Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ο λοβρεν κι ο μπαταουλας στη λεγκια θα ταν σίγουρα παγκο;
- These users thanked the author black death for the post:
- theo G4
-
Ευχαριστω πολυ! Μακάρι να ερθει απο τωρα ο παιχταράς!Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 13:02Καλησπερα φιλε..γενικα επικρατει μια αισιοδοξια οτι θα ερθει απο τωρα..η Σλαβια οντως συζητα με παιχτες..ο Ιβαν εδωσε κ αλλα λεφτα να ερθει απο τωρα , αλλα αυτοι ειπαν οτι το θεμα δννειναι τα λεφτα αλλα οτι δν εχουν παιχτη να τν αντικαταστατησουν...Michael Scott έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:54 Καλησπέρα παίδες!
Μπορει ενα παιδι που ακουσε την συνέντευξη του Πανακα στον Κουλιανο να μεταφέρει επιγραμματικα αν (και τι) ειπώθηκε για πιθανή έλευση Ζαφείρη απο τώρα; Δυστυχως λόγω εργασίας δεν την παρακολούθησα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
- These users thanked the author Michael Scott for the post (total 3):
- theo G4, Dimitris_L4, DikefalosNisiotis
-
Καλωσηρθες στο forumhariskastoria έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:30 Ευτυχως υπαρχουν κανονες για το τι ειναι αποδεκτο ή μη εδω μεσα. Δεν ηξερα οτι τους παλιους δεν τους πιανουν. Εδω μεσα θα γραφω την αποψη μου κόσμια και δεν θα μου υπαγορευσεις εσυ με υφος και προσβολες τι θα γραφω. Περιμενω να επιληφθει καποιος διαχειριστής για την περιπτωση σου.
Παντως φαινεται οτι επιβεβαιωνει ουσιαστικα ο prist για τον στοπερ της Λεγκια.
Μενει να φανει αν απλα εχει προταθει ή παιζει κατι παραπανω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 21 Αύγ 2025, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μήπως υπάρχει προταση / ενδιαφερον για κάποιον απ τους ηδη υπαρχοντεςπαίκτες μας;nunies4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:51 Ο Κολκας ειπε οτι υπαρχει ετοιμο χαφ δανεικος, τυπου Ζαφειρη με εντασεις και μπαλατο που μια λογικη ρητρα απο την ομαδα του θα ειναι παλι οπως και στις αλλες περιπτωσεις περιπου 5εκ...
Σε ολιγον "περιεργη' ερωτηση του συμπαρουσιαστη του περι χρωματος δερματος φωτογραφισε μελαμψο αλλα οχι μαυρο ποδοσφαιριστη.
Ειπε οτι η προσθηκη αυτη θα ανακοινωθει εντος των επομενων 2-3 ημερων (κατι που μου εκανε λιγο εντυπωση γιατι θεωρω οτι θα παλεψουν οσο παει το να ερθει ο Ζαφειρης απο τωρα)
Ιβάν ο θεός, ζαφείρης ισχυρός, λουτσέσκου ο αθάνατος, ελέησον ημάς

- These users thanked the author danirifle for the post (total 3):
- theo G4, Dimitris_L4, paoki19
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω κι αν κάποιο παιδί γνωρίζει να μας διαφωτίσει.DimitrisS έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 13:11 Παντως φαινεται οτι επιβεβαιωνει ουσιαστικα ο prist για τον στοπερ της Λεγκια.
Κινούμαστε με βάσει προτάσεις μανατζερικών γραφείων κατά περίπτωση;
Δηλαδή θέλω να πω για το σέντερ μπακ η ανάγκη είναι εγνωσμένη.
Υπάρχει μια λίστα με προεπιλεγμένες περιπτώσεις από το scouting και ταυτόχρονα σκάνε προτάσεις από γραφεία και εξετάζουμε και τους 2 κουβάδες;
Το στόπερ της Λέγκια είναι μια οκ αλλαγή του Μιχαϊλίδη , μη τρελαθούμε.
- These users thanked the author jibbie for the post (total 2):
- arrwstos, hariskastoria
Αυτός ο Καπουαντί είναι συνομοταξίας Κόλευ, με το καλάμι την βρίσκει, δε νομίζω ότι απασχολεί με βάση τις ανάγκες μας και την προηγούμενη εμπειρία μας.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
- Dimitrisk4, hariskastoria, Dimitris_L4
Δυστυχώς, η πλειοψηφία των κινήσεων μας δείχνουν το δεύτερο, και είναι κρίμα που μετά από τόσες σφαλιάρες που έφαγε ο Ιβάν με τα παλτά που του φορτώνανε και τα χρυσοπληρωσε, δεν είδαμε κάποια κίνηση να αλλάζει αυτό. Μακάρι να αλλάξει κάποτε, έχουμε Μάτος και λινό Βραζιλία, ας τους εκμεταλλευτούμε.Mīngus έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 13:27Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω κι αν κάποιο παιδί γνωρίζει να μας διαφωτίσει.DimitrisS έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 13:11 Παντως φαινεται οτι επιβεβαιωνει ουσιαστικα ο prist για τον στοπερ της Λεγκια.
Κινούμαστε με βάσει προτάσεις μανατζερικών γραφείων κατά περίπτωση;
Δηλαδή θέλω να πω για το σέντερ μπακ η ανάγκη είναι εγνωσμένη.
Υπάρχει μια λίστα με προεπιλεγμένες περιπτώσεις από το scouting και ταυτόχρονα σκάνε προτάσεις από γραφεία και εξετάζουμε και τους 2 κουβάδες;
Να προσεχεις τις παρεες σου...

