ εκτός και φυσικά να τον κάψεις τελείως, βάζοντας ένα πιτσιρίκι να παίξει. Για μένα ο Λουτσέσκου είναι τεράστιος προπονητής εκτός των τεσσάρων γραμμών και καταλαβαίνει τις ισορροπίες στο ρόστερ. Εντός των 4άρων γραμμών οκ Αλλά σε όλα τα άλλα καταλαβαίνει τί πρέπει να κάνει, και αυτή την στιγμή θα προτιμήσει να μην κάψει το χαρτί Τσάλοφ και θα τον βάλει βασικό. Αυτό θα έκανα κι εγώ ακόμα κι αν ήμουν άδικος στον Μύθου. Αλλά όχι για πολλά ακόμα παιχνίδια φυσικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Πέμ 21 Αύγ 2025, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αγοράζω το 0-0 αν και η προϊστορία δε μας ευνοεί αφού τις προκρίσεις τις παίρνουμε εκτός έδρας.
Εμεις από Κύπρο πως θα δούμε το ματς αδέρφια???
Στο open παίζει, δεν ξέρω αν υπάρχει συχνότητα να το δείχνει αλλά μπορείς μέσα από την σελίδα του open το tvopen.gr στο live πρόγραμμα.
- kataramenos5
ΠΑΟΚ για σε μπυρονια πινω δεκα
ΠΑΟΚ γερα και... γλεντα τη Ριεκα
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ

-
Ακούω σαφώς αυτο που λες και εχεις δίκιο. Απλως, ειναι ισως η τελευταία ευκαιρία να δουμε Μύθου, αν αναλογιστουμε το γεγονός πως απο σήμερα θα μπει στην ζωή μας και Ο Γιακουμακης. Επομένως, το να βρει λεπτα ο Μύθου θα ειναι πιο δύσκολο στη συνέχεια. Και θεωρώ οτι εχει δείξει ότι δεν υστερεί κάπου. Ξέρουμε ομως πως λειτουργεί ο Λουτσε οπότε θα παμε με Τσαλοφ.Magpies4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 14:45Σκέφτομαι Νταντας να μαρκάρει Καμαρά... Πραγματικά κωμικό.Michael Scott έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 11:57 Θα κρατουσα ιδια ενδεκάδα με την περασμένη Πέμπτη, αλλα θα έβαζα τον Μύθου βασικό μπροστά. Ο Τσαλοφ δεν εχει αποδείξει σε καμία περίπτωση ότι αξίζει να εχει την φανέλα του βασικού.
Όσο για τον Τσάλοφ... Συμφωνώ οτι ο Μύθου είναι καλύτερος αλλά: είσαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ και έχεις να επιλέξεις να αφήσεις τον Τσάλοφ εκτός και φυσικά να τον κάψεις τελείως, βάζοντας ένα πιτσιρίκι να παίξει. Για μένα ο Λουτσέσκου είναι τεράστιος προπονητής εκτός των τεσσάρων γραμμών και καταλαβαίνει τις ισορροπίες στο ρόστερ. Εντός των 4άρων γραμμών οκ Αλλά σε όλα τα άλλα καταλαβαίνει τί πρέπει να κάνει, και αυτή την στιγμή θα προτιμήσει να μην κάψει το χαρτί Τσάλοφ και θα τον βάλει βασικό. Αυτό θα έκανα κι εγώ ακόμα κι αν ήμουν άδικος στον Μύθου. Αλλά όχι για πολλά ακόμα παιχνίδια φυσικά.
Τουλάχιστον θα δουμε περισσότερο τον Χατσιδη σημερα με Πέλκα, Σορετιρε εκτός και Ντεσποτοφ μάλλον ανετοιμο μετά απο τον τραυματισμό