...ή και οχι.

...ή και οχι.
- These users thanked the author DimitrisS for the post (total 3):
- margas, theo G4, PaokFiesta
- john4serres
- sourmenetes
- Moderator
Να μην υπάρξει επόμενη φορά!theo G4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:29Είσαι εδώ μέσα 10 ημέρες δεν θα μας πεις τι είναι αποδεκτό και τι όχι.hariskastoria έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:24Φανταζομαι η ειρωνια και οι προσβολες οι κεκαλυμμενες ειναι πληρως αποδεκτες εδω μεσα ε?
Γράψε πρώτα ένα ποστ με θετικά μηνύματα για τον ΠΑΟΚ και τα ξαναλέμε.
Άλλο πράγμα είπε ο hariskastoria!
Όνειρο !
Εκτός Αθήνας και Ν. Ελβετίας 9 στα 10 παιδιά θα είναι παοκτσάκια.
Κύριοι, να πώ κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη (για στόπερ και χάφ κυρίως, άντε και φορ).
Χρειάζεται τρομερή προσοχή. Γιατί οι ατζέντηδες μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεβουλώσεις τον νεροχύτη και να πάρεις τον παίκτη που θέλεις. Αλλά μετά σαν αντάλλαγμα σου ζητάνε να πάρεις και ένα δύο παλτά. Χρειάζεται τεράστια προσοχή να μήν πέσουμε στην λούμπα.
Θεωρώ οτι έιναι η πρώτη χρονιά που οι παίκτες που έρχονται είναι ένας κι ένας. Παιχταράδες που θα παίξουν. Πρέπει να συνεχίσουμε και με το χάφ, καί με το στόπερ. Υπάρχουν οι Μπακαγιόκοι, οι Σαμάτα, οι Κόλλει και οι Μούργκ που ψάχνουν ομάδες. Προσοχή λοιπόν.
Κι εμένα πραγματικά με χαλάει οτι ο Τσάλοφ πιάνει θέση κανονικού παίχτη στην ομάδα. Βασικά ο Μύθου ή ακόμα και ο Χατσίδης θα έκαναν πολύ παραπάνω δουλειά απ τον Τσάλοφ, αλλά αυτός αναγκαστικά θα παίζει γιατί είναι η ακριβή μεταγραφή. Στην ουσία είναι αυτό που στην αμερική του 90 λέγαμε ''lemon'', όταν πήγαινες να αγοράσεις αμάξι από τις αγγελείες (εφημερίδα γιατί τότε δεν υπήρχε ίντερνετ). Αυτό το λέμον ήταν ακριβώς ο Τσάλοφ που πλήρωνες για κανονικό αμάξι, αλλά ... δέν. Και περίμενες να σου βγεί, το πήγαινες στο γκαράζ και ο μηχανικός σε κοιτούσε κουνώντας πέρα δώθε το κεφάλι: καλύτερα δώστο να πάρεις κάτι που να κινείται.
Ο ΠΑΟΚ είναι work in progress, έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά και πιστεύω στις 2 Σεπτεμβρίου να είμαστε έτοιμοι.
Χρειάζεται τρομερή προσοχή. Γιατί οι ατζέντηδες μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεβουλώσεις τον νεροχύτη και να πάρεις τον παίκτη που θέλεις. Αλλά μετά σαν αντάλλαγμα σου ζητάνε να πάρεις και ένα δύο παλτά. Χρειάζεται τεράστια προσοχή να μήν πέσουμε στην λούμπα.
Θεωρώ οτι έιναι η πρώτη χρονιά που οι παίκτες που έρχονται είναι ένας κι ένας. Παιχταράδες που θα παίξουν. Πρέπει να συνεχίσουμε και με το χάφ, καί με το στόπερ. Υπάρχουν οι Μπακαγιόκοι, οι Σαμάτα, οι Κόλλει και οι Μούργκ που ψάχνουν ομάδες. Προσοχή λοιπόν.
Κι εμένα πραγματικά με χαλάει οτι ο Τσάλοφ πιάνει θέση κανονικού παίχτη στην ομάδα. Βασικά ο Μύθου ή ακόμα και ο Χατσίδης θα έκαναν πολύ παραπάνω δουλειά απ τον Τσάλοφ, αλλά αυτός αναγκαστικά θα παίζει γιατί είναι η ακριβή μεταγραφή. Στην ουσία είναι αυτό που στην αμερική του 90 λέγαμε ''lemon'', όταν πήγαινες να αγοράσεις αμάξι από τις αγγελείες (εφημερίδα γιατί τότε δεν υπήρχε ίντερνετ). Αυτό το λέμον ήταν ακριβώς ο Τσάλοφ που πλήρωνες για κανονικό αμάξι, αλλά ... δέν. Και περίμενες να σου βγεί, το πήγαινες στο γκαράζ και ο μηχανικός σε κοιτούσε κουνώντας πέρα δώθε το κεφάλι: καλύτερα δώστο να πάρεις κάτι που να κινείται.
Ο ΠΑΟΚ είναι work in progress, έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά και πιστεύω στις 2 Σεπτεμβρίου να είμαστε έτοιμοι.